AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / vasaravarpaat

vasaravarpaat

7 Vastausta 2 792 Lukukertaa
Kertokaa kokemuksistanne, jos jollakulla on korjattu vasaravarpaita ja leikattu vaivaisenluu.
Odotan leikkaukseen pääsyä. Laitetaanko jalka kipsiin, käytetäänkö vain sidosta, vai onko se
sairaalakohtainen asia. Kuinka kauan olette käyttäneet kyynärsauvoja? Kuinka kauan joutuu olemaan sairaalassa? Oletteko olleet lopputulokseen tyytyväisiä. Toivoisin saavana sellaisen jalan, joka parannuttuaan mahtuisi normaaliin kenkään - nyt ei mahdu.

Kohta mennään

Ensi viikolla menen tuollaiseen leikkaukseen, sitten olen viisaampii... voin palata tälle palstalle jos jaksan ja muistan.

Minulle laitetaan sidos ja 6 viikkoa pidän kantakoroketta.

Leikkaus edessä

Olisin kiitollinen sinulle potilasJ, jos kertoisit leikkauksen jälkeen kokemuksistasi.
Onnea matkaan!

kokemusta on

Minulta on leikattu kolme vasaravarvasta ja tulokseen en ole tyytyväinen. Isovarvasta jouduttiin operoimaan kolme kertaa ja se on lyhyt ja koholla edelleen.

Minulle laitettiin naulat varpaisiin ja kipsi 6viikkoa.

Sairaalassa olin yhden yön.

Kiitos vastauksesta

Aika paljon olen kuullut näistä epäonnistuneista
leikkauksista. Missä Sinun jalkasi on leikattu?
Kauan olen miettinyt tätä asiaa. Nyt olen valmis
leikkaukseen. Marraskuusta lähtien en ole
paljonkaan kävelemään pystynyt, kun kenkiä ei kärsi laittaa jalkaan.

vaivaisenluu

Minulta leikattiin vaivaisenluu noin 8 viikkoa sitten. Samalla tehtiin ns. pohkeenpidennysoperaatio eli sääreen haava ja siitä katkottiin kalvoja ja mullistettiin pohkeen lihaksia, jotta ne venyisi. Minulla tää "pidennys" vaan ei toiminut vaan pohje on entistä kireempi ja kipeempi eli sitä en suosittele. Lisäksi pohkeeseen tuli hematooma, eli kova veripatti, joka edelleen haittaa kävelyä ja venyttelyä.
Leikatussa jalassa käytin ns. kantakenkää 6 viikkoa kun päkiälle ei saanut varata. On myös leikkaustapa, jonka jälkeen jalka on kipsissä 6 viikkoa. Kyynärsauvojen varassa liikuin kolmisen viikkoa kokonaan ja kun sain kantapään maahan, sen jälkeen myös ilman sisällä. Nyt periaatteessa saan kävellä normaalisti, mutta kun... Isovarvas on jäykistetty tyvinivelestä, joten ei kävely rullaa enää normaalisti. Pohjekin on vielä tiukka, joten kävely on toispuolista kököttelyä. Nyt pelkään, että jäykistetyllä varpaalla en pääse enää koskaan kävelemään normaalisti. Meninhän leikkaukseen siihen luottaen, että kipeästä jalastani tulisi parempi kuin ennen leikkausta.
Vahingosta viisastuneena ottaisin tosi tarkaan ennen leikkausta selvää, mitä tehdään ja miten on jalan toiminnan laita operaation jälkeen. Minulla kävi niin, keskussairaalassa kun leikattiin, että poliklinikkakäynnillä oli eri lääkäri kuin leikkaava, joten hän ei osannut sanoa leikkauksesta mitään, leikkaava lääkäri oli vierailija, jonka tapasin pöpperöisenä esilääkityksessä ja jälkitarkastuksen tehnyt lääkäri oli kaikkitietävä kandi, jonka mielestä kaikki on hyvin. No, kävely tökkii mut mitäs hän siitä. Pohkeenpidennystä en antaisi tehdä missään nimessä.
Toivottavasti neuvot vähän auttaa. Silti uskon ja olen kuullut, että toimiviakin vaivaisenluuleikkauksia tehdään, omastani en ole vielä varma.

vasaravarvas leikkaus

Minulle tehtiin vasaravarvas leikkaus 2 viikkoa
sitten,leikkaus onnistui hyvin 2 päivää,oli vaikeata kun ei pystynyt kävelemään(mitä nyt pakolliset vc.käynnit)kipulääkkeitä oli otettava
pitkin päivää niin kivut pysyivät siedettävinä.
etukevennettyä kengää joudun pitämään 6 viikkoa ja jalat sidotaan joka päivä että varpaat muotou-tuvat oikeaan asentoon.Leikkaus tehtiin treella
taysissa.
Hei, ole menossa vasaravarvasleikkaukseen. Kuulin henkilöltä, joka oli läpikäynyt tämän, että varpaiden voimisteluttaminen on erittäin tärkeää niiden kuntouttamisessa.
Otin lainaa koko leikkaukseen, koska kuulin reumalääkäriltäni, että nuo leikkaukset epäonnistuvat usein julkisella puolella. Koskaan ei tiedä, kuka leikkaa. Ovathan omat jalat arvokkaammat kuin auto, johon syydetään rahaa, Nyt minua on odottamassa erittäih hyvä jalkateriin erikoistunut kirurgi.
 /   /  /  / vasaravarpaat
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta