AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / S-type perheautoksi?

S-type perheautoksi?

24 Vastausta 4 022 Lukukertaa
Tervehdys!

Vuoden sisällä tulee auton vaihto ajankohtaiseksi, tällähetkellä työsuhdeautona V70 2.5T, seuraavaksi ajatuksissa olisi kokeilla S-typeä (diesel).

Mutta: onko takatilat riittävät 3 lapselle? Kokemuksia S-typestä? Millainen talvella?

Asiallisia vastauksia, kiitos !

Perheautoksihan

Mulla oli ennen V70 ja siinä oli kyllä 100 kertaa enemmän vikoja kuin S-Typessäni - että se siitä Jaguarin "huonosta laadusta".

Kyllä sinne taakse 3 lasta mahtuu, mutta aikuisia en laittaisi. Jalkatila on hämmästyttävän pieni. Muotoilu on vienyt tilansa.

Jos koko porukalla liikutte saman huomaa myös takaluukussa. Sekin on pienehkö.

Talvella kulkee ja lämpenee hyvin, mutta mökkitiellä vähän matala jos lunta on paljon. Ajelin kitkoilla läpi talvet ilman ongelmia.

Osta pois. Naapuritkin tulevat taputtelemaan selkään ja täältä löytyy muutama tojotakuski lisää tekemään samaa puukolla! :-)

vai perheautoa haet

perheautot ovat ihan muuta.Ne ovat käytännöllisiä, muunneltavia, toimintavarmoja, hyvin varusteltuja(mukitelineitä ym), jne. Eli kaikkea sitä mitä jagge ei ole.

Eikä varmast

Volvo, jos noilla kriteereillä sitä määritellään. Jaguar enemmän, kun on paljon laadukkaampi.

kolmas S-type diesel

minulle kahden viikon kuluttua. En väittäisi sitä parhaaksi perheautoksi mutta matkustusmukavuus ja ajo-ominaisuudet kuten myös varustetaso on huippuluokkaa. Tekniikan kanssa ei ole ollut ongelmia. Arvostan äänetöntä koria kuten myös automaatin toimintaa.

s-type 3,0l

Minulla oli aikaisemmin Volvo S60 ja nyt on menossa toinen S-type 3,0l koneella ja automaatilla. Enpä olisi vaihtanut peräkkäin toiseen jos en olisi kokenut saaneeni rahalle vastinetta. Takatilat ovat paljon paremmat kuin Volvo S60:ssa. Takaluukku on mielestäni hieman matala. Takapenkit saa tosin kaadettua. Ajo-ominaisuudet ovat miellyttävät. Kulutus koneen kokoon nähden varsin kohtuullinen ja auto on ajossa hiljainen. S-type herättää muissa runsaasti kateutta ja vinoilua varakkuudestasi kuulet joka toinen päivä.
S-typen valmistus päättyy tähän vuoteen. Maahantuoja mainosti viimeisiä uusia yksilöitä. S-type on koriltaan mielestäni silmää hivelevän kaunis ja ajaton.

Luotettavaa

Tuo dieseli onkin luotettavaa ja hienokäytöksistä PSA = Peugeot Citroen laatua Ranskasta.

eise ole Jaggge

Nokivasara keulalla

Rolls Royce

Joo,o muoviset mukitelineet jos pitää autossa olla ja 1,4 litrainen tuhnu.........joo,o.
Eli eiköhän nyt ole niin, ettei slk,takaan kukaan osta mukitelineeksi, vaan jonkun ihan toisen telineen kyyditsemiseen. Oiskos samaa Jagen kohdalla. Tai sitten on ostettava joku Berlin Go. Ja sieltä haettava trabantiin tyytynyt akka, se kun nääs pitää töttermannia autona.

Eikös...

S-Typen valmistus ole juuri loppunut tai loppumassa, joten työsuhdeautoksi tuota voi olla enää vaikea saada. Suomen Jaguarin nettisivuilta näyttää S-Type vielä löytyvän, mutta esim. Jaguar UK sivustolla ei S-typeä ole enää valikoimassa.

voi harmi

Voi harmi jos tuo todella pitää paikkaansa. Toivottavasti järki voittaa ja jatkavat tuotantoa.

S-Typen

korvaava malli on XF, ja se on ihan erityylinen auto. Jaguar.fi sivustolta löytyy tästä XF:stä tarkempaa tietoa.

Jännä

Jännä, että S-type on saatavissa eri maissa, mm. Saudi-Arabiassa, eikä esim. Yhdysvalloissa.

Järki voitti

tuotannon.

Aivan samoin kävi

Tosin jos sinä olisit johtajana sitä tehtäisiin varmaan vieläkin.

T-Fordin

tänäpäivänä. Toisin kuin lahnamalli jaggella.

niimpä

olisimpa näkemässä mitä s-typen arvo on sadan vuoden päästä....

Jos joutuisit

100 vuoden päähän ongelmajätteestä olisi kulupuoli ainakin huikea.

niimpä

tojomiehille tiedoksi ettei kannata yrittää autonsäilytysideaa, jonka mainitsin edellä, yrittää korollalla voi tulla paha mieli eläkepäivillä....=)

Veit sanat suustani

Hauska ajatus sinänsä, että mikä on Jaggen hinta 100 vuoden päästä, ja Tojotan jos sen jotenkin saisi säilymään niin pitkään. Vanhoja Jaguareja on nytkin melko paljon ja jos jostain löytää saman ikäisen Tojotan sitä tosiaankin pidetään ongelmajätteenä puhumattakaan siitä, että se kulkisi johonkin muulle kuin romikselle. Tästä voisi helposti päätellä miten auto pitää hintansa. Jagge maksaa edelleen enemmän kuin Tojota uutena, eikä ihme sillä se on vieläkin olemassa.

Ai olemassa uutena

jos sitä ei olisi vaikka pitäisi olla. Ja sitten tosiasiat. Jaggehan on katastrooffi päivittäiseen mukavaan autonkäyttöön.

niimpä

jeps niinhän se taitaa tojokuskin mielestä olla katastrofaalinen tunne kun jakulaari tulee tiellä vastaan....=)

Ketkä jaksaa jauhaa

Veikkaan että ainoastaan turhautuneet muiden merkkien kauppiaat!

Hassuja viestejä

Jos jätetään lapsellisuudet sikseen olisi tosiaankin kiva tietää kuinka paha olo omasta elämästään on jollain ihmisellä joka tuollaisia tänne kirjoittaa. Kun epätoivoisena tarkoituksena on masentaa Jaguarin omistajia niin ihmettelenpä vaan sellaisen ihmisen kohtaloa. Yrittäisi vaikka masentaa niitä joilla on samanlainen ruppana kuin itsellään.

jalkovälissä

Jalkovälissä se ruppana taitaa niillä olla
 /   /  /  /  / S-type perheautoksi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta