AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Hyvä kauneushoitola Tallinnassa?

Hyvä kauneushoitola Tallinnassa?

41 Vastausta 19 821 Lukukertaa
Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia kauneushoitoloista Tallinnassa (EN siis tarvitse linkkejä sivustoille joista näitä löytyy, kiitos on löydetty jo).

Onko kokemuksia esim. seuraavista:

Tiia Ilusalong
Kauneushoitola Mariness
Sinine Salong

Sinine salong

Ainakin hieronta ja jalkahoitopaikkana Sinine salong on todella hyvä ja edullinenkin vielä; lisäksi kovin keskeisellä paikalla, ehtii tehdä muutakin. Palvelu on hyvin ystävällistä.

Kauneushoitolat

Itse olen käynyt Day Spassa (dayspa.ee) ja BaborSpassa (baborspa.ee). Jälkimmäiseen olen taas menossa, aivan ihana paikka.
Olen käynyt monta kerta Beaute&Serenite Kauneushoitolassa, erittäin hyvät kasvohoidot! Sijaitsee satamassa, A-terminaalin lähellä, Sadamarketin 2. kerroksella

Sinine Salong vai Desiree?

Molempia kampaamoita on kehuttu keskustelupalstoilla... Kumpikohan näistä olisi parempi? Molemmissa on kuulemma sopivasti aikoja vapaana.

Ei enää Helenaan

En suosittele kaunushoitola Helenaa (satamassa). Yrittivät vedättää paljon suurempaa hintaa kuin netin hinnastossa ja vain yksi henkilö teki samanaikaisesti kasvohoidon kahdelle henkilölle. Sähköpostilla ei saanut mitään yhteishintaa hoidoille vaikka kuinka yritti kysyä. Hoito oli ihme hipelöintiä, mitään ihohuokosten puhdistusta ei tullut. Kasvot haisivat hoidon jälkeen moottoriöljylle. Ihan hukkaan meni rahat, paremman hoidon olisi saanut itsekin tehtyä.

Revali oli viihtyisä, asiallinen ja hoidot perusteellisesti ja huolellisesti tehtyjä. Myös Mariness-kauneushoitolasta on hyviä kokemuksia.

Sininen

Olin muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa Sininen salongissa kauneushoidossa.
Olin todella tyytyväinen, teki niin perusteellisen kasvojeni puhdistuksen
etten ole missään saanut.
Taisin maksaa 32 euroa.

Ja viime lauantaina kävin kampaajalla, ja sekin oli todella hyvä.

Jututin siinä muutamia suomalaisia naisia ja he kaikki ovat käyneet siellä
monia kertoja ja ovat tietenkin olleet tyytyväisiä.

Minulla on lyhyet hiukset maksoin 22 euroa pesun ja föönauksen kanssa.
Hesassa sama paketti n 50-60.

Ei kannata mennä mihin tahansa paikkaan vaikka hinnat olisivatkin halvemmat.

Totta ja käsittelijän nimi

Niin saapi luottotekijän seuraavia kertoja varten.
Tilannetta parantaa muutama alkuasukas sana
http://yle.fi/opinportti/kieliportti/naelkummi
Muutama hoitola tässä
http://www.viroweb.com/kauneus/tallinna.asp
Samahan se on kotosuomessa. Ei sitä mennä mihin tahtojaan.

Hyvä leikkaaja

Leikkaattinko hiuksesi myös? itselläni on aika paksut, mutta piikkisuorat hiukset. Hyvä leikkaaja saa niistä kivan. Kiinnostaisi tietää myuös hisväreistä, sillä itselläni on arka päänahka.

Voikto suositella nimeltä jotkain kampaajaa?
Minun kokemukseni on heikko Feliciasta. Kampaaja pyörittää kahta asiakasta samaan aikaan ja pistää toisen istumaan sivusohvalle väri- tai permanenttiaineet päässä. Ei siis rentouttavaa palvelukokemusta vaan kyttäämistä, koska on taas sinun vuorosi. Permikseni ei onnistunut, myös leikkaus oli heikkoa tasoa. Eli summa summarum, jos sinulle riittää alle keskitason suoritus, mutta hinta on halpa, sitten se on Sinun paikkasi. Myös ripsien pidennys oli pari ensimmäistä kertaa ihan ok, mutta sitten taso laski, ja ripset eivät pysyneet niin hyvin. Kun vaihdoin toiseen hoitolaan, lopputulos oli toista luokkaa ja kirvelyä ei lainkaan. Huom. maksut vain käteisellä, eli ohi kirjanpidon....
Näinhän Suomessakin tekee ne kaumpaajat, jolla on ammattitaitoa, nämä nykyisin valmistuneet eivät kerkiä, ku yhtä' kerraan ja siksi hinnatkin pilvissä :)
Olen käynyt Feliciassa laittamassa hiustenpidennysiä parikin kertaa. Minua palveli Rita Eevarti ja otti minut vastaan viikonloppuna, vaikkei normaalisti tee töitä vknloppuna, mutta varaamalla etukäteen (n.viikko-pari) aikoja/hiuksia saa tilattua valmiiksi
. Suomessa ei ole kukaan osannut vielä laittaa noin hyvin, ensimmäiset osiot tippuivat vasta 3-4 kk jälkeen, kun suomessa laitoin, niin alta 2 viikon oli tippunut 1/3 osioista :0 Minua palvellut Rita on aina ollut ystävällinen, ripeä ja ammattitaitoinen. Hinta/laatusuhde siis kohdillaan, koska ei ole ihan keskustassa ja osaa ainakin nämä hommat. Lisäksi hänen käyttämänsä slaavihius on todella huippuluokkaista verrattuna suomen putiikkeihin ja nettikauppoihin. Pysyy pitkään luonnollisen näköisenä, kun useammat kuidut kuivahtaa jo parin pesun jälkeen :/ Muista käsittelyistä en tiedä, mutta tälle naiselle olen menossa pidennyksiin, jo kohta 4:nnen kerran ;)
Olen käynyt jo monta kertaa ja pari ystäväänikin, sekä pikkusisko( 52 vuotias)
Kreutzwaldin Jane ilusalongissa.Olga niminen teki mahtavan kasvohoidon meille kaikille parin päivän aikana ja sinne menen aina uudelleen.Siinä samassa on myös hieroja joka on todella hyvä, ottaa alle 20euroa / 45 min.
Olga ottaa kauneudenhoidosta 24 euroa ja tekee todella hyvän työn, myös jalkahoito on samassa paikassa 23 euroa.
Paikka löytyy 5 min päästä Viruhotellia, eli mene vaikka suoraan satamasta bussi nr 2 Tartu mnt jää pois Keskturg pysäkillä ja mene 100 m taaksepäin, siinä se pikkuinen poikkikatu Kreutzwald on.
Vastapäätä paikkaa on kampaamo, missä hyvät kampaajat.

Suosittelen lämpimästi ja kaikki tytöt ovat ystävällisiä, ja mitään kiirettä ei ole kuten noissa suurissa paikoissa.
ÄLKÄÄ IKINÄ menkö D-terminaalin lähellä olevaan Aulis salonkiin. Laitoin siellä ripsienpidennykset ja nämä ovat ihan kamalat. Liimas nää karvat ihan miten sattuu. Kaiken lisäksi vetivät yli puolet alaripsistäni pois :(. Eivät antaneet alennusta, vaikka huomautin asiasta. Kohta on tulossa synttärit ja nää eivät ole edes millin pituiset. Tasan yksi työntekijä puhui suomea, eikä edes hyvin. Tosi töyhkeitä vironvenäläisiä.
Mäkin laitoin sielä rakennekynnet jotka lähti samana päivänä irti... ja tosi epäystävällisiä ja ammattitaidottomia työntekijöitä.
joo samanlainen palvelu oli tänäkin kesänä ! ei kannata mennä; todella huono jalkahoito; eivät osaa suomea ; töykeitä venäläisiä
Mulle tuli kynsivallin tulehdus sieltä kun leikkasi kovakouraisesti kaikki kynsinauhat pois.
Kiitos kun tulit kertomaan!

Olen nimittäin keskustellut niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin monen suomalaisen kanssa näistä sataman venäläisistä jotka eivät tee kunnolla, muuttavat hintoja ja kampaajista puhumatttakaan!
Apua, minkä näköiset hiukset oli yhdellä naisella, joka mulle valitti tätä parisen viikkoa sitten.

He ajattelevat nimittäin niin, että mitä sillä on väliä
minkälainen jälki, eivät nuo turistit tänne kuitenkaan takaisin tule, otetaan rahat pois!
Paetkaa sitä satama alueen tarjontaa!
Terppa,

ensi viikolla pitäisi lähteä käymään Tallinnassa ja kauneushoitola olisi hakusessa.

Löysin netistä tämmöiset:

Paradiisi Inglid ja niillä näyttää olevan TallinnaDealin kanssa kohtuullisen houkutteleva tarjous. En ole itse tuossa kyseisessä paikassa käynyt, joten tietopohja on kohtuullisen hatara
http://www.tallinnadeal.fi/lahjakortti_laadukkaaseen_kauneussalonkiin_vain_25-00--arvo_50-00/

Babor on sitten niin vimpan päälle paikka, mutta en sitten tiedä sopiiko oikein opiskelijan budjetille.
http://www.baborspa.ee/

Onko siis kokemuksia noista paikoista tai muita ehdotuksia?

Kiitti!
Itseäni kiinnostaisi myös tuo Paradiisi Inglind koska olen katsellut samaa Tallinnadealin tarjousta. Lähtö olisi ensi kuussa ja tuo tarjous on sen verran houkutteleva, että olen ajatellut sen ottaa, mutta paikan taso kiinnostaisi. On ilmeisesti samaa puljua Sadamarketissa jos vuosia toimineen Paradiisin kanssa.
No, jos budjetti vaivaa mieltä niin vastauksen pitäis olla helppo! Ei kokemuksia noist, mut toinen huomattavan paljon halvempi, niin siin ei hirveesti menetä jos ei saa vip kohtelua.. kivA löytö, meikä ainaki vois joululomal kokeilla tota :)
Hei Jonnasko ja tallinnakävijä. Henkilökohtaiset kokemukseni Paradiisi Inglid-kauneushoitolasta ovat hyvät. Pulju on siisti (ei siis yksi näistä paikoista joissa netistä löytyvillä kuvilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa), paikan johtaja on ystävällinen ja palvelu pelaa. Muutaman kerran olen käynyt myös sataman Paradiisissa ja tykästynyt huomattavasti enemmän Paradiisi Inglid-hoitolaan, se kun on vanhassakaupungissa ja mukavasti katutason yläpuollella.
Erittäin epämiellyttävä palvelu
Oma kokemukseni on Babor Spasta, jossa otin mm. kasvohoidon, joka ei kuitenkaan ollut oikein hintansa väärti. En myöskään pitänyt siitä, että ripsivärjäyksen aikana rouva lähti pois huoneesta. Miljöö on kuitenkin oikein miellyttävä ja sijainti hyvä keskustassa.

En osaa verrata muihin Tallinnan paikkoihin, kun en ole käynyt, mutta Tartossa olen eri paikoissa saanut parempaa palvelua.
olimme ystäväni kanssa Mariness ilusalongissa tällä viikolla, olimme varanneet geelikynnet klo 18-20 ja molemmille luvattiin laittaa yhtäaikaa.

Menimme paikalle ja vastaanotto oli hyvä, tosin ystäväni kynsientekijällä Natialialla oli vielä toinen asiakas joten hänelle aloitettiin myöhässä mutta lopetettiin ennen aikojaan. Natalia kävi tupakalla kahdesti sen parin tunnin aikana sanomatta mitään ja tuli tupakalle haisevana takaisin.

Natalia ei puhunut lainkaan englantia eikä suomea eikä hän edes yrittänyt puhua kuin venäjäksi. Kynnet viilattiin kovalla kiireellä ja lopputulos oli hirveä. Kynnet liian lyhyet ja suipot, huonoa jälkeä. Ystäväni pyysi samanlaista timanttikoristetta kuin minun kynsissä, Natalia lupasi tehdä samanlaisen hänelle, mutta huomasikin että kello oli jo 8 ja työaika on päättynyt. Jätti homman kesken ja lähti kotiin..
Minulle teki Olja ja hän puhui myös hieman suomea ja englantia. Omista kynsistäni olen erittäin tyytyväinen, Olja oli ystävällinen ja teki työnsä hyvin. Oli myös hieman yliaikaa koska oli tehnyt työnsä tarkasti.. Katsokaa tarkkaan kenelle menette!
Joopas, tekisi mieleni minunkin haukkua pari nuorta venakkoa.
Toinen on yhdessä kangaskaupassa töissä mistä ostelen silloin tällöin halpoja kankaita.
Grrr. neitonen tulee milloin tahtoo vaikka ovessa lukee: avataan klo 10.
Kerran menin keskellä päivää ja odottelin yli puoli tuntia., neitonen oli laittanut lapun ovelle, että on poissa puoli tuntia.
Yks eestiläinen asiakas tuli autosta ulos ja sanoi odottaneensa kauan aikaa.
Nooooh, kohta pyyhältää neito Venäjä siihen nähtävästi poikaystävänsä autolla, ei sano meille mitään
ja painelee vihaisen näköisenä avaamaan kaupan oven.
Tuli sellainen olo että olimme häirinneet neitosen taukoa.

Grrrr, ei antanut omistajan nimeä kun kyselin
mutta nyt kun kävin taas kaupassa niin neitonen oli tosi epäystävällinen minulle??

Yksikään eestiläinen ei ole ollut noin törkeä missään en ole tavannut, mutta nämä venäläisneidot luulevat olevansa jotain
ja tekevät hallaa yritysten omistajille.
Nyt päätin etten ikinä enää mene siihen kauppaan....
Olga on minunkin suosikkini ja aion mennä täältä Ruotsista asti hänelle hoitoihin
kun seuraavan kerran tulen Tallinnaan.
Kampaamon puolella oli viime kuun alussa UUSI nuori kampaaja ja hän leikkasi upeasti hiukseni, laittoin pohjavärin ja raidat ja koko hommasta pyysi 18 euroa, mutta annoin 20.

Suosittelen lämpimästi:)
Minäkin suosittelen Olgaa + muut tytöt. Tekevät hyvää työtä. Kohta olemme taas lähdössä sinne :)
Olgalle menen minäkin pian:)
Ja jos tytöillä siinä vieressä on aikaa leikata
hiukseni, niin sinne kans!
Seksuaalisia palveluja tarjoavat myös nämä tytöt? )))
Kuules Kalle; nyt taisi olla omaa mielikuvistustasi.
Nämä naiset ovat kunnollisia, eikä mitään sellaisia
mitä sinä luulet!
Olen vakiasiakas ja osaan arvioida toisia naisia.
Baboriin kannattaa varata ajoissa hoitoaika! Minulle kävi jo toista kertaa peräkkäin niin, että parin viikon varoitusajalla ei saa enää iltapäiväaikaa.
Beaute & Serenite, sijaitsee Sadama 6 Tallinassa, www.beauteserenite.ee
Olen kaynyt pariin otteeseen Meloni Ilusalongissa viru hotellin lahella. Kummallakin kerralla palvelu ollut loistavaa. Salonki on valoista ja puhdas, asiat voi hoitaa suomeksi ja myös englanniksi. Suosittelen jalkahoitoa ja shellac kynsia, ystavani otti myös ripsien pidennyksen. Hyvin on liima pysynyt ja ovat ihanan tuuhean ja luonnollisen nakoiset. www.meloniilusalong.com
Älkää missään nimessä menkö tuonne Tiia Kosmetikaan. Ottavat tuplamaksun suomalaisilta, niinkun itsellenikin kävi. Eivätkä suostu antamaan kuittia.

Hoitola on myös oudossa paikassa ja miljöö ei ole mitenkään viihtyisä.

En suosittele missään nimessä.
tietääkö kukaan missä tallnnassa olisi dermatologica-hoitola?
korjaus edelliseen, tarkoitin tietysti dermalogica.
Bliss ilusalong OÜ, Gonsiori 13, Tallinn, tel:6 612 178, e-mail: info@bliss.ee
Elina ja Ester puhuvat suomeksi
kiitos vastanneille avusta!
 /   /  /  /  /  / Hyvä kauneushoitola Tallinnassa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta