AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Pirkka sinkkivoide

Pirkka sinkkivoide

4 Vastausta 993 Lukukertaa
Onko kukaan käyttänyt tätä sinkkivoidetta aknen hoitoon? Ja onko hyviä kokemuksia, että toimiiko tää, vaalentaako punaisia arpia ja rauhoittaako tulehtuneita finnejä?

Eikös

sinkkivoide ole aika rasvaista ja tukkii vain lisää ihoa? Itse en ainakaan laittaisi ennen kuin akne on saatu hoidettua kuntoon jollakin toisella tapaa.
auttaa punoittaviin jälkiin ja arpiin, finneihin en laittaisi!
Apteekin sinkkitahna.

Nuot kaupassa myytävät voiteeton rasvaisia, niissä jotain perusvoiteen tapaista sinkin lisäksi. Eivät tahdo toimia näppylöihin tai finneihin. Punoitukseen saattaa olla apua.

Sinkkitahna toimii finneihin. Kuivattaa hyvin. Sopii kuitenkin paremmin käytettäväksi paikallisesti, ei ehkä koko naamalle. Syyn huomaa kun katsoo peilistä, harvempi viitsii hiippailla kaupungilla naama valkoisena.

Itellä ollut ruusufinni useita vuosia. On reseptillä antibiootit ja lääkesalva. Ruusufinni nyt on sellainen, että kun se alkaa oireilemaan, siitä ei kovin helpolla eroon pääse, se kun on krooninen ihosairaus, oireita voi lievittää. Mä olen käyttänyt menestyksellä sinkkitahnaa just mätäpaiseisiin ja näppylöihin, niitä nyt tulee naamaan jokatapauksessa ajottain, joskus paljonkin. Punotukseen ei tunnu uttavan, kuin parin kuukauden antibioottikuuri.

Sinkkiä ei oikein mainosteta, vaikka perinteinen ja hyväksi todettu lääke. Toinen, mikä voi toimia hyvin, en itse ole vielä kokeillut, on pihkasalva, sitäkin saa apteekeista ja se on myös vanha ja tunnettu lääkeaine.
Sinkki saattaa toimia, samoin puhtaasti levitetty ruokasooda kasvorasvaan tai veteen sekoitettuna. Clearasil ja kaupan finnituotteet on ollut hukkaan heitettyä rahaa. Kannattaa mieluummin säästää pennoset lääkekuuriin. Mulla toimi vuoden Oricyclin-kuuri.. eikä ollut edes kallein lääke.
 /   /  /  /  / Pirkka sinkkivoide
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta