AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / kiinalaine silmäjumppa?

kiinalaine silmäjumppa?

10 Vastausta 6 864 Lukukertaa
Paraneeko näkö oikeasti, onko kukaan koittanut pidempään?

mitääh?

kerro nyt mulle mikä se edes on,en ole koskaan kuullutkaan..vai olenko tyhmä?

katseluharjoituksia

Joku tutkija oli miettinyt, miksi kiinalaisilla on huomattavasti vähemmän silmälaseja, kuin lämsimaalaisilla. Hän oli saanut tulokseksi silmäjumpan, jota kiinalaiset lapset tekevät pari kertaa päivässä koulussa. Olen miettinyt, onko juttu pelkkää legendaa, vai voiko silmien lihaksia kehittämällä kehittää näköä, vai onko kyse vain silmän pituudesta ja rakenteellisista seikoista.

lue

Sellanen kirja on muistaakseni kuin, parempi näkö ilman laseja. Siinä on monenlaisia silmäjumppia, joilla voi parantaa näkökykyään.

nään paremmin

Oon tehnyt silmäjumppaa n vuoden ja näko parantunut 0,5 ja toisessa 0,25. lisäksi ei oo enää outoa tunnetta uimahallissa:)

näkö parantunut myös minulla

Tämä neiti aloitti silmäjumpan puoli vuotta sitten ku luin kirjasta yhden silmäjumppa ohjeen ja perässä"tämä liike auttaa parantamaan huomattavsti likinäköä sekä vahvistamaan silmän lihaksia" ja kyllä mun näkö on parantunut melkoisasti. Mutta vielä pitää jatkaa, vaikka tuskimpa ikinä täydellistä näköä saan, mutta eikös likinäkökin johdu silmän lihasten huonosta kunnosta tai jostain tällasesta, ja silmäjumppa kuntouttaa :).. ei muutakun jumppailemaan!
Minkähän niminen kirja mahto olla kyseessä? vois itekin kokeilla nyt ku o aikaa enempi...
Joku tutkija on omissa pöllyissään ihmetellyt väärää asiaa. Aasialaisilla on huomattavasti enemmän likitaitteisuutta kuin länsimaalaisilla.

Mutta hei, ehkä se on sen jumpan tarkoituskin! :(
Kiinalainen silmäjumppa toimii hyvin.
Jos lähes sokea,kuten minä esim, vetää sormilla silmät soikeiksi, niin näkee kyllä sevästi paremmin!! Eli näin vinosilmäsyys olis edesauttava tekijä, mistään jumpasta ei oo kuulluukkaan.tutkiessani esim ajokorttituodistusasiakkaita e-taululla, pyrkivät monet siristelmään silmiään nähdäkseen paremmin!

olen myös ihmeekseni huomannut joskus -9 arvoilla ilman laseja tuijottaessani esim digiboxia,niin yhtäkkiä jostain tietystä kulmasta kaikki näkyy kirkkaana! mikähän tän takana lienee?
Kyseessä on Stenopus ilmiö. Kun silmiä siristää, syntyy ns. stenopus-reikä. Ilmiötä on käytetty hyväksi likitaitteisuuden korjaamisessa. Stenopus ilmiön avulla likinäköä korjataan ns. reikälaseilla. Reikälasit ovat silmälasit, joissa linssien tilalla on rei'itetty kalvo. Reiät saavat aikaan stenopus ilmiön eli likinäköinen näkee lasien avulla kauas. Olen kokeillut omatekoisten reikälasien avulla. Menetelmä toimii.
 /   /  /  / kiinalaine silmäjumppa?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta