Tässä WinCapitan "tupaillan"...

AdaFlink

... kulku ESS:stä lainattuna. Jokainen voi itse päätellä, jotta kuka on pellen osassa ko. jutussa.

””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””

Wincapita-väkeä salaisessa kokouksessa Lahdessa

ESS-työryhmä
Lahti

ESS 1.6.2008, sivu 4

Wincapitan klubikokous eli ”tupailta” lahtelaisen ravintolan kabinetissa torstaina. Pitkän pöydän ympärillä parikymmentä rahojensa kohtalosta huolestunutta sijoittajaa. Pöydän päässä kaksi Wincapitan nokkamiestä, Veke ja Make (nimet muutettu).
Veke on nässä piireissä hyvin tunnettu. Hän kehaisee kuuluvansa kahdentoista pääepäillyn joukkoon, nyt kun poliisi tutkii tapausta rahankeräysrikoksena.
Veke on Kuopion seudulta, joskin asunut viimekuukaudet Thaimaan Pattayalla. Hän on juurevan kansanmiehen oloinen tyyppi. Hän puhuu matalalla, rauhallisella äänellä, murrettaan peittelemättä. Hän on pukeutunut farkkuihin ja punaiseen Ferrari-paitaan.
Veke avaa tupaillan pahoittelemalla, ettei Wincapitasta – Winkkarista kuten hän sanoo – ole kuulunut mitään lähes kolmeen kuukauteen. Hän myöntää, että klubin tiedottamisessa on ollut puutteita.
- Mutta koittakaa ymmärtää. Menossa on Winkkarin liiketoiminnan muutos. Ihan uudet systeemit on tulossa. Uutta serveriä rakennetaan parastaikaa uusia tarpeita varten, Veke selvittää
- Rahat eivät ole hävinneet minnekään. Valuuttakauppaa on tehty koko ajan, ja ihmisten sijoituksille on kertynyt korkoa.

Veke kertoo, että Wincapitan perustaja, tamperelainen Pekka (nimi muutettu) on myynyt liiketoimintansa säätiölle, joka alkaa pyörittämään uutta Winkkaria. Valuuttakaupan lisäksi aletaan tehdä raaka-ainekauppaa. Firmasta tulee myös maailman johtava valuuttasingnaalijärjestelmien valmistaja.
- Sanalla sanoen: Winkkari muuttuu luottamuspohjalta toimivasta pikkuklubista oikeaksi sijoitusyhtiöksi.
Sitten Veke kertoo uutisen, jota kaikki ovat odottanet:
- Toiminta alkaa uudelleen vielä kesäkuun aikana!
Kabinetissa taputetaan, joskin vaisusti. Joku kysyy:
- Tämäkö on totta kaikki?
- Tietenkin se on totta, Veke sanoo.

Veke on itsekin sitä mieltä, että Wincapitan sivuja on pidetty kiinni kohtuuttoman kauan. Tähän on ollut muitakin syitä, kuin toiminnan uudistaminen.
Veke kertoo, että Wincapitassa on ilmennyt vakavia tietoliikenneongelmia. On myös ollut väärinkäytöksiä. Jotkut Wincapitan terävässä päässä ovat vetäneet välistä ja kähmineet sijoittajien rahoja.
- Winkkarin perustajat luottivat vääriin ihmisiin. Ikävä juttu. Nyt tulee paljon tarkemmat systeemit, eikä tällaista hässäkkää pääse enää tapahtumaan. Veke lupaa.
Joku kysyy:
- Miten näiden pettureiden käy?
- Ne lempataan pihalle.

Aletaan puhua toiminnan laillisuudesta. Wincapitasta on tehty 400 rikosilmoitusta, ja keskusrikospoliisi tutkii tapausta pyramidihuijauksena. Poliisi ei ole löytänyt mitään merkkejä siitä, että klubi olisi käynyt valuuttakauppaa.
Veke vakuutta moneen kertaan, että kaikki on laillisella pohjalla.
- Poliisi hakkaa päätään seinään. Se on antanut harhaanjohtavia tietoja, ja media on vääristellyt asioita. Ei ole tehty neljääsataa rikosilmoitusta, hyvä jos kaksisataa. Ne houkuttelee tekemään lisää ilmoituksia. Ajatelkaa, jos kaikki kymmenentuhatta sijoittajaa tekisivät rikosilmoituksen, poliisilta menisi niiden tutkimiseen 60 vuotta. Sitä ne varmaan haluaa.
- Ne luulevat, että poliisitutkinta estää Winkkarin toiminnan, mutta niin ei käy.

Veke osoittaa itseään.
- Minä olen pääepäiltyjä. Minun tilejäni ei ole jäädytetty. Se, että minä kuljen vapaalla jalalla, todistaa ettei mitään laillisuusongelmaa ole.

Vekeltä kysytään, miksei Wincapita osoita poliisille, että valuuttakauppaa on käyty. Sillähän epäilyt hälvenisivät kerralla.
- Nämä ovat liikesalaisuuden piiriin kuuluvia asioita. Mutta kun Winkkari tulee jälleen ulos, se osoittaa, että tulosta on tehty kaiken aikaa. Poliisille riittää, kun me näytetään, että firmassa on rahaa 20 miljoonaa enemmän kuin sinne on sijoitettu. Silloin kaikki on laillista.
Joku kysyy:
- Ja sielläkö on ne rahat? Eli yhteensä 120 miljoonaa?
Veke nauraa makeasti tälle kysymykselle.
- Luuletteko, että Winkkariin on sijoitettu 100 miljoonaa? Voi kuulkaa sinne on oikeasti laitettu 200. Ja potti on kasvanut. Siellä on nyt miljardi euroa. Miljardi! Ei mitään pelkoa, etteikö sijoittajat saisi rahojaan pois korkojen kanssa.

Joku kabinetissa alkaa tapauttaa, mutta muut eivät yhdy ablodeihin. Eräs sijoittaja sanoo:
- Me täällä ollaan tavallaan uskovaisia kaikki, mutta kuka meistä on nähnyt messiaan?
Porukka purskahtaa nauruun, Veke ja Make mukaan lukien. Veke kertoo tavanneensa Wincapitan perustajan lukuisia kertoja. Hän ei kuitenkaan tiedä, missä Pekka nyt oleilee. Make kertoo nähneensä Pekan Tampereella vuonna 2004.
- Se oli juuri kehitellyt tämän valuuttasingnaalisysteeminsä, se teki sillä 700 prosentin voittoja. Aika vakuuttavaa.
Joku kysyy:
- Jos se Pekan keksintö on tuollainen ihmekalu, miksei sitä tunneta paremmin maailmalla? Miksei sillä ole jo saatu Nobelin palkintoa?
- Viiden vuoden päästä Pekka saa Nobelin, Veke vakuuttaa.

Veke ja Make alkavat selostaa Wincapitan ylösnousemukseen liittyviä teknisiä yksityiskohtia. He vaikuttavat asiantuntijoilta, heidän esiintymisensä on hyvin vakuuttavaa.
Lisäksi Vekellä on vielä yksi ässä hihassaan.
- Tähän asti on toimittu Moneybookersin (nettipankki) kanssa, mutta tilalle tulee nyt oma pankki. Aatelkaa, Winkkareille tulee ikioma pankki!
Joku kysyy:
- Mistä sellanen saadaan?
- Sveitsistä. Siellä on melkein 700 pankkia, osa niistä on myytävänä. Eivät ne paljon maksa ja Winkkarilla on rahaa.

Vekeltä kysytään, jatkaako Wincapita toimintaansa entisellä nimellään.
- Miksei, sehän on hyvä nimi ja ainakin kaikkien tiedossa. Tämä kaikki roska mitä mediassa on Winkkarista kerrottu, sehän on itse asiassa ollut valtava markkinointitemppu.
- Kun humppa taas alkaa, Winkkariin tunkisi toiset kymmenentuhatta ihmistä sisään, jos vaan päästettäisiin. Mutta nyt on rekrytointikielto päällä, uusia jäseniä ei oteta.

Joku kysyy, miten Wincapita voi jatkaa noin vain kaiken jälkeen. Eikö poliisilla ole mitään sanomista asiaan?
- Miten poliisi voisi puuttua lailliseen sijoitustoimintaan? Eikä se ylipäätään voi puuttua meidän asioihin siinä maassa, missä me toimitaan. Mutta Winkkari ryhtyy kyllä toimenpiteisiin tiettyjä henkilöitä kohtaan.
Keitä henkilöitä? Rikosilmoituksen tekijöitäkö?
- Sellaisia ihmisiä, jotka ovat syyllistyneet perättömään lausumaan. Media on tässä häärinyt päällepäsmärinä.

Veken kännykkä soi. Hän painaa sen kiinni.
- Älkää hermostuko jos en ehdi aina vastata kun soitatte, tää on ollut yhtä pirinää siitä asti kun Suomeen tulin.

Eräs sijoittajista käyttää hyvin koskettavan puheenvuoron, hän kertoo kuinka suuri huoli hänellä on ollut rahoistaan koko kevään ajan.
- Tämä on ollut oikeastaan ihan kamalaa aikaa.
Veke katsoo sijoittajaa myötätuntoisena, sanoo ymmärtävänsä. Hän kehottaa kuitenkin kestämään vielä vähän aikaa, vielä muutaman viikon, sitten kaikki kääntyy hyväksi.

Vekeltä tivataan yhä uudelleen, onko aivan varmaa, että Wincapita avautuu vielä kesäkuun aikana. Veke yskähtelee nyrkkiinsä.
- Varmaa ja varmaa. Oletettavasti se jatkaa, mutta eihän sitä satavarmasti voi kukaan sanoa. Eikä mitään aikarajaa ole kirkossa kuulutettu.
Kabinetissa käy kohahdus. Oletettavasti? Ei varmaa?
- No tottakai se jatkaa, Veke puuskahtaa. –Winkkari tulee takaisin, ja jos se tulee eri nimellä, te saatte kyllä tietää. Teihin kaikkiin otetaan yhteyttä. Odottakaa vaan sähköpostia, se tulee aikanaan.
- Mutta menkää nyt mökillenne, menkää kalaan. Olkaa ihan rauhassa. Teillä ei ole mitään hätää.

””””””””””””””””””””””””””””””””””

Tossahan se sitten oli. Kirjoitusvirheistä en vastaa.

Ja mitaan ette voi ...

40

11495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HulkWatton

      Osoittaa melkoista piittaamattomuutta sijoittajia kohtaan tuo, että pidetään informaatiopimennossa. IT-aikakaudella sähköpostitse voidaan tavoittaa sellaiset sijoittajat, jotka ovat seuranneet tilejään WinCapitan web-sivuilta. Vaikka joitakin sisäisiä selvityksiä oltaisiinkin tehty, ei se voi syynä sivujen ylläpidon päättymiselle.

      Maailmalta löytyy lukuisi suur-firmoja, jotka joutuvat toisinaan tekemään sisäistä tutkimusta henkilöstön väärinkäytösten johdosta, mutta ei sisäinen tutkinta keskeytä yhtiön toimintaa eikä ulospäin suuntautuvaa informaatiota, ei varsinkaan asiakkaiden suuntaan tapahtuvaa tiedotusta. Yrityksillä on omat tiedotustoimistonsa, jotka laativat huolella yleisölle jaettavan "tuoteselosteen", kun julkisuuteen on vuotanut jotain ei-toivottavaa tietoa tai kun huhut ovat saaneet alleen siivet. Tiedottamatta jättäminen vahvistaa huhut.

      • rahojen eteen

        Mikäs häränpäivät noilla pomoilla olisi. Ovat saaneet firmaansa suomalaiset LAHJOITTAMAAN rahansa. Todella lahjoituksesta tässä on kyse, kun ei mitään kirjallisia sopimuksia olla tehty, ei velkakirjoja, saati muita asiapapereita.

        WinCapita pomot voivat nyt palloitella asiakkaitaan mielensä mukaan miten tahtovat. Asiakkaat ovat nöyriä valmiina palvelukseen kuin palvelukseen ( rahojensa takaisin saannin toivossa).


    • jutusta

      ja osa oli myös pois essin jutusta, mutta siltikin minua ihmetyttää, kuinka salaisesta kokouksesta pystytään tekemään noin yksityiskohtainen lehtijuttu, jos toimittaja ei ole ollut paikalla?

      Jos taasen toimittaja on ollut paikalla, niin eipä ole kovin tarkkaan jäsenyyttä tarkistettu,
      kuten näissä tilaisuuksissa on yleensä ollut tapana?

      Monille jäsenille sanoma sensijaan on entisestään tuttua.:)

      • MahaKuralla

        "minua ihmetyttää, kuinka salaisesta kokouksesta pystytään tekemään noin yksityiskohtainen lehtijuttu, jos toimittaja ei ole ollut paikalla"

        Eihän tuossa "salaisen kokouksen" informaatiossa ole mitään jo ennen kuulumatonta tai lukematonta.


        Tuon kokouksen asiasisältö voisi olla kopioitu täältä suomi24 palstalta. Niin tutulta selostukselta se vaikutti. En ole clubin jäsen, mutta miksi jutut vaikuttivat tutuilta? Ai niin joo... mähän jo sen sanoinkin, olen lukenut samat ajatukset jo aiemmin täältä suoramarkkinointi foorumilta.


      • AdaFlink

        ... kaikki siitä "tupaillan" kulusta Etlarin sivulta nro 4. Vai mitä siitä muka puuttuu?

        Ja mitaan ette voi...


      • esim.mielenkiintoinen
        AdaFlink kirjoitti:

        ... kaikki siitä "tupaillan" kulusta Etlarin sivulta nro 4. Vai mitä siitä muka puuttuu?

        Ja mitaan ette voi...

        kaavio puuttui joka paljasti Wincapitan valuuttakauppatilin olevan aivan toisaalla kun taasen oli moneybookersin välitili, josta maksettiin jäsenille jne.

        Myöskin poliisin huomautukset puuttuivat ja lehden muutamat omat väläykset.


      • AdaFlink
        esim.mielenkiintoinen kirjoitti:

        kaavio puuttui joka paljasti Wincapitan valuuttakauppatilin olevan aivan toisaalla kun taasen oli moneybookersin välitili, josta maksettiin jäsenille jne.

        Myöskin poliisin huomautukset puuttuivat ja lehden muutamat omat väläykset.

        ... kuuluneet tohon "tupaillan" kulkuun.

        Ja mitaan ette voi...


      • muutoksineen

      • ...
        muutoksineen kirjoitti:

        on täällä:

        http://tinyurl.com/3vveqr

        Mitä tämä minicity mies postailee linkkiä lastenpeliin? Eihän tämä ole edes lapsille tarkoitettu palsta??!!


    • selkeytyi taas

      siis kannattaa tehdä rikosilmoitus
      -klubista ei eroteta
      -tutkinta ei estä winkkarin toimintaa

      • c´omoon

        herätyyyyyyysss........


      • asiat ovat.
        c´omoon kirjoitti:

        herätyyyyyyysss........

        vai halusitko johonkin muuhun kiinnittää huomion?
        Kerro, mitä on jäänyt huomiotta.


    • BU..BU..BU.BU....

      ...BUHAHAHAHAHAHHAAHAAAAA!!!11


      RUHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA!!!!


      Vittu! Melkein lensi kaljat pari kertaa näppäimistölle kun luin tota sairaskertomusta!

      • KALJAT - perusvatustaja

        Perusvatustaja - kaljaa kittaillen ja netissä roikkuen se elämä kuluu...


    • Kamerakäy
    • Yksityisen Sijoituskerhon

      Erittäin salainen pöytäkirja heti lehdessä!
      Tiivi&Taavi haluaisi näköjään tehdä "Hannut"
      Ei ole näköjään vielä riittävästi rahaa tehdä
      katoamistemppu Hannun tapaan!

    • apua ja äkkiä!

      "- Minä olen pääepäiltyjä. Minun tilejäni ei ole jäädytetty. Se, että minä kuljen vapaalla jalalla, todistaa ettei mitään laillisuusongelmaa ole."

      Eihän se, että joku Veke on vapaalla todista, että valuuttakauppaa on käyty perkele!

      "Vekeltä kysytään, miksei Wincapita osoita poliisille, että valuuttakauppaa on käyty. Sillähän epäilyt hälvenisivät kerralla.
      - Nämä ovat liikesalaisuuden piiriin kuuluvia asioita. Mutta kun Winkkari tulee jälleen ulos, se osoittaa, että tulosta on tehty kaiken aikaa. Poliisille riittää, kun me näytetään, että firmassa on rahaa 20 miljoonaa enemmän kuin sinne on sijoitettu. Silloin kaikki on laillista."

      Ei poliisi liikesalaisuuksia ole kysellyt, vaan todisteita, kuitteja, dokumentteja siitä, että liiketoimintaa on tehty perkele! Poliisille ei riitä, että rahaa on liikkunut, sitä liikkuu huumerahojen pesussa, ihmiskaupassa ja muussa! WinCapitan pitää osoittaa poliisille, ettei laitonta toimintaa ole ollut perkele!

      "Ei mitään pelkoa, etteikö sijoittajat saisi rahojaan pois korkojen kanssa."

      Miten niin ei mitään pelkoa?! Perkele sitä on monta kuukautta jo mennyt ettei koko lafkasta tiedetä mitään totta kai tässä on pelko että kaikki meni perkele!

      • meni

        Mutta ei monellakaan jäsenellä jo siitäkin syystä, että tuhannet jäsenet ovat voitolla ja tietävät että capita tulee takaisin entistä parempana, kuten sillä on aina ollut tapana.

        Nyt ovat Wincapitan suurimmat muutokset ovat edessä, niin olkaa kärsivällisiä sillä tämä aika on myös kärsivällisyyden oppitunti Hannulta.

        Hannu on suuttunut eräille jäsenille, jotka vuotavat yksityisen clubin asioita ja harastelevat kaikenlaista rötöstelyä, mikä on kielletty. Siksi mitään tiedotetta tässä välillä
        ei ole annettu.

        Ilmeisesti "kesä" on kuitenkin lähellä, koska nämä ns.salaiset tiedotustilaisuudet ovat alkaneet eri paikkakunnilla.
        Lahti vain onnistui ryssimään tilaisuuteensa oikein toimittajan?


      • klupille vaan
        meni kirjoitti:

        Mutta ei monellakaan jäsenellä jo siitäkin syystä, että tuhannet jäsenet ovat voitolla ja tietävät että capita tulee takaisin entistä parempana, kuten sillä on aina ollut tapana.

        Nyt ovat Wincapitan suurimmat muutokset ovat edessä, niin olkaa kärsivällisiä sillä tämä aika on myös kärsivällisyyden oppitunti Hannulta.

        Hannu on suuttunut eräille jäsenille, jotka vuotavat yksityisen clubin asioita ja harastelevat kaikenlaista rötöstelyä, mikä on kielletty. Siksi mitään tiedotetta tässä välillä
        ei ole annettu.

        Ilmeisesti "kesä" on kuitenkin lähellä, koska nämä ns.salaiset tiedotustilaisuudet ovat alkaneet eri paikkakunnilla.
        Lahti vain onnistui ryssimään tilaisuuteensa oikein toimittajan?

        nyt ei tartte enää muualla kokouksia pitää, kun tiedot löytyy netistä ja lehdistä. Taitaa tulla kesä...
        Mutta muista: kesä kaikilla, onni yksillä!
        Veke meni helppoon, kun vastasi löysästi, "varmaa ja varmaa..."


      • Älä viitsi

        Ihan totta


      • suomalaista
        Älä viitsi kirjoitti:

        Ihan totta

        kusetetaan taas oikein kunnolla. Ei se ole tyhmä, joka puhuu paskaa vaan se, joka nielee kaiken sen paskan.

        Moneltakohan entiseltä wincapitalaiselta menee tällä kertaa ne viimeisetkin rahat, talo, auto, vaimo, terveys, itsetunto...


    • Vai oliks tää

      vaan joku hauska huuli? Uskaltaisko ne pitää jotain WC-kokouksia vielä, kun ihmiset ovat raivoissaan?

    • oli tosi spede.

      Meinaan, että jos "Pekalle" meinataan Nobelpalkinto saada, pitää esitys panna jo pian sisään. Pikkurahaa vaalikassaan lupaamalla saa näyttävän listan ministereitä suosittelemaan.

      Sitten kun palkinto tulee, niin Tampereen ulosottovouti käy pokkamassa kuninkaalta plätkän ja palkintorahat. Olisi siinä ruotsalaisilla ihmettelemistä. En finne igen!

    • liikkeellä :D

      "
      Vekeltä kysytään, miksei Wincapita osoita poliisille, että valuuttakauppaa on käyty. Sillähän epäilyt hälvenisivät kerralla."

      - Nämä ovat liikesalaisuuden piiriin kuuluvia asioita.

      Jos se Pekan keksintö on tuollainen ihmekalu, miksei sitä tunneta paremmin maailmalla? Miksei sillä ole jo saatu Nobelin palkintoa?

      - Viiden vuoden päästä Pekka saa Nobelin, Veke vakuuttaa."

      .........................................

      Voi jeesus mikä pönttö. Kuulostaa epäilyttävän paljon joltain poninhäntäiseltä vyölaukku-kölväriltä, joka tekee "ihan oikeata pisnestä." Huhhuh mitä sontaa. :-D

      Mikseivät WC-(pöntön)-vetäjät ryhdy pelaamaan pokeria tolla pokerinaamalla?

      Ja ne jotka uskoo tota "meillä on miljardi - oikeesti" -läppää: sijoittakaa lisää aivan vapaasti. Ottakaa vaikka lainaa ja pantatkaa omaisuutta.

      Näin siihen asti kunnes pakkohuostaanoton perusteita tarkastetaan.

    • Hannun kaveri

      Jokohan tämä miljardi euroa jaetaan pian jäsenille? Kuinkahan paljon sitä rahaa on nyt tilillä, kun 400 prossan puolivuosituottoa on tullut yli viisi vuotta?

      " Luuletteko, että Winkkariin on sijoitettu 100 miljoonaa? Voi kuulkaa sinne on oikeasti laitettu 200. Ja potti on kasvanut. Siellä on nyt miljardi euroa. Miljardi! Ei mitään pelkoa, etteikö sijoittajat saisi rahojaan pois korkojen kanssa."

    • Kyllä harmittaa taas

      Suunnitelmat olivat vielä tuossa vaiheessa hyviä. Iso harmitus, kun niiden ei annettu toteutua vaan hätiköitiin koko hanke nurin. Rikosilmoituksia olisi pitänyt yrittää tarmokkaammin estämään. Niiden kautta saatiin syy pidättää Hannu ja sitä myöten juna suistui raiteiltaan. Paljolta murheelta olisi säästytty monessa tuvassa ja pirtissä, jos Wincapita olisi selvinnyt tuosta tietoliikennehyökkäyksestä ja sitä seuranneesta paniikin lietsonnasta.

    • abbacd

      Voin jo kuvitella millaisia tupailtoja OneCoinin maajohtaja tulee pitämään! :D

      • sama.meininki.jatkuu

        Joo, ja kaikki Wincapitan pelissä rahojaan menettäneet juoksevat kilpaa raha ojossa tuollaiseen OneCoin-tupailtaan. Bu-ha-haa.


      • popparitvalmiina

        Luvassa on suurta komediaa!


    • Kolkytgrammaapopparii

      Mulläkin on poparit varattuna suureen kaatoon, netti repee kipeistä jutuista silloin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe