AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Florida helmikuussa

Florida helmikuussa

2 Vastausta 2 109 Lukukertaa
Onkos kenelläkään kokemusta Floridan säästä helmikuussa? oon vähän yrittänyt tutkia asiaa, ja olen saanut vähän ristiriitaista tietoa: jossain sanotaan lämpötilan olevan vain +20 asteen paikkeilla... jossain muualla taas väitetään ilman olevan vielä kylmempi, ja jossain ´toisaalla jopa +25-28... No onko täällä luotettavaaa tietoa jollain??

Säät voivat vaihdella vuosittain...

Säät voivat vaihdella eri vuosina ja eri paikkakunnilla, menneiden vuosien tilastojen perusteella ei voi Floridassa niin kuin ei Suomessakaan ihan suoraan ennustaa tarkkoja lämpötiloja, mutta helmikuu on kyllä keskimäärin ilmojen puolesta hyvä matkailukuu.

Olen kerran ollut Floridassa helmikuussa, päivät olivat silloin 25-27 C luokkaa, yölämpötilat vaihtelivat viidestätoista reiluun pariinkymmeneen. Viime Floridan-reissu oli pari vuotta sitten marraskuussa ja silloin oli lämpiminäkin päivinä paljon tuulisempaa, joten ilma tuntui mittarin lukemaa viileämmältä.

tammi helmikuussa

Tänä vuonna olimme Floridassa kuukauden. Siitä viileitä, tuulisia päiviä oli ehkä noin neljä, muuten lämmintä ja kaunista. Muutaman kerran satoi, mutta silloinkin satunnaisia kuuroja, ei koko päivän sadetta. Lämpimimmillään oli n 28 astetta. Olimme noin kolme viikkoa tammikuussa ja loput helmikuun puolella. Kiersimme ympäri Floridaa, Key Westissä oli lämpimintä, mutta Orlandon korkeudellakin pitkähihaista tarvittiin vain yhtenä iltana.
 /   /  /  /  /  / Florida helmikuussa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta