AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Mistä löytyy naapurin verotustiedot?

Mistä löytyy naapurin verotustiedot?

8 Vastausta 17 440 Lukukertaa
Ennen sonera ZEDissä oli palvelu jossa sai tilattua tekstiviestinä yksityishenkilöiden verotustietoja, mutta se näkyy olevan lakkautettu. Onko vastaavaa palvelua missään?

Miksi...

haluat tietää naapurisi verotiedot? Oletko jotenkin kateellinen naapureillesi? Onko sillä väliä miten paljon naapurisi on maksanut veroja, tienannut tai miten paljon hänellä on varallisuutta?

No tässä kuitenkin informaatiota. Kunhan verotus valmistuu 31.10.2003 niin seuraavana päivänä tietyt verotiedot ovat julkisia.Kyseessä on rekisteriseloste verotuksen julkisista tiedoista(lähde www.vero.fi). Rekisteriselosteesta käy ilmi seuraavat asia(verovelvollisen tiedoista): kunta, verovelvollisen nimi ja syntymävuosi, valtion verotus: verotettava ansiotulo, pääomatulo, varallisuus, tulo- ja varallisuusvero, kunnallisverotuksen verotettava tulo, kunnallisvero, verot ja maksut yhteensä, ennakot yhteensä, veronpalautus/jäännösvero. Verotuksen julkisten tietojen luettelo tulee julkiseksi ja nähtäville verotoimistoon 1.11.2003. Luettelosta annetaan tietoja laissa säädetyin edellytyksin(laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta 621/1999 16§).

Tarvitsen siksi...

Tarvitsen siksi että haen erästä työpaikkaa ja haluan tietää paljonko vastaavassa työssä oleva henkilö samassa firmassa tienaa. Osaa vähän miettiä mitä kannattaa pyytää.

Naapurillasihan

saattaa olla useampia työnantajia eikä verotustiedoista löydy erittelyjä kuinka paljon hän on tienannut kultakin työnantajalta.

verotiedot

Sitäpaitsi kyllä minulla on oikeus tietää toistenkin tulot.
Mitäs tuota kiertelet; olen kiinnostunut mistä mulkeronaapurini rahansa saa, kun pihalla seisoo 100 000 kärry, 170m2 rivari, on mökit ja pelit, ulkomaan lomamatkoja tuntuu olevan, kaksi koiraa pari lasta ja eukko kotona (ilm sairaseläkkeelle keplotellut); maratonkunto, oikeesti. joka vuosi naisten kympillä ja Helsingin ja Tukholman ja New York maraton ohjelmassa.
Vieraita käy ja komeat tarjoilut ja viina virtaa. Osti purjeveneenkin ...

olen kateellinen ja ihmettelen, kun itse kärvistelen kk palkalla puolet pienenmmässä kämpåsså naapurina, molemmat olemme duunissa - eikä rahat riitä, emme käy missään eikä ole mökkiä, autokin vanha rousku, lapset ovat toki jo omillaan.
ELäke parin vuoden päässä ja niin pieni että se rouskukin joudutaan myymään ...! Että repikää siitä ...!

Kaarlo Maaninka
Utelias, olet kateellinen kun naapurillasi on rahaa ja itselläsi ei. Isäni opetti jo aikoinaan, että ei poika heilastella köyhien kanssa, siitä ei ole kun harmia.
Ja nyt löytää naapurin sedän yrityksen verotiedot kätevästi täältä:

http://verotiedot.yritystieto.us
Verovuoden 2012 tuloverotuksen julkiset tiedot ovat nähtävillä verotoimistojen asiakaspäätteillä perjantaina 1.11.2013.

Lista toimipisteistä, joissa tiedot ovat nähtävillä:

http://www.vero.fi/download/noname/%7BF942817F-BA3A-43E5-B537-45BEE13AB923%7D/8828
 /   /  / Mistä löytyy naapurin verotustiedot?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta