Puustelli-Keittiö

Hessu

HEI
Olen hankkimassa Puustelli-keittiötä. Olen nyt saanut jo muutamilta tuttavilta kuulla että Puustellilla on hirveet hinnat ja laatu huonoa!! Onko näin?
Tosi monet on olleet tyytymättömiä Puustelli keittiöön. Olisi kiva kuulla komenneja juuri Puustelli-keittiön saaneilta. Meille tehdään siis keittiö remontti. ..vielä olisi muutama viikko aikaa perua kaupat.
-hessu-

57

43857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -saza-

      Ei vaan. Meillä ainakin Puustelli antoi erittäin kilpailukykyisen tarjouksen, jos verrataan esim. AlaCarte:een ja Villa Keittiöihin. Eli jos olet omasta mielestäsi saanut Puustellilta hyvän tarjouksen, niin eiköhän se sitä ole. Ja mitä laatuun tulee, niin aika erikoiselta kuulostaa väite Puustellin huonosta laadusta. Sen myönnän, että ko. firmaa pidetään kalliina (joka ei siis meillä pitänytkään paikkaansa), mutta laadusta en ole aikaisemmin kuullut tuollaista moitetta.

      Meille tuli kesällä Puustellin keittiö ja kyllä se vaikuttaa todella laadukkaalta. Toimitus ainakin oli ihan 10-arvoinen ja kaapistot ja laatikostot erittäin tukevat oloisia ja avautuvat tosi kevyesti ja pehmeästi.

      Ja muuten totuushan on, että suomessa keittiöt tulevat vain parilta tehtaalta, joten samalta tehtaalta kuin Puustellin keittiöt taitaapi tulla moni muukin merkki.

      • whieh

        kyllä isoimmat valmistavat itse rungot ja osan ovista.


    • pettynyt

      Hei!Meidän puustelli keittiö oli todellinen pettymys!Eikä ollut halpakaan!!!Ovissa oli kaikki mahdolliset viat...oli käytetty märkää puuta, lakkauksen alle oli jäänyt kärpäsenpaskaa ym. lukematon määrä virheitä...Eikä ne mittauksetkaan oikein osunu kohdalleen... Ja jokin aika sitten tuli viimeinen keittiön osa!!!Ollaan jo asuttukkin kolmisen vuotta...Kyllä kannattaa olla tarkka ja kirjata/valokuvata mahdolliset virheet heti!

      • cvg

        meille puustellikeittö tuli asuntokaupan yhteydessä, sittemmin puustellikeittiö on osottautunut epäkäytännölliseksi ja useita huonoksi pikkuvirheitä olevaksi keittiöksi. puustelli kiistää heille reklamoidut seikat

        kun jälkikäteen tekee puustellikeittiöön tarvittavia korjauksia ja lisäyksiä puustellin esittämät hintapyynnöt ja muut kulut ovat erittäin hinnakkaita, palvelu tökkivää ja asiakysymyisiin ei vastata

        saamani käsityksen keittiön hinta laatusuhteesta on heikko, puustellikeittiö kokemusten perusteella en missään tapauksessa voi suositella puustellikeittiötä. pustellikeittiö ei ole hankinnan arvoinen. se ylihinnoiteltu


      • cvchn
        cvg kirjoitti:

        meille puustellikeittö tuli asuntokaupan yhteydessä, sittemmin puustellikeittiö on osottautunut epäkäytännölliseksi ja useita huonoksi pikkuvirheitä olevaksi keittiöksi. puustelli kiistää heille reklamoidut seikat

        kun jälkikäteen tekee puustellikeittiöön tarvittavia korjauksia ja lisäyksiä puustellin esittämät hintapyynnöt ja muut kulut ovat erittäin hinnakkaita, palvelu tökkivää ja asiakysymyisiin ei vastata

        saamani käsityksen keittiön hinta laatusuhteesta on heikko, puustellikeittiö kokemusten perusteella en missään tapauksessa voi suositella puustellikeittiötä. pustellikeittiö ei ole hankinnan arvoinen. se ylihinnoiteltu

        Virolainen se täällä levittelee valheitaan.

        Puustellilla on vuosikymmenien kokemus alalta eikä se ilmaiseksi ole suomen ykkönen.


      • Sedu K
        cvchn kirjoitti:

        Virolainen se täällä levittelee valheitaan.

        Puustellilla on vuosikymmenien kokemus alalta eikä se ilmaiseksi ole suomen ykkönen.

        Omakotitalojen rakentajat suosittelevat seuraavia keittiösuunnittelijoita ja keittiöfirmoja. Lähetä tarjouspyynnöt heille helposti linkistä

        http://raksakimppa.com/laheta-keittio-tarjouspyynto/


      • Hyvä vertailu
        cvchn kirjoitti:

        Virolainen se täällä levittelee valheitaan.

        Puustellilla on vuosikymmenien kokemus alalta eikä se ilmaiseksi ole suomen ykkönen.

        Ei kyllä ilmaiseksi, niin paljon se mainonta maksaa,että se näkyy erittäin korkeana hintana eikä se näin ollen ole mitenkään laadukaskaan. Eipä myyjä osannut
        vastata missä asiassa se on parempi kuin eräs toinen suomalainen merkki.


    • Rauno

      Meillä Puustellin keittiö (hankittu v. 2002). Myyntitapahtuma erittäin asiantunteva ja hyvä, joskin myös äärimmäisen agressiivinen (oli saatava äkkiä nimi papereihin).

      Laatu on hyvä ja varsinkin mekaaniset osat ovat näppäriä mm. saranat kiinni ilman työkaluja.

      Kaikki tähän asti ok, mutta sitten ikävät:

      Tuotteiden toimitus kusi aivan täysillä! Yksi alakaappi oli täysin väärä ja yksi yläkaappi puuttui. Tasot tulivat massiivipyökkinä, vaikka tilattiin massiivikirsikkaa. Tasojen vaihto onnistui kohtuullisen hyvin ilman nikotteluja, mutta siitä eteenpäin mikään ei toiminut.

      Keittiöasentajat joutuivat keskeyttämään asennuksen em. virheiden takia. Uusia kaappeja odotimme 3 viikkoa ja sen jälkeen asentajia 2 viikkoa.

      Pakettiin kuului myös välitilojen laatoitus. Jälleen toimitettiin väärät laatat ja koska emme olleet valvomassa (olimme päivätöissä) ne myös asennettiin seiniin!!! Tästä alkoi tiukka vääntö, joka ei vieläkään ole selvinnyt. Puustelli ei tykkää suuremin korvata keittiöremontin viivästymistä 2 kuukaudella (jona aikana keittiö ei käytössä kuin osaksi) aiheutuneita ongelmia. Juttu on siirretty kuluttajaneuvontaan...

      Yhteenveto: Myynti ja mekaaniset osat laadukkaita. Asiakkaan jälkihoito, logistiikka ja asennus melkoisen syvältä perseestä ts. osta ihan vaikka periaatteesta keittiö muualta.

    • -saza-

      kovasti näyttää vaihtelevan noi kokemukset. Kuten itse kerroin, sain ihan ykkösluokan palvelua Puustellilta. Myyjä oli loistava ja asiansa osaava. Ei mitään aggressiivista myyntityyliä, vaan ihan rauhassa suunnitelmia ja tarjouksia pyöriteltiin. Sain kuvatkin heti itselleni mukaan..... Tyyli ei muuttunut yhtään vaikka suoraan sanoinkin, että pyydän parilta muultakin tarjouksia. Itseasiassa muutama tuttunikin on hankkinut samasta paikasta keittiöt ja ovat olleet yhtä tyytyväisiä. Tiedän kyllä, että tämä ko. myyjä tekee aivan valtavasti keittiökauppaa alueellaan ja hänestä pidetään, joten ei ollut ihan sattuman kauppaa, että minäkin sinne menin.

      Kuulin kyllä eräältä tuttavaltani, joka oli toisen Puustellikauppiaan kanssa tekemisissä ihan erityylisestä kaupankäynnistä. Tyyliin kuvia et saa ennenkuin nimi on paperissa ja olisi pitänyt päättää tosi nopeasti. Ystäväni oli tuohon todennut vaan, että äläs ukko hosu tai ei tule ikinä mitään kauppoja....

      • Annele

        Kävin minäkin reilu vuosi sitten Puustellissa ja homma meni pieleen jo heti alkuunsa koska olin tehnyt itse piirustuksen ja suunnitelman ja halusin sen mukaisen tarjouksen. Ensinnäkin Puustellin myyjä hihkaisi että "noin suuri keittiö, sinnehän tulee saareke"! Vastasin että saareketta ei tule vaan haluan vain tavalliset kaapit ja laatikostot. Ei mennyt perille sitten millään ja väkisin rupesi tekemään suunnitelmaa sen saarekkeen kanssa. Millään ei mennyt jakeluun ettei saareketta haluta vaikka tilaa olisikin ja sitä asiaa jankattiin puolisen tuntia. Sitten kysyin myyjältä että kiinnostaako häntä ollenkaan millaiseen taloon hän keittiötä suunnittelee ja vastasi sen tietysti vaikuttavan asiaan, ei ollut sitä kuitenkaan missään vaiheessa meiltä kysynyt! Kun kerroin että kyseessä on 100-vuotias puutalo johin haluan peruskeittiön niin vihdoin hiljeni ja sai tarjouksen värkättyä. Mutta hinta oli niin huima että sen nähtyäni suusta pääsi "oh-hoh" ja samantien hinta putosi noin 10%. Lopputulos oli kuitenkin niin kallis että vertailujen jälkeen päädyimme ottamaan keittiön kalusteet keittiö.net:stä. Tilaus meni sujuvasti, tavarat haimme parin päivän päästä varastolta itse, kaapit kasasimme ja asensimme itse ja kaikki oli ok. Ainoastaan yhden saranan osa oli viallinen, sen tilalle tuli postissa kotiin uusi (ei tarvittu niidenkään saranoiden kiinnittämiseen työkaluja!). Keittiö ollut käytössä nyt vuoden ja olemme edelleen tyytyväisiä.


    • hmmmm

      Kannattaa todella miettiä vielä valitsetko Puustellin keittiöt. Olen AIVAN VARMA, että saat hinta/laatusuhteeltaan paremmat keittiöt muualta. Kaverini on ollut Puustellilla myyjänä .... siellähän valtava myynti ja asennusorganisaatio pyrkii saamaan itselleen hurjat voitot ja asiakkaan roolina on vain maksaa.

    • Hessu

      HEI

      Tarkoitukseni ei ollut saada aikaan Puustellin mustamaalaamista. Ei varmaan Puustelli ole ainoa jolla on toimitus tökkinyt ja asennus mennyt perseeleen. Meille ainakin Puustellin kaapit ja osat toimitetaan etukäteen joten ne voi tarkistaa jo ennen asennusta. Lisäksi lupasivat ilmoittaa etukateen jos jotakin osaa ei saada toimitettua ajoissa.
      -hessu-

      • Nuppi

        Oletko joskus kuullut keittiötoimittajasta joka asentaa kalusteet ennen niiden toimittamista?


    • tyytyväinen :-))

      kuhmokeittiot.com

    • KAri

      Meilä keittiötä hakiessamme loppusuoralla oli kaksi vaihtoehtoa - Puustelli ja Nixi-keittiöt (www.nixi.fi).
      Päädyimme Nixiin loppujen lopuksi paremman laadun (paljon polluunasti ajateltuja yksityiskohtia) ja pikkasen edullisemman hinnan vuoksi. Valintakriteerit olivat pääosin laatuun liittyviä, ei niinkään hintaan.
      Muutamilla kavereilla on Puustelin keittiöt ja he ovat kyllä olleet pääosin tyytyväisiä.

      -KAri-

    • Rane

      Meille laitettiin puustelli ja hyvää on ainoastaan hinta! Kun valitin puustelliin että tiskipöydän alapuolella oleva ovi hilseilee maalistaan( noin 6kk asennuksesta)niin sanottiin että ei saa roiskia vettä oville! Ihme touhua kun keittiön kaapistojen ovet eivät kestä kosteutta! Jätevaunu paukahti seuraavaksi alle vuoden iässä sekin. En voi puustellin kalusteista sanoa muuta kuin verratkaa mielummin hintoja sillä laadussa ei varmasti ole eroja kalliimman eduksi!

      • Pettynyt Puustelliin

        Älkää hyvät Suomen kansalaiset tuhlatko rahaa Puustellin roskakalusteisiin. Oli suurin pettymys , mitä olen koskaan kokenut ostaessani keittiöön Puustelli kalusteet. Kalusteiden rungot ovat kelvottomat ja heikot, saranat irtoilevat ja tänäänkin tipahti kahdesta laatikosta ruuvit. Olen ollut yhteydessä Puustelliin Harjavaltaan, mutta apua ei ole herunut. Puustelli myy sontaa ja kalliila hinnalla. Meillä oli enne TOPI - Kalusteen Kalajoelta tekemät keittiökalusteet ja olivat aivan eri luokkaa kuin Puustellin kalusteet. ÄLKÄÄ ANTAKO LIPEVÄKIELISTEN
        PUUSTELLIMYYJIEN PETTÄÄ ITSEÄNNE! Mielestäni TOPI-kaluste Kalajoella tekee Suomen kestävimmät keittiökalusteet, rungot ovat tehdyt kunnon tavarasta.


    • keittiöremppa

      No mekin tehdään keittiöremonttia ja on kierrelty keittiöliikkeitä. Puustellilla agressiivin kauppiaan johdosta paperissa on meidän nimet, ei tajuta kyllä miten kaikki kävi, mutta ilmeisen nopeasti. Tyhmiä tosiaan oltiin. Miten ihmeessä kaupan voi purkaa kun vastaava keittiö paljastui lähes 2000 euroa halvemmaksi samoilla kamoilla ja kaapinovilla kun tällä Puustellilla?? Voi rähmä!!

      • simo

        Moi,
        mikä oli se keittöfirma joka teki 2000€ halvemmalla kuin puustelli? meilläkin remppa edessä.


      • entinen kauppias

        Elikkäs AINA kauppiaan pitäisi jättää sinulle sellainen osa missä lukee kaikki ehdot ja sellainen kaavake millä voit kaupan vielä peruuttaa


      • loukattu
        entinen kauppias kirjoitti:

        Elikkäs AINA kauppiaan pitäisi jättää sinulle sellainen osa missä lukee kaikki ehdot ja sellainen kaavake millä voit kaupan vielä peruuttaa

        Opasta minua. olen keskellä ongelmakenttää. Meille on jo asennettu mööpelit, mutta hirveästi ongelmia. Menee hermot, terveys ja tulee avioero.


    • hei hei

      Puustellin romppeet on nopeita ja helppoja asentaa, silti työ näyttää monesti tekijältään. Eli kiirellä tehdystä voi jäädä esim. sokkelilevyt vajaiksi. Lisäksi jos et osaa siivota jälkiäsi sun pitää tehdä työtasot ja kaapit jostain muusta kuin lastulevystä :) Toi on kanssa totta, että jos joku osa menee vaihtoon sen kanssa kestää se kuukausi ellei kauemmin.

      • kolme kuukautta

        eikä vieläkään ole tietoa uusista ovista

        KOLME KUUKAUTTA!

        Koko se aika on asuttu talossa. Ensimmäisessä satsissa oli niin paljon paskaa eli naarmuja, lakan alla roskaa, kuljetusvaurio yms. että melkein 10 ovea meni vaihtoon. Uudet tuli, mutta vääränsävyiset.
        Nyt ne säätää siellä tehtaalla uusia ovia samaan sävyyn kuin vanhoja, eli tekeevät samaa ovisarjaa useita ja useita kertoja uudestaan, vaikka helpompi ja nopeampi ja luultavasti halvempi olis ollut laittaa kaikki ovet uusiksi.
        Sen lisäksi suurimmassa osassa ovia oli nurkat rikki, eli valkolakkaus oli kadonnut jo ennen asennusta, eli niissä nurkissa on vähän niinkuin ruhjeita. Mutta

        EI NE VAIHTOON MEE!

        Sen lisäksi luvatut kaupanpäälliset puuttuvat yhä.
        Siis kolme kuukautta asennuksesta.
        Myyjä ei ole ollut yhteydessä kuukauteen, soitin itse tehtaalle ja kyselin missä mennään. Into loppuu kun saadaan nimet paperiin ja rahat pois. Sen lisäksi myyjä on syyttänyt meitä asennuksen huonosta jäljestä, joka nyt ei sitten ollut meidän vika kuitenkaan, vaan tehtaan tomituksessa oli sen verran puutetta, että asennus jäi vähän niinkuin kesken. Mutta eipä ole pyytänyt anteeksi.

        Mites se meni? Hyvä kello kauas kuuluu, paha kello kauemmas?

        Terveisiä savolaisesta ohitustiehanke pitäjästä.


        ---------------------ÄLKÄÄ OTTAKO PUUSTELLIA.------------------------------------------


      • hyvää haluaville
        kolme kuukautta kirjoitti:

        eikä vieläkään ole tietoa uusista ovista

        KOLME KUUKAUTTA!

        Koko se aika on asuttu talossa. Ensimmäisessä satsissa oli niin paljon paskaa eli naarmuja, lakan alla roskaa, kuljetusvaurio yms. että melkein 10 ovea meni vaihtoon. Uudet tuli, mutta vääränsävyiset.
        Nyt ne säätää siellä tehtaalla uusia ovia samaan sävyyn kuin vanhoja, eli tekeevät samaa ovisarjaa useita ja useita kertoja uudestaan, vaikka helpompi ja nopeampi ja luultavasti halvempi olis ollut laittaa kaikki ovet uusiksi.
        Sen lisäksi suurimmassa osassa ovia oli nurkat rikki, eli valkolakkaus oli kadonnut jo ennen asennusta, eli niissä nurkissa on vähän niinkuin ruhjeita. Mutta

        EI NE VAIHTOON MEE!

        Sen lisäksi luvatut kaupanpäälliset puuttuvat yhä.
        Siis kolme kuukautta asennuksesta.
        Myyjä ei ole ollut yhteydessä kuukauteen, soitin itse tehtaalle ja kyselin missä mennään. Into loppuu kun saadaan nimet paperiin ja rahat pois. Sen lisäksi myyjä on syyttänyt meitä asennuksen huonosta jäljestä, joka nyt ei sitten ollut meidän vika kuitenkaan, vaan tehtaan tomituksessa oli sen verran puutetta, että asennus jäi vähän niinkuin kesken. Mutta eipä ole pyytänyt anteeksi.

        Mites se meni? Hyvä kello kauas kuuluu, paha kello kauemmas?

        Terveisiä savolaisesta ohitustiehanke pitäjästä.


        ---------------------ÄLKÄÄ OTTAKO PUUSTELLIA.------------------------------------------

        Pitkin suomea löytyy paikallisia kalustefirmoja. Siis ei valtakunnallisten yritysten haarakonttoreita vaan pieniä 2-10 henkilöä työllistäviä yrityksiä. KAIKKI mekaaniset hienoudet, sokkelin alle tulevat listat (puustellin myyjien kestohehkustus, maksaa alle euron metri), sähkölaatikot ym ym ovat heidän saatavilla ja myytävissä. Ja varmasti edullisemmin kuin isoilla liikkeillä. Jos tulee ongelmia, löytyy vastuuhenkilöt varmasti. Ja kun toimitaan paikallisesti on maine kaikki kaikessa ja sitä varjellaan eli ongelmat ratkaistaan. Asentajien jälkeä seurataan huomattavasti tarkemmin, eikä työntekijöiden vaihtuvuus ole samaa luokkaa kuin isoissa organisaatioissa. OSTAKAA HYVÄT IHMISET NÄISTÄ YRITYKSISTÄ OMALTA TAI NAAPURI PAIKKAKUNNALTA. Tuet paikallista yrittämistä, luot työpaikkoja omalle kylälle, saat parempaa palvelua, vähintään saman laadun ja kaiken tämän usein huomattavasti edullisemmin kuin "merkkiliikkeistä." Ajatelkaa aivoillanne. Ugh, olen puhunut.


      • ollaan meilläkin
        hyvää haluaville kirjoitti:

        Pitkin suomea löytyy paikallisia kalustefirmoja. Siis ei valtakunnallisten yritysten haarakonttoreita vaan pieniä 2-10 henkilöä työllistäviä yrityksiä. KAIKKI mekaaniset hienoudet, sokkelin alle tulevat listat (puustellin myyjien kestohehkustus, maksaa alle euron metri), sähkölaatikot ym ym ovat heidän saatavilla ja myytävissä. Ja varmasti edullisemmin kuin isoilla liikkeillä. Jos tulee ongelmia, löytyy vastuuhenkilöt varmasti. Ja kun toimitaan paikallisesti on maine kaikki kaikessa ja sitä varjellaan eli ongelmat ratkaistaan. Asentajien jälkeä seurataan huomattavasti tarkemmin, eikä työntekijöiden vaihtuvuus ole samaa luokkaa kuin isoissa organisaatioissa. OSTAKAA HYVÄT IHMISET NÄISTÄ YRITYKSISTÄ OMALTA TAI NAAPURI PAIKKAKUNNALTA. Tuet paikallista yrittämistä, luot työpaikkoja omalle kylälle, saat parempaa palvelua, vähintään saman laadun ja kaiken tämän usein huomattavasti edullisemmin kuin "merkkiliikkeistä." Ajatelkaa aivoillanne. Ugh, olen puhunut.

        Hinta- ja toimitusvertailuja tehdessä huomaa, että rungot on samanlaista lastulevyä lattiaan asti tai jaloilla seisovia. Saranat ja muut nippelit ovat miltei kaikilla samoilta toimittajilta.
        Vaikka ovet ja tasot pyytää laadullisesti samanlaiset, niin tarjouksissa on kuitenkin huikeita eroja. Tonni tuntuu pieneltä rahalta.
        Olet oikeassa, että paikallinen puusepänliike teki halvimman ja nopeimman tarjouksen, mutta erot olivat niin pieniä, että päädyimme siihen, kuka pystyi tarjoamaan parhaimman kokonaispaketin asennuksineen.
        Emme edes kysyneet tarjousta kalliiksi tiedetyiltä firmoilta ( mm. puustelli, hth, alacarte) heidän esitteissä oli joidenkin ainutlaatuisuuteen pyrkivien hihhulisuunnittelijoiden luomuksia, mitkä vaikuttivat hyvin sekavilta .
        Enemmän tuli mieleen jokin näyttelykeittiö kuin toimiva kokonaisuus, missä oikeesti ihmiset tekee myös ruokaa. Punaiset ovet ja lasipinnat ei oikein sytytä konservatiivisiin ratkaisuihin tottunutta.
        Työkaveri upotti hth keittiöön 15.000 egee, mutta meille se tuli kaikkine kuluineen ale kuuden tuhannen ja ihan asiallista laatua kuitenkin valittiin.
        Marmoria, lasia ja rosteria ei ole haluttukaan, mutta toisaalta ihan halvimmat materiaalit ja ratkaisut myös sivuutettiin.
        Kannattaa tehdä vertailuja, siitä saa hyvän tuntipalkan.
        Itse tehden olisi saanut vielä säästettyä 1000-1500 egee, mutta huolella valitun ammattimiehen jälki kyllä hivelee silmää tuon rahan edestä.


    • Tyytyv. Puustelliakas

      Meillä on vähän reilu 10 v vanha Puustelli-keittiö ja edelleen ollaan tyytyväisiä ostokseen. Keittiö oli vähän kalliimpi kuin useat muut tarjoukset, mutta toisaalta tarjouksia oli aika vaikea vertailla, kun ne olivat erilaisia... Yksi sarana petti (epäilen, että lasten toimesta) ja saatiin uusi heti tilalle. Muutenkin kannattaa miettiä, että firma olisi pystyssä vielä 15 vuodenkin päästä, sillä tuskin keittiötä tulee uusittua ihan joka vuosi ja varaosia voi aina tarvita. Toivottavasti teillä menee kaikki sujuvasti.

      • Anonyymi

        Meillä kolmas puustellin keittö tulossa.
        Ensimmäinen tuli talon oston yhteydessä käytettynä ja vielä usean vuoden jälkeen kävi puustellin asentaja korjaamassa oven joka oli rikkoontunu asukkaiden toimesta. Kalliit kalusteet ovat mutta ollaan oltu tyytyväisiä.


    • kohta 15 v.

      Puustellin kaapit. Olemme vieläkin erittäin tyytyväisiä kalusteisiin. Jos tekisimme
      uudestaan, tekisimme aivan samanlaisen, samoilla tammi-ovilla ja kivitasoilla ja
      toimittaja olisi Puustelli!
      Keittiömme, vaikkakin on n. 15 v. sitten asennettu, on vieläkin kuin uusi.
      Puustelli-kalusteet myös nostavat koko asunnon hintaa, jos joskus aiot myydä
      asuntosi, välittäjät arvostavat Puustellia.
      Tarkoittaa sitä, että suomalaiset arvostavat Puustellin erittäin korkealle !

      • remppaa

        Keittiömme on ollut todella, paino sanalla todella, kovalla käytöllä perheen koon vuoksi syömme aina kotona itse alusta asti tehtyjä ruokia, ei mikroeineksiä. Leivomme usein, tiskaamme kattilat ym. Talossa on ollut alusta asti PUUSTELLIn mäntyiset massiivipuukehyysovet valkoiseksi maalattuna. Laatikot ovat puisia, liukusysteemit jo osin tosi huonolla hapella, muovisia kun silloin olleet. Nyt olemme hankkimassa uutta keittiötä, ja valinta pitkän ja kovan kilpailun jälkeen kohdistui Puustelliin.

        Syyt: Äärimmäisen hyvä palvelu verrattuna muihin seitsemään toimittajaan, kysymistämme tarjouksista parhaat materiaalit (hox:itse verrattu, ei myyjän puhetta, ovet paksummat 3mm vrt. muihin, tasot 10mm paksummat, kodinkoneet astetta parempia kuin kilpailijoilla, onneksi kampanja hintaan ehdittiin). Hinta: lopulta kaksi muuta toimittajaa halusi kilpailla hinnalla, mutta hävisivät siinäkin. Laatu olisi toisella ollut samaa kuin Puustellilla, eli Blumin saranat, tandemboxit vaimentimilla, softclosit ovissa ym. , mutta taas toisella laatu oli surkeampi, hinta jäi silti kovemmaksi.

        Summa summarum: tehkää itse tarkkaakin tarkempi suunnitelma, vaikka asiansaosaavan sisustusarkkitehdin, tai suurperheen äidin/isän kanssa (saattaa olla paras keittiön suunnittelija ikinä!!!), tsekatkaa se vielä läpi osaavan suunnittelijan kanssa, ja kilpailuttakaa se kaikilla toimittajilla. Marginaalit voivat olla suuria, mutta ei ne asiakasta halua kilpailijalle päästää. Ja kas, hinta tippuu alkuperäisistä hinnoista JOPA 30-40%.


      • paljon löysää
        remppaa kirjoitti:

        Keittiömme on ollut todella, paino sanalla todella, kovalla käytöllä perheen koon vuoksi syömme aina kotona itse alusta asti tehtyjä ruokia, ei mikroeineksiä. Leivomme usein, tiskaamme kattilat ym. Talossa on ollut alusta asti PUUSTELLIn mäntyiset massiivipuukehyysovet valkoiseksi maalattuna. Laatikot ovat puisia, liukusysteemit jo osin tosi huonolla hapella, muovisia kun silloin olleet. Nyt olemme hankkimassa uutta keittiötä, ja valinta pitkän ja kovan kilpailun jälkeen kohdistui Puustelliin.

        Syyt: Äärimmäisen hyvä palvelu verrattuna muihin seitsemään toimittajaan, kysymistämme tarjouksista parhaat materiaalit (hox:itse verrattu, ei myyjän puhetta, ovet paksummat 3mm vrt. muihin, tasot 10mm paksummat, kodinkoneet astetta parempia kuin kilpailijoilla, onneksi kampanja hintaan ehdittiin). Hinta: lopulta kaksi muuta toimittajaa halusi kilpailla hinnalla, mutta hävisivät siinäkin. Laatu olisi toisella ollut samaa kuin Puustellilla, eli Blumin saranat, tandemboxit vaimentimilla, softclosit ovissa ym. , mutta taas toisella laatu oli surkeampi, hinta jäi silti kovemmaksi.

        Summa summarum: tehkää itse tarkkaakin tarkempi suunnitelma, vaikka asiansaosaavan sisustusarkkitehdin, tai suurperheen äidin/isän kanssa (saattaa olla paras keittiön suunnittelija ikinä!!!), tsekatkaa se vielä läpi osaavan suunnittelijan kanssa, ja kilpailuttakaa se kaikilla toimittajilla. Marginaalit voivat olla suuria, mutta ei ne asiakasta halua kilpailijalle päästää. Ja kas, hinta tippuu alkuperäisistä hinnoista JOPA 30-40%.

        Melko härski oli tarjous, jos siitä oli vara pudottaa 30-40 %. Onko se nk. merkkiliikelisä.
        Mutta halpakin voi kestää. Parman halpiskaapit kesti 25 vuotta asiallista perhekäyttöä. Vuoden 20 kohdalla alkoivat ne laatikoiden hakasilla ammutut muovikiskot putoilla, mutta laatikot pois ja kiskot muutamalla ruuvilla kiinni, niin kestivät hyvin seuraavat 5 vuotta.
        Tuon pitkän ajanjakson aikana säätelin kiskojen lisäksi vain muutaman saranan niin, että ovet olivat edelleen suorassa 25 vuoden jälkeen.
        Ovissa oli joku laminaatti, mikä alkoi kanttauksista rokahtamaan tiskipöydän kohdalta yli 20 vuoden iässä.
        Kun halusimme muuttaa koneiden kalusteiden paikkaa, niin rungotkin menivät tietysti uusiksi.


      • mutta ei nyt
        remppaa kirjoitti:

        Keittiömme on ollut todella, paino sanalla todella, kovalla käytöllä perheen koon vuoksi syömme aina kotona itse alusta asti tehtyjä ruokia, ei mikroeineksiä. Leivomme usein, tiskaamme kattilat ym. Talossa on ollut alusta asti PUUSTELLIn mäntyiset massiivipuukehyysovet valkoiseksi maalattuna. Laatikot ovat puisia, liukusysteemit jo osin tosi huonolla hapella, muovisia kun silloin olleet. Nyt olemme hankkimassa uutta keittiötä, ja valinta pitkän ja kovan kilpailun jälkeen kohdistui Puustelliin.

        Syyt: Äärimmäisen hyvä palvelu verrattuna muihin seitsemään toimittajaan, kysymistämme tarjouksista parhaat materiaalit (hox:itse verrattu, ei myyjän puhetta, ovet paksummat 3mm vrt. muihin, tasot 10mm paksummat, kodinkoneet astetta parempia kuin kilpailijoilla, onneksi kampanja hintaan ehdittiin). Hinta: lopulta kaksi muuta toimittajaa halusi kilpailla hinnalla, mutta hävisivät siinäkin. Laatu olisi toisella ollut samaa kuin Puustellilla, eli Blumin saranat, tandemboxit vaimentimilla, softclosit ovissa ym. , mutta taas toisella laatu oli surkeampi, hinta jäi silti kovemmaksi.

        Summa summarum: tehkää itse tarkkaakin tarkempi suunnitelma, vaikka asiansaosaavan sisustusarkkitehdin, tai suurperheen äidin/isän kanssa (saattaa olla paras keittiön suunnittelija ikinä!!!), tsekatkaa se vielä läpi osaavan suunnittelijan kanssa, ja kilpailuttakaa se kaikilla toimittajilla. Marginaalit voivat olla suuria, mutta ei ne asiakasta halua kilpailijalle päästää. Ja kas, hinta tippuu alkuperäisistä hinnoista JOPA 30-40%.

        Eli laadussa ei varmaan olekaan vikaa, mutta toimituksissa. Tämä kaikille niille, jotka hehkuttavat 20 vuotta vanhaa puustellia.

        Meille tuli nyt sitten ne ovet. 4 kk on asuttu, jokohan puustelli saisi meidän keittiön kuntoon? Kaupanpäällisiä ei kuulu, ei näy, vaikka on kymmenen kertaa luvattu. On se kumma juttu?

        Harmi, kun kuluttajansuojaa on huononnettu, paikallista kuluttajaneuvojaa tuskin saa edes langanpäähän. Ehkä soitto tehtaalle auttaa? Tuskin...

        Mutta yhden asian osaan.
        Kertoa kysyjille puustellin palvelun laadusta, ja paikallisen keittiöfirman toimituksista, koska tämä ei ollut ensimmäinen keittiötoimitus meidän perheessä...

        siis...


        ----------------------------ÄLKÄÄ--------------------------------
        -------------------------------------OSTAKO----------------------------
        ---------------------------------------------------PUUSTELLIA---------------------------


    • Zaalari

      Meillä ainakin meni lähes kaikki mönkään Puustellin kanssa! Myyjä kävi itse mittaamassa keittiön mittoja ja vastaan tuli lähes 5 cm virhe, mitä he eivät koskaan myöntäneet. Tokihan pöytätason pitää olla siten, että se näkyy ikkunasta kokonaan ulos?? Muutamat ovet olivat kieroja (ei saisi olla yli 2 mm, mutta meillä oli) jne.

      Toisaalta ihmetyttää, miksi niin mahtavia keittiöitä tekevällä Puustellilla on oikein reklamaatiopäällikkö, joka tuntuu olevan todella kiireinen herra. Paljon on siis ollut vikoja ja kuulemma todella harvoista myöntävät, että olisi tapahtunut minkäänlaista virhettä. Lisäksi näiden vatvomisten jälkeen on jäänyt mm. lopputarkastus tekemättä eli ilmeisesti onnistuneisiin kohteisiin tehdään vain lopputarkastus ja mainosteteaan, että yli 90 % Puustellin ottaneista on tyytyväisiä...

      Itselläni oli ainakin ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun otin Puustellista mitään. Seuraava keittiö tulee olemaan jostain muualta, se on varma!

    • ei kai haittaa

      Itselleni ei tulisi mieleenikään maksaa millekään Puustellille ilmasta.

      Ostin kalusteet puusepänliikkeestä, joka tekee Puustellillekin erikoiskalusteita. Ja tietysti oli halvempaa kuin Puustellissa ja priimalaatua.

      • Ei p-asentajaa

        Meillä alkaa vihdoin ja viimein olla keittiö asennettuna. Asennus alkoi viikolla 2 !
        Toimitukseen saakka kaikki meni aivan putkeen. Sen jälkeen asentajasta ei sitten kuulunutkaan mitään ennenkuin edellisenä iltana noin 20.30. Asentajalla ei ollut mitään tietoa asennuksesta onneksi sen verran älliä löytyi että soitti ennenkuin töppäsi. Perusasennus tuli suurinpiirtein tehtyä, rungot paikoilleen ja ovet. Sen jälkeen kun päästiinkin viimeistelyyn niin loppui motivaatio (ja luultavasti myös osaaminen). Mistään asiasta hän ei tiennyt tai ei voinut mitään, oli kuulemma myyjän syytä että sellaista oli menty myymään. Hommia oli ehtinyt tehdä kertomansa mukaan jo yli 10 vuotta.

        Sähkärin ja putkimiehen hommia tuli vielä noin 1000€ maksettavaksi osittain asentajan osaamattomuudesta ja haluttomuudesta hoitaa asioita.

        Keittiö on onneksi erittäin hyvä ja toimiva mutta jos asennuksen tason olisin tiennyt tilausta tehdessä en ikipäivänä olisi tilannut asennusta Puustellilta. Onneksi asennus oli sähköä ja putkimiestä lukuunottamatta urakkahinnalla, muutoin asennus olisi varmasti maksanut vähintään keittiön verran.


      • lassi.
        Ei p-asentajaa kirjoitti:

        Meillä alkaa vihdoin ja viimein olla keittiö asennettuna. Asennus alkoi viikolla 2 !
        Toimitukseen saakka kaikki meni aivan putkeen. Sen jälkeen asentajasta ei sitten kuulunutkaan mitään ennenkuin edellisenä iltana noin 20.30. Asentajalla ei ollut mitään tietoa asennuksesta onneksi sen verran älliä löytyi että soitti ennenkuin töppäsi. Perusasennus tuli suurinpiirtein tehtyä, rungot paikoilleen ja ovet. Sen jälkeen kun päästiinkin viimeistelyyn niin loppui motivaatio (ja luultavasti myös osaaminen). Mistään asiasta hän ei tiennyt tai ei voinut mitään, oli kuulemma myyjän syytä että sellaista oli menty myymään. Hommia oli ehtinyt tehdä kertomansa mukaan jo yli 10 vuotta.

        Sähkärin ja putkimiehen hommia tuli vielä noin 1000€ maksettavaksi osittain asentajan osaamattomuudesta ja haluttomuudesta hoitaa asioita.

        Keittiö on onneksi erittäin hyvä ja toimiva mutta jos asennuksen tason olisin tiennyt tilausta tehdessä en ikipäivänä olisi tilannut asennusta Puustellilta. Onneksi asennus oli sähköä ja putkimiestä lukuunottamatta urakkahinnalla, muutoin asennus olisi varmasti maksanut vähintään keittiön verran.

        Miksi kaivoit esiin jo 7 vuotta sitten aloitelun keskustelun? Ihmetyttää miksi et anna palautetta keittiösi asennuksen puuteista suoraan ko. liikkeeseen. Täällä nimimerkin takana on heppoa mustamaalata yritystä.


      • ei Puustellia, ehkä
        lassi. kirjoitti:

        Miksi kaivoit esiin jo 7 vuotta sitten aloitelun keskustelun? Ihmetyttää miksi et anna palautetta keittiösi asennuksen puuteista suoraan ko. liikkeeseen. Täällä nimimerkin takana on heppoa mustamaalata yritystä.

        että missä päin Suomea ovat nämä huonot Puustellit olleet ja agressiiviset kauppiaat, että tietäisi varoa.
        Kymenlaaksossa sijaitsevasta Puustellista en ole kuullut mitään muuta kuin negatiivista...


      • Asentajanne
        ei Puustellia, ehkä kirjoitti:

        että missä päin Suomea ovat nämä huonot Puustellit olleet ja agressiiviset kauppiaat, että tietäisi varoa.
        Kymenlaaksossa sijaitsevasta Puustellista en ole kuullut mitään muuta kuin negatiivista...

        Täytyy todella ihmetellä näitä viestejä. Täyttä potaskaa osa viesteistä. Aivan väärää ja valheellista tietoa. Ensinnäkään puustellin ja muiden rungot ja osat eivät ole samoja. Puustelli ei myy yhtään runkoa ja ovea ulkopuolisille ja muille merkeille vaikka näin aina kilpailijat yrittävät väittää. Aika suuri hätä tuntuu kilpailijoilla olevan kun yksi merkki hallitsee markkinoita ja kaiken lisäksi markkinajohtajalla viimeksi tehdyssä tyytyväisyys tutkimuksessa oli kaikkien tyytyväisimmät asikakkaat.
        On todella kiva työskennellä Puustellissa asentajana koska meillä on niin mukavia ja tyytyväisiä asiakkaita. Minä en usko näitä kirjoituksia, jos nämä olisivat totta, olisi niistä joku saattunut minunkin korvaan kantautumaan. Mutta ei ole kuulunut. Jokainen voi tehdä itse ratkaisunsa, verratkaa ja käykää henkilökohtaisesti itse tutustumassa vaihtoehtoihin eri myymälöissä.
        Todetkaa itse mitä rahalla saa vastineeksi. Omasta kokemuksesta oli tavara tai palvelun hankinta mikä tahansa, halvin ei koskaan ole paras, halvimmalla ei voi tuottaa kunnon laatua ja palvelua.
        Tämä pätee ainakin omiin hankintoihini, "köyhän ei kannata ostaa halpaa"

        Toivon että kirjoitellaan tänne rehellisesti, joku voi pian ottaa kirjoitukset todeksi.

        Kaikkea hyvää teille kaikille ja hyvää kevään odotusta,

        Asentaja


      • Homma hoidossa
        Asentajanne kirjoitti:

        Täytyy todella ihmetellä näitä viestejä. Täyttä potaskaa osa viesteistä. Aivan väärää ja valheellista tietoa. Ensinnäkään puustellin ja muiden rungot ja osat eivät ole samoja. Puustelli ei myy yhtään runkoa ja ovea ulkopuolisille ja muille merkeille vaikka näin aina kilpailijat yrittävät väittää. Aika suuri hätä tuntuu kilpailijoilla olevan kun yksi merkki hallitsee markkinoita ja kaiken lisäksi markkinajohtajalla viimeksi tehdyssä tyytyväisyys tutkimuksessa oli kaikkien tyytyväisimmät asikakkaat.
        On todella kiva työskennellä Puustellissa asentajana koska meillä on niin mukavia ja tyytyväisiä asiakkaita. Minä en usko näitä kirjoituksia, jos nämä olisivat totta, olisi niistä joku saattunut minunkin korvaan kantautumaan. Mutta ei ole kuulunut. Jokainen voi tehdä itse ratkaisunsa, verratkaa ja käykää henkilökohtaisesti itse tutustumassa vaihtoehtoihin eri myymälöissä.
        Todetkaa itse mitä rahalla saa vastineeksi. Omasta kokemuksesta oli tavara tai palvelun hankinta mikä tahansa, halvin ei koskaan ole paras, halvimmalla ei voi tuottaa kunnon laatua ja palvelua.
        Tämä pätee ainakin omiin hankintoihini, "köyhän ei kannata ostaa halpaa"

        Toivon että kirjoitellaan tänne rehellisesti, joku voi pian ottaa kirjoitukset todeksi.

        Kaikkea hyvää teille kaikille ja hyvää kevään odotusta,

        Asentaja

        sikakalliit kaapistot. Kun kysyin kilpailevan tarjouksen niin hinta oli yli 50 % edullisempi.


      • Autokauppiashenkeen
        Homma hoidossa kirjoitti:

        sikakalliit kaapistot. Kun kysyin kilpailevan tarjouksen niin hinta oli yli 50 % edullisempi.

        Aivan yhtä käsittämättömän tyhmä viesti kuin että Mersu on kallis, kysyin tarjousta toisesta paikasta ja olisin saanut 6 autoa samalla hinnalla. Jos kysyy prikulleen samalla sisällöllä, prikulleen samalla ovella jne , ei hinta eroa ole laisinkaan. Perustuu kokemukseeni. Mutta markkinoilla on paljon Puustellia kalliimpia merkkeja ja paljon halvempia. On se ihana että kaikille löytyy aina joku ostaja.


      • Keittiöremontteilija
        Autokauppiashenkeen kirjoitti:

        Aivan yhtä käsittämättömän tyhmä viesti kuin että Mersu on kallis, kysyin tarjousta toisesta paikasta ja olisin saanut 6 autoa samalla hinnalla. Jos kysyy prikulleen samalla sisällöllä, prikulleen samalla ovella jne , ei hinta eroa ole laisinkaan. Perustuu kokemukseeni. Mutta markkinoilla on paljon Puustellia kalliimpia merkkeja ja paljon halvempia. On se ihana että kaikille löytyy aina joku ostaja.

        Puustelli on ratsastanut vanhalla imagolla, mutta se on jäänyt kehityksestä jälkeen. Pyysin tarjouksen myös heiltä ja hinta oli yli 50 % kalliimpi kuin halvin tarjous. Valitettavasti (puustellin kannalta) on se, että heidän keittiökaapistojen laatu on jopa huonompi kuin halvimman tarjouksen tehneelä firmalla. Kieltämättä heidän tietokoneanimaatio oli hyvä ja esitteet parhaasta päästä.


      • Kokenut ja pettynyt
        lassi. kirjoitti:

        Miksi kaivoit esiin jo 7 vuotta sitten aloitelun keskustelun? Ihmetyttää miksi et anna palautetta keittiösi asennuksen puuteista suoraan ko. liikkeeseen. Täällä nimimerkin takana on heppoa mustamaalata yritystä.

        En ole viestiketjun aloittaja, mutta olen myös valitettavasti joutunut kokemaan Puustellin kaikinpuolin ala-arvoisen kaupankäyntimoraalin.
        Kysymykseesi, miksi palautetta koskien keittiön asennusta, ole annettu suoraan liikkeeseen... Voin antaa kokemuksestamme vastauksen: SE EI JOHDA MIHINKÄÄN! Puustelli ei ota minkäänlaista vastuuta mihinkään kauppaa koskevaan asiaan, sen jälkeen kun kauppa ja rahat on saatu varmistettua, saamalla asiakkailta (jopa harhaan johtamalla) nimet tarvittaviin papereihin!


      • Älä ihmettele
        Asentajanne kirjoitti:

        Täytyy todella ihmetellä näitä viestejä. Täyttä potaskaa osa viesteistä. Aivan väärää ja valheellista tietoa. Ensinnäkään puustellin ja muiden rungot ja osat eivät ole samoja. Puustelli ei myy yhtään runkoa ja ovea ulkopuolisille ja muille merkeille vaikka näin aina kilpailijat yrittävät väittää. Aika suuri hätä tuntuu kilpailijoilla olevan kun yksi merkki hallitsee markkinoita ja kaiken lisäksi markkinajohtajalla viimeksi tehdyssä tyytyväisyys tutkimuksessa oli kaikkien tyytyväisimmät asikakkaat.
        On todella kiva työskennellä Puustellissa asentajana koska meillä on niin mukavia ja tyytyväisiä asiakkaita. Minä en usko näitä kirjoituksia, jos nämä olisivat totta, olisi niistä joku saattunut minunkin korvaan kantautumaan. Mutta ei ole kuulunut. Jokainen voi tehdä itse ratkaisunsa, verratkaa ja käykää henkilökohtaisesti itse tutustumassa vaihtoehtoihin eri myymälöissä.
        Todetkaa itse mitä rahalla saa vastineeksi. Omasta kokemuksesta oli tavara tai palvelun hankinta mikä tahansa, halvin ei koskaan ole paras, halvimmalla ei voi tuottaa kunnon laatua ja palvelua.
        Tämä pätee ainakin omiin hankintoihini, "köyhän ei kannata ostaa halpaa"

        Toivon että kirjoitellaan tänne rehellisesti, joku voi pian ottaa kirjoitukset todeksi.

        Kaikkea hyvää teille kaikille ja hyvää kevään odotusta,

        Asentaja

        Em. kirjoitus Puustellin puolesta kuvaa hyvin Puustellin toimintatapaa ja moraalia!
        Todellisuudessa ammattitaitoisista asentajista on Puustellilla pulaa ja vaihtuvuus suurta. Puustelli puhuu omista asentajistaan, vaikka käyttää alinhankkijoita ja varsin kyseenalaisia sellaisia. Ns. Puustellin asentajien ammattitaitoahan on usein jouduttu puimaan myös juristienkin välityksellä.
        Tutustuminen näytekeittiöihin ei kerro myöskään kerro mitään siitä ala-arvoisesta laadusta, mitä asiakkaille toteutetaan.


      • toope2
        Keittiöremontteilija kirjoitti:

        Puustelli on ratsastanut vanhalla imagolla, mutta se on jäänyt kehityksestä jälkeen. Pyysin tarjouksen myös heiltä ja hinta oli yli 50 % kalliimpi kuin halvin tarjous. Valitettavasti (puustellin kannalta) on se, että heidän keittiökaapistojen laatu on jopa huonompi kuin halvimman tarjouksen tehneelä firmalla. Kieltämättä heidän tietokoneanimaatio oli hyvä ja esitteet parhaasta päästä.

        Puustelli on paras, heh


    • kallista on

      Iso firma ja isot kulut. Kallista on semmoselta ostaa.

    • jannekni

      4 vuotta vanhassa Puustellin keittiössä kaikkien yli 60cm leveät ovet roikkuvat, saranat eivät jaksa kannatella niitä! Kerran jo kävi firman äijä niitä kirimässä, auttoi viikon. Ovien kahvat ovat niin terävät että luuttu repeää ja myös yksi silmäkulma... Keittiön suunnittelu oli täysin amatöörimäistä näpertelyä. Toimitukset mitä sattuu, 10cm liian lyhyet jalat, liian leveitä hyllyjä, kaapin runkoja puuttui. Myyjä unohti luvanneensa kaupanpäällisiksi tiskikoneen, uhkailu auttoi. Todella huono hinta-laatu-suhde!

      • jannekni

        Ja ovet ovat yli 45cm eikä 60.


    • mmmmm

      ottakaa tarpeeksi ylös yhteyttä jos on jotain häikkää. netistä löytyy toimitusjohtajaa tuotantopäällikö ym. herraa ei myyjän kanssa kannata reklamaatioista neuvotella paska valuu alaspäin.

      • 766

        Laatu on hyvä, mutta asennuksen kanssa ongelmia . Lisäksi kallis


    • Varoitan

      Puustelli-Keittiö oli kohdallamme suurensuuri pettymys. Mikään osa-alue ei toiminut.
      Laskutus taitaakin olla ainoa asia, mikä Puustellilla toimii. Suunnittelu, toimitus, asennus ja lopputulos olivat täysin ala-arvoista!

      Asioiden riitaantuessa ei löydy neuvotteluhalukkuutta eikä vastuun kantajaa.

      En voi kuin varoittaa tästä lafkasta.

    • Atzix

      Kokemukseni Puustellista:
      - Hinta oli kilpailukykyinen, ei kallein eikä halvin
      - Työt alkoivat ajallaan, mutta logistiikkaongelmien takia viivästyi useita päiviä
      - Pienet puutteet ja virheet korjattiin samantien
      - Laadukkaat kalusteet
      - Kodinkoneiksi tyrkyttävät hieman vanhentuneita laitteita, jotta kokonaishinta ei nouse liikaa. Kannattaa pyytää uudemmat koneet ja maksaa lisää.

    • Hihi hii

      Laadun huonous ja ylimitoitettu hinta on kaikkien tiedossa. Myös yrityksen sisällä. Asiakas pakotetaan tekemään nopea päätös muka jonkun kampanjan vuksi joka loppuu perjantaina tai ensiviikolla :)) ei niissä ole mitään perää. Halutaan vaan nopeasti tilaus ettei asiakas kerkeisi toiseen liikkeeseen vertaamaan hintoja.
      Tuotteet on niin kalliita, että yritetään myydä kaappeja laatikoiden sijaan, melamiini ovia, koska muut vaihtoehdot ovat liian kalliita jne. kilpaillijoilta saat samaan hintaan paremman kokonaisuuden

    • Piaf

      Puustellin hinta oli n. 10 000 € enemmän kuin muualla. Kuvissa aivan omituisia piiloratkaisuja, joita en halunnut ja kaikkein kummallisimpana yläkaapit piirrettiin ikkunan eteen, ei kuulemma haittaa. En lopullista valintaa tehdessäni halunnut Puustellia juuri tämän joustamattomuuden vuoksi. Otimme pienemmästä firmasta ja lähes kaikki mittatilauksella tehtyä, lopputulos asiakkaan toiveen mukainen.

    • aadava

      Puustellikaapistot, niiden toimitus ja asennus sekä toimivuus ovat erittäin hyvät, meillä sekä tyttärellemme on Puustelli- kaapistot, ei mitään valittamista

    • Juuri_keittiön_teettänyt

      Puustelli tuli tarjouksissa kakkoseksi, eli pärjäsi ihan hyvin, vaikka ei sitä lopulta valittukaan. Suunnitelma oli hyvä ja otti vaikean pohjan erinomaisesti huomioon. Ovet olivat kivoja ja hyvin tehtyjä. Tarjottu valaisu oli. Olisi varmaan toiminut, mutta ei ikään huippu. Kodinkonevalikoima oli hyvä. Tarjouksen etu olisi ollut kokonaisurakka. Tarjouksen heikkous oli kaapistojen lastulevyrunko. Hinta oli, ottaen huomioon runkomateriaalin, korkeahko.

      Ykköseksi tuli lopulta puuseppä, koska hän pystyi tekemään rungot kimpilevystä, ei MDF:stä eikä lastulevystä, kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki rungot on maalattu, eikä edes levyjen päissä ole melamiinia. Maalattu runko on kertaluokkaa helpompi huoltaa seuraavan rempan yhteydessä.

      Teettäessä puusepällä, pitää olla itsellä näkemystä enemmän kuin hyvässä keittiöfirmassa teetettynä. Tilaajalla pitää olla ergonomian perusteet hallussa ja yleinen käsitys siitä, mitä haluaa. Ahkerana kotikokkina tiedän perusasiat itse ja suunnitelma kävi reposteltavana tutulla kotitalousopettajalla sekä arkkitehdilla. Olen tyytyväinen ratkaisuun.

      Valaistussuunnittelu tuli siihen erikoistuneesta liikkeestä. Suunnittelu ei maksanut mitään valaisin tarjouksen yhteydessä. Valaisimet ovat laadukkaat ja valaistus juuri haluamamme.

      Lisäksi omina töinään tehtiin kaasu, matot, sähköt ja putket ja ostettiin linoleum matto ja helat.

    • Schlosser

      Tilasimme Vaasan Puustellista keittiökalusteet, asennuksen tein itse.
      Edustaja kävi meillä kaksi kertaa ottamassa mitat, mutta ei kuitenkaan onnistunut saamaan niitä kohdalleen. Keittiö on U muotoinen joten pakostakin siihen tuli ns täyte osa. Puustellin piirroksissa se oli merkattu "separate door" joten se on samaa materiaalia kuin ovet. Tämä kappale onkin sitten sahattava paikan päällä. Arvatkaapa vaan miten tuollaisen kappaleen käy jos se saa vähänkin vettä. Siellä luvattiin myös että altaan paikka työstetään valmiiksi tehtaalla, no eipä oltu tehty. Syytä tiedusteltuani edustaja kertoi syyn olevan hänen tietämättömyydestään. Onhan se parempi olla tietämätön kuin että jäisi kiinni valehtelusta myyntitilanteessa. Pöytätasossa oli liiman purseita joiden poistosta sain ohjeet. Heidän mielestä silloin kun asiakas asentaa keittiön itse myös laadunvalvonta siirtyy asiakkaalle. Mielenkiintoista onkin, mikäli keittiön asennuksen tilaa tuntityönä, laskutetaanko asiakasta myös tuotevirheiden korjauksesta. Viimeisessä puhelinkeskustelussa edustajan kanssa tuli tunne että olen tekemisissä henkilön kanssa joka valehtelee molempiin suuntiin, asiakkaalle että työnantajalleen. Sääli että edustajan toiminta kusee niin monen ammattinsa osaavan tekijän työt. Kehotankin keittiö remonttia suunnitteleville että valitsette jonkin muun toimittajan, mielellään paikallisen. Kysyin myös edustajan esimieheltä kantaa edustajan toiminnan suhteen, että onko se Puustellin toimintastrategian mukainen, eipä ole vastausta tullut. Ilmeisesti se sitten on.

    • Soppakoura

      Mulla hyvä kokemus Puustellista. Myyjät ok, toimitus ok, laitteet ok, puuseppäasentaja ok. Kilpailuttaa ja verrata kannattaa. Ehkä olisi ollut hyvä, jos vastaajat olisivat kertoneet tienoon. Minulle paketti tuli Järvenpäästä sata vuotta sitten, joten porukat ovat voineet vaihtua. Hintava remontti kyllä oli. Toisesta yrityksestä kyselin, mutta asenne oli niin flegmaattinen = ei voisi juurikaan kiinnostaa. No tätäpä ei enää ole. Niin ja vertaile takuut eri firmojen välillä.

    • Anonyymi

      Vieläkin harmittaa kun tuli 2000-luvun alussa ostettua Puustellin keittiö, olisi pitänyt nostaa kytkintä kun keittiömyyjä alkoi painostamaan ja halusi nimet nopeasti paperiin. Sen jälkeen on tullut ostettua muualtakin keittiöitä, ja halvemmalla saa samaa laatua. Lakkavian takia kaikki Puustellin ovet menivät vaihtoon, saatiin sentään takuuseen. En suosittele Puustellia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe