AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / konekudonta

konekudonta

9 Vastausta 762 Lukukertaa
Tietääkö joku miten kutomakoneella tehdään sukkaputkea? ja millä koneella? Minulla on itsellä ikivanha kaksitasoinen Passap, mutta en voi kutoa sukkia putkena. Aina pitää yksi sivusauma ommella kiinni. Kantapään ja kärjen voin tehdä koneella. Haluaisin ostaa uudemman koneella, jolla se onnistuu. Onko jollain kone myytävänä?

Kangassukka?

Taidat puhua neulekoneesta?!? Passap on ainakin tuttu merkki siltä puolelta.

Tarvitset kaksitasokoneen. Ei ole uusi keksintö.

konekudonta

Minulla on kaksitasokone, mutta niin ikivanha, ettei sillä voi kutoa putkea. Teen sukkavarren 1 oikein, 1 nurin kaksitasolla ja sitten sukan kantapäästä lähtien yksitasolla aina oikein neuletta. Lopuksi minun pitää silmukoita jäljitellen neuloa varpaiden päällisosa yhteen jalkapöydän kanssa ja sitten yksi sivusauma yhteen ylös asti. Mutta haluaisin tämän sivusauman ompelun pois. Miten voin tehdä putken??? Ohjekirjoissa ei sitä ole. Sanoin muuten koneeni olevan PASSAP. Vanhus hourii ;) ;) ;). Se on KNITTAX.

putkea

Oletko aivan varma ettei koneellasi saa pyöröneuletta?Minulla oli eva merkkinen kaks'taso kone ja sillä sai putkea.Resorivarsi ja kärki piti ommella.Laitetaan ylä ja alatasolle noin 16 silmää ja koneessa nappulat niin että toisella kerroksella neuloo ylätaso ja toisella alataso.Ylätasolla tehdään kanta ja kärki silloin alataso ei neulo siellä nappulat niin että ne huilaa.Passappi ei tuttu kone.

konekudonta

Olen kokeillut, ei onnistu.

putkea

joo en tunne kyseistä konetta.Eva ja Brother ovat ainakin noin päältäpäin katsottuna samanlaisia.Evalla saa putkea ja uu:ta.

EVA 323

Siskoni osti eilen käytetyn EVA 323. voiko sillä tehdä putkea? Onko kokemuksia ylipäätänsä tästä koneesta?

ei ole

kokemusta tuosta,kun en muista mikä numero oli koneessani.Kuvatkin hävitin kun koneeni myin.Numero oli kyllä suurempi.Onko 323 kaksitaso ja alakelkassa nappuloita jossa kirjaimia PR muistaakseni.Tuliko koneen mukana ohjekirja.

EVA 323

Sisareni kertoi siinä olevan ylä- ja alatason, ohjekirjan ym. Eiköhän sillä jotain saa aikaiseksi.

Passapilla saa sukat

pyöreänä, ilman saumoja erittäin helposti.
Katso video www.youtube.com haulla passap
knitting socks. Meillä lisäksi ohjeita
suomeksi. Sekä koneita. Kyseleppä
passap.finland@pp.inet.fi tai 0400-131288
 /   /  /  / konekudonta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta