Salon Autotalo

peltikorjaamo

En ole koskaan saanut nii huonoo palvelua missään. Kauheeta dissaamista koska mulla on vanhempi bemu. Se huoltoneuvoja oli ystävällinen mutta se peltiseppä tai mikä mölö olikin niin ihan kauhee jäärä. Vittuili vaan. Voitte uskoo et en tod jättäny autoa sinne korjattavaks miten voi olla ja vielä merkkiliikkeessä ? Muil vastaavii kokemuksii ?

30

4578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bemarin vihaajia

      olevan muuallakin, mutta tee itse. Itse korjailen, niin ei tarvi kuunnella vittuilia. Oon niin heikkohermoinen että saattasin riipasta turpiin sitä peltiseppää, jos sattuis vastaava tilanne.

    • JOKU VAA

      KUKA KÄSKEE VIEDÄ NE VANHAT ROMUT MERKKILIIKKEESEEN!!!

    • peltiseppä 3

      Olet varmaan lippalakki poju, jolla on se 15 kertaa silitetty paska. Mikään ei kelpaa ja laskut on maksamatta. Aina on jonkin muun syy kun onneton koppimoposi on kurtussa jostain kulmasta. Kortti pois, ja kotiin kasvamaan vielä ainakin 10 vuodeksi. Kyllä se iskä elättää, vaikka et pyöri ihmisten jaloissa kylillä ja työpaikoilla.

    • kuulitko totuuden?

      niinpä, ilmeisesti viisas ja kokenut peltiseppä vihjaisi ettei noin vanhaa tuonti Bemua kannata merkkiliikkeesä korjauttaa vaan ajaa suoraan paalaamoon.

    • Jos haluatte noin niinkun extreme-mielessä käydä Suomen vittumaisimmassa korjaamossa niin vetäskää Ouluun ja Välivainion bensikselle, olen melko varma ettei kusipäisyydessä muut pääse edes samalle kierrokselle.

      • olen käynyt tuolla

        Sitä saa, mitä tilaa. Kannattaisi katsoa peiliin ensin. Joka kaupassa palvellaan asiakas ansionsa mukaan. KUSIPÄÄASIAKAS saa vastaavan palvelun.


      • olen käynyt tuolla kirjoitti:

        Sitä saa, mitä tilaa. Kannattaisi katsoa peiliin ensin. Joka kaupassa palvellaan asiakas ansionsa mukaan. KUSIPÄÄASIAKAS saa vastaavan palvelun.

        Joo, no vein auton sitten kilometrin päähän, auto, vika ja asiakas olivat samat, firma ja asentaja vaan vaihtuivat ,palvelu oli huippua ja auto tuli kuntoon, mutta kiitos kuitenkin asiantuntevasta ja rakentavasta kommentista.


    • Salonautotalo

      Kyllä tuo Salonautotalo on tämän keskusteluketjun kritiikin ansainnut. Ostin ko. firmasta auton, johon pyysin huollon ennen luovutusta. Sovimme, että maksan huollon vielä erikseen. Saavuin parin tunnin ajomatkan päästä katsomaan autoa ja ensimmäienä huomasin, kuinka huonosti pidetty auto oli. Puhelimessa siitä puhuttiin "super-siistinä". Tottakai rupesin heti epäilemään myös sitä, onko huoltoa tehty ylipäätään, varsinkin, kun leima puuttui huoltokirjasta. Kävin ilmansuodattimen ja raitisilmansuodattimen läpi ja molemmat olivat vaihtokunnossa. Raitisilmansuodatin oli lähes tukossa.

      Tästä riemastuneena sitten avauduin henkilökunnalle ja kuulin kasan koottuja selityksiä. No, kauppahinta laski lopulta hieman. Huvittavaa tässä oli se, että minulle oli erikseen ilmoitettu huollon valmistumisesta.

      Toinen mielenkiintoinen asia on ko. liikkeen käsitys takuusta. Sovimme kaupan yhteydessä suullisesti, että 6kk kuluttajansuoja tarkoittaa heillä takuuta, eli jos jotain tulee niin soitto ja homma hoidetaan. No, pari kuukautta myöhemmin kun soitin ensimmäisesta viasta, oli tämä 6kk takuu muuttunut takaisin kuluttajansuojaksi ja kaikki mahdolliset viat menevät käsiteen "kuluva osa" sisään.

      Yleensä bisneksessä tiedetään, että yksi tyytyväinen asiakas jakaa kokemuksensa noin kahdelle-kolmelle tuttavalleen, mutta yksi tyytymätön jakaa sen kymmenelle-viidelletoista. Ilmeisesti Salonautotalolle ei merkitse mitään se, jäikö asiakkaalle kaupasta hyvä maku suuhun vai ei. Tärkeintä on, että säästetään muutama kymppi kun ei tarvitse osallistua asiakkaan korjauslaskuun. En voi kyllä hyvällä tahdollakaan suositella oman kokemukseni perusteella.

    • BMw 330d

      Nyt tuntuu palvelu huonontuneen entisestään, puhelimella ei saa ketään kiinni. Huoltoneuvojakin vaihtunut varmaan halvempaan tai sen verran pihalla tuntui kaveri olevan. Kiitos mutta en asioi enää kyseisessä liikkeessä. BMW ansaitsee parempaa huoltopalvelua.

      • mistä näitä sikiää??

        voih ja oih puhelimeen ei vastata välittömästi ja uuden huoltoneuvojan palkkakin jo tiedossa ja piru oli pienempi kuin edellisen pätevän?!?!
        Ei Bemun pitäisi omistajaansa tyhmentää, ei taida pitää paikkaansa?


    • qwazz

      Olen yrittänyt muutaman viime kuukauden aikana puhelimitse tavoittaa Salon Autotalon automyyjiä ja noin kymmenestä soittoyrityksestä on vastattu yhteen, joten joku ko. firman asiakaspalvelussa kusee. No, jos joskus saan tuolta tilaamani auton niin tulen kyllä huollot teettämään jossain muualla.

      Sähköposteihin olen kyllä saanut vastaukset, tosin yleensä muutaman päivän viiveellä.

      • vanha ketju

        Ilmesesti kauppa käy ja asiakkaita riittää kun eivät kerkiä puhelimeen vastailla.
        Ilmeisesti näitä soittajia ja turhan kyselijöitä riittää ja siksi eivät soita takaisin kuin tunnetuille. Ei sähköpostikaan ole mikään pikaposti johon pitää vastata välittömästi, sinnekkin varmasti paukuu kaikenlaista skeidaa ihan tarpeeksi. Et sitten ajatellut laittaa tekstaria, sen myyjä varmasti lukee ja jos olet ostanut häneltä auton niin ottaa nopeasti yhteyttä sinuun.
        Huolto voi toimia hyvinkin, vai valitsetko huollon automyynnin vastausnopuden mukaan, voihan kiesus.


    • Autolato

      Kyseisen kaupan suurin myynnin jarru huoltotiskin takaa vaihdettiin uuteen asiallisemman käytöksen omaavaan huoltoneuvojaan. Entisellä ei mitään käsitystä asiakaspalvelusta. Siitä vaihdosta pieni, siis hyvin pieni plussa Autoladolle.

      • huihai2

        Suurin jarru myynnille siinä kaupassaon huonosti toimiva takuupalvelu. Missään muualla ei ole niin vaikeaa saada vikoja korjattua takuuseen kun siellä.


    • Yksi tyttölapsi

      Palvelu on huonontunut entisestään. Huollossa epäsiisti tyonvastaanottaja. Hyi.

      • Entinen Skoda-mies

        Minä tein maahantuojan merkkivastaavalle kyselyn tuon likkeen ammattitaidosta ja asiakaspalvelukyvystä, kun hermot meni. Vastaus oli, että tilanne on parantunut eikä mitään hälyttävää ole ilmaantunut viimeaikoina. Puusilmmä sekin tyyppi. Noh, olempahan onnistunut "estämään" useammankin Skoda-kaupan tuossa ja muunkin asioinnin tuossa katmeassa putiikissa. Mitenkähän se maahantuoja oikei mittaajälleenmyyjiensä ammattitaitoa ja yleistä palvelukykyä?


    • Mölö

      Skoda on ihan hyvä auto, mutta ottaa pattiin, kun pitää viedä huoltoon Loimaalle tai Turkuun!
      Muutenhan sen voi huollattaa missä vain takuuaikanakin, mutta ajoturvaa ei saa muualta, kuin merkkiliikkeestä.
      Jos mina olisin Helkama- Auto, niin siirtäsin edustuksen Astrum-Autoon, jolla Skoda on jo muutenkin niiden Forssan pisteessä.

    • Skoda huoltoon kohta

      Koska olet kyselyn tehnyt ? Omat kauhukokemukset viime tammikuulta, kohta huolto edessä, onko parantunut ?

    • SkodaRapid

      Ei ole parantunut, maahantuonnista myönettiin että ongelmia on

    • EkaJaVikaKerta

      Huollatin Subarun Salon autotalossa. (Merkkihuolto).
      Jarrupalat "herkistettiin" ja kuitissa luki: "Jos haluaa hyvän, niin pitää vaihtaa palat". Minulle kerrottiin tästä, vasta huollon jälkeen.
      2kk sen jälkeen etujarrut alkaa laahaamaan ja ulvomaan ajaessa ja levyt kuumenee. En voi ajaa.

      Lisäksi ilmoittivat: "Renkaista puuttuu painoja" sekä "pyöräpultti korjattu. Kannattaa vaihtaa, jos haluaa hyvän"

      Näistäkin kerrottiin vasta huollon jälkeen minulle, joten en ala uutta huoltoa avaamaan sen takia siinä puljussa.

      Kun kysyin, että miksi esim painoja ei laitettu alle (lähes ilmaista tehdä).
      Vastaus: "Ei ole tasapainotuskonetta".

      Millä ne huollattaa autot, jos renkaitakaan ei pystytä tasapainottamaan.

      P.S. Myös firmamme autot huolletaan siellä ja kollega on uutta Skodaansa käyttänyt siellä jo KOLME kertaa saman vian takia, vaikka autossa on ikää noin 5kk.

      Lisäksi firmamme Ford Transitin renkaat vaihdettu, mutta tasapainotuksesta ei kerrottu mitään. Ja laite ei ole kunnossa vieläkään, koska kysyin siitä erikseen päin naamaa, kun eivät sähköpostiin vastanneet.

      Ehkä tasapainottivat Fordin ja Skodan renkaat sitten toisessa liikkeessä? Ihme firma. Myyvät autoja, mutta ei ne kyllä siihen huoltoon panosta.

      • EkaJaVikaKerta

        Ainiin! Autoni on erittäin hyvin pidetty ja huollettu tarpeen tullen.
        Edellinen omistaja asui myös Salossa, mutta ihmettelin miksi hän huollatti autonsa aina Paimiossa, vaikka Salon Autolato on Subarun merkkihuolto.

        No en ihmettele enää... Taidan itsekin mennä sinne jatkossa, jos eivät Autotalossa suostu laittamaan samaan laskuun näitä kuntoon.
        Ennen huoltoa jarruni ei ulvoneet ja laahanneet lainkaan missään tilanteessa.


    • EkaJaVikaKerta

      Sain uudesta korjauksesta työn hinnan pois. Kiitos siitä omistajalle, joka kyllä virnuili vielä kuin pikkulapsi huollonvastaanottajan kanssa.

      Ei jäänyt kovin tervetullut olo, mutta sen he varmaan halusivatkin välittää.

      Jatkossa varmuuden Paimioon, kuten vanhakin salolainen auton omistaja.

    • hyyyyyg

      mulla kyllä asiat hoitunut hyvin autotalossa,ei kyl valittamista,olen ostanut sieltä auton ja useampaa huollattanut ja myös peltikorjausta tehnyt,,kaikki on kyl hyvin mennyt,,

    • POh22

      Koitin tehdä tämän firman kanssa autokauppaa, mutta täytyy sanoa että automyyjän käytös pöyristytti. Soitin suoraan myyjille ja kysyin välirahan suuruutta saman merkkiseen uudempaan autoon.

      Ensitöikseen voivotteli ja valitteli että kuinka ko. merkin autoihin meni luotto kun yhtä jouduttiin korjaamaan. Sanoin että joo, sinä myyt nyt samaa merkkiä mitä haukut. Tähän sitten sanoi että joo...

      Valitusvirsi jatkui ja jatkui, jouduin KESKEYTTÄMÄÄN itse tämän idiootin ja sanoin että minua ei nyt kiinnosta mielipiteesi vaan soitin mitä on SE VÄLIRAHA! Ei osannut heti kertoa vaan lupasi soitella. Vaan eipä puhelua kuulunut, enkä kyllä jaksa soitella peräänkään, samoja autoja myynnissä myös muualla.

      Jäi kyllä niin uskomattoman ammattitaidoton kuva myyjästä että eipä tarvitse kauppaa heidän kanssaan koskaan tehdä.

    • Jappa678

      Samanlaisia kokemuksia. Koitin 4v vanhaa Skodaa kovasti vaihtaa uuteen ja ei siitä touhusta tullut kerta kaikkiaan mitään. Myyjä valitti ja voivotteli kuinka tämä minun vaidokkini on niin vaikea myytävä ja vikainen. Esitteli oikein vikalistaakin.

      Totesin 10 minuutin valitusvirren jälkeen että unohda koko juttu ja poistuin liikkeestä. Olotila oli tuon kokemuksen jälkeen lähinnä huvittava.

    • Eienääikinäsalonauto

      Salon autohuoltoon ei kannata viedä. Asiakaspalvelu on huonoa ja asiakasta ei kuunnella. Kerroin heille vian ja minkä epäilin sen aiheuttavan. Kun huolto oli valmis kertoivat että vikaa ei ole. Eipä mennyt tämän jälkeen kauaa kun auto oli niin huonossa hapessa vian takia että ei uskaltanut enää ajaa. Vein uudestaan huoltoon jarrujen ja edellisen vian takia. Puolen päivän jälkeen menin hakemaan autoa takaisin ja kappas vikaa ei oltu korjattu vieläkään. Sanottiin vain että ei tiedetä mistä johtuu ja piti taas varata uusi aika.
      Ja hauskan tästä tekee sen että minua pidettiin tyhmänä pikkusena naisena ketä ei tiedä autoista mitään ja palvelu oli sen mukaista. Ei uskota kun sanoin että on vikaa ja vikaa ei korjata vaikka kerroin heille mistä vika johtuu ja yritetään kusettaa rahat ymsyms. Yrittivät vielä myydä vuokra-autoa kahdeksi viikoksi vaikka sanoin että on vara-auto jo käytössä.
      Onneksi autoliike josta autoni ostin lupasi maksaa kaikki kulut mitä tulee tästä. Suuri kiitos tästä lohjan kamux👍. Eli loppujenlopuksi ei he multa onneksi rahaa saa vaikka yrittivät kovin.

      Oli viimeinen kerta kun autoni sinne vien en suosittele kenellekkään!

      • Autoilija1

        Olisitko suostunut maksamaan tämän korjauksen, missä teit itse vianhaun, jos vika ei olisikaan ollut siinä🤔 ihan ymmärrettävää, että eivät ala vaihtamaan osia ennenkun ovat vian paikallistaneet. Usein asiakkaat ovat itse tutkineet vian valmiiksi ja tilaavat itse osankin autoon sitten kun vika ei ollutkaan siinä, itkevät etteivät maksa mitään kun ei tullut kuntoon. Voi olla että olit oikeassa vian kanssa tällä kertaa, mutta aina näin ei ole.


      • Anonyymi
        Autoilija1 kirjoitti:

        Olisitko suostunut maksamaan tämän korjauksen, missä teit itse vianhaun, jos vika ei olisikaan ollut siinä🤔 ihan ymmärrettävää, että eivät ala vaihtamaan osia ennenkun ovat vian paikallistaneet. Usein asiakkaat ovat itse tutkineet vian valmiiksi ja tilaavat itse osankin autoon sitten kun vika ei ollutkaan siinä, itkevät etteivät maksa mitään kun ei tullut kuntoon. Voi olla että olit oikeassa vian kanssa tällä kertaa, mutta aina näin ei ole.

        En pyytänyt vaihtamaan tiettyä osaa kerroin heille vaan epäilykseni vian alkuperästä. Ja kerroin TARKASTI miten vika ilmenee. Helpompi tutkia kun on joku käry mikä voisi olla vikana🤔 Kun autoani hain niin väittivät minulle että mitään vikaa ei ole...Eli eivät olleet edes yrittäneet etsiä vikaa. Ajan autollani päivittäin että kyllä minä huomaan kun autoni lämpeää tappiin asti.

        Nooh laskutettuaan hieman vajaat tuhat euroa minulta sain autoni ajokuntoisena takaisin. Olivat jarrulevyt ja palat vaihtaneet, öljyt vaihtaneet sekä korjannet lämpeämisen aiheuttaneen vesipumpun.

        Noh nyt kaksi vuotta myöhemmin autoni lämpeää taas. Vein TIETENKIN eri korjaamolle joka tekee asiallisesti kusettamatta korjaustyöt. Mutta rupesin ihmettelemään että miten voi vesipumppu olla taas rikki. Epäilen vahvasti että ovat siellä poikien kesken tehneet jonkun patenttikorjauksen vesipumppuun mikä kestikin ihmeen kauan...

        Tutkailin kuitteja ja huoltokirjoja enemmän ja näissä ei mainita sanallakaan vesipumppua missä vika oli heidän mukaansa ollut. Mutta on kyllä laskutettu jakopääremontista mitä ei ole tehty🙄

        Asia tiivistettynä laskuttavat ihan mistä sattuu(erään öljynvaihto tässä firmassa meinasi maksaa yli kolme tonnia), ja kovia hintojakin vielä, eivät kuuntele asiakasta ja kertovat vielä valheellista tietoa siitä mitä ovat autoon tehneet.

        Ja aikoinaan pyysin heiltä erikseen sähköisenhuoltokirjan tulostettuna. Pyysin heitä paperille kirjaamaan kaiken mitä ovat autooni tehneet. Sekä kuitit tallessa. Näitä pyöritellessä olen kaikkien kanssa tullut siihen tulokseen että kusettivat ihan kuus nolla. Pitikin olla nuori ja tyhmä... Tästä tapauksesta viisastuneena pysyn kaukana tästä puljusta ja varoitan kaikkia nyt ja aina että tohon paikkaan ei kannata astua jalallakaan.

        Ja sekin vielä kamuxin myyjä yritti selvittää tätä maksu hommas salon autohuollon kanssa eikä saanut mitään kunnon vastausta mitä ovat tehneet autolle ja mitä tulee maksamaan😂


    • Anonyymi

      Ostin Hondan Salon Autotalosta hyvin asiallista ja hyvää palvelua sain ja huolsivatkin kaupanpäälle !
      ihmettelen kritiikkiä???

      Ostaisin toistekin..

    • Anonyymi

      taitaa perinteisesti autoliikkeissä ja rautakaupoissa olla huonoin palvelu kun noissa paikoissa riittää äreitä setiä joita vituttaa joka päivä kaikki...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe