AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Rakennekynnet Lahdessa?

Rakennekynnet Lahdessa?

23 Vastausta 2 292 Lukukertaa
Moi!
Joka kadunkulmassa Lahdessa on paikka mistä saisi rakennekynsiä, mutta mikä olisi hyvä paikka mistä nätit, hyvin kestävät kynnet? BM day spa:ta olen harkinnut, mutta muita hyviä? Kokemuksia kiitos :)

Glamor

Vesijärvenkadulla on uusi paikka Glamor. Itse olen käynyt kyseisellä tekijällä jo kauan ja olen ollut tyytyväinen. Suosittelen ehdottomasti paikkaa ja tekijää. Osallistunut sm-kisoihin ja sijoittunut niissä. Tekee kynnet muottitekniikalla. itselläni on sillä tekniikalla pysynyt paremmin kuin tipeillä.On myös edullinen paikka. hinnat ja lisätietoa löytyy niiden nettisiuvlta glamor.fi. Lahdessa tietääkseni monet tekijät tekee tipeillä. omasta kokemuksesta en suosittele.

glamor

Mäkin kävin laittamassa Glamorissa kynnet ja voin sanoa että jälki on mahtavaa :) Susanna tietää mitä tekee ja osaa hommansa. Suosittelen!

parhaat kynnet

Mielestäni parhaat kynnet saa creative kynsistudiolta lahdesta.Studio on palkittu parhaana kynsistudiona.Antavat tekemilleen kynsille pysyvyys takuun.Oon kokeillu lahdessa lähes kaikki paikat ja todennut tän parhaaksi.Mulla aikaisemmin huonoja kokemuksia viilattu kynsinauhat auki ja kynnet rapsahteli joka toinen päivä poikki.Mut ei enään.Suosittelen.

Samoin!

Mä olen myös kokeillut montaa tekijää lahdessa, kyllä Creative (etenkin Mari) on vaan ylivoimaisesti paras!

Salon Mazic

Mielestäni creative on yli hinnoilteltu paikka ja kynnet jotka olen ottanu muoteilla on lohkeillut kärjistä helposti itse en henkilökohtaisesti suosittele. Edullinen ja lahen paras paikka löytyy vapaudenkatu 2 neppinapin vierestä ja tosi viihtyisä paikka tykkään!

ohoo

Kävin ennen mazickissä.Kun tekijä jäi äitiys lomalle siirryin creativelle.Ero huomattava pysyvyys sekä kynsien yleis ilme parempi nyt.Hinta laatu suhde on mielestäni kohdaLlaan.Mari on todella ammattitaitoinen ja kiva.Mun kynnet eivät ole ikinä lohkeileet mistään.Taitaapi olla nyt mazickin tytöillä oma lehmä ojassa.

ei mullakaan irtoile!

Mullakaan ei ole lohkeillut tai lähtenyt irti. Minulla on aika pitkäkin huoltoväli välillä ja kynnet ihan hyvät silti. Käyn kynsistudio Glamorissa Lahdessa. Sinne vain on vaikea saada aikoja mutta kun varaa hyvissä ajoin ajan niin kaikki sujuu hyvin.

Näin on

Creative on loistava paikka suosittelen lämpimästi. Niille on avattu nettisivutkin www.parhaatkynnet.fi

Ei tyytyväinen Creativeen

Kävin Creative kynsistudiossa ja työn laatu on todella huonoa. Viikon jälkeen kynsistä on pinta lohkeillut useasta kohtaa ja kynnet näyttävät rumilta. Normaalisti kynnet kestävät neljä viikkoa kauniina (vakipaikassani laitettuna). En ollut lainkaan tyytyväinen, hintakin oli melko korkea ja siihen olettaisin saavani kauniit ja kestävät kynnet:( Riippuu varmasti tuossakin paikassa tekijästä...

Glamor on paras!

Minä itse olen käynyt Glamorissa Lahdessa. EI meillä orimattilassa ole oikein hyviä tekijöitä ´:(
Tässä kuviakin millaisia tekevät..yhdet näistä ovat minun kynnet =D
siirryin nyt sille toiselle tytölle kynsiin koska oma vakkari tekijäni on äityslomilla kevääseen asti. Minä en ainekaan voi enää elää ilman kynsiä!

http://www.glamor.fi/kynnet.html

bm day spa

kannattaa mennä tekevät kaupungin parhaimmat kynnet aivan ihania kiitos natalia

No huh huh!

Kävin siellä ja multa aineksi viilattiin kynsinauhat auki =( Vaihdoin paikkaa ja tekijä joutui tekemään suuren työn että saatiin kuntoon ne tekeleet! Sinne menit rahat hukkaan!

Oletteko koskaan

ajatellut,et kauneimmat on perus ranskalainen lakkaus. Tyylikäs ja aina kaikkeen sopiva!

geelilakkaus

ihanat kynnet ovat geelilakat maksaa vain n.40e ja huolletaan noin 2- 3 viikonvälein ihanan luonnolliset ja mahtavaa kun ei lohkeile niin kuin tavallinen kynsilakka :D
Minä puolestani olen tykänny Trion La Chicasta. Kynnet pysyneet todella hyvin eikä irtoamisen merkkejä ole lainkaan viiden viikon jälkeen. Suosittelen!
Salom Mazic/Nili! En suosittele!! huonoja kokemuksia ja hänellä on useasti kavereitaan siellä, jolloinka ei palvele rahan edestä! Hätilöi myös usein.
Pakko hehkuttaa La chicaa. Syksyllä oli tarjous jolloin sai rakennekynnet edullisesti, päätin sitten hetken mielijohteesta taas kokeilla geelikynsiä ja nyt olen ihan koukussa:D Joskus aikaisemminkin olen kokeillut rakennekynsiä ja olihan ne ihan nätit muttei kestäneet. La chicassa tehdyt kynnet on aina kestäneet ja ovat ihanan siron malliset :)
Natalia bm day spassa, suosittelen!
Studio Eloisa!
Itse teen kotona kynnet. Saa juuri sellaiset kun haluan-milloin haluan ja kavereille,tutuntutuillekkin teen kynnet tietenkin.. Kerran Helsingissä menin siihen Kallion edulliseen thaikkulaiseen paikkaan ja se mimmi yritti minuu saaha ottamaan rakennektynsiä.(itsellöäni siis luonnostaan pitkät kynnet) Väitti että tulee halvemmaksi jos otan rakennekynnet kun että käyn keran parissa kuussa lakkaamassa. Hirveetä linssii pissimisyrittäjyyttä kyllä ja siksi mä sit päätin etten maksa kynsien laitosta ja - joo en edes pelkästä geelaamisesta/lakkaamisesta+koristelusta kun voi tehdä itsekkin. Alan kuluun olen hinkunut jo kauan ja nyt sitten ssäästelen rahoja koulutukseen. Mutta tuosta liikkeestä vielä.. että .voipi olla sit tietty ihan eri asia käydä suomalaisessa liikkeessä. En väitä että suomalaiset olisivat yhtään rehellisimpiä,mutta sinne en ainakaan IKINÄ mene !

NailArtAddict@suomi24.fi
Kynsistudioissa olen huomannut siisteystason laskeneen. Tai sanoisinko hygienisyyden. Viiloja ei putsata seuraava asiakasta varten eika poran teriäkään. Kuinkahan tämä on yleistä muualla Suomen kaupungeissa.
mites orimattilassa? onko kukaan laitattanut? missä ja arvio?
Ennen kävin La chikassa. Nyt kun siellä ollut kynsiteknikkoni vaihtoi Lahden hius & kauneuskeitaalle niin menin perässä. Kiva paikka ja hinnat edullisemmat kuin La chikassa. Kynnet edelleen ihanat ja kestävät. Ja kauneuskeitaalta löysin itselleni myös huippu kampaajan!
 /   /  / Rakennekynnet Lahdessa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta