AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Eläinlääkäri

Eläinlääkäri

9 Vastausta 1 403 Lukukertaa
Mitä erilaisia toimenpiteitä Jämsässä el tekee? leikkauksia, hammaskiven poistoja, allergiatestejä ynm?? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

sonnin

ei kai muita kuin astuttaa...

tietoo

Eläinlääkärit

Jämsän vastaanotto
Ulla Keskinen, puh. 0400 344 565
Terveyskuja 5, Jämsä

joopajoo

täällä ei näköjään osata vastata suoraan esitettyyn kysymykseen. SILLÄ NYT EI KYSYTTY OSOITETTA/NUMEROA.

soita ja kysy jos jotain tarvit

No onko se niin vaikeaa soittaa ja kysyä???
Jos eläimelläs on hammaskivee, rokotukset ummessa tai muuta tarvetta eläinlääkärille, niin ole hyvä ja soita lähimmälle taikka mieluisimmalle ja keskustele hänen kanssaan mahdollisista palveluista, mitä sitä täällä kysyt?? Varmaan tekee pitkälle samoja juttuja kuin ennenkin, tokkopa löytyy röngteneitä taikka hienouksia, pallit ja kohdut saa pois, samoin ongenkoukut, ja haavat parsii. Järki käteen..

jep

sotkempa itseni asiaan/keskusteluun, josta en tiedä paljoa, mut tuntuu tosiaan että jos täällä vähänkin kysyy muusta kun ihmisten yksityisasioista tai puhuu kuntien yhdistymisestä tai haukkuu jämsäläisiä/koskelaisia, niin aina vastataan tyliin näin "mitä sää tänne kirjotat, soita ite ja kysy, ei täällä saa tämmösistä jutuista tehä keskustelua!!"

Ei oikein voi sanoa kun että n a u r e t t a v a a !

(ps. itse asiasta sen verran, että omaa kissaani olen siellä käyttänyt rokotettavana ja pallit poistattanut)

Längelmäellä hyvä

Minulla ei ole eläimiä mutta kaverillani on tuolla Längelmäen puolella ja hän kertoo, että heillä on seutukunnan paras eläinlääkäri Timo Lähteenmäki.

Ilmeisesti hiljainen ja vaatimaton kaveri mutta ajattelee eläinten parasta. Kaverillani on tosin vain koiria.

Hyvää palvelua

Kyllä saa kysymiäsi palveluja! Hammaskiven poiston hintaa en muista, mutta edullisempi kuin yksityisellä, samoin leikkaukset. Kiva, että saimme kaupunkiin näin monipuolisen eläinlääkärin, hoitaa eläimen kuin eläimen :)

mukava kuulla

Pappa pitäis nimittäin viedä rokotettavaksi. Niin se on kissa...

Kyllä osaa hommansa hyvin

Jämsän uusi (no ei nyt enään niin tuore mutta kuitenkin) eläinlääkäri tämä Ulla osaa kyllä hommansa ja tietääkseni hänelle kuuluu pieneläimiä ja sen lisäksi hevosia/lehmiä..Rokottaa, poistaa hammaskiveä, tekee leikkauksia (sterilointi/kastrointi...), tekee terveystarkastuksia, hoitaa eläinsuojeluasioita ja osaa myös paljon asioita isompien elukoiden kohdalla.Suuriin toimenpiteisiin ei ole laitteita, mikä on kyllä harmillista.Suosittelen ehdottomasti, ei ole kovin tyyriskään ja asiakaspalvelutaidot kohdallaan. Paras ehdottomasti.
 /   /  /  / Eläinlääkäri

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta