AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Big Ben-ohjaimet

Big Ben-ohjaimet

4 Vastausta 563 Lukukertaa
Oletteko käyttäneet noita "tarvike-ohjaimia"? Me ostettiin pari kuukautta sitten ja nyt on alkanut Wii katkomaan virtaa aina, kun on tuo big ben-ohjain koneessa kiinni. Onko muilla tehnyt samaa? Surffailin vähän ja nintendon kotisivuilla oli infoa, että nuo tarvike-osat voisivat aiheuttaa toiminta häiriöitä Wiissä...

kokelemalla selviää

Sun pitää tietysti kokeilla alkuperäistä ohjainta ja katsoa, katkeaako virta senkin kanssa. Jos ei, niin ongelma on silloin tarvikeohjaimessa.

Myös kannattaa kokeilla tarvikeohjainta kaverin koneessa ja katsoa, miten se reagoi. Nuo toimintahäiriöthän eivät ole pysyviä vikoja, jos ne johtuvat ohjaimesta.
Entäpä onko jollain ollut ongelmia Bigben-ohjaimen liittämisessä Wii:n?
Ei onnistu sitten millään. Ei taida koko bluetooth toimi ohjaimissa (2 kpl).

Alkuperäisillä ohjaimilla synkkaus toimii edelleen ongelmitta.
Hiphei, onkohan kellään uutta infoa noista bigben wii u pro ohjaimista? Hyvän näkönen ohjain ja niin edelleen mutta onko muuten mistään kotoisin? Ei meinannu löytyä muutenkaan ohjaimesta tietoa.
Minä en suosittele yhtään mitään tarvikekapineita mihinkään pelikonsoliin, koskaan, ikinä, milloinkaan. Sitä tuskan määrää, kun tarvikemuistikortti hävitti kaikki pelitallennukset... Eikä vaan minulta, vaan jokaiselle pelaajalle lähipiirissäni on käynyt tämä sama. Siitä lähtien on jokainen maksanut kiltisti enemmän ja ostanut alkuperäisen muistikortin (no nykyvehkeissä niitä ei enää olekaan).

Tarvikeohjaimissa ilmeisesti madcatz onnistuu tekemään kohtuullista laatua, mutta kyllä se laitteen oma alkuperäinen ohjain on aina se paras valinta. Hinnastaan huolimatta. Tarvikekapistuksilla saa yleensä vaan halvalla paljon ongelmia pelaamiseen. Minä en niihin enää suostu koskemaan. Ikinä.
 /   /  /  /  / Big Ben-ohjaimet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta