AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Munasarjakystan / myooman oireet?

Munasarjakystan / myooman oireet?

3 Vastausta 4 107 Lukukertaa
Minkälaisia oireita on silloin, jos on munasarjakysta tai myooma, ja vaikuttaako se lapsien saamiseen?

Olen syönyt monta vuotta pillereitä, nyt parin viime kuukauden aikana on tullut kesken pillereiden parin päivän kestävää ylimääräistä vuotoa, täysin kirkkaan punaista verta. Olen vähän ymmälläni, että onko mulla väärät pillerit, eli tehot ei enää riitä minulle, vai onko kyse jostain muusta.

Parin päivän ajan on myös vasemmalla alavatsassa ollut arka paikka, kipua ei muuten tunnu, mutta kun vatsaa painelee siitä kohtaa, sattuu hieman. Nyt on sekin kyllä menossa ohi, mutta mietiskelin, että voisiko kyseessä olla jonkun kystan itsekseen puhkeaminen tms?

Olen menossa gynelle viikon kuluttua, ajattelin että jos vaihtaisin pillerimerkkiä, jos hän haluaa ultrata, niin siihenkin suostun kyllä.
Mietityttää vain, että jos sieltä sisuksista jotain löytyy, niin miten tällaisia vaivoja sitten hoidetaan, ja onko raskaaksituleminen vaikeampaa kuin normaalisti?

Olen 3-kymppinen, ja lapsia kyllä haluan lähivuosina, ilman pillereitä kärsin epäsäännöllisistä kuukautisista, joten siksikin niitä syön, ehkäisyn lisäksi.

Myoomasta ei välttämättä oireita

Minä en edes tiennyt, että minulla oli myooma/myoomia ennen kuin gynekologi sellaisia ultralla löysi. Mitään oireita ei siis ole ollut, eikä niille silloin tarvitse tehdä mitään. Jos ne aiheuttavat esimerkiksi kipuja tai muita hankalia oireita, ne poistetaan leikkauksella. Noin nuorella kuin sinä pyritään säästämään kohtu, mutta hedelmällisen iän ohittaneelta se poistetaan.

ei kystastakaan

Samoin meni munasarjakystan kanssa. Ei mitään oireita, ultralla kuvattiin ihan muusta syystä ja se löytyi siinä ohessa. Oli aika iso ja koko munasarja poistettiin.

Hyvin yhdelläkin toimeen tulee, kuukautiset tuli ajallaan kuten ennenkin joten kaipa se lapsen saaminenkin olisi onnistunut, jos olisi ollut tarve.

No..

JOTKUT polykystisista munasarjoista "kärsivät" SAAVAT vaikeuksia lapsen saannissa, vaan toisetpa EIVÄT.

Kokeilemalla selviää...;)
 /   /  /  / Munasarjakystan / myooman oireet?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta