AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

B lausunto

10 Vastausta 2 817 Lukukertaa
Kävin lääkärissä.
Lääkäri sanoi, että pistää lääkkeelle B-lausnnon tulemaan. Sitten hoksasi katsoa, että ilman B-lausuntoa lääke maksaa n. 3 euroa/100 tablettia (annosmääräys 1/2 tablettia/pvä, eli vuoden lääkkeet yht. 5,5 euroa).

Luulin puheidemme perusteella, että asia oli sillä selvä, eikä em. lausuntoa tule.

Tänään tuli postissa kopio B-lausunnosta + 16 euron lasku sen kirjoituksesta.

Ei suuren suuri summa, mutta ihmetyttää että miski... Kun sillä 16 eurolla olisi saanut lääkkeet 3 vuodeksi ja tarvetta tuskin enää silloin edes on.

Moi!

Samoin kävi minulle.Sain B-lausunnon ilmaiseksi jälkitarkistuksessa ja sen jälkeen sama lääkäri lähetti saman B-lausunnon kopion postitse ja 30 euron laskun.Oliskohan vain rahastusta?

Kyllä

ainakin on B-lausunto aina maksanut. Hintakin on noussut, viimeksi oli lääkärin vastaanotto+B-lausunto yhteensä noin 100 euroa. Tämän summan maksoin, siitä oli jo valmiiksi vähennetty kela-korvaus. (Turhaan makselin erikoislääkärille, sairauspäivärahahakemuksen hylkäsivät-keleet. Vaikka sairasloma on jatkunut jo pitkälti yli 6 vuotta.) Tämä B-lausunnon hinta oli 30 euroa. Saman verran "kiskovat" luullakseni terveyskeskuksissa.

Ikinä ikinä mitään laskua tullut

Omituista, sillä minä olen beellä sairauslomalla juuri nyt, eikä mitään laskua ole näkynyt!
Antaako ne psykiatrian potilaille ilmaiseksi todisteen hulluudesta :D

Heippa!

Ei tule minullekaan laskua B-lausunnosta kun käyn työterveyslääkärillä,mutta terveyskeskuksesta ja yksityiseltä tulee.

moi

en minäkään saanut b-todistuksista minkäänlaisia lasluja (kyseessä oli mielenterveystoimiston lääkäri) mutta sitten eläkkeelle hakeutumisessa tarvittavasta todistukseta minulta veloitettiin jotain 20 luokkaa. Ilmeisesti hulluja katsotaan vähän läpi sormien, joku luontaisetu :).

Tätähän

Oikeesti ihmetellä.Itse olen maksanut vajaan viiden vuoden aikana joka lausunnosta 80-100 euroa ja näitä olen lähettänyt vak.yhtiöön vähintään 6 kpl.Kaikki hylkyjä.Jos joku neuvoo mistä saa ilmatteeksi käyn hakemassa vaikka 50 kpl,että riittää ainakin lukemista näillä vak.yhtiön lääkäreillä,jos yleensä edes sen tekevät.

ALOITTAJAN

kyse oli B-lausunnosta LÄÄKKEIDEN ERITYSIKORVATTAVUUTTA VARTEN, EI siis eläkettä, eikä sairauslomaa tms. varten!!

Kyllä rahastavat

kyllä lääkärit rahastavat. Kun pyysin lääkäriltä käyntitodistukseen käynnin syyn, diagnoosin, niin ei käynyt, vaan hän kirjoittaa lausunnon. Voi herran jestas. Lausunnossa oli henkilötiedot, ja diagnoosina se käynnin syy, ja hintaa 24 euroa. Ei sellainen mikään lausunto ole.

Tuon saman diagnoosin se olis voinut kirjoittaa käyntitodistukseenkin. Mutta kun ahne oli niin oli.

Minusta yleensä

kirjoitavat laskuun diaknoosin numeroin. Eipähän asiattomat tajua, mikä oli lääkärissäkäynnin syy.
Eikä kukaan lääkäri ole siitä mitään lisiä ottanut.

mutta kuvitteli

Minulla kun on vakuutus, joka maksaa sairaalassaolit, ja poliklinikkakäynnit. Käynneistä pitää vain olla sairaalan merkintä, mikä käynnin syy. Yleensä kirjoittavat siihen polilinikkamaksukuittiin diagnoosin, ja sairaalan leimalla vahvistettuna.

Lääkäri kuvitteli rokottavansa vakuutusyhtiötä oikein olan takaa, mutta eihän vakuutusyhtiö maksa lääkärinlausuntoja. Otti kyllä pattiin ja aika paljon. Kaikki muut reisut on onnistunut että joko lääkäri tai hoitaja on diagnoosin kirjoittanut, mutta tuo yksi reissu, maksoi toisen mokoman poliklinikkareisun päälle. Vaikka vakuutus polkilikkamaksun maksoikin, silti se käynti jäi mulle maksamaan saman verran.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta