AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / taloon.com

taloon.com

13 Vastausta 3 850 Lukukertaa
Onko kokemuksia tilaamisesta taloon.com nettikaupasta?

eipä ole

niillä hinnoilla! todella kallista ainakin näyttää olevan joten suosittelen miettimään että unohtaisi sieltä tilaamisen.

Onko kallista?

Minusta ne saunan hinnat ainakin osassa tavaraa esim lattialämmityspaketit ja saunan lasiovet (139?e) olivat tosi halpoja esim K-rautaan verrattuna.. Mutta mistä suosittelisitte keltanokalle kamoja remonttiin ostettavan? ja jos on keskipohjanmaan alueelta kokemuksia hyvästä ja suhteessa edukkaasta keittiökalustefirmasta ni otetaan kiitollisna vastaan! tarjouspyyntöjä ollaan laitettu esim himangan puusepille ja Kokkola keittiö ja kaluste tukkuun, sekä Petraan..

kallista on

olen käyttänyt taloon.comin hintoja budjetoimiseen ja kertaakaan ei ole ollut tavara kalliimpaa rautakaupasta ostettuna.
Tämä toki rakentajatilin kautta, mutta mikäpä estää avaamasta sellaista tiliä, kun se ei edes maksa mitään.

juupajuu

Ainakin lvi-tavaran saa tuolta taloon.comista melkoisen hyvään hintaan. Itse ostin sieltä maalämpöpumpun selkeästi parhaalla hinnalla mitä mistään sain.
Hinnat on OK. Rautakaupoista voi saada rakentaja-alennuksin ja isompaa tarjousta pyytämällä edullisemmin, mutta mitään riistohintoja ei ole osunut kohdalle. Toimitukset tuntuu pelaavan muuten mutta toimitusaikaa ei osata vahvistaa edes päivän tarkkuudella (pahimmillaan "1-3 viikkoa") ja sitten kuski soittaa kun on jo pihassa.

Ja tuntuvat "yllättäen" karsivan kaikki arvostelevat asiakaskommentit sivuiltaan ja näyttävät vain kiittäviä palautteita.

Enivei, helppo tapa vertailla hintoja ja hinnat melko hyvin kohdillaan.
Kaksi vuotta sitten tilasin sekalaista tavaraa. Kuorma-auto saapui ilmoitetun toimitusajan sisällä ja nosteli tavarat pihaan. Meikäläinen oli ihan tyytyväinen helppoon ostotapahtumaan ja hintakin oli ihan kohdillaan omien hintavertailujen mukaan.
Halvemmallakin ehkä olisin nuo tavarat saanut mutta se olisi varmasti vaatinut itseltäni enemmän aikaa ja vaivaa.
Mielenkiintoisia kokemuksia - huomasin samassa että tuolta voi saada vähän bonustakin http://www.ostohyvitys.fi/campaign.php?id=10065
boonusta ja kakkosluokan tavaraa.
Kannattaa kysästä tuotetta paikallisestakin kaupasta. Ostin viimeviikolla kiertovesipumpun rautiasta 139 euroa. Tismalleen sama pumppu taloon.com 299 euroa. Tietysti jos on pussissa painetta, niin väliäkö hällä. Toisaalta sellainen taitaa ostaa tuotteen huoltofirmalta.
nimenomaa, kannataa kysellä paikallisesta rautakaupastakin, kokeilun vuoksi tilasin ja toimitus tuli samasta paikallisesta rautakaupasta missä asioin muutenkin todella paljon. ja olisin saanut halvemmalla suoraan sieltä.
Jos minulta kysytään niin itse tilaan talotarvike.comista on halvenpi kuin taloon.comi ja vieläpä suomalainen yritys tämä taloon.comi on ruotsalaisten yritys, ei sieltä osto kannata ainakaan suomalaisia yrittäjiä. joten en suosittele taloon.comia

Kokemuksia on talotarvike.comista ja hyvä palvelu on ja todella nopea.
SUOSITTELEN!
Kannattaa kyllä todellakin verrata taloon.comissa pex putki 1€/m halvempaa
Lähetyksestä puuttui toinen tilatuista tuotteista. Lähetti ei suostunut silti ottamaan pakettia kuljetettavaksi takaisin. En suosittele.
 /   /  / taloon.com

Keskusteluhaku

Laaja haku
LähitapiolaFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta