AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / T-paidan painatus

T-paidan painatus

4 Vastausta 1 732 Lukukertaa
Onko kellään tietos, missä voisi painattaa T-paitoja omalla tekstillä ja halvalla?
Haluaisin mustan T-paidan ja kun painomääräkin olisi vain 5 kpl, homma tuntuu olevan kallista lystiä.
Entä miten työ onnistuisi siistin näköisesti käsin?

Printterillä

Oon joskus itte väsännyt muutamalle sopivat aiheet t-paitoihin printtaamalla pc-kaupoista ostettaviin arkkeihin.Ainakin Canonille ja HP:lle sopivia löytyy.Kokeile!

Vaalea pohja

Itse olen tehnyt "siirtokuvia" vaaleisiin T-paitoihin tietokoneella tulostettavien siirtopapereiden (+silitysraudan) avulla. Myös EPSONilla (HP:n ja CANONin lisäksi) on tällaisia papereita ja niiden käytössä nimenomaan mainitaan, että sopii vain vaaleisiin kankaisiin. - Kokeilin kerran mustaan kankaaseen ja eihän siihen tullut mitään kuvaa.
Stockmannilla olen joskus painattanut collageihin/T-paitoihin kuvia ja hyvin pysyivät, monta vuotta. Myös mukeihin olen painattanut omia juttujani samassa paikassa ... en muista sen pikkufirman nimeä, mutta kannattaa kysyä Stockmannin infosta ko. tyyppistä palvelua.

painatuksesta

Liikkeissä, joissa voi kopioida tekstejä (olipa vaikeasti sanottu) siis kopioliikkeissa, on yleensä myös mahdollisuutena painattaa t-paitoja, mukeja ym. Turussa olen käynyt kahdessa eri liikkeessä ja toisen painatukset kestävät todella kauan, toisessa jälki oli huonoa. Hinta ei ollut päätähuimaava (kalliimpaa kuitenkin kuin itse tehtynä esim. siirtokuvilla)

oppilaitoksista

Kannattaa kysyä tekstiilialanoppilaitoksista. Sielä he varmaan tekevät mielellään pieniä tilaustöitä edullisesti. Ja laatukin on taattu.

Jos alat kuitenkin painamaan itse niin käytä peittopastaa mihin sekoitat värin. Tekstin voit kirjoittaa vaikka tietokoneella ja sitte tulostaa sen kalvolle josta leikkaat tummat osat pois (kirjaimet). Sitten voit tehdä tuputtimen vaahtomuovista ja töpöttää painovärin kalvon läpi paitaan. Laita vähän vain väriä tuputtimeen ettei se leviä kalvon alle.

Mielestäni ei kannata tekstiä laittaa siirtokalvolla, se ei kestä kulutusta.
 /   /  /  / T-paidan painatus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta