AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / great lengths pidennys

great lengths pidennys

5 Vastausta 591 Lukukertaa
Onko kokemusta great lengths hiustenpidennyksestä? Minkälaatuista hius on eli pysyykö kuinka kauan hyvänä? Toiveena olisi saada mahdollisimman suorana pysyvä hiustenpidennys. Pidennyksen hinta vaikuttaa melko kalliilta,joten kertokaa oletteko olleet tyytyväisiä kyseiseen pidennysmenetelmään.

onhan se ihan hyvä..

parempaakin on saatavilla. Kauttani saisit suoraan valmistajalta pidennys hiusta, jolle annan laatutakuun.ja huomattavasti edullisemmin

great length pidennys

Mistä hiukset on ja onko ne täysin aitoa hiusta? Tarvitsisin 60cm hiusta vähintään 100 sinettiä.

hiukset on...

100% luonnon hiusta. Tuote on erityisen laadukasta ja ei takkuunnu. Kuten sanoin hius on aasialaista aitohiusta. Hiukset tulee suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, jolloin hiuksia jo valmiiksi rasittavia käsittelyjä ei ole tehty! Näin ollen hius on oikeasti luonnollista ja hyväkuntoista!

Simply Natural

Olen kuullut, että Simply Natural -hiukset pysyisivät paremmin suorina kuin Great Lengths -merkkiset, mene ja tiedä. Itselläni on ollut samat Simply -hiukset viime elokuusta asti (teippipidennys). Olivat ostettaessa piikkisuorat, enismmäisten n. 2kk:n ajan aina pesun jälkeen kihartuivat ja jouduin suoristamaan suoristusraudalla, mutta se kihartumistaipumus katosi pikkuhiljaa, en ole joutunut enää aikoihin suoristamaan.

great lengths pidennys

Otin tänään tämän kyseisen pidennyksen ja aivan ihana tuli. Hius on aivan suoraa, ainakin vielä. Laittaja sanoi että kastuessa kihartuu hiukan,mut ei haittaa kun katsoo lopputulosta =)
 /   /  / great lengths pidennys

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta