AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Pelon lähettiläät

Pelon lähettiläät

5 Vastausta 441 Lukukertaa
Onko kukaan nähnyt elokuvaa Intruders (oli ainakin 90-luvun alussa suomennettu pelon lähettiläät)?

Siinä vasta karmea elokuva. Osittain siitä syystä, että katsoin sen pentuna ja vain osittain. Varsinkin se metsä-kohtaus on jäänyt mieleen, missä se poika juoksee lammen rantaan, kääntää päänsä ja onkin humanoidi.

Nyt olisi se kiva nähdä uudestaan. Onko kellään tietoa milloin tulisi töllöstä ja miltä kanavalta. Aikoinaan tuli kahdessa osassa. Mikäs siinä olikaan se juoni oikein tarkalleen, kun muistan vaan pätkiä?

.....

Juttuhan perustuu todellisiin sieppauskokemuksiin. Eikö sitä muka enää dvd:lle löydy. Olihan hyvä leffa. Viime talvena katteltiiin dvd:ltä ja on se edelleen yksi parhaista ufoelokuvista, mutta ei se enää säväyttänyt aivan samoin kuin aikoinaan. Kannattaa siis kuitenkin tsekata jos vain käsiinsä saa ja muodostaa oma mielipide. Fire in the Sky:leffan pieni miinus tulee siitä, että se sieppauskohta sisältää lisättyjä juttuja, joita siinä tapauksessa ei oikeasti tapahtunut. Travis waltonhan sieppauksessa päätyi käsittääkseni suoraan olentojen keskelle kokeisiin, kun joutui alukseen. Mutoin se on ihan tosijuttu.

Löysin jostain seuraaviista

Pieni leffis tai Videodivuuri. Jompi kumpi Kesti muistaaakseni pitkään kunnes tuli laatikkoon! Käypä noissa, jos löytys!

Myöskin..

..discshop ja filmifriikki kauppaa kyseistä leffaa. Taitaa vaan olla molemmista tällä hetkellä tilapäisesti loppu.

No ainahan discshopin harvinaiset on

Taitaa lukea suurimmassa osassa tuontikamaa! Ja jos tilaat, se tulee tai ei!

Muistaakseni...

Travis Walton ei muista että hänelle olisi tehty kokeita. Muistaa kyllä heränneensä avaruusaluksessa ja tapahtumia sieltä mutta ei itse kokeita. Eikä halua muistaa, siksi ei halua että häntä hypnotisoidaan....Mutta kirjan lukemisesta on aikaa jo kymmenisen vuotta joten...
Leffan on erinomainen, löytyy hyllystä...kuten kirjakin. :)
 /   /  /  / Pelon lähettiläät

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta