Slipknot ja mielenterveys

Slipery

Satuin vilkaisemaan iltasanomien otsikkoa yhtyeestä Slipknot "maanjäristys turussa". Yhtye tosiaan tunnetaan rajusta, agressiivisesta esiintymisestä musiikista.

Päätin tutkia taustoja bändin taustoja, sen jäseniä ja mitä vaikutteita se saa aikaan nuorissa ihmisissä. En yllättynyt yhtään.

Olen itse noin 40 v perheellinen metalli-musiikin addikti ja olen surukseni todennut , että kyseinen musiikkityyli ja erityisesti sanoitukset ym. lisäävät mielenterveysongelmia sen kuunteilijoissa. Olen tietoisesti pyrkinyt vähentämään tämän tyyppise musiikin kuutelua, koska tiedän mitä se vaikuttaa minussa. Tunnen paljon metallimusiikin ystäviä ja poikkeuksetta kaikilla on enemmän ongelmia elämänsä hallinnassa (myös minulla), kuin ns. perus "korhosella".

Musiikki on niin kokonaisvaltaisesti vaikuttava, että se iskee psyykkeeseen ja voi ottaa sen helposti "haltuun" tietyissä elämän tilanteissa. Olen melko vakuuttunut, että voimakas psyykeeseen vaikuttava musikki rikkoo ihmisen sielullista tilaa varsinkin suurina annoksina. Tarkoitan käytännössä 1-3 tuntia kuuntelua päivässä tai omistautumista kyseiseen musiikiin (siitä tulee ns. oma uskonto).

Vielä jos yksilöllä on esim. ongelmia työn, sosiaalisten suhteiden ym. saralla ja näitä on kaikilla tietyissä stressaavissa elämän tilanteissa. Tällaisessa hetkessä agressiivinen musiikkityyli tarjoaa pakokeinon tai jopa oikeutuksen kostoon stressiä aiheuttavia tahoja vastaan vrt. koulusurmat Saksassa (tappaja oli Slipknot fani) ja Suomessa (tappaja oli Slipknot fani).

Palatakseni Slipknot bändiläisiin. Wikipedia kertoo bändistä että Sid Wilson DJ ja Shawn "Clown" Crahanilla on mielenterveydellisiä ongelmia. Tämä ei tosin minua yllätä koska tiedän tämän musiikin vaikutukset.

tässä esim. Slipknot sanoituksista.
http://www.elyrics.net/read/s/slipknot-lyrics/i-am-hated-lyrics.html

Itse toivon, että omat lapseni säästyisivät tämän kaltaiselta musiikilta. Elämässä on niin paljon muuta hyvää asiaa johon kannattaa tutustua ja ohjata nuoria, jotta heillä olisi hyvä ja vahva pohja rakentaa oma tulevaisuus.

64

4382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan vain

      kuunnella musiikkia musiikkina ja viihteenä, ekä ottaa sitä liian vakavasti.

    • I'VEgotSPLATTERED..

      ..JEESUS VITTU!

      "Tunnen paljon metallimusiikin ystäviä ja poikkeuksetta kaikilla on enemmän ongelmia elämänsä hallinnassa (myös minulla), kuin ns. perus "korhosella"."

      poikkeuksetta, KAIKILLA on ongelmia elämänsä hallinnassa. myös niillä pirun "korhosilla".

      sanoituksista: vittu että ärsyttää, ei sanoituksia pidä ottaa kirjaimellisesti. paitsi joskin joskus saattavat sanoitukset kertoa (kyseisen artistin) läpi käydyistä henkilökohtaisista kokemuksista/ongelmista. jolloin tekstin rehellisyys on aina parempi vaihtoehto kaikelle sille kauniille jota ei todellisuudessa ole olemassa. on ihan naurettavaa syyttää musiikkia/artisteja maailman kamaluuksista. jumalauta, se on eino grönin vika että mun pappa tappo mun mummon kirveellä. joo-joo, se diggas ihan tosissaan einoa ja sit sil yhtäkkii vaan napsahti!! tarvii kyl prkl käydä einon tuotantoa läpi, jos sieltä löytyis vastaus, et miksi? ja ihan varmaan löytyy jos tarpeeksi etsii. !!!

      jos ihan tosissaan näkemyksesi on NOIN kapeakatseista, niin on kyllä parempi pysytellä siinä kristillisessä paskassa ja toivottavasti sinun lapsesi eivät tukehdu siihen.

    • Metal777

      Ja sitten on hevimusiikkia, joissa on kristilliset ja positiiviset sanoitukset. Jos musiikki on se negatiivinen asia, niin sitä ei pidä sit kuunnella. Jos sanat, niin sit pitää vaihtaa bändiä. Paljon on ihan positiivisilla sanoituksilla soittavia heviyhtyeitä. Ja myös kristillisellä sanomalla varustettuja yhtyeitä.
      Itse voin kuunnella vaikka brutaalia black metallia ja nukahtaa. Monesti laitan kuulokkeet korville ja metallia soimaan ja sängylle makaamaan. Huomaan näin tehdessäni usein torkkuvani...eiköhän kyse ole siitä mitä korvien välissä menee ENNEN kuin on edes metalliin tutustunut. Jos tosiaan ottaa vaikutteita musiikista siten että se ilmenee väkivaltana, niin jotain on vialla jo etukäteen. Silloin ei pitäisi kuunnella.

      Mut sellaista. Itse nukun makeasti hevin soidessa kuulokkeista. Rentoutuu hyvin.

      Metal777

    • 6(sic)6

      ..lopeta nyt jo...

    • MetalisT

      ..yllättäen metalli alalajeineen pyrkii etsimään rajoja ja rikkomaan niitä, eli äärimmäisyyksissähän siinä liikutaan. Lienee selvää, että mikäli yksilöllä on päässä pari vipua väärin jo alunperinkin, niin aggressiivinen metallimusiikki mahdollisesti saattaa naksauttaa pari muutakin nappulaa "off"-asentoon.

      Mikä tähän ratkaisuksi? No helvetti, kielletään metalli! Tai ainakin tehdään kaikemme etteivät lapsemme sen pauloihin joutuisi! Tai sitten mennään hieman hankalampaa mutta varmasti antoisampaa reittiä: Kasvatetaan lapset sen verran täysjärkisiksi että musiikki, metalli tai muukaan ei heitä yli laidan suistaisi..

      Itselleni kävi niin, että löysin metallin about parikymppisenä. Ja hyvä niin, sillä veikkaanpa että olisin joutunut hakemaan turhautumiselleni tuhoisemman purkutien kuin äärimmäisyyksiin menevän musiikin kuuntelemisen.

      Olen tosin samaa mieltä siitä, että metalli ei ole kaikkia varten. Jos musiikki alkaa mennä uskonnoksi, ollaan vaarallisilla vesillä. Itse nautin musiikista täysin sydämin (tässä mainittakoon, että en oikein yleisesti ottaen ymmärrä tätä 2000-luvun metallia), mutta jonka pää ei sitä kestä, älköön metallimusiikkiin korviansa kastako. Amen.

      • Anonyymi

        Vittu ole sinä hiljaa siinä perkele


    • -.-
    • -.-

      ja pitänee viel sanoo et tossa ekassa kuvassa ku järkkärit nostaa jotain toi pitempi jätkä eturivissä olen minä :D ja ihan oikeasti meinaan..

      mutta tosiaan tän 'slipknot ja mielenterveys' jutun kirjoittaja saa olla aika jeesus ihmisiä.. ihan näin sanoakseni oon kuunnellu slipknottia 6 vuotiaasta asti, eli 8 vuotta, enkä tietääkseni ole agressiivinen/mielenvikainen ihminen -.-''.

      Ja mitä noihin agressiivisiin esiintymisiin tulee, se on lavashowta.

      täytyy sanoa et mua ottaa niin päähän tälläset ihmiset jotka väittää slipkotin olevan jotenkin mielenvikaista/saatanallista KOSKA SE EI SITÄ OLE.

      • Alexi_Laiho_fani

        Haista ny ämmä oikeesti vittu.

        Kuten edellinen jo sanoi, se sun "aggersiivinen" esitystapa on vaan lavashowta.
        Ja hei, teksti on vaan tekstiä. Ei sitä todesta tartte ottaa! -.-

        Ja jos et satu tykkään metalista, ei siitä tänne tartte tulla valittaan! Luuleks et sua joku kuuntelee? -.-


      • logrew

        Tämmöne ajatusmalli on ehkä laiskin ikinä, koska itelläni ja monilla muilla metalli musiikki toimii... Terapeuttisena. Eli jos vituttaa joku ni voi laittaa, vaikka Slipknotin Surfacing biisin soimaan ni joha v-käyrä lähtee laskuun. Oikeestaan musiikkia on jokaiselle mielialalle. Taidat olla henkisesti erittäin tasapainoton, kun puhut tuommoisia ja kun lapsesi tekevät jotai pahaa etsit syytä kaikesta muusta paitsi itsestäsi. Suosittelen ammattilaista auttamaan sinua ongelmiesi kanssa.


      • Anonyymi

        olet oikeassa


    • S^

      huoh. ne koulusurmat varmaan tosiaan johtuu siitä et ne kuuntele Knotin musiikkia. tais olla jotain muita ongelmia niillä nuorilla =)
      ja mitä tohon I am hatediin tulee, yks mahtavimmista biiseistä ikinä, ja kun et biisin tarkotusta tiedä, niin älä turhaan niitä sanoja tänne levittele.
      itse kuunnellut Knotia sen 9 vuotta, eikä mitään mielenterveyteen liittyviä onglemia tosiaan ole.
      ja btw, Sid Wilsonilla EI ole mitään mielenterveysongelmia :D
      tässä nyt voin vaan todeta että on paras bändi ikinä. upeet showt, ja muutenki niin ihana bändi että toista saa hakee.

      ~If you're 555, then I'm 666~

    • peaceman

      Väität siis ihan tosissasi, että niillä miljoonilla ja vielä miljoonilla Slipknot-faneilla on/tulee olemaan mielenterveysongelmia? Okei :D

      Jos pari Slipknot fania on syyllistyneet koulusurmiin, tekeekö se meistä muistakin sellaisia myös? Enpä usko. Vähän turhan aggressiivisesti hyökkäät kokonaisen musiikkigenren niskaan parin yksilön tekemisien pohjalta.

      Ettet vain olisi niitä ihmisiä joiden mielestä suomi kuuluu vain suomalaisille kun kaikki somalit vaan ryöstelee ja raiskaa ihmisiä. Voin kertoa, asiat ei välttämättä ole ihan niin mustavalkoisia kuin luulet.

      Ota iisisti, äläkä oo nii tuomitsevaine :)

    • SlipknotFan4life

      Ei helvetti ! Oletko vähän kajahtanut ne kaikki maggotit mitä maailmassa on ei todellakaan ole kaikki mielenterveys ongelmaisia. Ja millä todistat, että juuri musiikki sai nämä ihmiset tappamaan. Ja palatakseni vielä Bändin jäseniin: Itse olen todella kova slipknot fani ja haluisin korjata, että vain Shawn Crahanilla on todettu lieviä mielenterveys ongelmia. Sid Wilsonilla on vain hallusinaatioita lsd:n yliannostuksesta jonka hän otti nuorena.

      • SlipknotFan4life

        Lisättäköön vielä, että Coreyn on sanonut jossain haastattelussa, että hän purkaa kaiken raivonsa ja pahanolonsa Slipknotin sanoituksiin. Hän ei tapa koska tuntuu pahalta hän tekee musiikkia. Ja mieti nyt hänhän joutuu kuuntelemaa omaa musiikkiaan todella paljon. Miksi hän ei ole jo tappanut koko maailman koululaisia?


      • Knottifani

        Haha hyvä pointti


    • Faggot9

      Ihan hyvä ja omaperäinen bändi,mutta myös huonoja puolia löytyy mm. laulaja Corey Taylorin surkeat sanoitukset varsinkin kahdella ekalla levyllä laulajana kuitenkin todella taitava.Ja se emoilu ja muu ylimääräinen paska pois ja enemmän painotusta death metal/industrial tyyliin niin hyvä tulee.

      • idfusd98if

        Slipknot ei välitä muusta kuin rahasta. Sanoitukset ovat sellaisia kuin ovat vain sen takia että se myisi paremmin.


      • vainiiiin
        idfusd98if kirjoitti:

        Slipknot ei välitä muusta kuin rahasta. Sanoitukset ovat sellaisia kuin ovat vain sen takia että se myisi paremmin.

        Mitähän tähänki pitäis sanoa.. :'DD


      • patepiex
        idfusd98if kirjoitti:

        Slipknot ei välitä muusta kuin rahasta. Sanoitukset ovat sellaisia kuin ovat vain sen takia että se myisi paremmin.

        Sattumoisin aika ohi arvattu! slipknot ei tee totta hommaa rahasta!!! Ei slipknot menestyisi jos se tekis tota rahan takia. salee ne vaa rahan takii harjottelee lähes joka päivä monta tuntii.


      • xxx
        patepiex kirjoitti:

        Sattumoisin aika ohi arvattu! slipknot ei tee totta hommaa rahasta!!! Ei slipknot menestyisi jos se tekis tota rahan takia. salee ne vaa rahan takii harjottelee lähes joka päivä monta tuntii.

        Ei tietenkään tee rahasta, kyllähän se bändi kiertelisi varmasti ilmaiseksikin keikoilla ihan mielellään


      • -.-.-.-.-- facepalm
        idfusd98if kirjoitti:

        Slipknot ei välitä muusta kuin rahasta. Sanoitukset ovat sellaisia kuin ovat vain sen takia että se myisi paremmin.

        paskapuhetta Coreyta on sanottu maailman parhaaksi sanoittajaksi vitun vajaa


    • Onki Swa

      ..asiaakin on tuossa. Kaiki ei sovi kaikille.

      Itse kuuntelen metallia siinä olevan voiman ja tunnelatauksen takia, jotka inspiroivat ja parhaimmillaan vievät jonnekin kauas.
      ..kuten muutakin musiikkia.

      Mutta tosi on että kun siitä ääripäitä edustavasta äärisynkästä tilpehööristä tulee jollekin uskonto niin se saattaa vierauttaa rakentavammista ajatuksista, tosin sille on täten varmastikin ollut jo kasvualustaa valmiiksi muualla elämässä...omasta kokemuksesta voin kyllä sanoa ettei se identiteetin rakentaminen pelkkään passiiviseen itsesääliin ole tosiaan aina paras vastaus kaikkeen elämässä, kun sitten joskus taas toisaalta ulospäin suuntautuva viha voi olla vahvakin kulkumuoto.


      ..parhaimmillaan metallin kuuntelu on kuitenkin katarttista mielikuvituksen lentoa, milloin taas huonoimmillaan se on sellaista omaan pahaan oloon kehtoutumista jos ei mitään rakentavaa pysty tekemään elämässään lisäksi.
      Mutta sekin on muistettava etteivät nämä ole yksinomaan metallin perisyntejä vaan itseään voi ryvettää monen muunkin genren musiikilla.

      Ja sekin vielä että luulen metallin pariin eksyneillä noita henkisiä ongelmia olleen ennen sitä kuuntelemisen aloittamista, ja vieläkin radikaalimmin; en usko että ulospäin suuntautunut "agressiivinen onni" on kaikkien tavoiteltavissa...joskus nimittäin metallin kuuntelussa voi myös olla kyse omien sairauksien muuttamisesta voimavaroiksi, negatiiviseksi ulospäinsuuntautuneeksi energiaksi.

      ;-)

      • Clown6

        Taas yksi huolestunut ihminen joka ei keksi parempaa tekemistä...
        Wikipedia sitä ja wikipedia tätä. Missään ei ole täyttä fakta tietoa siitä että Shawn tai Sid olisivat hulluja! Entäs kun amerikassa koulu ammuskeluja tapahtuu pikkusen enemmän kuin täällä, onko kaikki Slipknot tai Slayer faneja?
        Hanki elämä, oikeesti, hirveetä paskaa joutu taas lukemaan.


    • Maggot Forever

      Olen itse SlipKnoT fani eikä minulla ole mielen terveys ongelmia

      • Reeeeetu

        Ainakin ilmeisesti on lukihäiriö. Mielen terveys kun on yhdyssana. Slipknot on poser metallia isolla P:llä!!!!!!!!!!!


    • SlipKnoT 4EVER

      Vaikka jotkut luulevat jäsenien olevan Saatanan palvojia joita he eivät kuitenkaa ole

    • make them suffer

      Slipknot on posereille, se ei ole oikeaa metallia. Tälläisten bändien takia saa hävetä silmät päästään. Maailmassa on paljon parempiakin bändejä.

      • Slipknot fani

        Luin tän ketjun läpi ja ihmettelinkin jo kun ei tullu mitään "poser metal" kommentteja :D Mutta nyt tuli, kiitos tästä!


      • Anonyymi

        tutun genreuskovainen säkin.


      • Anonyymi

        tutun genreuskovainen säkin.


      • Anonyymi

        tutun genreuskovainen säkin.


      • Anonyymi

        Vittu sinä et varmaan edes tiedä mitä vittu koko metalli on. Kuuntelet varmaan ite hikisenä 5 tuntia päivässä siellä äitis kellarissa suomipoppia ja puhut itelles tälleen: "joo tää on sitä oikeeta musiikkia ja kaikki muut musiikit on paskoja. Oikeesti kuuntele slipknotilta muutama kappale niin kuulet
        Että ne on todella hyviä. Esim psychosocial, eyless ja (sic) on todella hyviä. Joten mene nyt vittuun täältä ja rupee kuuntelee slipknotia sinä 012 kehari :)


    • ttg25

      sää kyllä taidat valehdella, kun sanot, että kuuntelet metallia... kyllä uutisten perusteella britney spearsilla, lady gagalla ym niitä mielenterveys ongelmia on

    • järjenkäyttösallittu

      ei jumalauta jätkät, tähänkö maailma nyt sitte kaatu? haha, ei perkele, no jos haluat että lapsesi tulevat joku päivä lippikset vinossa ja housut nilkassa ja hokevat matafakin nigga ni siitä vaan. ei tuo mitään mielenterveysongelmia aiheuta, jos aiheuttaa, niin on oikeesti syytä mennä lääkäriin. metallimusiikin on käsittääkseni tarkoituskin olla agressiivista (puhun siis kaikista metallimusiikki yhtyeistä), onhan sitten olemassa pop joka on kertakäyttö paskaa, mutta hei, se on niille jotka ei uskalla ajatella omilla aivoillaan.

      • xxx

        Suomi on popularisoinut metallimusiikin eli määritelmäsi mukaan myös metallimusiikki on kertakäyttöpaskaa. Mitäs vikaa siinä on, että lapset kuuntelevat hiphoppia? Samaan tapaan se on yhteiskuntakriittisä ja/tai bilemusaa ja/tai rankkoja aiheita käsittelevää populaarimusiikkia.

        Miten niin perinteisen popin kuuntelijat ei ajattele omilla aivoillaan? Miten ÄO kompensoi musiikkimaun kanssa? Onhan niitäkin metallin kuuntelijoita, jotka kuuntelevat metallia ainoastaan siksi, että saavat muilta hyväksyntää. Toisaalta on myös niitä, jotka ajattelevat "olevansa erilaisia ja parempia" kuin "nuo ärsyttävän positiiviset ja iloiset ihmiset, joilla on elämässään kaikki hyvin"

        Miksi nostat metallimusiikin kaiken yläpuolelle? Ei se kuitenkaan musiikillisesti edusta korkeakulttuuria, jotta ansaitsisi moisen aseman.


    • HUuisods

      Slipknot on kaupallista poser-metallia!

      Justin Bieberikin on enemmän metallia kun joku Slutknotti...

      • Nolo2

        Juu... Ammu ittes...


      • SlipKnoT PEOPLE=shit

        KUOLE HUORA KUOPASSA MISTÄ TULITKIN PERKELEEN ISKELÄ PASKA!


      • 6(sic)6

        Sä oot täyttä paskaa. Kuole.


      • Anonyymi

        Oot sinäkin semmonen 012 joka ei tiedä mitään metallista ja slipknotista


    • koht13vslipknotfani

      Itse olen uskossa ja silti kuuntelen slipknottia, vaikka ovat haastettu oikeuteen saatananpalvonnasta. En koe sitä kuuntelua mitenkään vääränä tai syntinä. Muhun vaan ei iske sellanen poppi.

      Ja iltasin monesti kuuntelen ennen nukkumaanmenoa ja kivasti rentoutuu sitä kuunnellessa. Ja just se lavashow...se ei ole sitä että ne olis oikeesti niin sairaita. Sama kun sinä joskus 1-3 luokilla esittäisit tytöille että saisit ne nauramaan. SAMA FUCKING JUTTU.

      Ihmisiä ne huvittaa ja FIILISTÄHÄN SIINÄ MUSIIKISSA PITÄÄ OLLA! Kattokaa youtubesta niitten bändiläisten haastatteluja ni saatte jtn infoa niitte normielämästä.

      Musiikki on sitä varten että sitä kuunnellaan. Ja sitähän tässä kokoajan tehään.

      PROBLEM??

      • Eitulelelele

        Tässä sinulle kaksi neuvoa:

        1. Osta joku oikean metallibändin levy Slipknotin tilalle.
        2. Osta ES.


      • xxx

        Tämä tuntuu olevan aika monelle vaikea pala ymmärtää. Ei se ole pointti, että Slipknotin bändin jäsenet itse olisivat sairaita, vaan minkälaisen vaikutuksen se VOI tehdä nuoriin. Ei kaikkiin, mutta joihinkin.

        Samaan tapaan on tutkittu, että metalli voi aiheuttaa masennusta joissain tietyissä metallifanien ryhmissä. Ei kaikissa, vaan joissain. Monet saavat laukaistua stressiään ja rentouduttua metallin parissa. Australialaistutkimuksen mukaan kuitenkin muutaman metallia kuuntelevan nuoren todettiin voivan huonommin kuunneltuan metallimusiikkia.

        Ei metalli ole ainoa syy pahoinvointiin. Joillekin se kuitenkin on kiistatta yksi niistä syistä. Jos olet itse välttynyt auto-onnettomuuksilta, et voi yleistää sitä koskemaan koko väestöä.


      • Anonyymi
        Eitulelelele kirjoitti:

        Tässä sinulle kaksi neuvoa:

        1. Osta joku oikean metallibändin levy Slipknotin tilalle.
        2. Osta ES.

        Saatana ole vitun kehari hiljaa


    • Heh...

      Muutama vuosi sitten luin, että on tehty tutkimus, jonka mukaan raskaampaa musiikkia (rock, heavy, metal jne...) kuuntelevat ihmiset on keskimäärin positiivisempia ja leppoisampia kuin muut. :)

      • Sanottu myös että Heavy Metalia ovat myös muita musiikkia kuuntelevia älykkäämpiä. Ei sanotta kyllä ovatko ne kuunteliat olleet vai tekikö itse musiikki tämän.


      • xxx
        elnarah kirjoitti:

        Sanottu myös että Heavy Metalia ovat myös muita musiikkia kuuntelevia älykkäämpiä. Ei sanotta kyllä ovatko ne kuunteliat olleet vai tekikö itse musiikki tämän.

        Joka on tietenkin paskapuhetta. Metalli on populaarimusiikkia, tottakai sitä kuuntelee nykyään älykkäätkin ihmiset.

        Ettäkö musiikki tekisi kuuntelijoista älykkäämpiä?

        Ihmisistä en tiedä, mutta ainakin hiirikokeessa kävi niin, että kun hiirille soitettiin 10 tuntia metallimusiikkia, ne ratkaisivat tehtäviä kehnommin kuin ennen musiikin kuuntelua. Vastaavasti kuunneltuaan klassista musiikkia 10 tuntia, hiiret ratkoivat tehtäviä paremmin kuin ennen kuuntelua. Vastaavasti kuunneltuaan 24 tuntia metallia, hiiret tappoivat toisensa.


    • MAGGOT111

      MITÄ SITTEN VAIKKA SLIPKNOT ON POSER METALLI KETÄ SE SATUTTAA MÄ KUUNTELEN SLIPKNOTTIA VAAN SIKS KOSKA PIDÄN SIITÄ ENKÄ KOSKA MUUT KUUNTELEE SITÄ SLIPKNOTTIN LAULUSSA ON SOPIVASTI SEKASIN TAVALLISTA LAULUA HUUTOA JA SITÄ ÖRINÄ


      FUCK U ALL!!!!!!

      • SlipKnoT PEOPLE=shit

        Erittäin asiallista puhetta! MAGGOT 4 LIFE!


      • 6(sic)6

        ASIAA!


    • I Hate

      Mistä tiedät että Koulutappajat oli Knot faneja? Mulle henk.koht Knot edustaa yhtä parhaimmista metallibändeistä koskaan, ja Shawn Crahan on ainoo jolla on mielenterveys ongelmia

      • xxx

        Koska tappajat ovat julkaisseet listoja lempparibändeistään


    • Dead Skin Mask

      Toi sun linkki oli huono, koska se on kirjotettu aikana jolloin vitutti älyttömästi, se on laulajan oman tuskan tilittämistä, lue haastatteluja ennenku alat pätee, urpo

    • Slipknot 4 life

      Ensinnäkin ainakin Shawnilla on OLLUT mielenterveys ongelmia mutta hän on omasta mielestäni erittäin taiteellinen ihminen. Toiseksi Sid polttaa kannabista joka VOI aiheuttaa psykoosia sunmuuta. Ja näistä asioista Slipknot on saanut mainetta heidän musiikkinsa ja esiintymisensä ovat AGRESSIIVISIA. Corey Taylorin sanoituksia ja laulua on sanottu maailman parhaaksi......

    • antislipknot

      No Slipknot on muutenkin sen verran huono bändi, että kai siinä nyt mielenterveys menee!

      • 6(sic)6

        Sä oot paskaa. MAGGOT4LIFE!!!!


    • Äiti-69

      Poppareilla ei tunnetusti ole mielenterveysongelmia ollenkaan? Esim. Britney Spears taisi taannoin menettää lastensa huoltajuuden juuri niiden takia? Whitney Houston kuoli taas vanhuuttaan? Ja mites oli Amy Winehousen laita?

      Itse annan omien tytärteni kuunnella metallia tuhat kertaa mieluummin, kun silikonilla pumpattuja pop-barbaroita tai seksistisiä rap-artisteja, joiden videot vilisevät näkyään pelkkiä paljaita kankkuja.

      Ai, nytkö kouluampujat ovatkin sitten Slipknot-faneja? Muistelen, että silloin kun ampumiset tapahtuivat, heitä väitettiin Marilyn Manson-faneiksi?

    • Slipknotonelämä

      Olkoon saatana sinunkin kanssasi

    • Voi Jeesus musaiikki on musaiikkia ja jos alkaa joku Slipknot ahistaa nii Hanna Montanaa sitte ja sitä paitsi Slipknot on maailman suosituin oman genrensä bändi

    • Anonyymi

      oon kuunnellu slipknottii monta vuotta eikä mitään vitun mielenterveysongelmia

    • Anonyymi

      SLIPKNOT on sopivaa musiikkia kaikille vasemmistolaisille. Ei ole metallia nähnytkään.

    • Olen itse 11 v metallimusiikin ystävä ja lempibändini on slipknot. En ainakaan usko että minulla on elämässä hiveesti ongelmia koska en ota musiikkia hirveen vakavasti. Jos joku pahoitti mielensä, muistutan että jokainen saa tykkää mistä haluaa eikä sillä ole mitään väliä. Joten jos olet esim. Slipknot fani (niinkuin minä) niin jatka samalla tavalla kuuntelua jos haluat. Kukaan ei voi pakottaa tykkäämään jostain. Olen puhunut. Kiitos

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe