AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / eläinlääkärille

eläinlääkärille

15 Vastausta 2 250 Lukukertaa
On tää helkattia,kun koirakin pitää viedä kolariin tai rovaniemelle asti eläinlääkäriin,,

Eläinystävä

kritisoinut samaa asiaa, eli pitkiä eläinlääkärimatkoja osaavan lääkärin luo. Ja usein se matka on tehtävä kovasti sairaan eläimen kanssa. Myös räntgenkuvien otto ei onnistu muualla kuin Rovaniemellä. Paha juttu varsinkin sen eläimen kannalta. Tärkeää on siis, että ei viivyttele lähtöä jos eläin alkaa näyttää sairaalta.

eläin,,,

Milloin kittilään saadaan osaava mielyttävä eläinlääkäri,,,samoin lomittajan pitäisi olla toisenlainen kuin nyt on kittilässä

Joo siellä

Joo teillä siellä kittilässä ei ole ollu tuuria eläinlääkäreitten suhteen.

eläinlääkäri

Asiaa puhutte. Kittilän eläinlääkäri tilanne on todella huono. Meilläkin tarvitsee eläinlääkäriä joskus aika useastikkin , niin hoidon taso on sitäsuntätä. Lääke tasot on liian alhaisia,lääkkeet ja hoito muodot vanhoja jne.

Mulla olis ratkasu

Emmäkhään ala hieromhaan vaihtokauppoja. Meilähän Kolarissa on oikein fiksu elläinlääkäri, en ole siittä moitheen sannaa kuullu. Kuitenki met voisima siittä luopua, jos met saisima teiltä terveystalole oikean lääkärin. Nämät nykyset lääkärit ko vain tyrkkäävät puranapurkin kouhraan ja lähettävät kotia kuolehmaan. Alamapa juttelheen että paljonko tet halvaisitta vaihossa rahhaa välhiin.

Joopa

Meidänki poikakoira piti käyttää siellä Kolarissa asti kastraatiossa koska Kittilän eläinlääkärin mielestä uroskoiran pitää antaa olla uroskoira.. Jaa-a

Hankalaa

Kyllä on todella hankalaa tämä eläinlääkärihomma varsinkin "pieneläin puolella". Mutta minulla on ihan hyviä kokemuksia tämän lomittaja eläinlääkärin kanssa "suureläin puolella" ,me olemme tulleet hyvin toimeen ja eläimet on saaneet asianmukaisen hoidon.Niin tapaukset on tietenkin erilaisia.........

Todella

teillä siellä. Meillä Muoniossa homma pelaa loistavasti nykyään, kun on Hetan lääkäri kerran viikossa täällä. Hyvin hoitaa ja tulee tarvittaessa kotiinkin. Minultakin kävi nukuttamassa kaksi koiraa, kun tulivat vanhoiksi. Ennen tätä Mannelaa jouduttiin käymään Kolarissa. Hyvä oli sielläkin hoito, matkaa vain turhan pitkästi. Kittilään en koskaan päässyt, vaikka olisi ollut tarvettakin. Pelloon sitten taas kyllä.

tosi

joo se on totta Mannela on nuori hyvä lääkäri ja kokoajan tulee kokemusta lisää

mie ainakin

onhan se hyvä lääkäri mutta kokemusta aikalailla liian vähän,kyllä tuo pellon eläinlääkäri on paras mitä olen koskaan tavannut vaikka on hiukan erikoinen persoona!

Erimieltä

Minusta Kittilässä on tänä kesänä ollut hyvä ja asiallinen eläinlääkäri. Ja on ollut aina ennenkin!!!

Sama lääkäri

Sama eläinlääkärihän on ollut useampana kesänä täällä "tuuraamassa" vakituista eläinlääkäriä. Hyvin miullakin on mennyt tämän kesälomittajan kanssa,ei mitään ongelmia.

Täytyy minukin..

Nyt täytyy minunkin kyllä sanoa,että surkeesti mennee noitten eläinlekurien kanssa.Ei ole oikeen ajantasalla kumpainenkaan. Asiat pitää rautalankasta vääntää eikä sittenkään mene perille !!!!!!!!Huh,huh hermoja kysyy ,kun niitten kans joutuu toimimaan.

Tilanne nyt...

Tilanne on nyt vieläkin heikompaa kuin syksyllä. Soitin tässä eläinlääkärille,mutten saanut eläimelle apua kuin vasta seuraavana päivänä.
Lisäksi ,eläkeikäinen henkilö eläinlääkärinä ei ole mistään ripeimmästä ja ajantasalla olevana mikään mukava tapaus.
Surkeaa,surkeaa.....

Aikamoista..

..aikamoista.

Olemme juuri hankkineet kissan täällä Kittilässä ja kasvattaja suositteli heti ensi kättelyssä asioimista Kolarin eläinlääkärin kanssa. Kittilän kunnan eläinlääkäri, kun ei kuulemma tule toimeen eikä tykkää liiommin kissoista?!?! Mikä se sellainen eläinlääkärikin muka on? Vaihtoon ja heti tällaiset tyypit!
No mutta jos tällainen on tieto, niin mielelläni matkustan kissani vuoksi kyllä Kolariinkin saakka ;) eihän se ole matka eikä mikään - onneksi.
 /   /  /  / eläinlääkärille

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta