AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Mitä on heraproteiini?

Mitä on heraproteiini?

13 Vastausta 15 394 Lukukertaa
Kokeilen nyt sitten minäkin näitä palautusjauheita, ostin pakkauksen Finnmaxin heraproteiinia. Epäselväksi vain on oikein jäänyt että mikä se "hera" siinä proteiinissa oikein on?

Heraa sen olla pitää

Sen nimi on Wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Whey_protein

kvg

Käytä netin hakukoneita tämän kaltaisten ongelmien ratkaisuun ja tiedon hankintaan.

Opastan sinulle ytimekkäästi kuinka se tapahtuu!

http://lmgtfy.com/?q=hera

Rakkain terveisin, lotionman

Kiitos

"Helsinki Education and Research Area (HERA) on Helsingin laajan metropolialueen yliopistojen (9) ja ammattikorkeakoulujen (8) muodostama konsortio, ..."

Siis korkeakoulujen yhteenliittymähän se hera on.

No niin

On se sitäkin. Hera on myös jumalatar kreikkalaisessa mytologiassa. Opit sitten sinäkin tässä samalla, että yhdellä sanalla on monta merkitystä.

Ihmeellisen kummallinen paikka tämä maailma. Voih!

TURHA

Ei vittu kuinka turha viesti

""Helsinki Education and Research Area (HERA) on Helsingin laajan metropolialueen yliopistojen (9) ja ammattikorkeakoulujen (8) muodostama konsortio, ..."

Siis korkeakoulujen yhteenliittymähän se hera on."

Tai sit oot nii vitun avuton pelle
Ai jaa?

Olisiko helpompi antaa vastaus kuin yrittää päteä tumpelosti kuukkelilla?

Ei pidä olla ylimielinen, vaikka luuleekin osaavansa käyttää googlea.

Lyhyesti: vastaus kysymykseen eikä mitään pikkunokkelia google-linkkejä.
hauskoja trollaajia täällä sivustolla... -_- en osaa vastata kysymykseen, mutta suosittelen että kysyt myyjältä tämäntyyppiset kysymykset. ei kannata laittaa suuhun mitään, mistä ei tiedä mitä se on.. eli noi jauheet kannattaa hakea jostain erityiskaupasta eikä mistään supermarketista. (esim lifessä osataan neuvoa ja ihan ok hinnatkin, ufs:ssä mielestäni on parempi asiantuntemus, mutta hieman hintavampi valikoima)
"Heraproteiinijauhe urheilijalle, lisää lihasmassaa haluavalle tai henkilölle, joka haluaa polttaa tehokkaammin rasvaa!"

HeraProteiini koostuu aminohapoista, joiden tärkeä tehtävä on rakentaa lihaksia ja tukea palautumista. Elimistön on saatava proteiinia joka toinen tai kolmas tunti estääkseen sitä joutumasta kataboliseen tilaan (lihasproteiinin purku). Heraproteiinilla on korkein biologinen proteiiniarvo, eli se sisältää kaikki aminohapot täydellisessä tasapainossa, jolloin keho pystyy hyödyntämään proteiinit mahdollisimman tehokkaasti joka sopii kaikille aktiivisille henkilöille riippumatta harjoittelun määrästä....

Näin Pätee PikkuPoika :D
Eikö se hera tullut sivutuotteena juustonvalmistuksen yhteydessä?
Kyllä.
Näin on. Tässä "suomalaisen" heran valmistusprosessista:

1. Maito lypsetään Ruotsissa ruotsalaisista lehmistä, jotka ovat suurimman osan elämästään viettäneet paikallaan kököttäen onnellisina ja ilosta soikeana. Ja jotka ovat pumpattu täyteen kasvuhormoneja, sekä syötetty keinoviljoilla ja -rehuilla. (Joissain tapauksissa nämä hormonihirmut tuottavat 100% eli 2x saman määrän lihaa mitä normaalikasvuisesta ja terveestä yksilöstä tulisi). En sitten tiedä kuinka ravintotiheää ja terveellistä tämä steroidiliha mahtaa olla ;)

2. Lypsetty maito kuljetetaan Suomeen käsiteltäväksi, se homogenoidaan ja pastöroidaan, eli suomeksi sanottuna maidosta otetaan kaikki elintärkeät vitamiinit sekä hivenaineet pois, jotta maidosta saadaan juoksevaa litkua sekä pidempään säilyvämpää. ("oikean" maidon kuuluu olla paakkuista, se kertoo vaan siitä, että siinä on alkuperäistä bakteerikantaa plus ravintoaineet tallella = ei käsittelyä)

3. Kun tämä turhanpäiväinen litku on tarpeeksi epäterveellistä, se mahd. käytetään vielä kerran teollisen vaiheen läpi, ennen kuin siitä valmistetaan juustoa.

4. Tämän herkullisen juuston "sivutuotteen", toisin sanoen jäämien/kaatopaikkajätteiden nimeksi on sitten keksitty sana nimeltä heratuote. Tätä tuotetta myydään ja tungetaan joka mahdolliseen paikkaan, jota myydään eteenpäin terveystuotteena.

5. Esim. Activia, Valion Profeel-jogurteissa sekä muissa ruoansulatustuotteissa, leivissä, ymsyms. käytetään tätä kyseistä paskaa, jonka pitäisi auttaa ruoansulatusta sekä vatsaa. Noh, melko selvää että EI, NÄMÄ TERVEYSVALMISTEET EIVÄT TOIMI, ne ovat täyttä kusetusta.

6. Soittakaa Valiolle ja kysykää esim näistä asioista, mistä tuotteet valmistetaan ja mitä niiden seassa on, ei he siellä mitään piilottele. Nämä asiat kerrotaan aivan suoraan. Että tälläistä, ihmisiä ei vain jaksa kiinnostaa oma terveytensä.

7. Älkää uskoko kaikkea mitä telkkari tai mainokset nenän eteen tunkevat. Onko yllätys, että esim. Activia on saanut telkkarissa ja markkinoinnissa terveystuotteen leiman. Mistähän se johtuisi? Ettei vain kyseessä olisi raha? Noh, suku, joka omistaa suurimman osan Suomen mediasta (johon kuuluu Mtv3, nelonen, subtv, Jim, iltalehti, sanomamagazines, iltasanomat) yllättäen toimii yhteistyössä näiden tuotteiden valmistajien kanssa. Näihin kuuluu esim. Valio, Saarioinen, Atria, sun muita suurimpia Suomalaisia yrityksiä.
Ei ihme, että mainoksissa mainostetaan yhteistyökumppaneiden kusetustuotteita.

Ottakaa asioista selvää !!
Mitä tässä enää pitäisi selvittää. Sinähän jo selvitit kaiken, senkin että suomalainen maito tulee Ruotsista. Ja ruotsalaisten lehmien hyvinvointi närästää sinua enemmän kuin yksikään heratuote. Lisäksi selvitit kaikki elintarviketeollisuuden kytkökset ja paljastit heidän salajuonensa voittojensa maksimoimiseksi. Kuule sä oot tän yhteiskunnan totuuden torvi.
>>Ja jotka ovat pumpattu täyteen kasvuhormoneja, sekä syötetty keinoviljoilla ja -rehuilla. (Joissain tapauksissa nämä hormonihirmut tuottavat 100% eli 2x saman määrän lihaa mitä normaalikasvuisesta ja terveestä yksilöstä tulisi). En sitten tiedä kuinka ravintotiheää ja terveellistä tämä steroidiliha mahtaa olla ;) <<

Saako pohjoismaissa käyttää kasvuhormonia naudan kasvatuksessa? Ja mitä lihakarja kuuluu heraan? EIkös liha- ja lypsykarja ole erikseen?

Viljat wikipediasta:
"Viljat ovat heinäkasveihin (Poaceae eli Gramineae) kuuluvia siemenkasveja, joita kasvatetaan eli viljellään niiden ravinnoksi kelpaavien siementen eli jyvien vuoksi. Kasvitieteellisesti jyvät ovat kuivia, yksisiemenisiä pähkylähedelmiä."

Kerrotko, mitä vittua on keinoviljat? Ikinä edes kuullut. Miten viljaa voidaan tehdä keinotekoisesti?

>>se homogenoidaan ja pastöroidaan, eli suomeksi sanottuna maidosta otetaan kaikki elintärkeät vitamiinit sekä hivenaineet pois, jotta maidosta saadaan juoksevaa litkua sekä pidempään säilyvämpää.<<

Tiesitkö, että ennen pastörointia Suomessakin kuoli vuosittain lapsia listeriaan, joka tarttui maidosta.

>>"oikean" maidon kuuluu olla paakkuista, se kertoo vaan siitä, että siinä on alkuperäistä bakteerikantaa plus ravintoaineet tallella = ei käsittelyä)<<

Kerrotko ihmisen lisäksi edes YHDEN nisäkäslajin tällä planeetalla, joka käyttää maitoa ravinnokseen poikasajan jälkeen? Jos se kerran on niin terveellistä ja ravitsevaa sekä luonnollista, niin kai eläinlajit käyttää maitoa ravinnokseen?

>>Kun tämä turhanpäiväinen litku on tarpeeksi epäterveellistä, se mahd. käytetään vielä kerran teollisen vaiheen läpi, ennen kuin siitä valmistetaan juustoa.<<

Onko alkuperäinen tilamaito sitten terveellisempää, kun ennen lapsia kuoli listeriatartuntaan?

Tekeekö teollinen käsittely tuotteesta jotenkin epäterveellisempää? Vai tarkoitatko, että jos lapsia kuolee maidosta saatuun listeriatartuntaan, sitä ei lasketa epäterveelliseksi, koska se on täysin luonnollista. Mutta jos lapsiin ei tartu listeriaa, se on epäluonnollista ja siis epäterveellistä?

>>Esim. Activia, Valion Profeel-jogurteissa sekä muissa ruoansulatustuotteissa, leivissä, ymsyms. käytetään tätä kyseistä ******, jonka pitäisi auttaa ruoansulatusta sekä vatsaa.<<

Missä väitetään, että hera on terveystuote? Heraproteiini muuten tarkoittaa herasta eristettyä proteiinia. Kuten soijaproteiinikaan ei ole soijaa, vaan soijasta eritettyä proteiinia. Pitäsikö käsitteet ensin laittaa kuntoon, ennen kun alkaa pätemään?

Mutta asiaan takaisin. Missä siis väitetään heran olevan terveystuote. Linkkaatko ihan tuollaisen sivun. Noita mainitsemiasi tuotteita ei myydä kyllä heran takia terveystuotteina, vaan ihan muista syistä.

>>Soittakaa Valiolle ja kysykää esim näistä asioista, mistä tuotteet valmistetaan ja mitä niiden seassa on, ei he siellä mitään piilottele. Nämä asiat kerrotaan aivan suoraan. Että tälläistä, ihmisiä ei vain jaksa kiinnostaa oma terveytensä.<<

Koska siihen ei liity mitään mystistä, kuten te hihhulit haluatte väittää. Minua ainakin kiinnostaa sen verran oma terveys, että ostan mielelläni pastöroitua maitoa, koska ei huvita saada listeriaa.

>>Älkää uskoko kaikkea mitä telkkari tai mainokset nenän eteen tunkevat.<<

Totta!

>>Onko yllätys, että esim. Activia on saanut telkkarissa ja markkinoinnissa terveystuotteen leiman.<<

Väärin. Suomessa ei saa tuotetta mainostaa terveystuotteena, jos sillä ei ole todistetusti tällaisia vaikutuksia. Joko sinä olet ymmärtänyt väärin, tai sitten Activialla on todistettuja terveysvaikutuksia. En tiedä tuosta Activian mainonnasta, koska asia ei kiinnosta.

>>Noh, suku, joka omistaa suurimman osan Suomen mediasta (johon kuuluu Mtv3, nelonen, subtv, Jim, iltalehti, sanomamagazines, iltasanomat) yllättäen toimii yhteistyössä näiden tuotteiden valmistajien kanssa. Näihin kuuluu esim. Valio, Saarioinen, Atria, sun muita suurimpia Suomalaisia yrityksiä.<<

Mutta Activia on Danonen tuote, ei suinkaan Valion. Ja Danone on ranskalainen yritys. Mitä yhteistä näillä voi olla keskenään? Niinpä, sinä et ole tarkistanut tältäkään osin faktojasi, vaan puhut tuollaista hippipaskaa.

>>Ei ihme, että mainoksissa mainostetaan yhteistyökumppaneiden kusetustuotteita.<<

Kuinka Suomen media ja Ranskalainen yhtiö tekevät muka yhteistyötä?? Danone on maailmanlaajuinen yritys, ja todennäköisesti Suomen myynti on pelkkä itikanpaska verrattuna vaikka Amerikan myyntiin. Tuskin niitä paljoa heilauttaisi, vaikka yhtään Activiaa ei koskaan enää tuotaisi Suomeen.

>>Ottakaa asioista selvää !!<<

Mitäs sinä olet tehnyt, kun lauot aivan päättömiä asiota täällä? Puheissasi ei ole mitään järkeä ja täynnä virheitä. Miksi et itse ole ottanut asioista selvää?

Haista Sinä Hippi vittu!
 /   /  /  / Mitä on heraproteiini?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta