viestissä mainitut persoonani...

stadin kundi ym...

...ilmoittavat täten juhlallisesti, että poistumme näiltä saiteilta!

Olen kolme-neljä kuukautta surffaillut täällä, enimmäkseen kepun saitilla ja hieman muuallakin alla mainituilla nimimerkeilläni. Minulla on ollut hyvin hauskaa kanssanne, te kepu-uskovaiset! Siitä kiitos! Varmaan Teitäkin nyt naurattaa?

En minä aivan kevyesti ole tätä valistajan ja tiedonvälittäjän rooliani ottanut. ”Asevelisosialisti” ja ”historian harrastaja” ovat pitäytyneet hyvinkin tiukkaan faktaan vakavalla tarkoituksella. Noissa nimimerkeissä on muutenkin eniten aitoa itseäni. ”Huomioitsija” on toiminut lähinnä vain mediatiedon kommentaattorina. Aito ”stadin kundi” olen myös, joskaan en ihan syntyperäinen. Tuo nimimerkkini on ollut hieman leikkimielisempi koettaen tuoda tälle tylsälle saitille henkevyyttä runouden avulla. ”Detonaattori” avasi muutaman pitkän ja kiivaan keskustelun. ”Antti-poika”, ”mooseksenuskoinen” ja jotkut muut satunnaiset nimimerkkini onnistuivat joskus ärsyttämään kepu-uskovaisia niin, että he repäisivät vaatteensa ja se, mitä alta paljastui, oli aika rujoa. Mutta enemmän sen näkeminen huvitti kuin kauhistutti!

Älkää nyt kovin surko lähtöäni, sillä eromme ei ehkä ole lopullinen. Giganttisesta tietovarastostani ja katkeamattomasta ajatusvirrastani kyllä riittäisi jaettavaa, mutta pitäisi olla myös jotakin vastaanotettavaa… Eikä tuo seuranne ole muutenkaan kovin imponoivaa. Ja melko pitkäksi aikaa minun on nyt aivan pakko jättää teidät.

Jo viikonvaihteessa matkustan pariksi viikoksi Suureen Länteen. Toivottavasti tapaan USA:n tulevan demaripresidentin John F Kerryn, jotta voisin jotenkin vaikuttaa häneen Suomen pääsemisestä edes Irakin jälleenrakennusvaiheessa siihen koalitioon, mihin Paavo Lipponen ei meitä halunnut viedä, kun tuo sikäläistä kepua edustava George Bush tyhmempi osoittautui hänen silmissään harhoja näkeväksi ja valheita laskettelevaksi vastapeluriksi – siis tyypilliseksi kepulaiseksi. No, kiittihän Paavo Bushia johtajuudesta, mutta onhan hän kiittänyt Matti Vanhastakin vastuulliseksi eurooppaosaajaksi. Hyvä kasvatus sekä pitkäaikainen poliittinen toiminta Suomessa ja maailmalla koulii ihmisen kohteliaaksi!

Minä kaikkine persoonineni siis poistun, mutta toivottavasti tänne jää muita soihdunkantajia, kuten ”Wiljami”, ”mielipidepankki” ja eräät muut. Ehkä minäkin vielä joskus palaan iloitsemaan ja suremaan kanssanne kepulikot… Paluuni ei tule olemaan kiinni ainakaan hyvistä nimimerkeistä, sillä niitä riittää…!

Ainakin vielä kerran ”stadin kundi” opettaa Teitä Omar Khaijamin viisaudella:

”Ne, jotka tällä aina yötä myöten kukkuvat
tai olemisen ongelmointiin aivan hukkuvat,
Totuuden opasnuoraa eivät löydä ne –
puhuvat puuta heinää, kunnes nukkuvat…

Vain Jumala voi määrän juoksullemme panna.
Siis älä mielessäs suur-unelmia kanna!
Vain minkä jaksat, ota taakakses,
kun kaiken loppuna on: mene, mennä anna…"

Kaikkea hyvää teille ihmisinä, Te kepu-uskovaiset, vaikka kannattamanne aate (onko se aate?) meneekin koko ajan alaspäin ja lopulta sille tietenkin käy kovin huonosti – mutta: sehän on Teidänkin onnenne, huomatkaa se!

”stadin kundi”, ”asevelisosialisti”, ”historian harrastaja”, ”huomioitsija”, ”detonaattori”, ”Demokritos”, ”tosidemari”, ”vanha tohtori”, ”juristi”, ”lautamies”, ”lehtori”, ”ex-virkamies”, ”Antti-poika”, ”Matti Virtanen”, ”mooseksen seuraaja”, ”mooseksenuskoinen”, ”aito liberaali”, ”kokdem”, ”sos.lib.rad.kons.” ja moni muu (en enää muista kaikkia nimimerkkejäni) sanovat nyt heipparallaa! Koettakaa kestää itseänne!

3

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sakari Karppinen

      Hauskaa ja antoisaa matkaa sinne lännen ihmemaahan. Tämä toivotus tulee sydämestä. Arvattavasti muitakin toivotuksia saat näiltä meidän sanaisen ruumisarkkunsa aukaisijoilta. Lähtösi jättää traktorinmentävän aukon näille saiteille. Oma aikani, tietomäärästä puhumattakaan ei riitä sitä aina paikkaamaan, joten toivottavasti jossakin persoonassa palaat, sillä kirjoituksiasi on ollut aina ilo lukea.

      PS. Terveisiä Kerrylle

    • ope

      Oletpa ollut aika velmu! Enpä arvannut teitä kaikkia samaksi, vaikka muutaman suhteen minulla epäilyksiä oli. Mikä ajatuksia herättelevä kirjallinen lahjakkuus nyt poistuukaan! Eniten jään kaipaamaan "Stadin kundin" huumoria ja osuvia runoja. Saanen kuitenkin toivottaa: Näkemiin!

      Yhdyn täysin noihin Sakari Karppisen esittämiin ajatuksiin ja toivotuksiin!

    • Timo Ristimäki

      Linkki: http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=1500000000000105&posting=22000000002641519

      ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
      "Sen Paavo jakaa, minkä Erkki epää?" (IL 11.3.2004)

      Kirjoittanut: Timo Ristimäki, 11.3.2004 klo 09.35

      Telaketjumies "asevelisosialistille" arviointimuistutus! Pacta sunt servanda!

      Tämän linkin ketjutuksessa tulit luvanneeksi:

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=1500000000000105&posting=22000000002468877

      Voisiko "asevelisosialisti" tai jokin hänen monista sivupersoonistansa vielä vaivautua lupaamalleen kynälle? Kiljusen kirjaa kun on kuitenkin halullisille sieluille jaossa; Paavon puuhapaikka jakaa sitäkin, mitä Erkin EU-piste epuuttaa...

      Kun sdp:n puhemies Paavo Lipponen on tiemmä (Iltalehti 11.3.2004 ss. 10 - 11; Ilta-Sanomat 11.3.2004, s. 12) hyväksi havainnut, että Kimmo Kiljusen EU-konventin aikaansaannoksiin varsin myötäsukaisesti eli kritiikittömästi suhtautuva kirjanen "EU:n perustuslaki - suomalaisena konventissa" onkin aivan käypä tuote toimitettavaksi jakeluun ennen europarlamentin vaaleja eduskunnan tietopalvelun kautta, asevelisosialisti-stadinkundi-etc. pirstoutuneen minuuden omaava demarirypästelijä ennättänee saada kuin saadakin kyseisen läpyskän käyttöönsä, ennen kuin virtuaalisesti on poistuva ties minne hyvinkin kauas tästä todellisuudesta - eli siis ainakin omassa mielikuvitusmaailmassaan.

      Mutta jos vaikka sitten lähtö olisikin suureen länteen, lentolukemiseksi kannattaa käydä noutamassa vaikkapa tuo Kiljusen kirja. Koko naiiviudessaan se kertoo näet paljon enemmän kirjoittajasta itsestään (joka muuten kai sittenkin on asettumassa kandidaatiksi EU-vaaleissa) kuin siitä, mistä HVK-prosessissa oikeastaan mahtoikaan olla kysymys. Kun Kimmo Kiljunen kirjan omakehujen mukaan näyttäisi olleen ihan ns. paikan päällä, miten ihmeessä tilanne ei edes ennen loppuliturgisia allekirjoituksia ennättänyt hänelle selvitä?

      Siksi toisena lukusuosituksena lennolle tarjoankin tuplatohtori, kansleri Kauko Sipposen "Jyrätäänkö meidät" -kirjaa samasta aiheesta. Ja kolmanneksi europarlamentaarikko Esko Seppäsen "Perustuslakikysymys" -kirjaa, mistä kaikkein perusteellisimmin käy selville se, miten niin Kiljusta, Tiilikaista ja myös Lipposta vietiin EU-konventtityössä kuin pässiä narussa.

      Ellei ex-pääministeri, nyk. puuhamies Lipposella noissakin yhteyksissä ollut "oma suu lähempänä kuin pussin suu..."

      Tässäkin katsannossa objektiivinen selvitys- ja tutkimustyö Lipposen kahdeksanvuotisen pääministerikauden virhearvioinneista on enemmänkin kuin paikallaan...

      Taustaa selvitysvaatimuksille löytyy vaikkapa tuosta linkistä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=1500000000000105&posting=22000000002468877

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2886
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2248
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      23
      1787
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe