Pilipali auto ALFA ROMEO GT 3.2

haistakaa paska

Olen kuullut varmoilta tahoilta että tuossa 3.2 koneessa on sulaneita mäntiä usein pikkuisenkin kiihytyksen jälkeen motarilla. Kone myös leikkaa kiinni kun ei öljy kierrä kunnolla varmaan kanavissa samoin nokka ketju katkeaa kun se alkaa tehdä piiska ilmiötä kun se venyyyy. Tulpat sulaa samalla kun männät reikiintyy seoksen mennessä laihalla. paloherkkiäkin ovat konetilastaan kun johto sarja hankaa runkoon itseään. Elektroniikka särkyy kun saa staattisia iskuja kankaasta ja siihen jää alfa romeo 3.2 gt. Iskuvaimentimet vuotaa usein ja on vaikeita vaihtaa. vaihdelaatikko sorvaa ja pitää monessa yksilössä todella kahiseva ääntä kun metallialastua kiertää mukana . Penkki katkeaa vasemmalta puolen kun se rasittuu enemmän ja on heikkoa materiaalia. Penkkien nahkassa on usein madonreikiä kunnahka ostetaan halvimmalta teurastomolta. ratti akseli on ironnut joistain kun sitä pitää koko ajan väännellä että pysyisi tiellä. Keula syö alatukivarsia kuin leipää kun raskas muinainen kone on liian painava suunnitelluille osille. Takapenkki on pilallinen.
Saatana kun minulla ei ole alfa romeo 3.2 gtä.

puh puh kun helpotti.

9

2144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WO

      ...noin 15 vuotias.

      • Haistakaa paska

        oikein kirjoitustako oikein höntti tänne odotat että kalstaisesi huhmari saisi lukea pilipaliautojen tarinoita oikeinkirjoitettuna kaljahuuruisella hengityksellä? olet sie sälli juaman kauta. älä loukkaa 15v ihmisen alkuja vertaamalla minuun.


    • Valistunut kanssa-au

      Onhan se kamalaa kun tuollainen romu kiihdyttää sulavasti motarin rampilta oman turbodiisselin eteen vaikka kuinka yrittää painaa kaasua että saisi kurottua raon liikenteessä umpeen. Mutta se parhaiten nauraa joka viimmeksi nauraa, se kerta kun Alfa Romeo tule motarilla tai ohituksen jälkeen eteeni ja hyytyy siihen otan tilanteesta kaiken irti ja pysähdyn paikalle vittuilemaan ylimieliselle kuljettajalle.

      • haistakaa paska

        ongelman ratkaisukyvyn tähären. Mitäs jos se alfa ei lankeakkaan eteesi? mitä jos se lankeaa ja aloitat vittuilun ja huomaat että sinusta valuu jotain punaoista ja kaikki vaalenee kas perkelettä kuinka vatsassani törröttää mora? ei se aamulla vielä tuossa ollut.

        On se hianoa omistaa turbodiesel .


    • Herra 42

      Minulla on sellainen. Bensaa kuluu varsinkin kaupunkiajossa ja kylmällä koneella paljon, mutta maantiellä vain vähän liikaa... nokkaketjua siinä ei ole vaan hihna, iskareiden kanssa ei ole ongelmia, vaan ovat tuossa 3.2 GT-mallissa jo jäykkyysasteeltaankin varsin sopivat. Eihän se mikään tojota ole. Onneksi ei olekaan, kun sillä pitää ajaakin.... Hieno, suorituskykyinen auto, josta en ole vielä pahaa sanaa kuullut edes kateellisten suusta.

      Tuuli vähän suhisee ikkunoissa, se on myönnettävä. Takanäkyvyys on olematon. Suomen talvessa alusta on aika ajoin liiaankin matala. Mutta on se vaan hieno! Hieno ajaa, hieno katsella, hieno kuunnella. Ja naiset varsinkin ovat siihen kovin ihastuneita ;)

      • Herra 44

        Herra 42:aa kompaten, 3,2 GT on todellakin hieno auto. Negatiivisin pointti talvella ovat kehyksettömät ikkunat, jotka pakkaavat jämähtää jumiin.


    • Gragory Peck

      Kaikki Alfan männät ovat olleet joskus sulaneita. Tosin ainoastaan valimossa aihioita tehtäessä. Ihmeen paljon kateutta Alfa aiheuttaa amiksissa. Onkohan avauksen kirjoittaja oikeasti jo 15 vuotta täyttänyt?

      • haistakaa paska

        40 on jo täytetty joten ei tarvitse sinunkaan kauaa miettä (toivottavasti) olenko täyttänyt 15v . Toisaalta olenhan voinut hypätä se iän ylitse eli en ole tätyttänyt juuri 15 ikää. No ala kelata mulkunjatke.
        Jos lanttusi yhtään säteilee siis hyvässä mielessä osaisit jos olet tippaakaan pelimies tulkita viimneiseen lauseen, se on yleensä ailmmaisena milloin kirjoittelu loppuu ja senkin huomaa kun silmäsi ne siroittävät punaiset kaljahuuruiset huomaavate ettei olekkaan teksiä enpää eli lue uudelleen yksioikoinen pösilö "Saatana kun minulla ei ole alfa romeo 3.2 gtä."


        AJATTELE NYT OMILLA AIVOILLASI PASKAHOUSU.


    • 2.0 TS

      Ja minuakin harmittaa ettei ole alfan 3.2 gt:tä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      110
      1961
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1417
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1265
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1177
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1168
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      82
      1002
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1000
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe