Haluaisin kuulla kokemuksia!!!

eka lomakohde

Onko kellään kokemuksia Turkin matkasta? Olemme ajattelleet matkaa toukokuussa, onko se hyvä aika mennä turkkiin? Entäpä sitten eläimistö? Onko turkissa paljon hyönteisiä tai isoja hämähäkkejä? Onko Turkissa paljon suomalaisia? Onko kokemuksia All Inclusivesta, tai puolihoidosta? Ovatko ne hyviä vaihtoehtoja? Onko Blue village- hotellit hyviä? Onko hotellihuoneet yleensä siistejä ja voiko hanavettä juoda? Onko turkki hyvä paikka ensimmäiseksi lomakohteeksi? Eihän lentokenttäbussit kulje jyrkänteitten reunoilla? Turkkihan on vuoristoinen maa, eikö? Onko turkissa paljon rikollisia tai taskuvarkaita? Onko lentokoneet, joilla turkkiin lennetään turvallisia ja minkä maalaisilla olette itse lentäneet? Onko turkissa vaaraa luonnonkatastrofeihin? Onko turkin väestö mukavaa? Kaikenlaista tietoa otetaan vastaan mielellään!!! Kokemuksia ja omia mielipiteitä ja faktaa! Haluaisin tietää näitä asioita ja monet pitävät minua varmaan aika tyhmänä, mutta ensimmäisen matkan sitä haluaisi vaan suunitella kunnolla!!! Toivottavasti tulee asiallisia ja tietoa antavia vastauksia! xD

13

1645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elma cay

      Onko kellään kokemuksia Turkin matkasta?
      - olen Turkissa käynyt useamman kerran kohteina Alanya, Marmaris ja Istanbul
      Olemme ajattelleet matkaa toukokuussa, onko se hyvä aika mennä turkkiin?
      - Päivät lämpimiä, saattaa ripautella vetta. Illat kylmiä, joten lämmintä illaksi mukaan. Merivesi vielä aika kylmää. Mukavaa aikaa ei liian kuuma eikä liikaa turisteja. Työntekijät vielä rentoja ja levänneitä.
      Entäpä sitten eläimistö? Onko turkissa paljon hyönteisiä tai isoja hämähäkkejä?
      - joihinkin hämähäkkeihen olen törmännyt, ei ne suomalaisia sukulaisiaan isompia olleet. No torakat niitä on, mutta turistikohteissa kuten alanyassa tehdään myrkytyksiä aktiivisesti.
      Onko Turkissa paljon suomalaisia?
      - Riippuu kohteesta, Alanyassa ja Marmariksessa enemmän, muissa vähemmän.
      Onko kokemuksia All Inclusivesta, tai puolihoidosta?
      - Jos tykkää viettää aikaa omassa hotellissa ja pötkötellä altaalla niin mikäs se huonompi vaihtoehto.
      Ruoka saattaa alkaa tosin tökkimään muutaman päivän jälkeen.
      Voiko hanavettä juoda?
      - Ei voi jos et vatsatautia halua. Ei paikallisetkaan sitä mielellään juo. Pullovesi on halpaa eikä mene konkurssiin jos sitä loman ajan juo. Itse pesen hampaatkin pullovedellä.
      Eihän lentokenttäbussit kulje jyrkänteitten reunoilla?
      - Paikasta riippuu mitä reittiä ajetaan. Alanyaan mennään rannikkoa pitkin, joka tasaista. Marmariksess taas se loppu matka kuljetaan vuoristossa.
      Onko turkissa paljon rikollisia tai taskuvarkaita?
      - Eiköhän sen ole, että tilaisuus tekee varkaan. Eli rahat, passit ja luottokortit tallelokeroon. Mukaan vain se tarvittava rahasumma. Luottokorttia en suosittele käyttämään missään Turkissa, on mukana vain hätätapauksia varten.
      Onko turkin väestö mukavaa?
      - Joka paikkassa löytyy niin törkyturpia ja urveloita, jopa meillä suomessa. Mukava asenne heitä kohtaan niin heilläkin on mukava asenne teitä kohtaan. Jos kauppiaat käyvät inhottaviksi niin sanotte kiitos ei ja hei. Eikä siihen paikkaan todellakaan toista kertaa tarvitse mennä.

      • Turkki 1998 - 2014

        Kokemusta Turkista on, että omistan siellä asunnon, missä käyn parikertaa vuodessa. Itse käyty jopa maaliskuun lopulla, jolloin ilma on sellainen hyvä kesäilma lämpötilaltaan, siis 20-25. Toukokuussa alkaa olla jo turhankin kuumaa ja syyskuun lopullakin vielä reilut 30 astetta lämmintä. All Inclusive pakottaa aina syömään sitä samaa hotellimössöä ja samaan aikaan on oltava paikalla, joten en suosittele. Vesi on puhdasta, mutta eri bakteerikanta kuin Suomessa on totuttu, joten pullovesi on suositeltavaa. Turkkilaiset ovt rehellistä kansaa siinä mielessä, ettei siellä Turkkilaiset varasta. Jos varkauden kohteeksi joutuu, niin rosvo on yleensä Venäläinen tai muu turisti. Turkkilaiset vedättää kyllä kaupankäynnissä kun menee basaariostoksille. Kannattaakin ostaa kaikki kiinteähintaisista kaupoista, jolloin hinta on sama kuin hyvin tingitty hinta basaarialueella. Luottokorttien käyttö on täysin turvallista, mutta kortilla kannattaa nostaa rahaa pankin omasta pisteestä tai muusta paikasta, missä henkilökuntaa on heti saatavilla. Ei siis kadunvarrella sijaitsevasta kopista. Kauppiailla basaareissakin on ns. "pakkomyyntikielto", mikä on lailla määrätty. Joskus jotkut siinä hieman lipsuu, mutta kyllä kaduilla on aivan mukavaa kulkea. Siisteys on hyvää eteläeurooppalaista tasoa ja ruoka ravintoloissa yleensä erinomaista... taas verrattuna muihin eteläeuroopan maihin kuten Espanja, Ranska, Italia, Kreikka. Italiassa huonoimmat ruoat... Turkissa ja Portugalissa parhaat.


    • Suosittelen Turkkia

      Olen käynyt useita kertoja Turkin Marmariksessa. Seuraava matka jo varattuna ensi vuodelle. Olen myös asunut Espanjan Aurinkorannikolla.
      Kun vertaan Marmarista ja Aurinkorannikkoa, niin viihdyn paremmin Turkissa. Marmariksessa edullisempaa, turvallisempaa ja siistimpää. Ruoka on ihanaa. Dolmuksilla on helppo liikkua.
      Kannattaa katsella Youtuben sivuilta filminpätkiä. Ja tietty Tripadvisor ja Googlemaps kans suositeltavia.

      Edellä jo loistavia ohjeita. Paitsi: Ei kukaan voi pakottaa All Inclusivessa joka ateriaa syömään.

    • Aina yksin rauhassa

      Kyllä on hienoa olla luotaan karkoittavan asiallisen näköinen. Asiallisesti käyttäytyvä suomalainen keski-ikäinen nainen Turkissa yksin matkalla jo viisi kertaa. Ja aina olen saanut kulkea, ruokailla ja nukua yksinäni. Ei ole koskaan Turkin mies puhutellut saati seuraani yrittänyt. Kyllä on ollut helppoa ja turvallista nauttia kulttuurista, ruuasta...
      Näkökykyni on Suomessa optikolla tutkittu: Kaiki kunnossa.
      Turkissa olen aina kohdannut asiallista kohtelua.

      • tanjaliina

        Mua rupesi rättikaupan mies takapuolesta kourimaan, kun mieheni oli hetken puodin ulkopuolella. Eikä se ollut ainoastaan se yksi kerta, niitä iholle tunkijoita riitti useampaan kertaan, vaikka oma mies mukana.


      • asdas
        tanjaliina kirjoitti:

        Mua rupesi rättikaupan mies takapuolesta kourimaan, kun mieheni oli hetken puodin ulkopuolella. Eikä se ollut ainoastaan se yksi kerta, niitä iholle tunkijoita riitti useampaan kertaan, vaikka oma mies mukana.

        No menit kutenkin sinne rättikauppaan aina uudestaan ja uudestaan. Siitä se lorttous lähtee. Vertauskuvalliset legginssit ostoon vaan. Se on henkinen olotila se legginssilorttous. Nyt olet valmis yksin matkustamaan sinne.


      • tanjaliina
        asdas kirjoitti:

        No menit kutenkin sinne rättikauppaan aina uudestaan ja uudestaan. Siitä se lorttous lähtee. Vertauskuvalliset legginssit ostoon vaan. Se on henkinen olotila se legginssilorttous. Nyt olet valmis yksin matkustamaan sinne.

        En mennyt enää samaan rättikauppaan, mutta tuntui tuo ilmiö toistuvan muissakin niljakkeiden kaupoissa. Turkkiin ei enää mennä, on niitä fiksumpiakin paikkoja maailma pullollaan.


    • höpönpöppöö

      niin varmaan joo, höpöhöpö.

      Miksiköhän itse en koskaan keneltäkään moisesta käytöksestä ole kuullut.

      Teidän täytyy varmaan itse hinkata sitä ahteria heihin jos kiinni tarttuvat

      • ei höpähöpö

        Kirjoitakohsn nyt täysin totta ,että et ole kuullut ennenkään kertovan turkinpojan lääppimisestä .kyllä ne joka akkaa yrittää.


      • nuori nainen
        ei höpähöpö kirjoitti:

        Kirjoitakohsn nyt täysin totta ,että et ole kuullut ennenkään kertovan turkinpojan lääppimisestä .kyllä ne joka akkaa yrittää.

        Höpönpöppöö, taidat olla sitten susiruma, jos et ole Turkissa tuota iholle tuloa kokenut. Lähteeköhän sinusta paha hajukin, vaik kyllä ne pojat siellä aika paljon sietävät naisilta hyödyn tavoittelussaan. Itse olen nähnyt ja kokenut myös lääppimistä ja kourimista rättikaupoissa. Turkki ja sen niljakkeet riittivät minulle loppuiäksi, hyi.


    • tyyliä peliin

      Mene Kusadasiin tai Bodrumiin, ne kansainvälisiä ja paljon tyylikkäämpiä paikkoja kuin esim. Marmaris ja Alanya, missä meno todella junttimaista ja ala-arvoista.

    • Aina yksin rauhassa

      Kerron nyt sinulle VerkkariErkki: Olen klassisen tyylikäs ja viehättävä, itseäni arvostava aikuinen nainen. Katariina Vuoristo muistuttaa ulkonäöltään minua.
      Käytökselläni ja ulkonäöllänin on todellakin vaikutus siihen, että saan kulkea aina rauhassa ja minua kohdellaan asiallisesti.

      • ken uskoo

        Voihan täällä satuilla mitä tahansa ,eri juttu kuka uskoo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe