AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / weird...klarna-laskutus

weird...klarna-laskutus

9 Vastausta 2 130 Lukukertaa
Onko olemassa hemmetti soikoon nuorten naisten vaateliikkeitä, joissa KLARNA EI LASKUTA? Näissä se esim. laskuttaa: jeans.fi be-beautiful... jne... ja juuri tuon tyylisiä vaatteita olisin etsiskelemässä mutta kun ei.
En saa tilattua mistään missä se laskuttaa, vaikka luottotiedot ok jne.
Tosin ne on vasta puhdistuneet että liekö syynä maksuhistoria sitten.
Mutta toivoisin vastauksia ja kiitos etukäteen, pelleilijät ja vittuilijat voi jäädä sinne missä pippurit rehottaa......

luottotiedot

en tiedä tarkemmin mutta jos luottotiedot on kunnossa ni kyllä niiltä saa tilattua. soita asiakastietoihin että miltä siellä näyttää ja pyydä ilmottaa klarnalle. mulla puhdistu vuos sitte mutta oli jtn vanhaa tietoa. pienen kikkailun jlkn sai tilattua taas
Minä en halua ostaa luotolla enää mistään, jossa Klarna on laskuttajana. Pariin otteeseen olen joutunut vaatimaan korjausta väärästä laskutuksesta (esim. virheellinen velkasumma/palautussummat). Turhanpäiväistä vääntöä ko. firman kanssa eivätkä millään meinaa myöntää virheitään.
www.mojos. fi :)

Laskutta

Kysymys: Pitääkö olla osamaksu? Onhan noita kauppoja joista saa ostaa muutenkin kuin osamaksulla. Itse törmäsin tämmöiseen vasta viikko sitten verkkokaupan avanneeseen vaatekauppaan www.urbansoul.fi. tuolla ei tosin ole ollenkaan osamaksu-/laskumahdollisuutta ainakaan näkyvissä.

Absoluuttisesti samaa mieltä!!

Olen huomannut että KLARNA huijjaa asiakkaita!
Maksoin juuri nellystä tilaamia vaatteita,olin niistä palauttanut 2 joten maksoin pitämäni, oikein vielä varmistin nellyltä ja klarnalta, että EI katsota osamaksuksi, ja VIELÄ MITÄ!!! Nyt tuli osamaksusopimus, jossa heti 3.90 /kk ja 2 päivää aikaa lähettää allekirjoitus, tai lähtee muistutuslasku+ kulut !!!
KARTTAKAA! En aio enää tilata. VARKAAt!
Pitää
Pitää

korjausta..

Luottotiedoista en osaa sanoa tai että mikä estää laskun saannin, mutta Klarnan kanssa yhteistyötä tehneenä (yleensä) homma menee seuraavasti:

*Asiakas tekee tilauksen ja valitsee Klarna-laskun (ei tili) maksutavaksi. Samalla Klarna tarkastaa luottotiedot ilman että asiakas edes sitä huomaa.
*Yleensä (!) tuotteita myyvä firma myy laskunsa Klarnalle, joka tarkoittaa sitä, että tuotteita myyvä firma tarkastaa laskun ja lähettää sen Klarnan sivujen kautta asiakkaalle.
*Jos asiakas tekee palautuksen, koskee sama asia kuin yllä, eli tuotteita myynyt firma korjaa laskun oikeaksi.

Eli mikäli lasku on jollakin lailla väärin, on se mielestäni kyllä silloin tuotteita myyneen firman vika. Eihän Klarna voi tietää mitä firman ja asiakkaan välillä on oikeasti siirrelty jne..

Klarnalla ostettaessa tulee lasku jossa on mahdollista maksaa osamaksuna. Ja yleensä laskussa on merkittynä se, mikä on vähimmäismäärä. Ja sama koskee mikäli asiakas ei maksa laskun koko summaa eräpäivään mennessä. Tällöin erääntyvä summa muuttuu suoraan osamaksuksi jonka ymmärtääkseni saa kyllä maksaa kokonaisuudessaan pois heti kun haluaa.

Mikäli firma tarjoaa Klarnan, on sen ilmoitettava asiakkaalle kuinka lasku toimitetaan asiakkaalle. Jos se esimerkiksi laitetaan sähköpostilla on hyvä asiakkaan tietää että tarkastaa myös roskapostisuodattimen jottei lasku joudu sinne ja täten loju siellä maksamattomana.
Huonoja kokemuksia Klarnasta:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9134803
 /   /  / weird...klarna-laskutus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta