AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Hierontaa!

Hierontaa!

15 Vastausta 2 119 Lukukertaa
Hei, huomasitteko että suutarin lopetettua liikkeenpidon on paikkaan tulossa hierojan vastaanotto. Mulla onkin autolla ajosta hartiat jumissa, mennään kokeilemaan kun paikka aukeaa.

Ikkunan lapussa luki thai-hieronta, onko se tehokasta hartiajumitukseen? Onko joku kokeillut ja onkohan se kallista?

Hyvä juttu..

Siis mulla on alapää täysin jumissa, omat kädet ei enää riitä. Jumalan lahja että joku vinosilmä voi laukaista jännityksen pientä korvausta vastaan.

mistä tiedät

Miten niin vinosilmä?? kai se voi olla suomalainenkin jolla on alan koulutus. Äläpäs halveeraa yrittäjiä. oletko muuten kokeillut urheiluhierojaa tai kiropraktikkoa alaselän vaivoihin?

Ymmärsit väärin

Ei vaiva ole alaselässä, vaan etuselässä. Jos hieroja viäntää savoksi, ei ota eteen että vaiva parantuisi. Sitten jos silmät on vinossa ja värkki poikittain , jo vain Lieksan poikaa viedään.
Sinänsä ikävää että thaihieronta on, tai sillä on sellainen maine, että monet rinnastavat sitä puhtaaseen bordellitoimintaan. Niin tai näin, aika kiusallisia tilanteita taitaa syntyä jos jompi kumpi osapuoli ei ole tietoinen tai olettaa jotain palveluista jota ei pidä kutinsa.

loviisan sanomat hoi

Tehkää nyt uudesta yrittäjästä ja liikkeestä juttu Lovariin että osaa sitten mennä oikealle asialle sinne palvelua pyytämään.

Tervetuloa vaan Loviisaan, oli sitten mies tai nainen, aina yrittäjiä on syyttä kannustaa, ei se niin helppoa se tienaaminen ole oli ala sitten mikä hyvänsä.

Suosittelen

Ari-Pekka Nyströmiä,toimii urheiluhierojana ja tehnyt mun selälle ihmeitä...

kiinnostuin

Missä tämä Nyström ottaa vastaan?
Nyström ottaa vastaan tuolla Jakob Forsellinkadulla. Minäkin suosittelen lämpimästi!
Onkoloviisan thai hieroja minkä ikänen?
Päivee ukot! Suapiko Thaihieronnasta sitä ihteään, piparia? Elikkä onko turha vonkata jos sinne mennöö?
No kävin, sivelyä, kutittelua, luokatonta hierontaa. Ei ollut piparia niinkuin naapurin parturilla on aina lasipurkillinen asiakkaille kahvin kanssa.
Siellä kuulemma saa piparia, kallista tosin mutta saanti on varma.
Hah, jyrkästi kielsivät myyvänsä seksipalveluja Vartti-lehden jutussa.

Minusta heidän pitäisi laittaa diplomi ikkunaan esille että hierontakoulutus on suoritettu.
Taisi olla Uusimaassa, jonka tutkiva toimittaja oli mennyt kameran ja lehtiön kanssa hierojalta, että myydäänkö täällä seksipalveluita. Ei kuulemma myyty, eikä sitä ollut paikan hinnastossakaan...
Nyt löytyy kunnon hieroja Loviisassa, se on Kari Hede joka yhdistää aasialaista Tui na terapiaa ja kunnon hierontaosaamista. Käykää tutustumassa kotisivulla http://www.karihede.com, sieltä voi jopa suoraan varata ajan ihan nettivarauksella. Kannattaa ilman muuta käydä.
 /   /  /  / Hierontaa!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta