AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Electrolux keskuspölynimuri?

Electrolux keskuspölynimuri?

9 Vastausta 1 659 Lukukertaa
Onko kellään kokemuksia Electroluxin keskuspölynimurista, kannattaako hankkia.

hyvä vehje,

ei ole halvimmasta päästä mutta aik tehokas ja kunnon suodattimet ja helposti vaihdettavissa.

minkä

hintanen se suunnilleen on, että voi kilpaijihoihin verrata?

tm rakennusmaailma

Hei! Lue uusi TM rakennusmaailma, siinä oli testi keskusimureista. Uusi tulokas Sistem Air voitti. Puzerissa oli hyvät siivousvälineet. Harmi kun testissä ei ollut Puzer Eeva-imuria. Electrolux oli keskitasoa ja pölypussin vaihto siinä oli hankalaa. Electrolux ja Beam ovat pääosin samat kun kuuluvat molemmat Electrolux-konserniin ja ainakin Beamista minulla on huonot kokemukset (huono imuteho ja suodatin vaikea pitää puhtaana)

Jos ottaa Allawayn niin siinä kannattaa välttää Premium-siivoussarjaa, koska sillä tehohäviö on niin suuri, että imuri ei ole enää tehokas. Siksi Allaway ylsi vasta kolmanneksi. Perinteisellä siivoussarjalla imuteho oli huomattavasti parempi.

Otappa selvää

Beam, Electrolux ja Allaway hyvin samalla viivalla. Puzerin kun avaat, löydät sisältä naurettavan tavallisen pölynimurin moottorin. Kolmesta ensinmainutusta kannattaa valita se jonka ominaisuudet parhaiten vastaa vaatimuksiasi. Heikko imuteho johtuu VAIN kun on valittu liian pieni keskusyksikkö kun menee se kuuluisa tikku kynnen alle. Ite ostin juuri Beam 325 tilalle Beam 385:n, koska taloni rakentaja oli tehnyt juuri edellä mainitun tempun. Nyt imee niin pirusti !

kiitos

näistä tiedoista, nyt ei kun vertailemaan!

puzer

Minulla nyt sattuu olemaan Puzer Eeva e-malli, joka puhaltaa ilman hepa-suodattimen läpi ja se sattuu olemaan tehokkain keskusimuri mitä minä olen käyttänyt. Puzerissa on 8l. mikrokuitupussi, johon mahtuu vuoden pölyt ja tosi helppo ja siisti vaihtaa (imuri 50cm siivouskomerossa). Beam on paloturvallisuusriski vaikeasti puhdistettavan suodattimensa kanssa joka vastaava kuin tässä:Puzerissa on samat siivousvälineet kun Electroluxin tavallisissa imureissa, ja ne ovat olleet kyllä hyvät.
Hyvä jos olet tyytyväinen Puzeriisi, mutta ainakin meillä puhallusilma menee äänenvaimentimen läpi suoraan ulos. Tämä ratkaisu on olettaakseni yleisin ja tietysti sisäilmanlaadun kannalta ehdottomasti paras. Osaatko kertoa jonkun kodinkoneen mikä ei olisi paloturvallisuusriski ? Eikön se sisäilmaan pölyt puhaltava Puzerisi syty ihan yhtä helposti kuin Beamkin jos puhdistuksen laiminlyö.

no ei

Imuri on tuossa siivouskomerossa näkösällä ja koska asun kerrostalossa on tuollainen HEPA-suodattimella varustettu malli ainoa minkä voi laittaa. Lähinnä muovikuoriset keskusimurit ovat paloturvallisuusriski, jos ovat asennettuna paikkaan, joka ei ole näkösällä esim. ullakko, kellari tai autotalli. Ainakin Allaway on kokonaan teräksinen, joten ei syty/sula kuumentuessaan. Isovanhemmilla on 25v. vanha allaway, joka on toiminut hyvin, mutta mummi onpelijana teki siihen uuden suodattimen bauhausin märkä-/kuivaimurin suodattimesta ja imuteho tuplaantui=)

Beam nyt sattuu olemaan huonoin, millä minä olen imuroinut. Mieluummin suosin suomalaista eli allawayta ja puzeria. Enkä koskaan ostaisi mallia, jossa ei voi käyttää pölypussia sillä tyhjennys ja suodattimen puhdistus on niin sotkuista. Ei oikein vastaa tarkoitustaan, jos joutuu hakemaan autotallista tavallisen imurin, että saa imuroitua keskusimurin puhtaaksi.

Sistem Air

Me asennettiin syksyllä Sistem Air ja ollaan tosi tyytyväisiä, vaimokin tykkää. Ihan sen takia päädyttiin siihen, kun pärjäsi TM:n testissä. Imuletku on todella kevyt. Otettiin myös metallinväriset imurasiat. Hyvin lähtevät roskat ja pölyt lattialta! Suositteluni!
 /   /  /  / Electrolux keskuspölynimuri?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta