AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / akillesjänne rikki

akillesjänne rikki

68 Vastausta 9 971 Lukukertaa
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=2040090

David tulee tänään Suomen leikattavaksi. MM-haaveet voi becksu nyt unohtaa.

no voi...

eikö omasta maasta löydy lääkärii joka leikkais täällä on muutenkin jonoo lekureille

no voi narisijalle

sulla on varmaan kaikki huonosti...

yritäpä vähän nähdä asioita positiiviselta kannalta

Toiset ei näemmä ymmärrä vitsejä

Harmi musta toi oli hyvä heitto:)

Yle :)

TV2 uutiset klo 19. David ja Viktori Pekkami... aika sujuvaa tuo englannin lausunta, rouva uutistenlukija... vai miten itse lausuisit ko. parin sukunimen? en ehkä "pekkami"..
Beckham nyt tuskiin tulee mihkään terveyskeskukseen leikattavaks. Musta tää on hienoa että Beckham kokee että meillä on terveydenhoito niin korkealla tasolla että tulee tänne.

Sehän on vaan mainosta meille ja ei varmaan oo mikään muutman euron leikkaus.

IHAN TOSI?

Luuletko tosiaan että DB miettii suomalaisen ´terveydenhuollon tasoa hakiessaan työkaluilleen parasta mahdollista hoitoa? Saatat erehtyä. Se että Orava on yksi eniten akillesjänteitä leikannut kirurgi ei ole synonyymi sille että Beckham terveyskeskustemme valelääkäreitä miettisi.
Kun kyse ei ole rahasta vaan jalan kuntoon saattamisesta on ihan se ja sama mistä se oletettavasti paras hoito löytyy.

Suomalaista

Toi Sakari Orava on vaan yks maailman parhaista akillesjännekirurgeista. On leikannu vaikka kuinka bittifutaajiaki, mut ilmeisesti David on eka uutiskynnyksen ylittävä... Ja ei vaikuta kyl suomalaisten jonoihin ollenkaan, kun leikkaus tehään täysin ostopalveluna :)
jojoo rahallapääsee

Beckku

ei tule tänne mitään jonoja pidentään se maksaa puhtailla punnilla? In cash!

Hah?

Luuletko, että hän menee terveyskeskuksen jonoon?

niin niin

se on suomelle(suomen lääkäreille) suuri ilo

Suomen Turussa

David leikataan. Saapuu Turkuun tänään maanantaina joten siiitä vaan katsomaan näkyykö David livenä.

Eli vaikka sillat romahtaa niin jotain korjataankin Turusssa:-)

Siinä

Tämän vuoden urheilun kohokohta suomalaisessa mediassa. Tästä valtaisasta urheilutapahtumasta voisi järjestää gaalaillan,jossa kerättisiin rahaa vaikka "pallo" Grönlannin lapsille. Ainakin vähintään 4 tunnin dokumentin voisi tehdä tästä,jossa haastateltaisiin Beckhamin lapsuuden kavereita ja asuinpaikan ihmisiä.Tottakai tästä tapahtumasta kannattaa Turun kaupunginisien ottaa kaikki hyöty irti ja nimittää joku aukio Beckhamin aukioksi ja keskelle aukiota laittaa pronssinen,tai miksei mustavalkoinen graniittinen jalkapallo.

Hyvä kun saapi avun

Turussa on osaavia ortopedejä useitakin. Nykyisin vaan ei voi paljoa vaikuttaa missä ja kuka leikkaa. Oma vakuutus iso etu , vakuutusyhtiökin voi kieltää tai hyväksyä potilaan valitseman hoitopaikan. Onneksemme julkinen terveydenhoito pystyy vastaamaan potilaan hoitoon , ainakin Turussa hoitoa kehitetään jatkuvasti. Ortopedia menee huimin askelin eteenpäin, samoin moni muu lääketieteenala. Uskon , että potilas saa aina parhaan hoidon-olipa julkkis tai tavallinen kaduntallaaja!

Kyll mäkin täällä Kaarinassa

osaan leikellä. Paperinukkeja ja Beckhäme (HÄME?) jä. Olinpa vitsikäs.
minut leikkasi suomalainen neuro kirurgi piti olla pikku leikkaus tuloksena selkäydinvaurio neliraaja halvaus että se näistä suomalaisista huippu kirurgeista.

k

Haha neliraajahalkvaus, hyvin näppistä käytät kuiteski :D

Haloo heikki.....

On mahdollisuus osittaen myös toipua. Muisteleppa Turkulaista jääkiekkoilaa! Hän näky ajavan autoa ohjelmassa, joka käsitteli hänen elämäänsä.

Hyvä David

Hyvää mainosta Suomalaisille osaajille. Eikä tarvitse ottaa negatiivista kantaa, sillä tämähän on vain hyvää mainosta meille.

Just joo...

Beckhamille tuskin on mitään merkitystä tapahtuuko se Suomessa vai missä. Tuskin edes tietää missä on, kun nkee lentokentän ja mahd. hotellin ja sairaalan. Rahaa ei varmaan paljon jätä.

TOTTAKAI

EN YHTÄÄN IHMETTELE SUOMESSA OSATAAN TEHDÄ NOITA LEIKKAUKSIA PARHAITEN MAAILMASSA.SUOMI SAA VÄLILLÄ JOTAIN POSITIIVISTA MAINETTA MAAILMALLA.OLLAAN YLPEITÄ KUN MAAILMAN YKS KUULUISIMMASTA PELAAJISTA TULEE TÄNNE KYLMÄÄN POHJOLAAN.TOIVOTTAVASTI KAIKKI MENEE HYVIN JA RUPEE NÄKYYN ENEMMÄN NOITA TÄHTIÄ TÄÄLLÄ SUOMESSA
Niin ja niille neroille tiedoksi. Kyseinen kirurgi on luonut vahvan uran ja hyvän maineen. Eli ei ihme, että ihmiset lennätetään hänen luokseen ja käsittääkseni Sakari Orava on suosittu kyseisen joukkueen tapaturmien kirurgisissa hoidoissa.

Hyvä vain. Tosin olisiko kukaan kyseisen kirurgin nimeä tiennyt, ennenkuin maailmantähti tuodaan operoitavaksi? Tuskinpa vain. Hyvä vain, että hän saa yleisössäkin mainetta, jonka varmasti ansainnut.

Korjaus

..ja Sakari Orava on ortopedi, eikä kirurgi, kuten osa on onneksi huomannut! :)

Korjaus 2

Kyllähän se Sakari Orava urheilukirurgi ja ordopedi on vissiin. Niinkuin joku on kirurgi tai sisätautien lääkäri esimerkiksi. Onko näin?

Korjaus

Kirurgi tekee luomenpoistoja ja poistaa esim sisäänkavaneita kynsiä, kun ortopedi leikkaa polvia ja hoitaa juuri urheiluvammoja. Että on siinä pikkusen eroa.

Hohhoijjaa

Ei voi kuin ihmetellä minkälaisen yleistiedon omaavia täällä kirjoittelee.

Korjaus 3

Mitähän kirurgit tykkäävät tuosta työn kuvastaan?

Todellisuudessa se...

tulee peniksensuurennusleikkaukseen ku Victoria vaatii ISOMPAA

"mukahoito"

Sukulaista on kolmisen vuotta palloteltu terveyskeskuksessa. Ei diagnoosia. Ei lääkettä. Mennyt tässä ajassa todella huonoon kuntoon. Tällainen "mukahoito" on kauheeta. Potilas luulee että häntä hoidetaan muttei oikeesti hoidetakaan. Sanoisivat edes suoraan että "teitä emme hoida" mutta luodaan illuusio että muka hoitavat.
Vie yksityiselle, sinne se Beckhamkin on menossa.

Seurasaaren kurre

syö saapasta ihan ilmatteeksi. Samoin Hietsun hautuumaalla.

Valelääkäri siis

tänään Turussa, huomenna emme tiedä missä.

Herätys Mehiläinen

Ettekö vieläkään ymmärrä nettimarkkinointia? Oivallinen tilaisuus esim. tällä palstalla:)
Täytyy vaan toivoa, että saa käydä rauhassa leikkauksessa, eivätkä julkkiskipeät suomalaiset nolaa meitä muita heiluttelemalla lippuja ja "fanittamalla".. Beckham kuitenkin tulee tänne leikkaukseen vain siksi, että täällä sattuu olemaan maailman parhaimpiin kuuluva urheiluvammoihin erikoistunut kirurgi. Ei siksi, että tekisi PRää.

no mitä

tän turkkus hä vai tul ja kosk vai.

taavetti

vois jäähä tänne suomeen pelaileen ja nauraan tätä potkupallon tasoa...
viktoriaa joutais tulla juomaan munluo vuosikertakilj.. siis viiniä:)

Miksi juuri Suomessa?

Olen vain kiinnostunut, että miksi juuri Suomessa David leikataan? Eikö muualla osata leikata akillesjännettä? Vai jokin muu syy?

Bläääh

vittu, ketä hemmetti kiinnostaa, jos joltain saatanan jalkapalloilialta katkee akillesjönee? Voi saatana kun te ootte ihan ***** idiootteja. Ketä julkkikset kiinnostaa? Ettekö oo muka huomannu, että jos joltain julkkikselta tulee verta sormesta niin heti ollaan viemässä kaikille mahdollisille lääkäreille ja sitä julistetaan maailman lehdissä "että nyt se ja se sai tikun sormeen" voi HELLANLETTAS! Maailmassa on paljon muitakin ihmisiä, jotka apua tarvitsevat, mutta eiii. Aina vain Julkkiksia ja julkkiksia! Julkkikset ei välitä mistään mitään, ne poseeraakin jossain afrikassa puolikuolleen lapsen vierestä vaan sellasesta 10 000 000, ja sitten menevät suihkuun, pesemään kuolema-bakteerit pois.
...joo..toi potkupalloilija vois leikkauttaa koipensa siellä missä teloikin. Paskaakse tänne tulee, kyllä täälä muutenkin leikattavaa riittää.. ja mikä oikeus sillä oli tullin ohi mennä jollain yksityisautolla.
Tyhmä äijä kun terveytensä uhalla juoksee jonkun pallon perässä.. voi vittulan väki..

Isokin uutinen?

Kansallinen heikko itsetunto vaatii näemmä tällaisia uutisia... Sama juttu, jos jossain ketun jenkkisarjassa puhutaan pari sanaa suomea, heti etusivun juttu lehdissä... Kyllä me vaan siltikin ollaan ihan hyviä suomalaisia, vaikka ei "tunnustusta" tule ulkomailta.

Tutuskaa mieheen

Tutustukaapa Sakari Oravaan oheisessa osoitteessa.
www.tv7.fi /Isännän pöydässä / kausi 2009 / 050
No, nyt Englanti nousi yhdeksi suurimmiksi MM-kisojen suosikeista kun Beckham ei ole sotkemassa Rooneyn , Lampardin , Gerrardin ja kumppanien peliä.

tarkennus

tarkempi osoite tarkoittamalleni sivulle on:
www.TV7.fi /ohjelma-arkisto/ ohjelmasarja/Isännän pöydässä/ kausi 2009/ 050

Beksun David

On leikattu ja leikkaus onnistui hyvin.

David käy keskiviikkona katsomassa Turun Myllysiltaa klo 10,30. Tepsin pelaajat työntää maestroa kullatussa rullatuolissa. reuters..

beksu

david tuskin tietää minkälainen turun kaupungin työpaikka lekuri on?.. joku irakilainen jolle piti lapulle kirjoittaa mihin sattuu ja mikä olotila on tällä hetkellä. ja sit tää ukko ketä ei tajuu suomee tuon taivaallista ni tokaisee saman diagnoosin minkä just väänsin sil rautalangast. en tajuu, ketä vastuus et palkkataan sellasii lekurei jotka ei ymmärrä suomee. muijan piti kans päästä sinne ni sanoin suoraan et ei kannata et tiedä mitään uutta kun ulos tuut. Suomes kyl huippu lääkärei mut harmittavaisesti kaikki on yksityisis firmois heti. hesas orttonis kans kunnon ortopedeja.

Beckham

Ihanaa (Suomen kansa), kun näin tänään palasen tuosta pyhimyksestä. Paikalle en päässyt, mutta papparatsien avustamana näin videota kun Beckin yksityiskone laskeutui helsinki-vantaan asemalle. Video piti katsoa monta kertaa lävitte. Ihanaa.

Lainaus

Herr Fussballeriene Pasi Rautiaisen kommenteista MTV3:lla:

"Rautiainen: Beckham tuli oikeaan paikkaan

- Nämä asiat ovat minulle varsin tuttuja. Jos en olisi
kouluttautunut fussballerieneksi Saksassa, niin voisin
varmasti olla Oravan vastaanotolla avustajana
akillesjänneasioissa, Rautiainen hymähti."

And then God made Beckham

Beckham leikataan Turussa?
-Joo-o, Orava leikkaa.
David Beckham - Suomen Turussa?
- Joo joo, usko nyt!
- Siis kaikkihan tietää Turun, mutta kuka helvetti on Beckham?

No voi IIIiiiikkk!!!!

Ketä kiinnostaa joku uransa iltapuolella olevan hemmon kirurgiset toimenpiteet!!! XD

Tavista

suomesta ei ehkä kiinnosta kun päivän pullon hinta..mutta kyllä tämä "arvokas" akilles on ollut iso uutinen maailmalla.

Lytätkää

paskaa deividin nokkaan.

Ei kiinnosta vitunkaan vertaa

Ei kiinnosta pallonpotkijan ja tyhmän seurapiirijulkkikset asiat helvetin vitunkaan vertaa.

David lopettaa lakon

David Beckham tuli Suomeen leikkauksen varjolla.Oikeasti valtakunnansovittelija Esa Lonka Pyysi Beckhamin pariskunnan avuksi neuvotteluihin satamalakon lopettamiseksi.Pointti on siinä,että ellei sopua ala syntymään Victoria Beckham alkaa strippaamaan ja sitähän näkyä ei kestä kovapintainen Ay-pamppukaan.

Super Orava

Mahtavaa, että meillä on tällainen professori, dosentti ja urheilukirurgi jonka luokse tuodaan huippu urheilijoita hoitoon. Vielä on kuulemma vaatimatonkin mies. Siinä sitä mallia kaikille meille. Lopetetaan tyhmät kirjoitukset ja "mollaamiset" asioista, sillä ne kielivät kirjoittajasta vain tyhjyyttä.

Niin siis oli

Jääpi eläkkeelle just kohta.

viktoria

tulekaan suomeen,vaan railakas yöelämä lontoossa on käynyt voimille.

Rampa mikä

Rampa,mutta ei köyhänä kellarissa David kuitenkaan asune.
ketä innostaa jotkut huuhaa Beckhamit. Äijä pettää ja muija on vuodesta toiseen anorektikko. Ei hyvin pyyhi heilläkään.

Rouva Becham

Mikähän mättää, kun rouvan pitää peitellä kasvojaan. Kilot pitäisi olla kohdallaan, asu kunnossa ja oikean hintainen käsilaukku.
Meidän rouva kävelee kirkkain otsin :-)

Voi voi

David ja minä olemme ystäviä
ja yksi asia meitä yhistää
meill on molemmilta jänne poikki sieltä.

hei

Hei leikkaaja tässä. Asensin mikrosirun bechamin jalkaan, jonka ansiosta voin tietyllä signaalilla kontrolloida beckhamin jalkaa.

Katsokaa vain seuraavaa Suomi-Englanti jalkapallo ottelua, niin tiedätte mistä puhun.

huono pelaaja muuten

liikaa mainentaa turhaa se jätkä ihan juoppo .

äo

edellisen (logv) äo lienee nolla. saunan taakse vaan.

HUIPPU!

Sakari Orava on todellakin niin ihana ja sympaattinen ortopedi, kirurgi, professori, monitaitaja elävässä elämässä, kun media esittää. Sakari on MINULLE sukua. :) Hän on isäni isoserkku, hänen kaksi lastan ovat pikkuserkkujani! Hyvää työtä jälleen kerran Sakari!
Lukekaapa Sakarin oma elämänkerta , Urheilukirurgi Sakari Orava-Meillä ja maailmalla! Tiedätte mistä puhutaan! :)

Vamma

Vaikea ja jos ei Beckham kuntoudu, on se uran loppu. Orava ja Beckham eivät ole kumpikaan tuttujani, enkä myöskään fanita kumpaakaan heistä.

Hössötystä

Eiköhän hömppä Beckhamin ympärillä ala riittää mediassa...joku vielä mediassa sanoi, että on maailman kuuluisin urheilija...onkohan...varsinkin kun muistaa epäonnistumiset rangaistuslaukauksissa aikoinaan...koko urakin on jo ehtoopuolella...eikä jatkosta ole minkäänlaista varmuutta...kestääkö edes jalka ja kunto enää 4-kympin lähestyessä...

Kuntoutus

Itelläkin ollu joskus ongelmia ton samasen jänteenpätkän kanssa, on kyllä v-mäinen vaiva. Tärkeetä siinä kuntoutumisessa on hyvien kenkien käyttäminen. Se Orava vois kyllä määrätä sille futarille Paavot jalkaan, on meinaan aika kätevät jalka paketissa ja pirun mukavat muutenki. Sais ison maailman tähti samalla nauttia parhaista kengistä mitä ainaki ite oon käyttäny. Täältä niitä saa, jos joku on hyviä kevätkenkiä vailla http://www.reinokauppa.fi/product_catalog.php?c=5
 /   /  /  / akillesjänne rikki
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta