AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Geni? Miten pääsen eroon?

Geni? Miten pääsen eroon?

4 Vastausta 1 583 Lukukertaa
Eli eräs sukulaiseni oli ilmoittanut sähköpostiosoitteeni tuonne sivustolle, ja nyt mailiini satelee kaikenmaailman newslettereitä. En huomannut tätä pitkään aikaan aluksi, kun en käytä tuota osoitetta kovin usein. Kiireissäni tuhosin viestit puolivahingossa. Miten pääsen eroon ko. sivustosta? Eihän palvelu maksa minulle mitään, kun en sinne ole mitään itse ilmoittanutkaan?

Muistaakseni ekassa viestissä luki jotain sejase on ilmoittanut sinut tähän.. Arvelin, että eipä se haittaa, mutten osannut arvata että heti alkaa tunkea maileja ja muuta. Ei minulla ole mitään salasanaa eikä tunnustakaan, liekö mailissa ollut joku linkki.

laita viesti kutsujalle

monesti tuollaisille sivuille kutsujilla on admin-oikeudet tai ainakin sittten tietävät jonkun jolla sellaiset ovat. (ainakin minulla on noin käynyt että kutsuja on myös valvoja) laita viestiä kuitenkin kutsujalle ja kerro ongelmasta ts. ettet halua turhia maileja. joskus myös maileissa lukee kohta "klikkaa tästä jos et halua viestejä" tms.
Hei! Tiedätkö jo miten pääsee eroon genistä?
Omalta kohaltani voin sanoa, että eroon pääseminen on tutkallista. Tuollaisille sivuille ja vastaaville EI koskaan kannata laittaa mitään. Sitä sähköposti sontaa tulvii vaikka teet mitä.
Vaihda sähköposti osoitteesi ja anna asian olla ja älä etes käy ko. sivulla. Näin mielenrauha pysyy.
Ei kannata klikkailla kohtaa "klikkaa tästä jos et halua viestejä", sillä se kertoo lähettäville roskapostipalvelimille, että osoite on todellinen ja sitten sitä vasta tuleekin...
 /   /  / Geni? Miten pääsen eroon?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta