AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Parga

3 Vastausta 6 311 Lukukertaa
Lähdössä Pargaan elokuun lopussa. Kokemuksia???

käyty on

V. -98 olimme siellä kaksi viikkoa ja tykkäsimme paikasta. Kylä on valokuvauksellinen ja viihtyisä. Korkeuseroja on, joten kunto nousee siinä samalla ;)
Olimme silloin siellä myös elokuussa ja joskus 10. päivän jälkeen (en muista tarkkaa pvm.) siellä vietettiin, olikohan se Marian syntymäjuhla, tai jokin. Koko kylä oli TÄYNNÄ paikallisia ihmisiä lähitienoolta. Satamasta laskettiin iltapimeällä vesille upeita lyhtyjä ja tarjolla oli myös ohjelmaa, musiikkia ym. ja lopuksi VALTAVA ilotulitus. En ole milloinkaan nähnyt yhtä huumaavaa. Jos tuo on jokavuotinen perinne, niin voi olla, että onnistut kokemaan saman. Mukavaa matkaa!

Pargaan lähdössä... Auttakaa!

Olemme lähdössä Pargaan ja olisi kiva tietää missä on hyvä käydä. Kannattaako käydä Igoumenitsassa? Miten sinne olisi fiksuinta mennä? Olen kuullut että siellä voisi tehdä edullisemmin ostoksia. Onko Korfu millainen paikka? Minkälainen hintataso verrattuna Igoumentsaan tai pargaan? Millaisia ostoksia voi tehdä edellämainituissa paikoissa? Mistä saisi ostettua edullisimmin aamupala/ruoka tarvikkeita?
Kiitos jo etukäteen vastaajille!

Pargaan 15.8.2006

Käy osoitteessa www.kreikka.net,siellä on Pargalle ihan oma palsta.Saat noihin kysymyksiisi
vastaukset sieltä ja paljon muutakin kivaa tietoa.Itsekin olen lähdössä Pargaan 15.8:)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta