Mitä WinCapitan Puolustusrintama puolustaa?

J.u.ha.7.6.

Mitä WinCapitan Puolustusrintama puolustaa? Ei totuutta ainakaan. Laittelivat taas mailia meille vanhoille capitalaisille ja en voinut olla vastaamatta kritiikillä ydinkohtiin:

>Korostan vielä, että jäsenten varoilla käyty valuuttakauppa ei ole merkityksellinen tarkasteltaessa WinCapitan laillisuutta. Tämä tosiasia on monelle täysin ylivoimainen hyväksyä.

Katson velvollisuudekseni vastata tähän viestiin, koska minä kuulun niihin, joiden on täysin ylivoimainen hyväksyä. Hyväksyä sitä että valuuttakauppa ei olisi merkityksellinen tarkasteltaessa WinCapitan laillisuutta. Minusta sillä on aivan keskeinen asema. Lähdin mukaan 2005 kun minulle demonstroitiin miten voin tienata valuuttakaupalla, jota WinClub käy. Ostin lisenssejä ja nostin puolivuosittain tuottoja. Ei ollut kenellekään mitään epäselvää että ne tulevat valuuttakaupasta. Suosittelijani, jonka kautta rahaliikenne hoitui ilman Moneybookersin perimiä välityspalkkioita, pyysi jopa laittamaan tilisiirron viestiksi: ”Valuuttakauppaan”. Sivustolla oli reaaliaikainen data josta pystyi seuraamaan eur/usd –valuuttaparilla tehtyjä auki olevia ja toteutuneita kauppoja, ja voittoprosentti näkyi ja tuntui suoraan seuraavan puolivuotisjakson tilityksessä. Jos tuotot eivät tulleet tuolla tavoin, kun meidän yksiselitteisesti annettiin ymmärtää, minusta silloin on kyse petoksesta. Tämä asia jos jokin, on merkityksellinen!

Puolivuotistuottojen lisäksi nostin rahaa myös myymällä lisenssejäni WC:n sisäisessä pörssissä. Jotkut ostivat pörssistä lisenssejä ja myivät niitä sitten hinnan noustua ja tienasivat sillä, mutta kauppaa täytyi tehdä todella suuressa mittakaavassa jotta sillä olisi saanut hilloa enemmän kuin puolivuosittainen satojen prosenttien tuotto. WC otti pörssikaupoista vielä oman siivunsa välistä. Eikä tuottavista lisensseistä tietenkään kannattanut kokonaan luopua. Suosittelijani kysyikin, kun kuuli että olin rahanpuutteessa myynyt lisenssejäni, että ”Et kai tapa lypsävää lehmää?” Sanoin, että ”Kyllä sinne vielä vasikka jäi.”

>Perustiedot on kuitenkin oltava hallussa, jotta WinCapitan toimintaa voi oppia ymmärtämään.

Olin mukana vuodesta 2005 hamaan WC:n kaatumiseen saakka, joten perustiedot ovat kyllä mielestäni hallussa. Kertokaa jos olen jossain kohtaa väärässä! Vielä vuonna 2005 mukana oli urheiluvedonlyönti. Siihen en lähtenyt, ainoastaan ForexPooliin. Kaikki faktat voidaan tarkistaa WC:n sivuilta tekemistäni ruudunkaappauksista, sähköposteista ja tekstiviesteistä jotka nekin ovat kaikki tallessa LifeBlogissani.

>WinCapitan tarjoama signaalijärjestelmä oli täysin toimiva tuote ja tätä faktaa on moni yrittänyt väittää muuksi.

Signaalijärjestelmästä ei ollut vuonna 2005 vielä mitään puhetta ja silti tuottoa tuli! Miten se selitetään? FxTraders Signals tuli tarjolle vasta myöhemmin. Siihen mukaan lähteminen oli vapaaehtoista. Signaalijärjestelmän avulla olisi voinut itse alkaa käymään valuuttakauppaa ja hyödyntämään vähän ralliauton kierroslukumittarin näköisen vimputtimen antamia osto- ja myyntisignaaleja. En lähtenyt siihen itse mukaan vaikka sillä olisi ollut periaatteessa mahdollista tienata vielä enemmän. Pidin rahani vanhamuotoisissa lisensseissä ja nostin puolivuotistuottoja.

En todellakaan yritä väittää etteikö signaalijärjestelmä olisi ollut toimiva tuote. Mutta se, että väitätte WC:n koko bisneslogiikan perustuvan signaalijärjestelmään (”WinCapita harjoitti aivan normaalia liiketoimintaa ja tuotteena oli FxTrader Signals -valuuttakaupan signaalijärjestelmä.”) on suurta sumutusta. Itsekin tiedätte, että signaalijärjestelmä tuli mukaan kuvioihin vasta WC:n tarinan loppupuoliskolla eivätkä kaikki edes lähteneet siihen mukaan!

Tuottojen annettiin ymmärtää tulevan valuuttakaupasta, tämä totuus ei pala tulessakaan. Jos tuotot TULIVAT valuuttakaupasta eikä yhtään rahaa ole kadoksissa, rahat sijoittajille takaisin, Kailajärvelle maineenpalautus ja valtio maksamaan korvaukset jahdatuille ihmisille. Jos tuotot EIVÄT TULLEET valuuttakaupasta vaan pääoma on syöty (ponzi scheme), Kailajärvi linnaan ja korvausvaatimukset hänelle. Mitä tässä on epäselvää?????????

Yster,
.j.u.h.a...r.i.t.a.l.a.
[email protected]

2

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiaan pettynyt

      Puolustusrintama on lähtenyt tässä hakoteille. Näyttää nyt vahvasti hengennostatukselta tuottoja saaneille.

      Kun lähdin mukaan, viesti oli selvä. Winclub/Hannu käy valuuttakauppaa ja hänellä useita apureita opissa.

      Jopa Wincapitan keskustelupalstalla puhuttiin pääasiassa capitan stradegioista kaupoissa.
      Lisenssit olivat vain pakollinen sivuseikka, joiden myynneillä sekä ostoilla ei juuri tiliä tehnyt verrattaessa valuuttakaupan tuottoihin.

      Miksi puolustusrintama huijaa....?
      Helppo vastaus !

    • tai taidon ruostumista kun ei enää virallisen rekisteröinnin jälkeen ei sanomaasi kierroslukumittaria saada toimimaan.
      Alan jo odotella milloin nämä uudet capitasivut sulkeutuvat.
      Nämä uudet sivut eivät tule kestämään yhtäkauan pystyssä kuin ne vanhat "tuottavat".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe