Suomalainen "terveystutkimus"

VAROITUS!

Eilen 8.11., tuli postissa kirje: "Suomalainen terveystutkimus", jossa pyydetään ottamaan osaa tutkimukseen (kirjeen taustapuolen rasti ruutuun -hommeli) ja samalla osallistuu 1000 euron VISAn "universaalin lahjakortin" arvontaan.

Kaavakkeessa on valmiiksi rastitettu kohta jossa halutaan osallistua tutkimuksene ja arvaontaan - ja tilata luontaistuotetta -50% alennuksella ja samalla sitoudutaan kuukausittaiseen KESTOTILAUKSEEN 29,95 e/kk.

Aivan kirjeen alareunassa allekirjoitus kohdan jälkeen on ruutu jonka rastittamala voi osallistua vain arvontaan tilaamatta mitään.

Ne joilla on tapana osallistua arvontoihin; lukekaan tarkkaan mihin menette mukaan.
Ne joilla on jo hiukan "höpsähtäneitä" vanhuksia lähipiirissä, kannattaisi varmana käydä moikkaamassa ja kysymässä että onko asia tuttu. Mummut ja papat kun ovat aina tarkkoja "velvollisuudestaan" osallistua kaikkiin "suomalaisiin" tutkimuksiin, erityisesti kun kyse on terveydestä ja jos voi vielä voittaakin jotain. Mutta huonoilla silmillä tai hoksottimilla se viimeinen ruksikohta voi mennä ohi tai kestotilaustekstistä ei saada tolkkua.

15

2024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6+16

      Itsellekin tuli tässä muutama päivä sitten ko "kysely". Onneksi olen kriittinen henkilö tällaisten suhteen, aavistin heti tämän törkeäksi vedätykseksi. On se vain kumma, ei taida kansanedustajille itselleen tämmösiä tulla, kun eivät saa näitä ilmiselviä harhaanjohtamisia kiellettyä lailla.

      • puupääkö

        Palautin sen vastauskirjekuoren tänään.
        Ja nyt taisi käydä niin, että unohdin laittaa vastauspaperit sinne sisään.
        Nyt tuo Norvital joutuu maksamaan postikulut tyhjästä kirjekuoresta.
        Olen kovin pahoillani,


      • puupääkö

        Palautin vastauskirjekuoren tänään.
        Nyt taisi käydä niin, että unohdin laittaa vastauspaperit kirjekuoreen.
        Nyt Norvital joutuu maksamaan postikulut tyhjästä kirjekuoresta.
        Olen kovin pahoillani.


      • Käräyttäjä

        Kyllä sieltä markkinointikielto mätkähtää - mitä todennäköisimmin - ihan nykyisten lakienkin mukaan.


      • fhfdhsdfhj
        Käräyttäjä kirjoitti:

        Kyllä sieltä markkinointikielto mätkähtää - mitä todennäköisimmin - ihan nykyisten lakienkin mukaan.

        Pitipä oikein ottaa toi mainos ulos roskakorista ja lukee se uudestaan...jep kyllähän se on harhauttamistarkoituksessa oleva myynti, enpä olis itsekkään huomannu, ellei täältä olis tullu vinkkiä...itse en usko tohon hömppään mitenkään. Ostit ja söit noita pillereitä mielin määrin..ei se sun elinikääs pidennä...Huomenna kävelet suojatien yli ja jäät kaahaavan auton yliajamaks ja kuolet...paljonkos ne pillerit pidensi sun elinikää :D


      • kiitti vinkistä
        puupääkö kirjoitti:

        Palautin sen vastauskirjekuoren tänään.
        Ja nyt taisi käydä niin, että unohdin laittaa vastauspaperit sinne sisään.
        Nyt tuo Norvital joutuu maksamaan postikulut tyhjästä kirjekuoresta.
        Olen kovin pahoillani,

        Kiitos vinkistä! Kaivoin oikein kyseisen kuoren kierrätykseen menevien paperien joukosta ja tuossa nyt odottaa postiin viemistä. :-)

        Ai mutta, teen sen kyllä tahallani enkä ollenkaan vahingossa, enkä ole pahoillanikaan, hyi minua...


      • kusti polkee
        puupääkö kirjoitti:

        Palautin vastauskirjekuoren tänään.
        Nyt taisi käydä niin, että unohdin laittaa vastauspaperit kirjekuoreen.
        Nyt Norvital joutuu maksamaan postikulut tyhjästä kirjekuoresta.
        Olen kovin pahoillani.

        loistavaa, juurikin näin pitää toimia..


      • Vahingossa Juu
        kiitti vinkistä kirjoitti:

        Kiitos vinkistä! Kaivoin oikein kyseisen kuoren kierrätykseen menevien paperien joukosta ja tuossa nyt odottaa postiin viemistä. :-)

        Ai mutta, teen sen kyllä tahallani enkä ollenkaan vahingossa, enkä ole pahoillanikaan, hyi minua...

        "Vahingossa" palautin lomakkeen ihan tyhjänä.
        Ja "vahingossa" laitoin myös sen kirjekuoren, missä mulle saapui, mukaan.


    • asdasdadkkkk

      Sain itse myös ko. kirjeen. Ennen avaamista ajattelin että 'suomalainen terveystutkimus'- no voisinpa minäkin osallistua tähän gallupiin. Mut joo ihan kusetusta oli koko juttu. Miten nimellä SUOMALAINEN TERVEYSTUTKIMUS voi kaupata jotain kalaöljyä, vidun harhaanjohtavaa... Koko gallup oli mukana vaan muodon vuoksi, ei ne oikeesti mitään tutki.

    • ppeeers

      kai joku teistä huomasi sen?

      • dfsdfsdfss

        kerro?


    • OKHX

      ... aina palauttaa tällaiset huijausta lähentelevät jutut siinä ilmaisessa palautuskuoressa laittamatta itse mitään lisämerkintöjä. Jos sieltä sitten tuotteita lähetellään, niin niitä ei tarvitse maksaa eikä tuotetta palauttaa. Joku raja pitäisi saada ihmisten huijailuihinkin!!

    • ******Maikki********

      Älkää ihmeessä täytelkö netissä olevia kilpailuja!!!! Vaikka teillä olisi kaikenlaiset kiellot voimassa, ei kaikki puhelinmyyntifirmat niitä noudata. Itselleni kävi juuri niin: idioottina osallistuin netissä kilpailuun ja yritin jälkeenpäin poistaa yhteystietojani osallstumistani, mutta ei näköjään onnistunut. Nyt myyntipuheluita on tullut jo parina päivänä: toinen esim. juuri tuolta Norvital:sta 358985606299 ( 0985606299 ). Kerroin että olen asettanut puhelinmarkkinointikiellon niin eukko alkoi vänkäämään että se ei ole heidän vikansa että heillä on minun yhteystietoni vaan vika on jossain toisessa päässä....

      • ...

        Vinkkejä vastaamiseen:

        - jätä haluamasi yhteystietokohdat täyttämättä jos ne eivät ole pakollisia

        - jos tyhjä kohta ei kelpaa, kuten puhnumero, niin täytä kohta vaikka nollilla: 000000000 tai 000000001.

        - älä kuitenkaan vedä numeroa ihan hatusta koska se saattaa olla jonkun numero ja siitä voi tulla sanomista tai oikeusjuttu. Sama koskee myös kiusausta antaa johonkin kilpailuun jonkun lehtimyyjän numero...

        - syntymäajat vedä hatusta tai "jotain sinne päin". Syntymäaikaa tarvitaan kilpailuissa lähinnä kahteen tarkoitukseen: tilastointiin kun kampanjan pitäjä haluaa tietää minkä ikäistä populaa kisaan osallistuu tai sitten halutaan varmennus täysi-ikäisyydestä, esim. silloin kun sivulla mainostetaan alkoholijuomia. Eli ei ole mitään todellista, pakottavaa, syytä antaa kilpailuihin oikeaa syntymäaikaansa, sotun loppuosasta puhumattakaan. Tietysti jos syntymäaika tarkistetaan voitettuasi jotain ja sillä on kilpailun kanssa erityistä merkitystä (olet osallistunut jonkun siiderivalmistajan kisaan ja voitettuasi paljastut ala-ikäiseksi, tai olet voittanut auton ja voittajalta vaaditaan täysi-ikäisyys ja ajokortti) niin siloin sinut voidaan diskata kilpailusta - mikä on pienempi paha kuin levittää tietojaan pitkin maailmaa.

        - pienet präntit kannattaa lukea. Useimmat "testaa älykkyytesi ja voita iPad" -tyyppiset kisat ovat silkkaa kusetusta. Saadaksesi testin tuloksen sinulta pyydetään puhelinnumeroa ja samalla sitoudut soittoäänien kestotilaukseen hintaan 20 € / kk.

        - yleensä kilpailuissa on ruksikohta: "en halua mainointaa" tai "suostun vastaanottamaan mainontaa" (huomaa sanamuoto kun ruksit niitä, ruksit saattavat olla jo valmiina jolloin ne täytyy poistaa). Joissain kilpailuissa ko. ruksikohta on piilotettu eri ikkunaan (rullattava) avautuvien kilpailusääntöjen loppuun mahdollisimman hankalasti löydettäväksi. Sitä kannattaa kuitenkin etsiä jos aikoo osallistua eikä tahdo myyntipuheluita.

        - viime kesänä astui voimaan laki jonka mukaan markkinointiarpajaisiin osallistuminen voidaan rajata vain sellaisiin henkilöihin jotka oikeasti ostavat tuotteita. Älkää siis hiiltykö jos kilpailuihin ei voi enää osallistua muutoin kuin ostamalla jonkun tuotteen ja näpyttelemällä tuotteen EAN koodin tai muun tunnisteen - se on nykyään laillista.

        - käytä ilmaissähköpostiosoitetta, esim. Hotmail, Gmail. Aina parempi jos olet tehnyt ihan erillisen osoitteen kilpailuihin osallistumista varten. Jos postiin alka atunkea liikaa roskaa tai et halua enää käyttää sitä niin voit poistaa spostitilisi helposti.

        - mitä tulee sähköpostiin tulviviin mainosposteihin niin useimmista löytyy jostain alareunasta linkki, joskus hyvinkin vaikeasti havaittava, jota kautta voit poistaa osoitteesi postituslistalta. On tietysti semmoistakin postia josta sitä ei löydy tai linkki on kusetusta (johtaa sivulle joka väittää kuukaudesta toiseen teknistä häiriötä).


    • 25256

      parerisiin 'roskaposteihin' ,eli mainoksiin, vastaan aina, lähettämällä koko satsin siinä 'kyllä'' kuoressa takaisin. Kaikki nimelliset osat vaan tarkasti pois ja paluuna kyllä-vastaus, jonka vastaan ottaja maksaa. Tätä kannattaisi harrastaa laajemminkin, niin loppuisi se nimellä lähetetty mainonta, se kun on siitä ikävää että joutuu aina avaamaan ja poistamaan mne osat missä nimi on, ennenkuin paperinkeräykseen voi laittaa, jos olisi vain jokakotiin jaettavaa nimetöntä, niin voisi suoraan laittaa pois, ilman turhaa availua.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe