AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Turkkilaisten/kurdien kebabmestat

Turkkilaisten/kurdien kebabmestat

25 Vastausta 739 Lukukertaa
Kebabin paistaminen onkin varsin arvokasta työtä.

Etenkin kun valtio maksaa työntekijöiden palkat, yritystoiminnan juoksevat kulut, yrittäjän palkan, valtio maksaa ylipäänsä melkein kaiken.maahanmuuttajayrittäjän alv:ia ei tarvitse maksaa "muutaman ensimmäisen vuoden ajalla"

Mitä helvetin työtä on tehä 4-6 hengen miehityksellä muutama kebabbi ja pitsa päivässä.
Ei suomalaiset ravintolayrittäjät pysty yksinkertaisesti pitään 10 kaveriaan lorvimassa ravintolan takahuoneessa ja maksamaan niille siitä niinhyvin että jokaisella on uus bemari, mersu tai audi, uudet kalliit vaatteet, siisti kämppä jossa uudet kalusteet. asia kun on niin ettei valtio tue suomalaista yrittäjää Ja tämä on fakta joka tulee yrittäjän näppiksestä ja monen muun kollegan suusta. kusetusta koko maahanmuuttajien yrittäminen. pitsaa ja kebabbia myydään halvimmillaan alle 3 eurolla. alle 8 eurolla ei jää verojen, aineksien ja yritystoiminnan juoksevien kulujen jälkeen penniäkään yrittäjälle per annos.

Ahkerat kaverit on teknisillä aloilla töissä. ei näy näitä karvakäsiä eikä mustaihoisia koskaan rakennustyömailla eikä halleilla oikeissa töissä. Pizzerian takahuoneessa istuskelu on ainoa "työ" mitä osaavat ja viitsivät tehdä.

Kaikenlisäksi kun maahanmuuttaja yrittäjän ei tarvi veroja maksaa ja maahanmuuttajayrittäjän liiketoiminta on valtiolle tappiollista, on ne rahat pois suomalaiselta yrittäjältä joka maksaa verot liiketoiminnastaan ja Joutuu tekemään kaikkensa että liiketoiminta pysyy kannattavana, kun ei ole valtio makselemassa konkurssia, vaan suomalainen yrittäjä vastaa koko omaisuudellaan yrityksensä kustannuksista ja veloista jotka mahdollinen konkurssi tuo tullessaan.

Mutta hyvää pitsaa ja kebabia sieltä saa

Minusta on oikeih hienoa että joku viitsii vääntää sen kebabin vitosella kun suomalaiset ei sitä siihen hintaan myy.

Jos ruuastani JOSSAKIN kohtaa vältän maksamasta valtiolle alvia ihan laillisella tavalla niin se on minulle aivan uusi ja todella tervetullut syy syödä turkkilaisten paikoissa.

Jos nyt pitää tuntemiani mamuja verrata niin kyllä terkkilaiset ovat ihan kärkipäästä, niin ihmisinä, ystävinä kuin myös jos pitää ajatella vaikkapa raiskaustilastoja.
yleensä ok. Tekevät työtä, hyvää ruokaa, ovat sosiaalisia ja sopeutuvat. Eivät ole uskontohulluja. Turkista etelämmästä tulleet ovat eri asia ja varsinainen ongelma, kuin myös somalit, jotka mm. harjoittavat tyttöjen ympärileikkaamista. Hyi helvetti. Sellaiset ihmiset pitäisi hirttää jotka kieltää pieneltä lapselta eli tulevalta aikuiselta seksinautinnot!!!!!!! Sekä somali miehiltä että aivopessyiltä naisilta, jotka suorittaa leikkauksen, PORTTIKIELTO TÄNNE! Vain ympärileikkaamattomat tyttölapset tänne ja vauvapojat, jotka voi kasvattaa hiukan eri tavalla, kiitos.

Lähipizzeriassa

on yleensä 4-5 turkkilaista arviolta kaksvitosta jätkää tietokoneen ympärillä chattailemassa ja usein kuuluu paskainen röhönauru.Mahtaisiko olla suominainen keskustelukumppanina?

Mestan (ainut) hyvä puoli on pizza mukaan kahdella täytteellä 4€....

Sehän kuulostaa hyvältä

Ja kun ajattelee että myyvät 200 pitsaa päivässä 30 päivää, niin ovat säästäneet suomalaisilta veronmaksajilta rahaa laskutavasta riippuen tuhansia euroja kun ei tarvitse maksaa ylikovaa hintaa lounaasta tai iltapalasta...

Joten ei syytä valittaa.

Oikein hyvä juttu nuo turkkilaiset.

Mitä hyvää

tuossa on?En kantaisi centtiäkään joillekin vitun murjaaneille vaikka sapuska olisi tuostakin 99% halvempaa.Syön pitsani mieluummin mestassa jossa ei tarvitse pelätä etteikö täytteenä olisi räkää,sylkeä,karvoitusta,spermaa tai ulosteperäisiä bakteereja.
Toi oli aikamoinen veto, että niissä paikoissa olisi kaikenlaisia ulosteita pizzan päällä. Olen kuullut samaa aiemminkin ja välttänyt menemästä turkkilaisten pizza-kebab-paikkoihin. Mutta ei millään pahalla; ainoan kiharaisen karvan olen pizzastani löytänyt suomalaisten pitämässä paikassa. Pizza jäi kesken ja siihen paikkaan en sen koommin ole astunut. Eli ei voi koskaan olla varma missä ruoka-annoksessa olisi mitäkin ulostetta ja kinkkipaikat ovat minun boikottilistalla myös. Koskaan et tiedä mitä paskaa saat syötäväksi ennenkuin maistat.

teinpäs poikkeuksen!

ja mainitsen paikan nimenkin..sivukaide itäkeskus..paksuus sisältäen täytteet ja pohjan 3mm...maussa ei valittamista mutta 7€ lätty josta ei lähde edes nälkä.Näin ohutta pitsaa en ole koskaan nähnyt aikaisemmin ja toivottavasti oli viimeinen kertan.

korjataan...

2,5mm

Ja nyt

faktaa pöytää, eipä taida olla mistä tuoda. Taas yks luulosairas siellä vuodattaa harhojaan.

Hyvä että

tekevät.Laku Pekat ja mustalaiset ei yritäkään tehdä mitään.

kans haluan vähän faktaa noihin väittämiin, tunnen monia ulkomaalaisia joilla on oma ravintola ja saavat oikeesti painaa töitä hiki hatussa et saavat katettua edes menot! eräskin tuttavani painaa 20h/vrk 6pvä/vko töitä oman ravintolansa eteen ja eikä hänellä siltikään ole varaa pitää kun yhtä työntekijää töissä itsensä lisäksi, jonka palkan maksaa ihan itse! enpä ole vielä tähän päivään mennessä nähnyt yhdenkään suomalaisen tekevän noin kovasti töitä! ja tämä tarina on täysin totta!

Tämän kaltaisilta

ilmeisen pyhässä suuttumuksessa kirjoitetuista väitteistä syö pohjaa aina sanat "tunnen monia" kun puhutaan harvinaisista tapauksista tai joskus jopa valheista.Moni täälläkin väittänyt kultamussukkansa painavan kahta jopa kolmea duunia.
Minä satun TIETÄMÄÄN kaikki turkkilaiset pizzamestarit eivät ole keskenään hyvissä väleissä ollenkaan.Kilpailun kovuudesta kertoo se ettei pizzamestojen tarvitse välttämättä olla edes kovin lähellä toisiaan niin on pelko asiakas menee toisen mestaan.Omat lisäjännitteet tietenkin tuovat turkkilaisten ja turkin kurdien vihanpidot mutta sinä tunnet suoranaisen ryppään sulassa solussa pikku rahalla ahertavia pizzayrittäjiä?
Alkuperäisen tukiväitteisiin en ota kantaa,minulla ei ole tietoa mahdollisista verohelpotuksista tai tuista mutta kummaksuttaa asia todella monessa keskiolutkuppilassa on tiskin takana etninen,ei suomalainen.
Vaikea uskoa suomalaista yrittäminen ei kiinnosta tässä holistien maassa.

okei

helpottaako se olotilaasi jos korjaan monia=joitakin, itse miellän sen moneksi koska lähes kaikki tuntemani ravintolan omistajat tekevät todella ahkerasti töitä ravintolansa eteen.
ne eivät ole mikään "suoranaisen ryppään sulassa solussa pikku rahalla ahertavia pizzayrittäjiä?" vaan ympäri pääkaupunki seutua+ympäristössä olevia yrittäjiä. osa on jo monen vuoden kokemuksella ja osa juuri alottaneita, osalla olisi varaa palkata työntekijöitä avuksi ja osalla ei,nämä yrittäjät eivät ole pelkästään turkkilaisia vaan joukkoon kuuluu myös arabeja mutta kaikkia kuitenki yhdistää se piirre että he tosiaan painavat hiki hatussa töitä ja tämä työ on heille koko elämä. he viettävät kaiken aikansa ravintolassaan, kotona käydään vain nukkumassa(tosin tämä yksi tapaus ei edes mene kotiinsa nukkumaan, vaan nukkuu liikenevät 4tuntia ravintolan toimistotiloissa).
ja ihan lisä informaatioksi, ei, yksikään heistä ei satu olemaan minun "kultamussukkani".
Faktaa ei ole se, että suomalainen ei paiskisi hiki hatussa töitä varsinkaan yrittäjät. Ilmeisesti et tiedä yrittämisestä juurikaan mitään. Ei jaksa uskoa, että paivavat jatkuvasti 20 t/vrk ja kuusi päivää viikossa ja melko ihmeellistä on, jos nukutaan vielä työpaikalla. Etköhän nyt liioittele tyttö parka. Sen tiedän, että rehellinen yrittäjä joutuu painamaan todella kovaa, että saisi menot katettua ja onhan sekin osaamista, että pystyy liikoja menoja karsimaan, oikea hinnoittelu, hyvääkin parempi varastonkierto jne. Kukas muu sen palkan työntekijälle maksaa kuin itse yrittäjä, höh? Mutta minäpä tunnen suomalaisen yrittäjän, joka painaa ns. hiki hatussa oman yrityksensä eteen ja on toki niitä enemmänkin kuin vaan saattaa odottaa.

Voi sinua

"eräskin tuttavani painaa 20h/vrk 6pvä/vko töitä oman ravintolansa eteen ja eikä hänellä siltikään ole varaa pitää kun yhtä työntekijää töissä itsensä lisäksi, jonka palkan maksaa ihan itse!"

Älä hyvä tyttö usko tuollaisia satuja. Jonkin aikaa kyllä pystyy tekemään 20-tuntisia päiviä, mutta ei kovin pitkään. Ei se ole ahkeruudesta, vaan ihan fysiologiasta kiinni. Riippuu tietysti siitäkin mikä lasketaan työn tekemiseksi.

Jos taas joutuu jatkuvasti painamaan noin pitkää päivää, eikä ole edes varaa palkata työntekijöitä, niin sehän kertoo siitä että kyseinen toiminta ei ole kannattavaa. Ehkä hänen kannattaisi suosiolla lopettaa ja yrittää jotain muuta? Tyhmä polttaa itsensä loppuun työllä, joka ei kannata.

turha on yhtään

tytötellä, ikää minulla todennäköisesti on paljon enemmän kuin sinulla, luuletteko tosiaan etten tiedä että tuollainen työ tahti tulee kostautumaan tekijälle ja pian?
hän tulee perheestä/kulttuurista jossa työ on ollut koko elämä, työtä varten on synnytty, joten kokeileppa itse mennä häntä varottelemaan työtahdistaan!

ok, myönnän valinneeni väärän muodon "eikä hänellä siltikään ole varaa pitää kun yhtä työntekijää töissä itsensä lisäksi", korjaus siihen, hänellä olisi varaa palkata työntekijöitä mutta kun edelleen, perheen arvot painavat sen verran niskassa ettei ylpeys anna periksi ottaa vähän iisimmin ja palkata lisä apua... ja ravintola tosiaan tuottaa hyvin, hyvän laadun ja hyvien aukiolojen ansiosta, joten ehkä siinäkin syy miksei lisä apua halua ottaa, jää enemmän omaan taskuun! mutta tiedättehän sanonnan että ahneella on paskainen loppu, ehkä tämäkin koituu ko. yrittäjän kohtaloksi hyvinkin pian, jos ei tajua hidastaa tahtiaan! onhan hän jo kohta 5 vuotta vetänyt tällä tahdilla....
Eli jos turkkilainen/kurdi nostaisi sossusta rahaa kuten eräät hyvin edustetut kansanryhmät täällä Suomessa, olisi selkeä syy vihata heitäkin.

Mutta sitten kun ovat työteliäitä ja tekevät edes jotakin, sitten tullaan haukkumaan kun valtio tukee heidän yrityksiään.

Jos luulet että turkkilaisen tai kurdin on helppo saada Suomesta muuta työtä, niin ole ihmeessä ystävällinen ja tarjoa sinäkin heille työtä!! Tunnen monta turkkilaista jotka olisivat iloisia työpaikasta raksalla tai halleilla. Mutta ne työpaikat on edelleen varattu suomalaisille sukulaisille ja muille kermaper*eille. Koska nehän ovat edelleen miesvaltaisia aloja, ja tuntitaksat sen mukaiset...

Vai oikein pelasivat koneella? Voi voi. Ehkä siinä 12-14 tuntisen viikonloppuvuoron ohessa voi tehdä muutakin kuin hiki hatussa paistaa pitsaa vaikka ravintola on tyhjä asiakkaista. Suomalainen työntekijähän on oikein kuulu lorvimisestaan, juostaan tupakilla, pelataan tietsikalla ja lörpötellään kännykässä työaikana.
olen ostanut turkkilaisilta sapuskaa.Ne sentään tekee töitä,toisin kuin mannet.Ja vaikka en rasisti olekaan,niin
sellaiset keskimääräistä tummempi ihoiset mua vituttaa,jotka vieroksuu työtä ja on meidän töissä
käyvien elätettävänä.

No itse en käy periaattesta

Saan ruokaa kotonakin ja töissä. Jos yleensä käyn jossakin syömässä, niin huoltiksella pitkillä matkoilla.

Ihme satuja kirjoittelet,

Valtio ei maksa minkään yrittäjän työntekijöiden palkkoja, oli kyse sitten ulkomaalaisesta taikka suomalaisesta yrittäjästä.
Aloittava yrittäjä voi hakea starttirahaa, starttiraha muodostuu kahdesta osasta, perustuesta ja lisäosasta. Vuonna 2010 perustuen suuruus on 25,63 euroa/päivä. Lisäosan suuruus vaihtelee tapauksittain työ- ja elinkeinotoimiston harkinnan mukaan. Lisäosan suuruus on enintään 60 % perustuen määrästä.
Starttirahaa maksetaan enintään 18 kuukauden ajan.
Se että maahanmuuttajayrittäjän ei tarvitse maksaa alvia on ihan puppua. Kaikki yrittäjät saavat ns. alv vapauden kun liiketoiminta on vähäistä; myyjä ei ole verovelvollinen, jos arvonlisäverolaissa tarkoitettu tilikauden liikevaihto on enintään 8 500 euroa.
Että näin.
faktoja teille saatanan kateellisille,jotka ette tiedä mitään,luulette vain,saatanan reppanat!

Yrittäjä saa

myös palkkatukea jos muuten ei olisi nimellisesti varaa palkata pizzankääntäjää pizzankääntäjälle.

Sen verran pitää duunissa että serkkupoika pääsee ansiosidonnaiselle niin a vot.

Tokihan siinä tulee alussa pari euroa takkiin mutta 500 sijoituksella maksaa itsensä takaisin korkojen kanssa.

ei pidä paikkaansa!

"10 kaveriaan lorvimassa ravintolan takahuoneessa ja maksamaan niille siitä niinhyvin että jokaisella on uus bemari, mersu tai audi, uudet kalliit vaatteet, siisti kämppä jossa uudet kalusteet. asia kun on niin ettei valtio tue suomalaista yrittäjää Ja tämä on fakta joka tulee yrittäjän näppiksestä ja monen muun kollegan suusta. kusetusta koko maahanmuuttajien yrittäminen. pitsaa "

itse olen seurustellut/tapaillut useampaakin pitseriatyöntekijää ja voin kyllä rehellisestä sanoa etteivät he niissä pitserioissa lorvi, usein ei ole aikaa puhelimeen vastata eli ei ole aikaa lorvia takahuoneessakaan. Mitään bemaria, mersua saati audia tai kalliita vaatteita en ole pitseriamiehillä koskaan nähnyt, okei muutama on saattanut ottaa kuvan jonkun kaverin kalliin auton vieressä mutta se nyt on tyypillistä noille etelänmiehille että kuvissa halutaan olla edustavia ja näyttää ehkä vähän rikkaammalta mitä oikeasti on.. eli jos itse muka tunnet pitseriassa töissä olevia mersumiehiä niin jollain muulla rahalla se mersu on sitten hankittu tai olet tullut huijatuksi, ellei ole kaverin kaverilta lainassa se auto heh!

kämpistä en oikeen osaa mitään muuta sanoa kun että aika usein on niin köyhää että kavereilla majaillaan kun ei ole omaan kämppään varaa saati merkkivaatteisiin, eri asia tietysti miehet jotka vuosikausia painaneet duunia pitseriassa ja laittavata rahat mieluummin merkkikamaan ja autoon kuin että lähettäisivät ne rahat köyhälle perheelle kotimaahan....

itse kyllä halveksun enemmän ostarihengareita ja vuosikausia sossupummeina tahalteen olevia kuin pitseriatyöntekijöitä, he sentään painavat duunia eivätkä heilu ostareilla aineissa..

lisää totuuksia..

"Ahkerat kaverit on teknisillä aloilla töissä. ei näy näitä karvakäsiä eikä mustaihoisia koskaan rakennustyömailla eikä halleilla oikeissa töissä"

tämäkin täyttä roskaa itse tiedän useitakin afrikkalaisia jotka on rakennuksilla tai satamissa töissä, tosin ovat afrikkalaisia eikä kurdeja mutta kumminkin. Mistähän hatusta olet tietosi vetäissyt et varmaan itse ole ollut ainakaan pitseriassa tai raksalla töissä jos luulet ettei niissä mamuja ollenkaan näy:)
"Ahkerat kaverit on teknisillä aloilla töissä. ei näy näitä karvakäsiä eikä mustaihoisia koskaan rakennustyömailla eikä halleilla oikeissa töissä"

tämäkin täyttä roskaa itse tiedän useitakin afrikkalaisia jotka on rakennuksilla tai satamissa töissä, tosin ovat afrikkalaisia eikä kurdeja mutta kumminkin.

^Aika sekavalta kuulostaa.Ja lopeta noiden typerien hymistelyjen käyttö, teini.
 /   /  / Turkkilaisten/kurdien kebabmestat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti

LÖYDÄ SE OIKEA!

Hae sinkkuja Suomen suurimmasta nettideittisivustosta E-kontakti.fistä. Löydä seuraa jo tänään!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta