AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Uusi.

Uusi.

6 Vastausta 515 Lukukertaa
Aukeaa huomenna Satakunnankadulla.
Veikkauksia onko paikalla enemmän jobbareita vai normi ostajia?

heh-heh,helppo vastata

paikka täynnä. sama tuttu porukka kiertää ammattilaisen ottein ja koittaa kusettaa uusilta myyjiltä arabiat ja virkkalat pilkkahintaan.itse tuon sakin jo tiedän,säälix käy newbie myyjiä.

kiitos mainoksesta

hieno mainos tissiposket! Kiitsa!

Miksi säälit?

Mitä säälittävää on myyjissä, jotka saavat tuotteensa kaupaksi haluamaansa hintaan? En ymmärrä. Itsekin myyn kirpputoreilla sillointällöin ja minulle on aivan sama, että kuka tuotteeni ostaa. Saan pyytämäni hinnan ja olen tyytyväinen, oli ostaja sitten jobbari tai ns. normaali ostaja.
Porissa alkaa nyt olla taas kirppiksiä joka nurkalla ja uusi tulee pian Halpa-hallin viereen. Saa nähdä, koska alkaa pudotuspeli. Kirppisvuokrat ovat maan halvimmat, joten niillä on vaikea enää kilpailla.

hyvä nin

Kysymys? Montako kirppistä Porissa?

alle...

Päästä yksi lisää Paanakedon kadulla.
Sinänsä hyvä että nyt jopparit ei ehdi kaikissa päivystää, jolloin itsekkin voi tehdä jonkun niinsanotun "löydön".

Kirppareita on

... Sisätori, Hyllymeri, Syöpäyhdistyksen kirppis, Nortamonkadun kirppis, Vähärauman kirppis, Harmaalinnan kirppis, Kontti, olematon vakimyyjien kansoittama Palin-kirppis, Satakunnankadun uusi kirppis, kauppatorin kirppis-myyjät, ensi viikolla Halppiksen viereen tuleva uusi kirppis... Sitten on tulossa vielä Majakka-kirppis... (ja Ulvilassa on vielä yksi iso kirppis). Kyllähän näitä on. Ja koijarit kiertää jokaisessa, meni itse kirppareille mihin aikaan tahansa, niin siellä ne ne jo painaa kuin hirvet...
 /   /  /  / Uusi.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta