AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kännykän koristelu ja maalaaminen

Kännykän koristelu ja maalaaminen

8 Vastausta 713 Lukukertaa
Hei!
Mitä maalia kannattaa käyttää kännykän kuorien koristeluun?Noita tarroja jo kokeilin ja ne menivät niin helposti rikki,että en niitä toiste halua ostaa.Miksi ei missään myydä kännykän kuoria?
Tuo on tavallista, että maalamalla ne huonommaksi tulee.

Kännykän kuoria on osteltu Tallinnan sataman läheisyyden kaupoista.
Maaliksi muoviin tartuntapohjamaali, väriksi automaali ja autolakka pintaan.
Työvälineeksi miniruisku.

Noille kertyy jo hintaa, että lie edullisempi ostaa uusi kännykkä.

siveltimellä tai ruiskulla

Nämä maalit mitä käytetään Warhammer lelujen maalaamiseen. Päälle jokin epoxy-lakka. Hyviä spraylakkoja myös löytyy.
Maalin kanssa en kyllä uskaltaisi alkaa läträämään, sitä ei sitten mikään takuu korvaa jos laite hajoaa. Onhan näitä helpompiakin tapoja nykyään, kuten tämä http://designskins.fi/
akryylimaali
Itselläni on Samsung Galaxy S Plus, ja ajattelin ostaa tähän suojakuoren, johon voisin liimailla erilaisia timantteja sun muita koristeita. Se ei ole silloin niin vaarallista, jos menee pieleen, koska se ei ole osa puhelinta vaan erillinen kuori:)
Entäs silikonikuoret?
En tekisi itse. Tilaisin itse vaikka http://www.designskins.fi - kaupasta jossa voi kyl kans ite suunnitella kuoret, mut ne onki tehty kestämään eikä mikää ite maalatut kestä :D
Olen maalannut varmaan 10 kännykän kuorta ja muuta, ja käyttänyt siihen pensseleitä ja kynäruiskua. Ei maaleista aina tiedä enkä ole koskaan kunnolla jaksanut perehtyä mitä kuuluu pistää mihinkin. Nyrkkisääntönä olen pitänyt että vesiohenteisia tauluhommiin ja myrkkyohenteisia käyttöesinehommiin, vaikka ei tämäkään ehkä pidä täysin paikkaansa. Sen opin viimeksi että kultamaalin päällä ei meinaa pysyä maalit.

Yleensä olen pistänyt niitä pienoismallimaaleja mitä marketin askarteluosastolta löytyy, ja joku lakka päälle. Sitäkin löytyy niissä pikkupurkeissa. 2-komponenttilakka kestää varmimmin mutta sitä on vaikeasti ja kalliilla saatavilla ja se ei säily varastossa kovin kauaa. Tänään ostin akryylilakka-spraypullon. Maksoi tuplasti enemmän kuin normaali joten tästä vain päättelin että ehkä se on hyvää. Tai sit ei, mutta sillä mennään.

Ei kaikkea tarvitse tietää etukäteen! Ellei sitten myyntiin tee. Yksi vaihtoehto on tehdä maalaukset itse ja kysyä vetäisikö joku ammattimaalaamo siihen kunnon lakan kohtuuhintaan muun lakkauksen ohessa. Siinä tapauksessa suosittelen tekemään teippaukset ym. suojaukset valmiiksi itse ettei maalaamolla mene hermot ja tule liikaa laskua. Niin tai näin mutta kannustan tekemään eikä välittämään noista kieltävistä kommenteista.
 /   /  /  / Kännykän koristelu ja maalaaminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta