Ideoita polttareihin Jyväskylässä?

Paras mies

Moi!

Toimin Jyväskylän liepeillä asuvan ystäväni bestmanina ja polttarit pitäisi järjestää helmikuussa. Nyt tarvitsisin kipeästi ideoita polttariohjelmaan. Mitä polttareihin sopivia aktiviteetteja Jyväskylän lähistöltä löytyy?Jyväskylän seutu on minulle melko tuntematonta joten vinkit ovat tarpeen. Netistä olen jotain löytänyt mutta ei oikein mitään sopivaa. Porukkamme on melko pieni joten rahkeet ei mihinkään hirmukalliisiin tempauksiin riitä. Kaikki ajatukset ovat tervetulleita! Kiitos jo etukäteen :)

9

6550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelastakaa Lapset Oy

      Tutti suuhun ja kyydittäkää Pelastakaa Lapset ry:n Jyväskylän toimistoon annettavaksi adoptioon. Pelastakaa Lapset ry on kova lasten välittäjä markkinoilla.

    • 21

      Sisämikroautoradalle.

      • tuomiopäivällinen

        Lihan leikkaamista ja laukkukätkentää!


    • Welcome Home

      Paljon viinaa sisältävä ilta:

      Menkää aluksi syömään Sakura Gawaan jos alueen sapuska maistuu. On edullista: päivän annoksen saa muistaakseni jollain yhdeksällä eurolla.

      Sen jälkeen ottakaa suunta Kävelykadun yliopiston päähän Sohwiin, jossa naukkailette parit pienet, mikäli seurueesta löytyy juhlivaa porukkaa.

      Kun pötsi on täynnä, kävelkää kävelykatua pitkin ja velvoittakaa sulhanen sanomaan jotain kaunista jokaiselle naiselle, joka vastaan tulee yksin tai naisporukassa. Pysäyttäjänä toimivat polttariosallistujat. Voit tehtävää helpottamiseksi tulostaa pieniä lappuja ja kauniita lauseita ja antaa sulhasen sitten yksi kerrallaan arpoa sieltä kullekin naiselle lappu. Tätä emäntä ehdotti.

      Iltaa jatkatte Yliopistonkadulla sijaitsevaan Rumaan, jossa voitte litkiä potasta juomaa ja nauttia eri-ikäisestä musiikista ja laajasta ikäkirjosta. Paikka on muuten oikeasti ruma.

      Yöllä ajatte Ahjo-Grillille Seppälään syömään taksarit. Taksikuskit osaavat varmasti sinne nimen perusteella. Rasvaista ja helpottaa etukäteen seuraavan aamun oloa.

      Kävelette takaisin majoituspaikkaan. Raitis ilma ennen yöunia helpottaa seuraavaa päivää.

      *****

      Vähemmän viinaa ja enemmän toimintaa sisältävä ilta:

      Alatte hohtokeilauksella klo 17. Puparissa sijaitseva Jyväskylän Keilahalli antaa radan tunniksi käyttöön parilla kympillä ( kengät/naama). Korneja vanhoja hittejä kuunnellessanne voitte ottaa olusen tai pari. Kahvia ja limsaakin saa. Keskustassakin on keilaratoja, mutta hinta on aika hemmetillinen, oliko peräti 30€/h..

      Siitä otatte suunnan keskustaan, jossa livahdatte Kauppakadun Jyväs-Snookeriin, jossa järjestätte sulhaselle taitokisan. Jokaisesta tempusta annatte jotain avioliittoon sopivaa lahjaa (jonka ei tarvitse maksaa paljoa). Sovi temppujen luvallisuus etukäteen. Pöytien varaaminen etukäteen on mahdollista puhelimitse. Varattuna pöytä on jotain 9 euroa/h.

      Snookerista nousette kadunvälin, pari, Sohwiin, jossa nautitte porukalla burgerit (maksaa alle 15 euroa muistaakseni). Muista varata pöytä (tai kabinetti) etukäteen, syöjiä on aina! Voitte jäädä vaikka loppuillaksi Sohwiin, jos ei haluta lähteä eteenpäin. Muistaakseni C-oikeudet.

      Kun masu on täynnä, kävelkää kävelykatua pitkin ja velvoittakaa sulhanen sanomaan jotain kaunista jokaiselle naiselle, joka tulee vastaan joko yksin tai naisporukassa. Pysäyttäjänä toimivat muut polttariosallistujat. Voit tehtävää helpottamiseksi tulostaa pieniä lappuja ja kauniita lauseita ja antaa sulhasen sitten yksi kerrallaan arpoa sieltä kullekin naiselle lappu, jonka sitten jätätte naiselle.

      Mikäli ette halua ryyppyiltaa, otatte suunnan Kauppakadun Hemingways'iin, jossa otatte erän jotain lautapeliä (joita toivottavasti on vielä saatavilla). Sieltä saa luonnollisesti myös sitä viinaspuolta. Mukavat nahkasohvat... Jos haluatte ryypylle ja lihatiskiin, niin Gigglin' Marlin löytyy ihan siitä läheltä.

      Ajoissa nukkumaan.

      ****

      Actionia eikä viinaa:

      Jos teitä on tosiaan vain muutama, niin menkää monitoimitalolle (Kuntopolku 3?), pelaamaan sulkapalloa. Kympin maksaa kerta. Välineet 4 euroa/kerta. Saunan saatte jälkeenpäin vuokrattua tunniksi 44€/h. Kahvio on monitoimitalolla.

      Vaihtoehtoisesti voitte mennä AaltoAlvariin ja ottaa takkahuoneen & tilaussaunan. Aikuiset 1-5 hlöä/3h noin 70 euroa. Varauksen hintaan sisältyy takkahuone, 1-2 saunaa, pukeutumistilat sekä uinti,- kylpylä ja kuntosalipalvelut. Lisäksi, jos rahaa riittää, niin voitte ohjattua liikuntaa tilata, ruokailua.
      Tiedustelut: p. (014) 266 4306, (014) 266 1969.

      Monitoimitalolla ja Aaltoalvarilla kannattaa kysyä omat eväät mukaan -lupa. Jos omat eväät, niin ottakaa mukaan sormin syötävää ruokaa, jota ei tarvitse dipata (siivous..), eli lihapullia, nakkeja, miniporkkanoita, kirsikkatomaatteja jne. Juotavat myös mukaan. Järjestä ohjelmaksi jotain rentoa, esimerkiksi jos harrastatte yhdessä lautapelejä, pieniä sisäurheilupelejä..

      Karting maksaa noin 400 eur/ryhmä sapuskat yksityistilaisuusmoodissa. Yksittäisajojakin saa, hinta romahtaa luonnollisesti, mutta ette välttämättä pääse yhtä aikaa radalle. 010 6668220 info [ät] jklkarting.fi

      Luksussauna jos kiinnostaa, niin Technopolis /Innovan sauna on vuokrattavissa.
      Piippukatu 11 165,00 €/ilta ma-to, 200,00 €/ilta pe-su alv. Sinne pitää olla kahdeksan henkilöä. Tilanvaraus tapahtuu netitse, en tiedä miten yksityisihmisille vuokraavat käytäntöä en tiedä. http://huolto.technopolis.fi/tilanvaraus/public_3.aspx?S=8031

      • Welcome Home

        korjaus, siis Snookerissa on C-oikeudet. Sohwissa täysi kirjo.


      • Welcome Home
        Welcome Home kirjoitti:

        korjaus, siis Snookerissa on C-oikeudet. Sohwissa täysi kirjo.

        Laajavuoren Vuorilammella voi käydä suorittamassa yksityistilaisuuden savusaunalla, mutta se on jo kymmenen hengen juttu. 10-12 henkilölle 250 €/ilta, ruuat tietysti lisämaksusta. Omat eväät täytyy kysyä, samoin alko. On muistaakseni jääkaappi ja mikro sen saunan yhteydessä... Tuon saunan saa tosiaan koko illaksi... Ja tosimiehet avantoon suoraan saunasta. 014-2667053. Voitte yhdistää hommaan vaikka hikisen lumikenkäilyn. Niiden lumikenkien tai ohjaajan hintoja en nyt tähän hätään muista. Kysykää tuosta numerosta sitäkin, Laajarin palvelu sekin oli..


      • 234234234
        Welcome Home kirjoitti:

        korjaus, siis Snookerissa on C-oikeudet. Sohwissa täysi kirjo.

        Kyllä joo, itsellä on kyllä omat pöydät belgialaisilla palloilla huvi pelailuun... mutta joku 3D elokuvakin voisi olla ... jotain tuollaista hauskaa.


    • Naimisiin2016
      • järkeevaieinoei

        Polttarit on vietetty vuonna 2011. Miksi pitää kaivaa näitä ikivanhoja viestejä esille?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2909
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2194
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1042
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe