pesis on maailman typerin laji

näin on

Pesistä aina ja joka kerta esim. koulussa...alkaa vähitellen tulla kuppi täyteen. Pesäpallo...on siinä kans helvtin hieno laji! Värjötellään jossain helvetin kentällä räpsät kädessä ja juostaan pesältä pesälle ku mikäki ampiaisparvi...voi v....u! "väärä, laiton, väärä, laiton, väärä, väärä, laiton, palo, haava, palo... Painukaa kaikki pesisintoilijat vaikka sanonkomäminne! NAURETTAVAA!!!!!!!!!!

65

3692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Outo

      Outoa miten joku jaksaa noin herneet nenuunsa kiskaista. Luulisi että on oikeitakin ongelmia ihmisillä..

    • super

      Ei pesis ole typerin laji. Koulussa pelaaminen vaan on hieman hidastempoista. Ilmeisesti et osaa kunnolla itse pelata pesäpalloa, joten inhoat sen vuoksi koko lajia ja siitä pitäviä. Tai sitten turhaudut, koska luokallasi on huonoja pelaajia, eikä pelaaminen sen vuoksi ole mielekästä. Itse pidän pesäpallosta erittäin paljon!

      • pölysuper

        No ei se ole kummosta katseltavaa superissakaan. 5000 asukkaan kirkonkylien täysin kotimainen lapsellinen löpsyttely.


      • Maila Melkonen

        Joo..pesis on hieno laji. Välillä käydään ulkona jopa kakkospesällä, haavotutaan ja palataan kotipesälle. Pesällä sitten nylkytetään ja sitten kun siltä tuntuu annetaan mennä. Toisen joukkueen pelaajat saavat vetää räpylään sen aikaa.


    • Lapinlahti

      Tässähän olisi markkinointivaltti...

      Maailman typerimmän pelin MM kisat ?

      Kun joku järjestää kunnon palkinnot, niin katsotaan mistä maista niitä " akankantajia " alkaa Suomeen tulemaan ?

      • Lind / Lintu

        Lapinlahdella on muutenkin keksitty yhdistäätämä halveksunta, " Halvatun Papat " mopojen ansiosta.

        Kuka muu olisi uskonut tälläisee julkisuuteen, mutta siinähän Lapinlahden Linnut on ykkönen Suomessa.


    • vittuun

      paina potkupallohomo litmasen perseeseen

    • koppari

      Tietääkseni Suomi on vapaa maa, ja kukin saa harrastaa, ja pitää mistä urheilulajista haluaa...LÄTKÄ se vasta SHITTIÄ on!!!!(minun mielestä)
      Miksi muutes ees vaivauduit kirjottamaan tänne, jos pesis noin jurppii?? Ettei vaa taitais kuitenkii pikkasen kiinostaa, ja ehkäpä oot Helsingistä...josta ei nyt satu löytymään pesäpallojoukkuetta..=)

      • george½

      • pattelson

        Jos se on hesalainen ni ei ihme että ragee >:>


    • virpi

      pesis on pelien aatelia!!!!!!! =)

    • Pesis 4 ever

      Ja haista sinä vaan helvetin pitkä paska

    • h u o h

      Kai sä nyt hyvä ihminen tajuat että koulupesis on TÄYSIN eri asia ja TÄYSIN eri tasolla, kun että pelaisi ihan oikeessa joukkueessa. Oletko kenties koskaan käynyt vilasemassa superin otteluita. Voin kertoa, että koulupesis on syvältä juuri sen takia että sieltä löytyy tollasia urpoja niinkuin sä. Olet naurettava. Harrastuksena laji on täydellinen!

      • te urpot

        jepa onn samaa mieltä tollaset urpot pelaa jus koulussakin sen pelin ja se on kaikkille sit tuskaa itekkin oon joukkueessa!


      • ota omena

        Naulan kantaan :)


      • jep ja vielä monipuolinen laji


    • NIIIN ON!!

      TÄYYYYYSINB SAMAA MIELTÄ!==!!!!! PESIS ON TUSKAA AINA!

    • joq3479824

      Itekki inhoon pesistä, lintsaan aina ne päivät millon sitä on >_> ja sit kaikki seuraavana päivänä tulee huutaa et mä lintsaan. alkaa vituttaa se pesis kyl ihan kunnolla

      • peisis on paras!

        pesis on kiva laji!usko pois!koulussa pesis on vähän hiasta ja ei niin kivaa ku ite osais säännöt ja muut ei ja sit kun kertoo säntöjä kaikki hermostuu kun palavat tai tulee haava tai eivät voita.kannattaa mennä kattoon pesistä ta kokeileen sellaseen pesiskouluun mikä pyörii kesässin!ite olin sellasessa ja nyt pelaan joukkuueessa.koulun pesiksen perusteella saat eri kuvan ja se on kivaa jos kaikki osaa säännöt!jos sulla on tollanen asenne se pilaa muitten pelin!


      • Pesästä tykkäävä
        peisis on paras! kirjoitti:

        pesis on kiva laji!usko pois!koulussa pesis on vähän hiasta ja ei niin kivaa ku ite osais säännöt ja muut ei ja sit kun kertoo säntöjä kaikki hermostuu kun palavat tai tulee haava tai eivät voita.kannattaa mennä kattoon pesistä ta kokeileen sellaseen pesiskouluun mikä pyörii kesässin!ite olin sellasessa ja nyt pelaan joukkuueessa.koulun pesiksen perusteella saat eri kuvan ja se on kivaa jos kaikki osaa säännöt!jos sulla on tollanen asenne se pilaa muitten pelin!

        Sama on oikein kirjoituksen kanssa.


    • dhdfhsfh

      Näin o!

      • jyväskylän poika

        Pesis on erittäin hieno ja monipuolinen laji. Siinä tarvitaan räjähtävää nopeutta, sitkeyttä, voimaa, älyä, kiinniottotaitoa ja monipuolista lyöntipeliä ja vieläpä hermojen hallintaa kireissä tilanteissa. Jos joku osa näistä jää vajaaksi, niin et voi olla täydellinen.
        Räjähtävää nopeutta tarvitaan paitsi pesältä lähtöihin, niin myös pallon kiinniotossa. Voimaa tarvitaan paitsi heittämiseen niin myös lyömiseen. Peli kestänee parin tunnin luokkaa, joten kestävyyttä ja voimaa tarvitaan koko pelin ajaksi.
        Jos meinaat olla hyvä ja lyöt vaikka läpilyönnin, niin ei riitä, että olet nopea etenemään ykköselle, sinun pitää olla nopea ja sitkeä ja jaksaa kolmoselle asti ja ehkä seuraavalla lyönnillä jo kotiin!
        Pesäpallo on älyä vaativa peli. Jokaisessa pelitilanteessa sinun on osattava ennakoida käytettävät mahdollisuudet niin lyöjänä kuin ulkopelaajanakin. Peli on joukkuepeli ja siinä on osattava ottaa huomioon myös joukkuetoverit. Tämä on vaikea osio ja sitä ei edes kaikissa mestaruussarjajoukkueissa osata tarpeeksi, ei ainakaan tällä kylällä miesten pelissä.
        Jos koululiikunnassa tuntuu, että kentällä tarvitsee vain seistä ja kylmettyä, et ole osannut pelata ulkopelaajana. Sinun on koko ajan liikuttava ja yritettävä näinkin estää lyöjää löytämästä omalta osaltasi vapaata paikkaa lyödä läpilyönti. Siinä touhussa ei todella tule kylmä, jos sen tekee oikein! Käy katsomassa joskus oikein kunnon peliä! Älä tule kuitenkaan tänne Jyväskylään, mene vaikka Sotkamoon!
        Pesis on paitsi kiva pelata, niin äärimmäisen mukava seurata katsomosta. Itse olin aikoinaan alasarjoissa tuomarinakin, niin katson asioita ehkä vähän eri näkökulmasta kuin sinä. Mutta aina olen sen parissa viihtynyt sarjatasosta riippumatta.


    • 26

      Provo mikä provo.... Mutta täytyypä silti vastata, koska tykkään itse (tykkäsin jo koulussa) pesiksestä ihan eri lähtökohdasta kuin nuo ilmeisesti aktiivipelaajat. Meikäläinen nyt ei mikään varsinainen haka ole ja pelikokemuskin on kertynyt koulun jälkeen puulaakipeleistä, mutta silti tykkään pesiksestä paljon enemmän kuin vaikkapa futiksesta. Juuri siksi, että siinä ei ole niin paljon tarkoituksetonta juoksemista, vaan aina, kun tarvitsee liikkua, liikutaan täysillä ja on ikään kuin "tositilanne". Meikäläinen on vissiin sprintteriluonne :)

      Ja toisekseen pesikseen liittyy paljon enemmän oveluutta ja vastustajan "kusetusta" kuin muihin pallopeleihin.

    • 12

      Tyyppi ei näköjään tajua lajista yhtään mitään. Meeppä superin miesten treeneihin ni vois se mieli muuttua. Tosin sinne ei surkeita päästetä.

      • Anonyymi

        Ei treenissä tuu kellään hiki


    • grroucho

      No mun mielestä esim kusiaispesässä istuminen tai vaikkapa eukon kanto on huomattavasti typerämpää. Nyt tietty joku, joka on 6 kertaa käynyt katsomassa kun jätkät istuu kusiaispesässä kilpaa, vetää herneet nenäänsä.

    • sä oot

      sellasta se on ku ei osaa, mee kotiis harjottelemaa penikka.

    • Jukka Täältä

      Hurjimmathan väittävät sitä jopa urheiluksi.

      • lidmanen

        totta--kusiasipesässä istuminen on urheilua sieltä huipulta.


      • Anonyymi

        se on mutta. sinä lihapulla et vaan osaa ja et varmaan saa ees persettä ylös penkistä


    • kuziainen

      Eukonkanto kusiaispesässä--se vasta urkkaa onkin....

    • antakaa jo olla

      Kannattaako vastata 2004 aloitettuun ketjuun???

      • Elmo&Juti

        Todellaki kannattaa :D


    • taitolaji

      Pesäpallo on hieno laji jos sitä osaa pelata. Valittajat ei näköjään osaa...

    • pesiksenpelaaja

      koulun pesiksestä ei saa mitään makua oikeesta pelistä. koulussa kaikki kentällä vaan seisoo tumput suorina ku pallo liukuu ohi. oikeesti kentällä ei kukaan saa olla paikallaan kaikki kiertää pientä kehää että pääsis nopeemmin liikkeelle kun pallo tulee. koulun pesiksessä ei kukaan osu ja jos osuu se on silkka vahinko ja usein se on laiton tai pallo lähtee ihan vika suuntaan. oikeessa pesiksessä aatellaan pelitilanteen mukaan minne päin löis ja osataan suunnata. sanon vaan et jos tää tollo ei tähän vuoteen mennessä oo tajunnu sitä ni se on pahimman laadun idiootti näin on näreekoulun pesiksestä ei saa mitään makua oikeesta pelistä. koulussa kaikki kentällä vaan seisoo tumput suorina ku pallo liukuu ohi. oikeesti kentällä ei kukaan saa olla paikallaan kaikki kiertää pientä kehää että pääsis nopeemmin liikkeelle kun pallo tulee. koulun pesiksessä ei kukaan osu ja jos osuu se on silkka vahinko ja usein se on laiton tai pallo lähtee ihan vika suuntaan. oikeessa pesiksessä aatellaan pelitilanteen mukaan minne päin löis ja osataan suunnata. sanon vaan et jos tää tollo ei tähän vuoteen mennessä oo tajunnu sitä ni se on pahimman laadun idiootti.

      • pesiksenpelaaja

        Nyt vasta tajusin miks koulus oli helppo kirjottaa aine pesiksestä, ku puolet siitä haukkuu koulu pesistä aikasemman miehityksen pohjalta :D


    • Pesis on sieltä

      Koulupesis pitäs kieltää! Pari kouklulaista lyö ja muut seisoskelee ja kävelee max 25 m pelin aikana. Ei paljon kiinnosta! Kait siinä pitäs edes hiki tulla kun koululiikunnasta kyse. Ei edes kehitä mitään liikunnalista ominaisuutta.

    • Kato mitä kirjotat!!

      Musta pesis on kivaa. Mut mua ärsyttää ku jotkut (melkein kaikki) kirjottaa vaa niin nopeesti ku pystyy eikä kato mitä kirjottaa ja sitten puolet sanoista on kirjotettu väärin tai niistä puuttuu kirjaimia!!!!!!

    • Menkää v***uun

      Voi vttu ihmiset hankkikaa elämä!!!!! Ei se oo kunnon pesistä mitä koulussa pelataa, ja ite valitatte ku ootte semmosii vitu pissikksii tai 24/7 koneel olevii läskei ihrakasoi!!!!! VITTU HANKKIKAA ELÄMÄ! Älkää muille valittako jos heitätte metri päähä ja palatte heti!!! Menkää äitinne työ itkemää. Mua alkaa pikkuhiljaa tympimää te vitun läskit paskat mitkä ei osaa pelata yhtään!! Toistan itteeni koska mua ärsyttää. Koulussa pesis on semmost et tytöt puhuu takakentäl ja pelkää palloo, pojat luulee osaavansa pelata ja lyö pystärii, ja koulupesikses tulee väärii ja laittomii ku ootte nii paskoi hankkikaa harrastus ja samalla elämä!!! T.12v Pesistä pelaava poika!!!!!!!!

      • sama ku aske

        PESIS JA KOULUPESIS ON KAKS AIVAN ERI ASIAA.


      • 14v pesistyttö

        Oho oho. Kovaa tekstiä pikku-pojalta. Ei sillä ettetkö ois oikeessa, mut oot sä kyl aikamoinen ES-JONNE :D


    • Ohhoho

      Pesis on niiden laji jotka ei pärjää missään muualla. Kukaan täysijärkinen ei lastaan tuo näihin joukkueisiin, no läskit ja muuten paskat pennut saattaa saada jotain kiksejä.

      • ohhooooo

        Kuulut ilmeisesti ko. ihmisiin kun olet noin tietäväinen.....paitsi et voi kuulua kun pesiksessä tarvitaan järkeäkin! Pelaat siis taskubiljardia älykkyytesi perusteella.


      • kuolekuolekuole

        Sanos toi jollekkii pesiksen pelaajalle päin naamaa ni saat mailasta >:P


    • arttuuro b

      Mihin siinä järkeä tarvitaan? 3-vuotias lapseni osaa samat asiat. Kopin ottamisen, pallon lyömisen, juosta repattaa, tuntee viuhkanvärit, osaa kiroilemisen ja muiden haukkumisen.

      Miksi koulupesis ei ole samapeli? Jalkapalloa tai muita joukkuepelejä kannattaa suosia koska säännöt ovat samat aikuisten ja lasten sarjoissa.

      • muista tutkia tausta

        Säännöt ovat samat aikuisten ja lasten sarjoissa. Jos haluat näyttää edes 1% järkevältä kannattaisi sinun tutkia asiaa ennenkuin alat haukkumaan ja alistamaan jonkin lajin pelaajia ja laija itseään.
        Koulun säännöt ovat mitä ovat, samoin kuin koulupelit, koska ne oppilaat jotka eivät harrasta pesistä joukkoeessa eivät ymmärrä miten peliä pelataan eivätkä myöskään osaa pelata sitä...


    • skdkkk

      siis vetäköö pesikse ns "tekijät" kätee vittu mikä laji tappais itsensä eivittu

    • jonijaniimmo

      Sotkamolaiset saavat vetää hanskaan.

    • alpo

      Mä lopetin ja aloin kiekkoo. Mitat 198/96 Heitin vajaat 60 reenaamatta. Katotaan?

      • Anonyymi

        Ai heitit 60km/h? :D aika moni d-ikäinen heittää jo 90km/h


    • Nytrupeeriittää

      Tiedoks kaikill o omat mielipiteensä mut ei sitä aina tarvii tehä noi hirveet numeroo ja tulla tekee siit viel lanka tänne jos ette tykkää nii voi voi OMA MIELIPIDE JA EI SELLASIST TARVII TULLA TÄNNE KERTOO SITÄ KOSKA KETÄÄ EI KIINNOSTA

    • villevillvill

      -rep jalkkis on paskaa

    • veediddddddd

      Jalkkis ei oo paksaa

    • veetiv15

      Tomi et viittis kirjotella tällasia asioita julkiselle sivustolle. BTW if ur reading this u really suck. Se väittää että jalkkis on paskaa Jeesus

    • villivillvill

      shuolaa

    • veetiv15

      ToMi Whaat, oletko tosissas pelaat kaiken päivää ja väität että jalkapallo on paskaa?

    • TomppaTheWannaBeeGamer

      Aaaaaa suolaisuus on luontoni AaaaAAAaAaaaAaaa olen tomi AAaaaaAAAaaaAAAaa

    • Räpyläänveto

      hienoa attä keskustelu on kestänyt 15vuotta.. provosointi lanka selvinnyt näin pitkään.

    • Penis on maaliman hienoin peli.

    • Anonyymi

      Nyrkkeily ja vapaaottelu ovat satakertaa typerämpiä lajeja. Niitä harrastavat aivovammaiset retardit.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koulupesis on ihan eri asia

    • Anonyymi

      En selviä huomisesta pesistunnista koulussa!!!

      • Anonyymi

        Ps ilman että tapahtuu jotain noloa!!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe