Mikael Palolan napakymppi päätös

Tähdet sen kertovat

Hylätessään virolaisen Corefield AS pyykinpesutarjouksen viime vuoden lopulla epäluotettavana virheellisten tietojen vuoksi, Mikael Palola osoitti todellista ammattitaitoa ja siviilirohkeutta.

Päätös oli oikeilla tiedoilla ja napakymppi. Todellinen esimerkki harmaan talouden torjunnasta ja kotimaisen työllisyyden huolehtimisesta.

Nyt jälkitarkastustietojen mukaa sopimukse3n ovat purkaneet virolaisen pyykinpesijän kanssa virheellisten tietojen vuokis

1. Helsingin Poliisilaitos 1.4.2011
2. Jyväskylän Kaupunki 4.4.2011

Loviisa ilmeisesti ei tee sopimusta virolaisten kanssa.
Samoin asia tuntuu nyt olevan vastatuulessa Haminassakin.

Bresneviläinen Kotkan politbyroo tuntuu vielä sinnittelevän "luottotoimittajiensa" kanssa

10

463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palola sucks

      Eipä siinä paljon älyä tarvittu tuon pesulatarjouksen hylkäämiseen... Jos Palolalla ei ole mitään muuta meriittilistallaan, niin huonosti menee... Pelkkä osoitetietojen (itse pesulan sijaintipaikka) tarkistaminenhan riitti siihen, että virolaisen pesulan epämääräisyys paljastui.

      Palolasta on kuulunut paljon nimenomaan sellaista tietoa, että hän on halukas tuhlaamaan verorahoja joutavan byrokratian pyörittämiseen, kylmäkasvoisten byrokraattien eduksi ja julman koneiston vahvistamiseksi.

      • Ding Dinge Dong

        No eipä ollut alunperin älyä ja halua hylätä epämääräistä virolaista tarjousta ja taitoa pesulan osoitetietojen tarkistamiseen Mikael palolan tapaan.


        1. Helsingin kaupungin poliisilaitoksella
        2. Jyväskylän päättäjillä viisailla
        3. Kotkaun kaupungin päättäjillä, joille Jyväskyläläiset suosittelivat Gorefieldiä hyvänä kumppanina
        4. Loviisalla, joka valitsi Gorefieldin, mutta ei ole nyt allekirjoittanut sopimusta
        5. Haminalla, joka on nyt vetänyt jarrut päälle asiassa.

        ja moni muu sopimuksen tehnyt organisaatio.

        Koko jupakka tuli julkiseksi Suomen Kuvalehden kautta Saarijärven kieltäytyessä ja virolaisten renkien uhkailusta Markkinaoikeus käsittelystä. Näin ollen alkoi Mikael palolan oikeaan osuneesta päätöksestä.

        Kun helsingin poliisilaitos purki sopimuksen 1.4.2011väärien tietojen vuoksi, Jyväskyläläiset säikähtivät ja tekivät kiireesti samoin.


      • Palola (kok) törsää
        Ding Dinge Dong kirjoitti:

        No eipä ollut alunperin älyä ja halua hylätä epämääräistä virolaista tarjousta ja taitoa pesulan osoitetietojen tarkistamiseen Mikael palolan tapaan.


        1. Helsingin kaupungin poliisilaitoksella
        2. Jyväskylän päättäjillä viisailla
        3. Kotkaun kaupungin päättäjillä, joille Jyväskyläläiset suosittelivat Gorefieldiä hyvänä kumppanina
        4. Loviisalla, joka valitsi Gorefieldin, mutta ei ole nyt allekirjoittanut sopimusta
        5. Haminalla, joka on nyt vetänyt jarrut päälle asiassa.

        ja moni muu sopimuksen tehnyt organisaatio.

        Koko jupakka tuli julkiseksi Suomen Kuvalehden kautta Saarijärven kieltäytyessä ja virolaisten renkien uhkailusta Markkinaoikeus käsittelystä. Näin ollen alkoi Mikael palolan oikeaan osuneesta päätöksestä.

        Kun helsingin poliisilaitos purki sopimuksen 1.4.2011väärien tietojen vuoksi, Jyväskyläläiset säikähtivät ja tekivät kiireesti samoin.

        Palola ei ole tehnyt tuossa virolaisyrityksen "käräyttämisessä" yhtään enempää kuin vain sen, joka oli jäänyt kaikilta muilta ostajilta tekemättä. Jos kuntayhtymän johtaja hiffaa, että yhteistyökumppani on viallinen, hänelle maksetaan palkka moisen asian tajuamisesta. Ei se mikään sankariteko ole.

        Palola maksaa koko ajan viallisista palveluista esimerkiksi perhekoti "Venäjälle", joka sijaitsee Venäjän rajan tuntumassa Lappeenrannassa.

        Lue, millaiseen businekseen Mikael Palola kaataa ja törsää Saarikka-perusturvaliikelaitoksen rahoja:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9114397

        Perhekoti Venäjään on kyyditetty lapset Palolan johtamasta perusturvaliikelaitoksesta. Se on ammatilliseen perhekoti. Kyseinen hyvin laitosmainen paikka laskuttaa joka ainoasta vuorokaudesta herra toimitusjohtaja Palolta 300 euroa. Se tekee vuodessa 108 000 euroa.

        Sen Saarikka maksaa for nothing. Eikä tuossa 108 000 euron vuosimenoissa ole läheskään kaikki kulut, joita kyseisten lasten laitostaminen maksaa Saarikalle vuoden aikana... Tällaiset lasten sijoitukset kodin ulkopuolelle aiheuttavat valtavia ja monipuolisia kuluvirtoja.

        Perhekoti Venäjä on saanut saaliikseen Saarikan alueelta Karstulasta helppohoitoiset, kivat ja terveet pienet sisarukset, jotka Karstulan kunta on perusteetta (eli laittomasti) huostaanottanut.

        Tällaisten viritelmien rakentaja Mikael Palola (Kokoomus) on! Kauheaa menoa. Hillitöntä rahantuhlausta! Veronmaksajat, hoi!

        Perhe, perhe-elämä, yksityisyys ja yksityiselämä eivät ole Mikael Palolalle tärkeitä. Arvoa on vain byrokratian vahvistamisella.


    • Kova byrokraatti

      Kova byrokraatti on tosiaan kyseessä.

      Mikael Palolan (Kokoomus) saa vimmaa oikeistohurmokseensa lestadiolaisesta taustastaan. Lestadiolainen moralismi ja mustavalkoinen ihmisten luokittelu tekevät Palolan politiikasta ankaraa ja vanhanaikaista.

      • Hepulia Saarijärvel

        Niin, eipä se Denis Fokinin ja Silta Solutions Oy osoitteen vilkaisu ja tietojen tarkistaminen kolahtanut mihinkään Saarijärven valtuutetuilla, hallituksen jäsenillä ja kaupunginjohtaja Janne Kinnusella.

        Vai jäikö peräti tarkistamatta.


    • pienituloinen

      palola pelaa omaan pussiinsa, saarikkka törsää veromarkkoja. ja ei siellä ole muuta saatu aikaan kuin himmeli hallinto.
      ei se palola mikään jumala ole.hoitaisi asiansa täällä eikä tekisi vaalityötä työaikaan!

    • Puutu rikoksiin !

      Mikael Palolan ihanteet:
      "Suomessa on käynnissä 
hyvinvointiyhteiskunnan peruskorjaus. 
Peruspalveluiden ja kuntatalouden ammattilaisena 
minua houkuttelee mahdollisuus päästä mukaan 
palveluiden rakenteita ja rahoitusta 
koskevaan uudistustyöhön.
      Arvomaailmani pohjautuu siihen, että jokainen ihminen on yhtä arvokas. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus elää oman arvomaailmansa mukaisesti, mutta samalla on kunnioitettava myös muiden tekemiä valintoja."

      ja Saarikan todellisuus:

      Haapasen perheen papereissa elää epäilyjä, jotka on osoitettu vääriksi.
      Haapasista tuli lastensuojelun asiakkaita, kun äiti kertoi terveyskeskuskäynnin päätteeksi olevansa väsynyt... Vyöry lähti liikkeelle, vaikka myöhemmin on todettu epävirallisesti, ettei lastensuojeluilmoitusta olisi pitänyt tehdä. Perhettä on vuosien varrella epäilty eri asioista. Yliopistosairaala ei löytänyt hyväksikäyttöä. Vanhemmilta ei todettu mielenterveysongelmia. Päihteitä ja väkivaltaa ei ole epäilty, mutta perheen vahva usko Jumalaan on noteerattu. Sosiaalityöntekijä kehitti kristillisyydestä joukkoitsemurhaväitteen.
      Lapset otettiin huostaan kiireellisesti päiväkodista ja hallinto-oikeus vahvisti huostaanoton. Lapset ovat jo toisessa sijoituspaikassa. He eivät pääse kotilomille, ja tapaamisia rajoitetaan. Tukiryhmän mielestä lapsia on alettu vieraannuttaa vanhemmista. Perheen ja tukihenkilöiden mukaan käsittelyssä ei kuultu perhettä tukevia todistajia.
      "Osoitimme 102 kohtaa, jotka olivat perättömiä tai vääriä", Timo Haapanen sanoo. Yksi tunnustettiin aiheettomaksi, mutta se palasi papereihin kesällä.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9294813

      Mikael Palola, hyssyttely ei auta viranomaisrikollisuuteen eikä vääristyneiden rakenteiden ja vallankäytön peruskorjaukseen ja uudistustyöhön. Uskottavuuttasi lisäisi, jos osoittaisit johtajuuttasi käytännössä puuttumalla omien virkanaistesi väärinkäytöksiin.

    • Ei parlamenttiin!

      Mikael Palola pitää jättää rannalle! Tuollaisia peruspalveluiden "kehittäjiä" ei tarvita. Tyypin ainoa kehittämisidea on, että palveluista tehdään hänen kaveripiirinsä bisnestä.

      Hän voisi rakentaa seuraavan neljä vuotta kestävän vaalikauden aikana perusturvaliikelaitos Saarikasta ihmiskasvoisempaa. Saarikkaa pitää tehdä ihmistä, kuntalaista, varten. Ei pelkästään byrokraatin ja byrokratian iloksi ja eduksi. Siinä riittää Palolalle työtä yllinkyllin.

      Nykyisillä meriiteillä tuolla "johtajalla" ei ole asiaa eduskuntaan.

    • Hyvä Mikael

      Mikäli Palola lähtee ehdokkaaksi vielä vaaleihin hän on myös aikanaan eduskunnassa.

      • :DDDD

        Aika hyvä vitsi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1625
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe