AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Pärnun kylpylät (Söprus)

Pärnun kylpylät (Söprus)

9 Vastausta 9 670 Lukukertaa
Hei te kaikki viron, erityisesti pärnuun seudulla kylpylälomia viettäneet. Minkälainen maku on jäänyt hoidoista, kylpylöistä? Erityisesti terveyskylpylä Söprus kiinnostaisi. =)

kokemusta

Olin viime kesänä Estonian Valkoinen talo-kylpylässä ja kiertelin katselemassa ulkoapäin muutkin kylpylät. Söprus sijaitsee aivan ihanassa paikassa keskellä rantapuistoa ja lähellä uimarantaa. Jos menisin Pärnuun sellaiseen aikaan kesästä että merivesi on lämmintä, valitsisin ehdottomasti Söpruksen(Puute on se ettei siellä ole uima-allasta) Hoitoja en voi verrata mutta eivätköhän ne ole aika samantasoisia, joskin eri hoitoja eri kylpylöissä.

Valkoinen Talo

Mitä pidit itse Valkoisesta Talosta? Menen sinne ensi viikolla. Olisi hauska tietää mitä pidit itse hotellista ja hoidoista. Entä Pärnun kaupunki? En ole koskaan ennen ollut Virossa, pärjääkö siellä suomen kielellä?

Valkoinen

Nyt vasta luin viestisi, joten lienet jo matkustanut, mutta vastaan jotakin. Valkoinen talo oli mielestäni ihan ok, sopivan kokoinen ei liian suuri. Ruokailu oli seisovasta pöydästä, joten sai valita itse. Se oli kotiruokaa, ja ihan hyvää, tosin loppuviikosta alkoi tuntua ttä usein samaa ruokaa. Hoitoja saimme tosi paljon koska oli juhannusviikko ja vähän asiakkaita. Pyydettäessä järjestivät hoitoajat matkakumppanini kanssa siten, että saimme vapaa-ajan yhtä aikaa. Mieti etukäteen itse, mitä hoitoja haluat.

Ajan

Huolehdi ajanvaraukset vaikka puhelimella tai sähköpostilla, jotta hoitovuorosi järjestyy jonottamatta.

Miellä kävi näin.
Vaimo otti hieronnan, kynsihoidon, hiushoidon , jonku savikylvyn ja ties mitä...
Näitten ajat sijoittuivat hankalasti siten, ettei hoitolaitoksesta ( kylpylästä ) päässyt kahden päivän aikana poistumaan.
Viimeisenä päivänä sitten tokaisi, että nyt heti kaupunkia katsomaan, kun varatut kaksi päivää meni jonottaissa hoitoihin.

???

Ei ole tuollaista koskaan sattunut, ollaan vaimon kanssa oltu eri kylpylöissä lähes 10 kertaa. Aina on saatu perushoitoajat aamupäivälle. Nämä kauneushoidot ovat eri asia, nehän on varattava mahd. jonottamalla.
Olitteko ns. kauneushoito-matkalla, 4 pv?? Me olemme käyneet viikon matkoilla. Joten näissä aikavaruksissa voi olla eroja.
Niin ja suomen kielellä pärjää, jos ei heti ymmärrä, voi kysyä uudestaan.

hoidoista vielä...

Mäkin hiukka ihmettelin tota aiempaa viestiä, mutta he ovat ilmeisesti olleet juuri sellaisella "kauneuslomalla", koska eihän hoitoja voi edes varata ennakkoon, ei ennenkuin lääkäri on tehnyt tulotarkastuksen. Eikä mullakaan ole ollu mitään ongelmia hoitojen aikavarausten suhteen, aina olen hoidot saanu aamupäiviksi. Ja ne "ylimääräiset" hoidothan voi sit varata ihan mihin haluaa.. itse harvoin niitä olen edes kylpylässä ottanut.

Söptus

Alvari oli muutama viikko sitten puolison kanssa rentoutumassa k.o.paikassa. Ise kylpylä on hieman huono sana,kun siellä ei ole allasosastoa.Paikkana se on kohtalaisen viihtyisä,sijainti keskellä puistoa ja rantakin on lähellä.Meidän huone oli Villassa (huvilassa),joka on päärakennuksen läheisyydessä;aivan mahtavaa.Tässä huvilarakennuksessa on kahvila,josta saa kahvia ym. virvokkeita kohtuu hintaan.Päärakennus on ulkoapäin hieman rapistunut,mutta korjauksia on suunnitteilla.
Hoidot määrää lääkäri,tarkastuksen jälkeen.Hoitoja on noin 3/päivä. Me saatiin hoidot aamupäiväksi joten jäi aikaa myös kaupungilla käyntiin.Hoitojen kesto ei ole kuin n.15-20 min.Lisää saa kun ostaa niitä.Henkilökunta on virolais/venäläistä,mutta ymmärtävät suomen kieltä.Ei tietenkään ole pahasta jos osaa "räägimä eesti keel".Ruoka ei ollut aivan Alvarin makuun ,mutta kyllä sillä pärjäsi.
Kaupungilla aivan kirkon vieressä on hyvä ruokapaikka Steffani,on paikallistenkin suosiossa.

Siis Söprus

Jo oli Alvarilla nakit taas jumissa, kun hyppäsi kirjoitusvirhe jo otsikkoon !

Alvarille...

...kiitokset infostasi, ja oikein aurinkoista kesää! =)
 /   /  /  /  / Pärnun kylpylät (Söprus)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta