AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Ehkä alkavat ymmärtämään

Ehkä alkavat ymmärtämään

10 Vastausta 1 026 Lukukertaa
Pakkanen,Laukkanen ja Larikka. Nyt ilmeisesti ainakin jollain teistä alkaa raksuttamaan, että taidetaan tässä olla hiukan väärillä raiteilla. Ja oma ajatusmaailma joutuu remonttiin. Jos ei näin käy, niin sitten olette kaukana tavallisesta ihmisestä. Siis aivan tavallisesta palkansaajasta.

Kyllä tekin aivan varmasti olette jossain vaiheessa joutuneet tosissaan miettimään puoluekantaanne. Että olenko nyt tosiaan ihan oikeassa ryhmässä. Tietysti voihan olla että joku teistä on oikeasti porvari. Mutta jotenkin tuntuu että tv-toimittajan ja palomiehen taustalla ei ole eväitä porvariksi. No tietysti voi mainostaa itseään yrittäjäksi. Kaikkihan me yritetään, kuka milläkin menestyksellä.

Toivotaan että lähiajan tapahtumat ovat saaneet jalat palautumaan maahan, ja ymmärtämään oman asemansa. Ette te kaikki voi olla noilla taustoilla oikeita porvareita, ehkä hyväksikäytettyjä.
Annetaan jokaisen ehdokkaan olla sitä mieltä, mitä haluaa. Äänestyspäätöksellä voidaa me sitten päättää.

Jos joku haluaa leikkiä porvaria, niin annetaan sen tehdä niin.

Jos joku haluaa tukea enemmän etelän ihmisiä, kun omiaan, niin siitä vaan. Siihenkin voidaan vastata omalla mielipiteellä vaaleissa.

Meillä jokainen(äänioikeutettu) voi onneksi vaikuttaa. Jos esimerkiksi porvarien systeemit tuntee omiksi, niin silloin äänestää porvareita. Jos taas tuntee itsensä aivan tavalliseksi palkansaajaksi, niin silloin ei tietystikkään äänestä porvareita. Yksinkertaista.

Toki vaalitulos laittaa hiukan ihmettelemään, että onko maassa noin paljon porvareita, sanotaan nyt yli satatuhatta ansaitsevia. Siis kun ajatellaan paljon porvari puolueet sai ääniä. Mutta kai näin sitten on. Eihän tuo muuten ole selitettävissä. No ollaan me muut tyytyväisiä siihen mitä me saadaan.
Eduskuntavaalit opettavat vanhan Kouvolan porvareita. Edellisissä eduskuntavaaleissa kokoomuksen kannatus oli noin 25 %, nyt 9 % vähemmän eli noin 16 %. Uusi Kymijoen kaupunki ei ole enää vanha Kouvola ja ajat ovat muutenkin muuttuneet. Mitä tapahtuu seuraavissa kuntavaaleissa vuoden 2012 syksyllä? Tippuuko kokoomuksen valtuustoryhmän koko noin 10 valtuutettuun? Kannattaa muuten hyvissä ajoin alkaa kosiskella sitoutumattomia kokoomuksen leiriin, niin etteivät eksy perussuomalaisiin.
Ei siinne persuihin enää kukaan eksy, osalle on jo nyt tullut "kotiin tulon aika".
Kannattiko laittaa tämä ylimielinen kultalusikka suussa syntynyt KTM pelle ja eduskunnassa mitään aikaansaamaton palomies kokoomuksen ehdokkaiksi. Porvareitten kannattajat kun eivät taida olla kuitenkaan sitä ihan tyhmintä kansanosaa.
Vähän, tai ei oikeesti nimeksikään.
Ja persut nillittää. Kokoomus meni jo ohi. Persujen kannatus ei tule tuosta nousemaan. Suomen hörhöjen osuus on se 15 prossaa, eli sorry vaan peräsuomalaiset.
Sori itsellesi ei teitä hörhöjä nyt sentään 15 prossaa ole. Tuo on jo loukkaus Kokoomuselaisia kohtaan, ei pidä hörhöksi haukkua ihmisiä jotka vaan on tyhmiä.
Taitaa jossain nyppiä taas pahasti. Tämä pläjäys tuli heti sen jälkeen, kun porvaripuolueet Keskusta ja Kokoomus ovat viimeisen mielipidetiedustelun mukaan kasvattaneet suosiotaan ja vasemmisto SDB ja perussuomalaiset taas alkaneet vajota.
Näitä tavallisia ihmisiä, keskustalaisia ja kokkareita tais olla gallubin mukaan taas enemmän kuin edellisellä kerralla. persujen taival taitaa olla nyt laskusuhdanteessa...
Herää pahvi, herrojen puolueet ovat kasvattaneet taas suosiotaan, eli homma kulkee taas! Turhaan yrität painaa porvareita, ne nostaa Kouvolan jos jotkut sen tekevät. On se kumma kun ei työtä tekevät ihmiset meinaa näille verkkoänkyröille kelvata. Mikä on se tapahtuma minkä pitäisi palauttaa jalat maahan???
 /   /  /  /  / Ehkä alkavat ymmärtämään

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta