Seuraradio

Ex

Laitetaan tähän aloitus seuraradiosta, alapuolelle kommenttia niiltä jotka radiota kuuntelevat.

44

658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alffis

      Olen tänään ollut Lumijoen seuroissa melkein koko päivän. Eilen ja nyt kuuntelen suviseuraradiota netissä. Hyvä, kun saa nauttia monipuolisesta ohjelmasta.

    • Mitä eväänä

      Mielenkiinnosta kuuntelen, kun muu lapsuuden perheeni on suviseuroissa. Itse en ole ollut enää vuosiin, ja lestadiolainen en enää 10vuoteen. Tai en koskaan, kun en sitä ikinä sisäistänyt.
      Onko ollut hyvät ilmat? Mitä siellä on ruokalistalla, onko jotai uutta tänä vuonna? :D

    • Kuuntelen, mutta eipä ole paljon kommentoitavaa täyteohjelmasta. No olihan se valaiseva puheenvuoro kun se tyttö kertoi sairastumisestaan ja vielä skitsofreniaan. Arvostettavaa ettei sellaisestakaan aiheesta enää vaieta vl-piireissä.

      Nythän siellä lopetellaan ehtoollista.

    • vaikutatunteisiin

      Kenen miehen vuoro seuraavaksi mennä itkemään ja vaikertamaan puhujanpönttöön?

      • ent.vl

        "Herätysliikkeen saarnaaja" nousee saarnatuoliinsa, ja vaikka se, mitä hän sanoo, on mitä järjettömintä hölynpölyä, kuitenkin hänen tekonsa ja hänen äänensä valittava sävy ovat riittävän vaikuttavia aikaansaamaan "muutoksen sydämessä", ainakin seurakuntansa naispuolisessa ryhmässä. Ja jos hän on voimakas ihminen, jopa skeptikot, "jotka tulevat pilkkaamaan, jäävät rukoilemaan".(lainaus netistä).

        Eipä ole kuulunut kiitosääniä malliin: "Herra, Jeesus kiitetty"..


      • toistotoistotoisto
        ent.vl kirjoitti:

        "Herätysliikkeen saarnaaja" nousee saarnatuoliinsa, ja vaikka se, mitä hän sanoo, on mitä järjettömintä hölynpölyä, kuitenkin hänen tekonsa ja hänen äänensä valittava sävy ovat riittävän vaikuttavia aikaansaamaan "muutoksen sydämessä", ainakin seurakuntansa naispuolisessa ryhmässä. Ja jos hän on voimakas ihminen, jopa skeptikot, "jotka tulevat pilkkaamaan, jäävät rukoilemaan".(lainaus netistä).

        Eipä ole kuulunut kiitosääniä malliin: "Herra, Jeesus kiitetty"..

        "Rakas Jeesus kiitetty" meni se liturgia aikoinaan.


    • waes

      Aika paljon on lauluja, tietysti kun "ehtoollinen" vie koko päivän niin pitää keksiä täyteohjelmaa. Kohta taas puhe.
      Sympatiaa kyllä puhujille, omastakin lähipiiristä on puhujia, jotka eivät varmasti siihen virkaan halunneet mutta kokevat sen jumalan johdatuksesta velvollisuudekseen. Itsellä siis kaikki empatia,vaikka en siltikään voi ymmärtää että pokka pitää mennä kansan eteen saarnaamaan kaikkine vikoineen ja virheineen. Toki muistan lapsuudesta että muutamalta puhujalta otettiin saarnavirka pois kun puhuivat sopimattomia tai eivät oikeen pysyneet asiassa.

      • hhhhhhhhhhhh

        tai siis hartaus...eli lyhyt puhe..


    • Turva aiheena

      Aika paljon lestadiolaisuus ja suviseurat on pelkkää tunnetta.
      Kuunnelkaapa haastatteluakin nyt, kuinka turvallisuuden tunne on tärkeä.
      Laulut ja virret saavat kuulumaan yhteen jne.jne. Samalla yhteisöstä on aina vaikea irroittautua samojen syiden takia..

      Kysykääpä lapselta mitä se odottaa suviseuroilta. Jäätelöä, karkkia, kavereiden tapaamista, hyviä ilmoja jne.
      Eli kaikkea mikä tuntuu hyvältä

      • ent.vl

        Ilmestyskirjassa lukee: "ulkonat ovat koirat, velhot, pelkurit"..

        Pelkureita ovat juuri nämä turvallisuuden tunteeseeen halajavat. Rohkea on se, joka tuntee pelon mutta silti uskaltaa.


    • JESUSKRISTUS

      Terkkuja teille sinne "Isä-tyttö"-festareille. Meikäkin oikeasti toivoo Jumalan olevan olemassa ja puuttuvan teidän touhuihin kun tuollaisia juttuja lehdistä lukee missä joku paikallinen jesuiitta pystyy antaan anteeksi jotain mistä pitäis pistää "meisseli" valtiolle.

    • jjjjjjjjjjjjjjjjjkl

      Aika kuvaava rukous...herra kirkastakoon kasvonsa meille... Ehkä olis itse aika pyyhkiä synnilliset tulkinnat kansan ja herran kasvojen väliltä. Herran kasvot loistavat kirkkaina aikojen alusta aikojen loppuun, ja ne saa hämäräksi vain hämärä tulkinta.

      Jumala on suuri, loputon, sukupuoleton, oikeudenmukainen, hyväntahtoinen, ankara...
      Sellainen ei ole lestadiolaisuuden käsitys jumalasta. Lestadiolaisuus palvoo eniten kristusta, joka on heidän mielestään lihaksi tullut jumala, ja pyhään henkeä.
      Näin ei ole, sillä on vain yksi jumala, kuten moosekselle ilmestyneet 10käskyä kertovat-

    • aaaaaaaaaaaaaaaaa

      Ja seuralähetys päättyy arvattavasti sanaan: JEESUKSEN.
      Pois epäjumalanpalvonta!

    • raamatusta

      Teille muutamia raamatunkohtia siitä, että Jeesuksessa on jumaluus kaikessa täyteydessään:

      Joh.1:1 Alussa oli Sana. Sana oli Jumalan luona, ja Sana oli Jumala... ---> 14 Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme. Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa. Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

      Room 9:5 Heidän ovat kantaisät, heistä on Kristus ihmisenä lähtöisin, hän, joka on kaiken yläpuolella, ikuisesti ylistetty Jumala, aamen!

      Kol. 2:9 Hänessä on jumaluus ruumiillistunut koko täyteydessään,

      Hepr1:8 Mutta Pojastaan hän sanoo: -- Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy ajasta aikaan, ja sinun kuninkaanvaltikkasi on oikeudenmukaisuuden valtikka

      1.Joh 5:20 Me tiedämme myös, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, jotta tuntisimme hänet, joka on Todellinen. Ja tässä Todellisessa me elämme, kun olemme hänen pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on tosi Jumala ja iankaikkinen elämä.

      ja vielä:

      "Viikon kuluttua Jeesuksen opetuslapset olivat taas koolla, ja Tuomas oli toisten joukossa. Ovet olivat lukossa, mutta yhtäkkiä Jeesus seisoi heidän keskellään ja sanoi: 'Rauha teille!'

      Sitten hän sanoi Tuomaalle: 'Ojenna sormesi: tässä ovat käteni. Ojenna kätesi ja pistä se kylkeeni. Älä ole epäuskoinen, vaan usko!'

      Silloin Tuomas sanoi: 'Minun Herrani ja Jumalani!'

      Jeesus sanoi hänelle: 'Sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe.'"
      Joh. 20:26-29


      Se joka ei usko sitä että on todellakin vain yksi Jumala, mutta silti tullut lihaksi maan päälle, ei USKO. Usko ja järki on erotettava toisistaan kokonaan - usko ei ole matematiikkaa. :)

    • uuuuuuuuuuuuu

      Kerron lyhyesti mitä jeesus sanoo "uskovaisille" ilmestyessään takaisin maan päälle. Siis KRISTUKSEN eikä jumalan seuraajille. Raamatusta:

      Herra, herra, me olemme sinua seuranneet ja sinun nimiisi uskoneet/töitä tehneet.....

      Jeesus vastaa, menkää pois te pahantekijät en ole koskaan tuntenut teitä.


      Miksi ei tuntenut...koska he palvelevat kristusta, ei jumalaa, kuten jeesus alunperin opetti.

      • uuuuuuyyy

        "Sitten hän sanoi Tuomaalle: 'Ojenna sormesi: tässä ovat käteni. Ojenna kätesi ja pistä se kylkeeni. Älä ole epäuskoinen, vaan usko!'

        Silloin Tuomas sanoi: 'Minun Herrani ja Jumalani!'

        Jeesus sanoi hänelle: 'Sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe.'"
        Joh. 20:26-29"
        Oi ei, avasit sitä paitsi yhden lempiaiheistani jota tutkin ja josta olen kysynyt joskus puhujiltakin, tämän kappaleen jolloin he ovat vain poistuneet paikalta.

        Miksiköhän Jeesus halusi Tuomaan kokeilevan käsiään? Hän halusi osoittaa ETTEI ole kuollut. Tutkippas raamatusta millainen on kuollut ja ylösnoussut keho. Kaiken USKON ja järjen mukaan Jeesuksella pitäisi olla tällainen keho kun hän kerran nykyraamatun mukaan kuoli ja nousi ylös. Mutta ei ollut, siksi hän esitteli käsiään ja pyysi kokeilemaan.
        Ja kun eivät vieläkään uskoneet, hän halusi varmistaa että opetuslapset ymmärtävät ettei hän ole kuollut. Niinpä hän söi ja joi heidän kanssaan. Raamattuun perehtyneenä ymmärrät että kuollut ja ylösnoussut ruumis ei syö eikä juo, jotenka¨miten jeesuksen ruumis söi ja joi...koska raamattua on muokattu myöhempinä vuosina ja sen seurauksena oppeja harhautettu.


    • Että tympii

      >Laitetaan tähän aloitus seuraradiosta

      Miksi? Palstalla on jo viisi ketjua, jossa jauhetaan seuraradiota.

    • Anteeksiantoa

      Eipä taida olla. Koskaan ei ole liikaa kanavia jumalan sanalle. :-D

      Juu, toi oi herra jeesus kiitetty- huuto on vähentynyt vuosien varrella. Lapsena ihmettelin miksi ne huutaa ja heittäytyy lattialle, ja sitten aloin kunnioittaa että täytyy sen jumalan saarnan oikeasti puhuttaa ihmistä että se heittäytyy lattialle ja ei kykene lopettamaan ylistystä.
      Puolenkymmentä vuotta sitten sain kuulla totuuden kyseisestä miehestä, hän on oli lapsiaan ja lapsenlapsiaan käyttänyt hyväksi vuosikausia, ja asiaa oli myös puitu oikeudessa. Silti pääsi kuin kala veräjästä, kun uskovainen lääkäri oli järjesetellyt hänelle sellaiset paperit ettei häntä voitu tuomita hyväksikäytöistä.

      Enpä enää ihmettele kun huuteli herra jeesus kiitettyä... Joka seuroissa kuin koki saavansa nämä pahat synnit anteeksi niin kyllähän sitä ylistää. Tämä on tosi mutten ihan paikkakuntaa ja nimiä viitsi vihjailla, nykyään nettikirjoituksista kun voi joutua oikeuden eteen ja saada paljon pahempia tuomioita kuin nämä pedofiilit saavat.
      Tekis kyllä mieli tehdä sellainen musta lista jonnekin......

    • Kyl kyl

      Puhe juuri nyt:
      "Minä alan isona epäuskoiseksi".
      Joku pikkutyttö oli todennut. Suosittelen. On paljon parempi elämä, ja epäuskoisena sentään on mahdollista löytää jumalan sana, siihen ei mahdollisuutta anneta lestadialaispiireissä.

    • Syntiluettelo

      kirkastui uudella keksityllä hömppäsynnillä, peruukilla! Arto Heikkilälle ei myöskään sana auennut , että koko vl-lahko tanssii nykyisin itse sen kultaisen vasikkansa ympärillä ja mene on pedomaisen kauhea .

    • Uutta

      Onkohan peruukki hiuksettomille syntiluettelossa? Ei siitä ollut puhetta minun aikana ainakaan paljoa. Ainakin hiusten siirto ja muut sellaiset operaatiot.

      "Vaikka ei meillä ole syntiluetteloa vaan rakkauden hengessä pyhä henki opettaa mikä on oikein ja väärin"

      • Syntinen nainen

        Niinpä! Minäkin harvahapsinen peruukkipääakka olen kuunnellut seuraradiota usean päivän ajan.
        Tänään jopa kävin suviseuroissa ihan paikan päällä. Nyt sen sitten kuulin puhujalta suviseurapuheesta. En koskaan pääse peruukkipäisenä taivaaseen! Ei mitään toivoakaan edes. ( Ennen kiusoteltiin noin punapäisiä, mutta tämä oli tosissaan...)

        En siis voisi koskaan edes parannusta tehdä vl-uskoon, vaikka saarnaajat siihen kovasti patistelevat. Uskonihan olisi turha. ( Mutta uskoa Jumalaan ja Jeesukseen eivät tällaiset saarnat ja saarnaajat minulta kuitenkaan ryöstä.)

        Tämä mielestäni tyhmeliini saarnamies ei kai käsitä, että aito sydämen usko ei ole kiinni missään ulkonaisessa.
        Siisti ja huoliteltu olemus ja ulkonäkö kuuluu jo kohteliaisuuteen kanssaihmisiä kohtaan, ja kun tietää olevansa edes siedettävän näköinen, voi tuntea itsensä tasavertaiseksi toisten keskuudessa ilman ainaista alemmuuden ja huonommuuden tunnetta. Voi keskittyä työhönsä ja touhuta myös lähimmäistensä parhaaksi muutenkin itsensä unohtavalla antaumuksella.

        On kova paikka olla vähähiuksinen nainen. En toivoisi sellaista kenellekään, ainakaan nuorelle tytölle.
        Minulla ainakin nuorempana itku oli usein työnä ja mieli masentunut. Miksi juuri minä olen tällainen harvahapsinen rumilus, vaikka mitään rumaa Jumala ei kuulemma ole koskaan luonut, kyselin katsellessani nuorena itseäni peilistä ja väkertäessäni tukkaani jos minkälaiselle kiharalle kaljuutta peittääkseni.
        Niin, onkohan hiusten kihartaminen ja permanentti sitten vl-uskovaisille synnittömämpää kuin peruukki?

        Nyt vanhempana olen hyväksynyt itseni kaikkie puutteineni ja löytänyt itsestäni monia monia hyviä Jumalan antamia lahjoja.
        Ja Jumala on armossaan antanut minulle kaunistumiseen apukeinoja, ettei tarvitse Jumalaa syyttää. Suurempi synti kai se syyttely kuitenkin on kuin tekohiukset tai muu huomaamaton meikki yms?
        Huiviakohan saarnamiehet käskisivät minun pitää, jos olisin vl ( en ole julkisilla paikoila käyttänyt ) vai pitäisikö peräti burkhaan pukeutua? Eikös niistä musliminaistenkin toivota Suomessa luopuvan? Luostarissa tietysti olisin vl-uskovaistenkin mielestä synnitön kun olisi se nunnan kaapu aina päällä?...

        Minä kun en ole sairas, vain hyvin vähähiuksinen nainen, joka käytän aina peruukkia. Olen siis kai turhamainen helvetin matkalainen peruukissani. Mutta olisiko minun tuon puhujan mielestä sitten parempi olla itseäni häpeilevä ja nurkissa lymyilevä onneton ihminen?

        Vaan mitäpä se tuo Voittonen häpeilee, kun ei uskalla tv-kameraan edes vilkaista kymppiuutisten haastatellessa hätä naisten tasa-arvosta vl-uskossa? Harventuneita hapsiaan ei kai kuitenkaan?

        Tuli ahaa elämys ihan! Jospa se saarnamies sanoikin peruukin vain miesten päässä olevan synti? Ei kaikki synnit olisi vain naisia varten. Tasa-arvoisiahan tässä sitten ollaankin!

        Tuntuu pinnan alla kuohuvan vl-uskossa, vaikka kovasti saarnaavat miehet, että mikään ei ole uskossa muuttunut eikä muutu. Tuossa kymmppiuutisissakin nainen toivoi naisille muutakin tasa-arvoa kuin lasten hoito ja Marttapuuhat, mutta eiväthänhän vanhat miehet vallasta luovu.


    • Puhe sunnuntaina

      Hei
      tässä puheessahan käsitellään raamatun aiheita eikä yhteisön sisäisiä käytöstapoja tai vaaroja. Päästäänkö loppupuolella jopa aiheeseen..

      • Antin

        puhe hunningolle menossa. Kuinkahan paljon SRK on ohjeistanut puhujia tarkkaan ruotuun ja tiukkaan SRK:n kontrolloimaan tulkintaan Raamatusta?

        Väkinäiseltä kuulostaa nyt tämäkin parhaillaan menossa oleva höpötys.


    • Mitä Antti Saari

      yrittää nyt avata; toivottavasti uskaltaa sanoa mitä sydämessään ajattelee eikä mitä SRK käskee.

      Nyt huutavat monen vl-t apua, käärme on heitetty kentälle!

    • Samaa saarnaa

      Puhujia on otettu pois viralta kun niiden puheet on menneet yli laidan... Samaa saarnaa sen olla pitää. Ja sitten saarnataan (kuten tämä usan puhuja) kuinka jokaisen veljen saarna on samaa, olipa kappale mikä hyvänsä.
      No tietenkin on, kun sen pitää olla!!
      Eritavalla saarnaavat eivät puhujina saa toimia..

    • Korvat auki

      äkkiä seuraradio auki!!! Kuunnelkaa, nyt tulee just yksi insestijuttu, Lootin historia. Jos taas eivät lopeta kertomista ennen kuin kertovat miten tytöt peräkkäisinä iltoina juottivat Lootin, uskovaisen ihmisen humalaan ja sitten harrastivat seksiä hänen kanssaan.
      Olipas outo mies, ettei ekan illan jälkeen alkanut nuhtelemaan vaan antoi uudelleen saman tapahtua...

      • kuuntelen miekin

        Raamatun naisista on kyse, eli Lootin vaimosta.


    • eii

      Uskossa myöntyi jumalan tahtoon ja tyttäriensä valtaan..

    • Korvat auki2

      Niinpäs on..eli ei tule koko Lootin historia raamatusta, tuli vain siihen asti kuin vaimo jähmettyi suolapatsaaksi.
      Mutta kannattaas vilkaista miten tarina päättyy..
      ----------------
      Seuraava puhuja onkin sitten Jaakko, vanhempieni ystävä. Itse en häntä enää muista kun en noissa piireissä kulje ja ei netin kautta naamaa näe.

    • Kenelle

      suuntaan esirukouksen rappiolle meneen vl-uskon puolesta?

    • Exä-vl

      Et taida olla ainut joka rukoilee minun puolesta palaamisen armoa. :-D

      • vanhanaikaine

        Aiheena nainen taas keskusteluissa. Pitäkää vl:t pintanne, naisen paikka ei ole saarnatuolissa!

        Voi luoja keskustelijanaiset....siis teologit...jos ette tiedä kuka paavalin kirjeistä osan on kirjoittanut niin "kyllä sen joku uskovainen on kirjoittanut kuitenkin".... tosi vakuuttavaa. Ja mikä Paavali on jumalan sanan opetuksia kirjoittamaan.. nyyh. Keskustelkaa mieluummin Jumalan sanaan (ja missä sitä on)


      • Oli kyllä niin
        vanhanaikaine kirjoitti:

        Aiheena nainen taas keskusteluissa. Pitäkää vl:t pintanne, naisen paikka ei ole saarnatuolissa!

        Voi luoja keskustelijanaiset....siis teologit...jos ette tiedä kuka paavalin kirjeistä osan on kirjoittanut niin "kyllä sen joku uskovainen on kirjoittanut kuitenkin".... tosi vakuuttavaa. Ja mikä Paavali on jumalan sanan opetuksia kirjoittamaan.. nyyh. Keskustelkaa mieluummin Jumalan sanaan (ja missä sitä on)

        puutaheinää jutustelua. En itse näin amattitaidottomia telogeja palkkaisi minkäänlaiseen diakoni, sen enempää kuin opetustoimeenkaan!


    • Iltapuhe

      Nyt ollaan asian ytimessä tuosta jeesuksen historian kohdasta. Saisinkohan käydä esittamässä pari kysymystä aiheeseen liitteyen, jotta puhujaveli voisi vastata niihin. Sujuvasti tulee raamatun kohtia mutta kun noukitaan sieltä täältä sitä sun tätä eikä pysytä samassa aiheessa ja kappaleesa. Kun joskus tutkittais asiaa, kappaletta tai aihetta laajasti, mutta aina puhe poukkoilee ja sitten yli puoli puhetta on OMAA tulkintaa. Ja päästään taas siihen syntien anteeksiantoon syntien anteeksiantoon anteeksiantoon. Katsotaas sitten taivaan porteilla onkos ne anteeksi annetut!

    • Tämä puhe

      puolestaan on sisäsiitoista sekopäistä pohdiskelua!

      • Loppupuolella

        Nyt sitten sätittiin niitä soraääniä jotka seurakunnassa yrittävät saada muutosta aikaan. Toisaalta ok, toisaalta justiin osoittaa mitä lestadiolaisuus on. Johtoryhmä vetää linjat, olkaa soraäänet hiljaa. Julkinen nuhtelu teille jotka muuta yritätte!

        Oi herra jumala kiitetty kiitetty kiitetty, että ohjasit minut pois tuosta porukasta! Vaikka pientä kaipausta oli suviseuroihin niin kuunneltuani viikonlopun seuraradiota, viimeinenkin kaipauden tunne hävisi. Ja ei, en kaivannut oppia tai kokenut huonoa omaa tuntoa vaan ihmisiä. Mutta, kuuntelemisen jälkeen, kuinka kaipaisin enää noita ihmisiäkään? Saa olla luja usko


      • jeesjeesjees
        Loppupuolella kirjoitti:

        Nyt sitten sätittiin niitä soraääniä jotka seurakunnassa yrittävät saada muutosta aikaan. Toisaalta ok, toisaalta justiin osoittaa mitä lestadiolaisuus on. Johtoryhmä vetää linjat, olkaa soraäänet hiljaa. Julkinen nuhtelu teille jotka muuta yritätte!

        Oi herra jumala kiitetty kiitetty kiitetty, että ohjasit minut pois tuosta porukasta! Vaikka pientä kaipausta oli suviseuroihin niin kuunneltuani viikonlopun seuraradiota, viimeinenkin kaipauden tunne hävisi. Ja ei, en kaivannut oppia tai kokenut huonoa omaa tuntoa vaan ihmisiä. Mutta, kuuntelemisen jälkeen, kuinka kaipaisin enää noita ihmisiäkään? Saa olla luja usko

        Pysy pois vaan. Kaikki voittavat.


    • kuulijoita on

      Yli 50 000 kuulijaa 58 eri maasta.

    • kadotukseen matkalla

      Meitä on netin äärellä 50000kuulijaa, olikohan 58eri maassa. Monikohan meistä on epäuskoisia ja moniko uskovaisia. On se mahtavaa kun jumalan valtakunta leviää internetin välityksellä vihdoin koko maailmaan. Ettei vain pelastusta saarnattaisi pelkästään suomessa suomalaisille. Ja nyt jo sentään 0,5prosenttia maailmassa saa mahdollisuuden parannukseen, kun suomen kielen lisäksi on englannin kieli käytössä.
      Itse syntynyt jumalan sanan lähteelle, armoa vastaanottamatta. Voi niitä ihmisiä maailmassa joilla ei koskaan ole mitään mahdollisuutta päästä pelastuneiden joukkoon. Kommentointi osaltani päättyy tähän. Ketjun aloittaja.

    • itäs.

      kuka tuommoista paskaa jaksaa kuunnella kun tuo uskonto on niin epärehellistä. Kaikki hyvin kun saavat huiputettua epäuskoisilta rahaa ja uskon miehet saunapuhdasta vittua. Ei muuta kuin jeesuksen nimeen ja vereen. Kyllä täältä vielä totuus tulee esille miten epärehellisiä vl ovat niin kyllä siellä voittosen naamakin venähtää....

    • Kaksi minää

      kaksinaismoralismia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • M.L.

      "Millaista on toimia uskovaisena seurakunnassa?" "Onko luontevaa olla uskovainen kirkon työntekijä?" kyselee toimittajatyttö Kirkon työssä -otsikon alla. Ohjelmassa haastatellaan ev lut -seurakunnassa työskenteleviä vanhalestadiolaisia. Diakoni, suntio, kappalainen. Eikö tuollainen kahdella tuolilla istuminen käy raskaaksi?

      http://www.suviseurat.fi/2011/Fi:Seuraradio/ohjelma

    • Työtön30 000

      Niinpä. Ollaan työssä työnantajalla palkan takia, vaikka katsotaan olevan erilaisia ja jumalalle kelpaavampia kuin muut. Mutta kun ei ole varaa lähteä työstä, mitä olisi tilalle? 30000uskovaista kärsisi, kun lasketaan vanhempien pappien lapset ja lapsenlapset ym.muu suku, ja kolehtirahan väheneminen jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe