Kuljetusliike Talja & Koskinen Oy

Makke586

Millainen firma? uutta kalustoa? kertokaa hyviä ja huonoja puolia!

38

5401

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuski74

      en lähtis siihen taloon saattaa jäädä palkat saamatta...

    • Jakke313

      Juu mää lähre vaa semmosee paikaa ajaa mis on uus fh750 tai r730 kato ku mun ei tartte romuilla ajaa. Ja paskoi ajoikaa en aja ollenkaa enkä aja viikolloppusi.

    • Oikeus

      Jos olet sellainen persläpi kuski joka ei hommiaan hoida niin ei sulle kuuluis palkkaa maksaakkaan!!!

    • kuljettajapoloinen

      joka toinen perjantai palkka tilillä ja just sellainen ku kuuluu!!!

    • Sivustakatsoja

      Kyseisen firman kuskit täysiä apinoita, hyvä jos lukea osaa.
      Kertoo aika paljon vaihtuvuudesta, se että mollin sivuilla on jatkuvasti paikka auki uudelle kuskille. Koko ajan vaihtuu kuskit, syitä saa hakea johtoportaasta.

    • mahtavakommentti

      sivustakatsoja. onko syytä haukkua kuljettajia jos firma ei miellytä ,on ihan selvää sun kommenttisi perusteella olet koittanut päästä töihin sinne mutta kun et ole apina ei natsanut. surullista tämmöiset haukkumiset...

    • kannattaa yrittää.

      palkka tulee kyllä ajallaan ja niinkuin pitääkin..
      Reilu isäntä jos teet työsi niinkuin kuuluu! Ja pidät sanasi.
      Jos homma ei toimi, niin ei katso kauan leikkimistä!

      • Terv, Kilpailija

        Yritys kasvanut huimasti lähivuosina. Siinäkin voi olla syy että mol.fi paikkoja on löytynyt! Yrityksessä paljon "vanhaakin porukkaa"


      • ex talja koskinen

        ei se johtokaan pidä lupauksia.. luvataan kuut taivaalta mut mikään ei pidä paikkaansa..kalusto on mitä on..


      • Rahtisetä

        Ihan hyvä paikka jos teet hommat kunnolla palkka kilisee tilille aina oikeana päivänä kaikkine lisineen


    • ex kaveri koskisen

      Eipä oo kehumista johto on täys ääliöitä täynnä....!!

    • enkä ole kateellinen

      Vaikkakin olen osittain kilpailija niin tämä tähden lento loppuu alle 5 vuodessa.

    • Ymmärsi Lähteä...

      Täyttä totta,työntekijöitä siirrellään yrityksestä toiselle ihan miten vaan,jos ei käy,seuraa potkut jostakin syystä,"ala nimiä on useita" ..ja johtoportaassa on todellakin parantamisen varaa,mitä suurempi asema,sitä enemmän "uhkaillaan"...en toivo kenenkään hakevan töihin heille..ja palkasta,se tosiaan tulee joka toinen perjantai ja aina saa olla soittelemassa kun tunteja on "hävinnyt" johonkin..hienoa kun ei tiedä mitä tulee tiliä...kalusto on myöskin mitä on,hävetti ajaa romuilla,joita ei edes saada korjata/oman henkensä kaupalla ajaa,jos ei renkaat niin kaikkea muita vikoja...

    • jep4367

      Voin sanoa, että kyseisessä firmassa ei paljon tieliikennelaillisia kärryjä ole ja kalustosta ei pidetä minkäännäköistä huolta. Autot ajetaan hyväkuntoisista paskaksi parissa vuodessa, huoltoja ei pahemmin tehdä.

      Johtoportaalla ei minkäännäköistä kiinnostusta korjauttaa vehkeitä, huoltoon viedään viedään/hinataan vasta sitten ku auto leviää ajossa. Massin tunkeminen omiin taskuihin täysin läpinäkyvää.

      Joten lähtekää helvettiin tuolta jos ette vielä ole sitä tehneet.

    • läski+

      Tykkään yli kaiken olla töissä tuolla. Jo monta vuotta.

      Aina on rahat tilillä kun pitää, jos tunteja "häviää" se johtoo aina työntekijästä, ettei ole hoitanut tuntilimotuksia kunnolla. Maksaavat enemmän kuin pitäisi.

      Autojen kunnossapitoon vaaditaan kuskeilta hieman oma-aloitteisuutta, jos sitä ei ole niin on autotkin paskana.

      • paavali25

        eikä maksa enemmän kuin tes


    • mulkero99

      kolja&taskinen

    • Kestävämpi firma

      Huomaa että kynätunti miehiä harmittaa firma joka maksaa tehdyistä tunneista eikä nenän kaivuusta.

    • 125167

      no kyllä siellä aika moni saa enemmän ku tessin mukaa palkan.. ei tosin ihan kuka vaan. eihän muuten hyvät kuskit matkassa pysyis

    • Terkkuja Terolle :D

      Itse töissä siellä olin muutaman vuoden. Tili tuli aina tilipäivänä, eikä kyllä tuntejaan puuttunut jos vaan osaa tuntilappunsa täyttää. Plussaa päivätyöstä, ei tarvinut autossa yöpyä. Hyvälle työntekijälle kalustokin oli ihan ok, eikä kaikki talipäät siihen koskeneet. Palkkaus oli alkuun ehkä hieman alikanttiin, mutta keskustelemalla siitäkin päästiin sopuun (varsinkin kun huomasivat että töitä tehdään).

      Johtoportaassa tasan yksi henkilö jonka kanssa ite tuli toimeen, Herra Koskinen itse. Kaksi muuta sitten, noh... ei heistä sen enempää..

    • Talousnikkari

      Firman taloustiedot on julkisia.´Jos on AAA-luokitus niin voit olla varma
      ,että palkat tulee ajallaan. Nääs kyseisen luokituksen menettää jos
      mokailee esim.palkkojen kanssa ja asia tulee tietoon .
      Edellisten vuosien tiedot on ilmaisia.Tuoreet tiedot maksullisia.
      Jos tunnet jonkun yrittäjän niin hänellä luultavasti on mahdollisuus
      päästä tutkimaan tuoreita tietoja(yrittäjät haluavat tarkistaa asiakkaitensa
      taustat) Eli hyödynnä kaikki mahdollisuudet.Nyky duunari on fiksu
      tarkistaa ensin taustat ja sitten vasta neuvottelee duuneista.

      • dhl

        niin varmaan joskus ollut vuonna nakki ja muusi


    • Rooroope

      Taidatte olla kaikki firman puolestapuhujat ns "pikku teroja". Kastelette kukkia ja kolaatte lumet pihasta kun johtaja käskee? :D Mitään hyvää tästä lafkasta en oo kuullut,kuten muistakaan "teron" tai jonkun "pikkuteron" firmoista,joita pyöritetään papereille erinäisten "pikkuterojen" voimilla.. Pelleä porukkaa

    • RahtiRane

      Mikäs on nykyään meininki?
      Näköjään kuskihaku päällä.

    • Rahtisetä

      Hyvä firma palkat tulee ajallaan aina jos olet tekijä miehiä!

    • JanForström

      Todella asiallinen firma. Ei mitään pahaa sanottavaa ole.

    • Jesus65

      Hyviä kuskeja!

      • TyötönTahvo

        Ei saa koristella ajokkia eikä varastaa naftaa, surkee talo.


    • NäinJyväskylässä

      Viestiketju aloitettu 7 vuotta sitten, Sitten tällainen työtön Tahvo laukoo älyttömyyksiä tänne vuonna 2018 13.5 äitienpäivänä. Olisi tuonkin ajan käyttänyt järkevämmin. Käynyt suihkussa, laittanut hieman parempaa päälle,kammannut tukan ja vienyt omalle äidilleen upeat ruusut kiitokseksi siitä ,että äiti on kestänyt kaikki nämä vuodet kaikkia ääliömäisiä toilailuita mitä hänen kullanmuru poikansa on aiheuttanut mielipahaa omalle äidilleen toistuvasti vuodesta toiseen.
      Tässä kymmenisen vuotta sitten istuin ongella kesälomallani järvenrannassa. Siinä onkiessani paikalle paikalle saapui iäkäs nainen. Hän siinä kyseli,että onko hänen poikaansa Alpoa näkynyt. En ole ketään Alpoa nähnyt sanoin. Siihen mamma tokaisi Perkeleen Alpo pelkkää harmia olisi pitänyt heti vauvana laittaa säkkiin ja heittää järveen koko poika. Pelkkää harmia koko ajan. Vuosi tästä tapauksesta luin lehdestä,että kyseinen Alpo oli sammunut korvikealkoholiin kuusen juurelle 27 asteen pakkaseen ja siinä se oli sen äidin kullanmurun loppu.Surullista mutta niin totta.
      Hän ei ainakaan enää koristele ajoneuvoa tai varasta naftaa.

      • GunterAssCole

        Niin ei saa koristella ajoneuvoa .Ei saa varastaa naftaa.Latvalahotko tänne kirjoittelee. luuserit vai mitä ne elämän epäonnistujat ovat. Edellinen kommentti on oikein hyvä kirjoitus. Jos jokainen ihminen eläisi täällä Suomenmaassa kuten oma äiti on opettanut niin meillä kaikilla olisi vallan mukavampaa täällä elää. Jokainen olisi ystävällinen kaverilleen ja työkaverilleen ja kukaan ei olisi kateellinen toiselle. Mutta ei koska koko kansa on yhtä perkeleen vastahangan porukkaa. Kahvitauolla hymyillään ja sitten heti kun on mahdollisuus niin puuko lyödään selkään.Pomolle puhutaan potaskaa kaverista . Kun perään kysellään niin vakuutetaan ettei ole puhunut yhtään mitään pahaa toisesta. Sellaista se on suomalainen työelämä.Potaskan jauhamista. Mitä huonommmin menee firmalla sitä enemmän potaskaa.Oikein saa paskassa laahata.


      • NäftaKannu

        Eikö naftaaa saa varastaa, minä kyllä varastan omaan ja kaverin Mersuun naftat!
        30v kokemuksella.


    • RehellisyysMaanPerii

      Jos olet nykyaikaisessa ajantasalla talousasioissa olevassa kuljetusyrityksessä töissä arvon Näftakannu niin et kyllä kauan varastele omaan Mersuun naftoja. Uudempien kuorma-autojen viikkoraportit jotka perustuvat auton tietojärjestelmien antamiin raportteihin paljastavat naftan varastamisen hetkessä. Viikkoraportti joka toimitetaan yritykselle auton maahantuojalta kertoo kaiken naftan kulutuksesta kuljettajan ajotapoihin asti. Rajut jarrutukset, osaako kuljettaja hyödyntää rullausenergiaa auton etenemisessä jotta polttoainetta säästyy kaikki paljastuu viikkoraportissa. Ketään kuljettajaa joka tekee työnsä asiallisesti niin tällainen seuranta ei häiritse ollenkaan. Omassa työpaikassani jos kuljettajan tulokset on hyviä,niin vuoden lopussa palkitaan viikon ylimääräisellä palkalla kyseistä henkilöä. Tällainen naftan varastelu onnistuu ainoastaan yrityksissä jossa talous on muutenkin täysin hakoteillä. Kukaan ei seuraa mitään ja palkkaakin ollaan maksavinaan ja kuskitkin on tekevinään työtä. Silloin myös epärehellisyydelle on mahdollisuus jos kuljettajalla ei ole moraalia eikä omaatuntoa ollenkaan.Varastaminen on kuitenkin aina rikos vaikka kyseessä olisikin huono työnantaja.

      • NakuMese

        Meillä kaikki kuskit ajavat omat ajot firman polttoaineella, sehän on kuulunut kuskien luontaisetuihin iät ja ajat,


      • UskotklKaikenMitäLuet

        Ymmärrätkö millä palstalla kirjoittelet? Tämä on Suomi24 ja täällä voi kuka tahansa kirjoittaa ihan mitä tahansa. Et kai tosissasi usko yllä olevaa kirjoitusta polttoaineen varastamisesta tai etkai ylipäätään usko mitäön mitä keskustelussa on kirjoitettu? Anonyymiteetin suojissa kuka tahansa voi kierjoitella mitä paskaa tahansa kenestä ja mistö tahansa. Järki käteen kun Suoli24:sta lukee.


    • NalleKarhuTässä

      Eli Talja &Koskinen Oy on firma jossa talous on täysin hakoteillä ja kuskeilla ei ole omatuntoa ollenkaan.Varastaminen on talon tapa, johonka kukaan ei puutu. Tällaiseen johtopäätökseen tulee jokainen rehellinen suomalainen luettuaan tätä keskusteluketjua. Nyt sitten vaan joku kateellinen ilmiantamaan tämän koko ruletin verottajalle niin eiköhän verokarhu ala penkomaan asioita. Karhu haluaa aina omansa luontaiseduista myös polttoaineista. Onnea vaan Talja&Koskinen Oy:n kuljettajille.Teillä on sitten aika synkkä syksy edessä.

    • VaihtoehdotAikaVähissä

      Onneksi meidän veroasiantuntijat ovat 24 h valppaina ja laitankin tämän yrityksen heti maanantaina 22.5 verottajalle listalle tutkintapyyntönä: aihe veropetos ,henkilökunta tankkaa ilmaista polttoainetta firman piikkiin. No naurakaa vain. Kun olen eläkeläinen niin olen ennenkin paljastanut näitä porsasteluita verottajalle. Ja kas olen niin hemmetin hyvin osannut tehtäväni ja kaikki on saatu kiinni.Kun ynnää firman kirjanpidon ja polttoiaine laskut niin kas sieltä ne "niin sanotut pelimiehet löytyy" ja ei hyvältä näytä rikosekisterissä. petos se on petos vaikka olisi köyhä duunari. Fryckman on edelleen arvostettu viinitilallinen etelä Afrikassa ja Kouri on vankilassa opiskellut lakimieheksi. Mutta se kuljettaja porsas joka varasti naftaa on tulevana syksynä se ehdolliseen vankeuteen tuomittu renttu luuseri. Rikos ei kannata koskaan,kun on perusduunari.
      Duunarin pitää kärsiä ja sitten vielä kärsiä. Sitten 60 vuotiaana kuolema korjaa sadon. Siinä se oli elämä. Sorry nyt vaan.Jotkut naukkaa konjakkia toiset haistelee multaa,

      • V8.Chevy.Diesel

        Tottakai tankkaan oman auton firman piikkiin, sitä ole tehnyt jo yli 40vuotta, olen säästänyt tosi paljon.


    • Jos.Saa

      Kuljetusliike Talja & Koskinen hakee saneerausta....

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1733
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      204
      806
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe