Parkkipaikat Mikkelissä

parkki_pirkko

Onko Mikkelissä kaupungin lähistöllä paikkaa, johon voi parkkeerata pidemmäksi aikaa auton? Käymme aina silloin tällöin Mikkelissä ja tähän asti olemme parkkeeranneet sen 2 h paikoille joten aikaa täytyy käydä aina siirtämässä vähän väliä.

11

6635

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos...

      ...toriparkki sais päättää niin Otavassa olis muutama.

    • Parkissa "jossain"

      Vie auto Hesburgerin pihaan, siellä ei koskaan ole edes lähellekkään täyttä ja kävelytitä satama-linjaautoasema pääset helposti keskustaan. ILMAINEN.

      Jotkin toriparkin omistaja(t) koettavat saada kaikki mikkelin keskustan parkkipaikat maksulliseksi koska toriparkin käyttöaste on ollut odotettua huonompi tai rahanahneus suurentunut. MINÄ EN MAKSA mikkelissä pysäköinnistä,,,menen sitten vaikka kaupoille muualle (Graani tms).
      MITÄ MUUT MIELTÄ ?

      Amiksen vastapäätä on hiekkakenttä jossa vielä parkkeeraminen on ilmaista, jos ei tää/nää rahaahneet kuspiät pääse muuttamaan sitäkin

    • haisee...

      Tässä onkin mielenkiintoinen kähmintä takana. Osuuskaupan edustajiston jäsenet on tuolla : http://laari.sok.fi/documents/66560/069bbaf4-65b6-4231-92ac-20dd98447524 . Edustajistosta löytyy mm. Pöntinen, Koivikko, Taavitsainen, Seppälä. Lisäksi Martti Lokka on osuuskaupan hallintoneuvostossa.

      Kaupungin teknisessä lautakunnassa (kaupungin pysäköintiasiat) on mm Pöntinen ja Koivikko. Kaupunginvaltuustossa on mm Taavitsainen, Seppälä, Lokka... Kaupunki vuokrasi osuuskaupalle maa-aluetta ja rakennuksia pilkkahintaan.

      Mikkelin Toriparkki Oy:n omistajina on mm. Kaupunki ja Osuuskauppa (Kiinteistö Oy:nsä kautta). Toimitusjohtaja on Lokka, hallituksessa osuuskaupan Hämäläinen ja kaupungin Seppälä. Toriparkki Oy on vaatinut kaupunkia lisäämään maksullista pysäköintiä sekä määrällisesti että hinnallisesti. Luultavasti toriparkki antaa alennusta/hyvittää pysäköintimaksuissa osuuskaupan asiakkaita.

      Minusta tässä haisee jotain. Ja pahasti. En tule käyttämään toriparkkia. Enkä kaupungin maksullisia pysäköintipaikkoja. Enkä asioi osuuskaupan liikkeissä/ravintoloissa.

      • odotellaan...

        ...että paikallinen lehti tekee jutun kunhan muilta kiireiltään ehtii. Oletan nimittäin että nimimerkki "haisee..." ei ole toimittaja. Mutta hyvän jutunaiheen on keksinyt.


      • Muuten hyvä...
        odotellaan... kirjoitti:

        ...että paikallinen lehti tekee jutun kunhan muilta kiireiltään ehtii. Oletan nimittäin että nimimerkki "haisee..." ei ole toimittaja. Mutta hyvän jutunaiheen on keksinyt.

        ...mutta ei korppi korpin silmää noki.


    • Toriparkki palvelee

      Vie auto toriparkkiin. Voit pysäköidä joko tuntimaksun tai kk-maksun taksalla eikä autosi ole talvella luminen eikä kesällä pölyinen.
      Kaiken lisäksi auto on keskellä kaupunkia eikä ole pitkä matka ostoksille.

      • lortti makki

        Hyvä Martti! Hienoo et sääkin olet kiinnostunut mielipiteistä.
        En mää kyllä kuitenkaa kurvaa sinne sun luolaparkkiis, Meen tonne raaniin, ilmanen pysäys ja kaikki mitä tarvii.


      • tosi vaikee
        lortti makki kirjoitti:

        Hyvä Martti! Hienoo et sääkin olet kiinnostunut mielipiteistä.
        En mää kyllä kuitenkaa kurvaa sinne sun luolaparkkiis, Meen tonne raaniin, ilmanen pysäys ja kaikki mitä tarvii.

        Voi, voi Mikkelin kokoisessa kaupungissa en ole koskaan vielä törmännyt tuohon pysäköinti ongelmaan. Toriparkkissa en ole käynyt kuin kerran ja silloinkin vain tutustumassa. Ei sen auton tarvitse olla aina siinä oven vieressä. Carlson halli on tosi hyvä ja aina mahtuu ja kaupassa asioidessa saa kakis eurosen takaisin. Taitaa olla monella korvienvälissä tuokin ongelma, relatkaa nyt vähän ja todellakin toriparkki poikottiin ei ollut välttämätöntä rakentaa.


    • Rsto Reipas

      MINÄKÄÄN en maksa parkkeeramisesta Mikkelistä,,,EN KOSKAAN

      TEHDÄÄN yhdessa poikotti toriparkille, ja kaikille maksullisilla parkkipaikoille

    • Paljasjalkajussi

      MIkkelissä on kaupungin lähistöllä montakin parkkipaikkaa. Oletan että et tarkoita koko Mikkelni kaupunki vaan kaupunkitaajamaa. Silloin voi valita vaikkapa Visulahdesta, Rantakylästä, Karkialammelta, Tuukkalasta, Rämälästä, Varsavuoresta, Ihan mistä suunnasta tulet. Siitä jatkat sitten paikallisbussilla keskustaan. Mikäli haluat kävellä kotvasen, löytyy paikkoja Mikkelipuistosta, Kenkäverosta, satamasta, Kasarmialueelta, Saattotieltä, Rokkalasta, jne.
      Ydinkeskustassa on muutamia mahtavia paikkoja, mutta ne ovat yleensä varattuja, joten jemmaan ne itselleni enkä kerro. Ne eivät ole katujen varsilla, vaan pihoilla. Toki katujen varsillakin on paikkoja vaikka kuin, kun vain viitsii vähäsen tsiikata ympärilleen. Muutama mainio paikka on kirkon edessä vieressä ja takana. Sitten on se Marskin entinen aukio eli Suur-Savon aukio. Sairaalan parkki on useimmiten täynnä, mutta Vuorikadulla on yllättävän hyvä vaihtuvuus. Linnankadun alapäästä alkaen on Mannerheimintiellä pitkin matkaa useita paikkoja. Mikonkadulla, Porrasalmenkadulla, jopa Maarerrankadulla on ilmaispaikkoja Moniin vuosiin en ole maksanut sentin senttiä edes kiiretapauksissa. Aina löytyy alta sadan metrin joku paikka. Ne jotka valittavat maksuista ovat kai jotekin henkisesti jälkeenjääneitä tai aistivammaisia kun eivät näe toria kauemmas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe