Vammalan kuljetus-pojat

--------------------

Kuka on ollut kyseisessä firmassa töissä? Olen kuullut että firmassa ei olisi minkäänlaisia työaikalakeja ja että firma olisi kohta menossa konkurssiin. Ja autot ovat melkein kaikki kuin joltain museoajalta, ja yleensä rikki.

57

5100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapitalistiriistäjä

      Ei sinne kannata mennä. Palkkaa ne ei maksa ollenkaan ja minkäänlaisia työaikalakeja ei noudateta. Hulluna pitää ajaa 25 tuntia vuorokaudessa ja yksikään auto ei toimi, kun ne ovat kaikki koko ajan rikki!

      Kaikki on ihan hanurista ja isäntä on ihan hirveä. Sillä on tolkuttoman ruma eukkokin..! Mölemmat rumilukset pitäis haastaa oikeuteen jo ulkonäkönsä perusteella..!

      Älkää ranet vaan sinne menkö..!

      • rahtari kans

        ai onkx sil joku eukkokin ? mä oon luullu et se on ihan sinkku...o) eiku haastaan vaan sit oikeuteen ja mitäs osuutta sillä eukolla muuten kyseisen firman asiaan on? onkx ne naimisis ? omistaakx se eukko siel firmasta jotain kans vai?


      • asiaa toivottavasti

        ihan normaali suomalainen kuljetusalan yrittäjä..kusettaa puukenkä pelleä sen minkä kerkii..toisaalta suurin osa härmäläisistä kuskeista on niin tyhmiä et eivät ota selvää firmoista ja valitetaan joka asiasta ja ajetaan rosentilla kun ajaa saa.... vittu iät ajat kustu omille kengille..


      • risto vauhkonen

        miten pystyy ajamaan 25 tuntia vehkeillä jotka on kokoajan paskana täh....?


    • kuuroko

      Ihminen kuulee kaikenlaista,jos ei satu olemaan kuuro.

    • ex-kuski

      Mitäs työajastasi vähennettiin ja mitä ajoit?

    • eh he heh

      Aijaa.... mielenkiintoista. Nuljut hakoo nuljuilta näköjään tavaraa. Ei ihme että tuntipalkat on perseestä ja joka "penniä" saa ruikuttaa käret ristis. Kyseinen firma hakoo meiltäki tavaraa..

    • Xperience from topic

      Eiköhän kusetuspojat kohta kaadu... On se meininki edelleen sitä 80 - lukulaista. Ei jarruja, Ei valoja ja jos autoo pitäis korjata, niin ei ehdi... Ei kyllä tosin oo rahaakaan... Mutta ei tällanen kuljetuspuolella harvinaista ole.

      • rahti1

        Huhu kertoo että verottaja olisi hakenut kuljetus-pojat konkurssiin. Tiedä sitten pitääkö se paikkansa.


      • Vammala
        rahti1 kirjoitti:

        Huhu kertoo että verottaja olisi hakenut kuljetus-pojat konkurssiin. Tiedä sitten pitääkö se paikkansa.

        Jos joku vielä arvostelee firmaa/kautta levittää huhuja,niin se on poliisi asia.


    • --------------------

      Protestilistalla on nimi. Se ei ainakaan ole huhu vaan faktaa. Poliisi ei sitä paitsi puutu näiden palstojen juttuihin.

    • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Oikein hyvä työnataja on.Maksaa palkat kuten kuuluukin ja töitä saa tehdä niin paljon kun haluaa tai rahkeet kestää.Oikein asiallinen ja mukavan lupsakka heppu se omistaja.Tosin siellä kuten muissakin kuljetusliikkeissa on välillä seassa niitä automiehiä jotka nurisee ja valittaa joka asiasta.Tuommoiset ympäripyöreät on hepreaa jos ei kuljettaja itse aja.Kyllä sieläkin autossa nukutaan se parituntia yössä kuten muuallakin.
      Täälläkin on taas joku teidenritari kuullut paikallisessa Jani baarissa joltakin samanlaiselta,että on huono,niin totta kai se on sitten huono ja taas rekkapenat haukkuu toisilleen jne.....Kunnes huomataan,että ollaan poltettu sillat takana ja nyt ollaan kortistossa.

    • näin

      Empä haluisi moittia mutta ei oo koskaan vielä jäänyt palkat tulemasta ja jos olis rahat loppu niin ei ne perkeleen rekat pyhällä hengellä kai liiku. Koko ajan niitä tossa tulee vastaan mis lukee kuljetus-pojat! remontissa autot käy vähän väliä . JOSPA SOVITAAN NYT JOS ETTE TIE VITTU ASIOISTA MITÄÄN NIIN PITÄKÄÄ NE SUUNNE KIINNI.!!

    • Lapinkiertäjä

      olen ollut monta vuotta töissä kuljetuspojilla, palkka tuli aina ajallaan ja oikein. Työaikalaista taas pitää liikkuva poliisi (LP) huolen ja kontrollin, eipä ollut koskaan mitään huomauttamista kiekoissa. Lepoajat, ajoajat ja tauot paikallaan. Auto ei koskaan jättänyt tielle, kiitos huollon ja toki pitää myös itse pitää työkalustaan huolta. Jos terveys ei olisi pettänyt niin ajaisin vieläkin. Kaikkea hyvää Vammalan kuljetuspojille.

    • jude4

      joo ei moittimista rahat tuli mitä pitikin ja töitä oli harasoo kuljetus pojat

      • tiprotranss

        Kari kehuu omaa puljuusa viesti toisesa jälkeen.Kyl siit sinisest scaaniastaki lähti kilvet mis oli ne peilimainokset


      • voi vittu
        tiprotranss kirjoitti:

        Kari kehuu omaa puljuusa viesti toisesa jälkeen.Kyl siit sinisest scaaniastaki lähti kilvet mis oli ne peilimainokset

        INARI SCANIASTA EI OO KOSKAAN LÄHTENYT KILVET T:scanian entinen kuljettaja!


    • --------------------

      Inari Scania on ollut jo vuoden verran romuttamolla. Koko firma on selvitystilassa, ja itella hoitaa nykyään maskun kalustetalon kuljetukset joten huonekaluajokin hiipuu. Tai voi olla onni että hiipuu, koska juuri se ajo on täysin tappiollista.

    • 5v. kupolla töissä

      Styroksiajo on ainoa ajo mikä kupolla kannattaa. Huonekaluajo kusee perseestä ja on se mikä vie koko katteen miinukselle. Johtaja ei vaan tajua, että huonekalujen ajaminen tulisi heti lopettaa. Kuljetuspoikien autot ovat kaikki lainvastaisia. Jos poliisi pysäyttää niin kilvet lähtee heti.

      • saksanseisojavoimaa

        onhan se maailma mallissaan,kun liiasta työnteosta joutuu oikeuteen ja vielä kuulema saattaa ihminen jopa siitä työnteosta väsyä,voi heleevetin kuustoista etten muuta sano.

        Onko kukaan ajatellut,että työntekijät olisi itse halunneet tehdä paljon töitä ja työnantajaa siitä sitten rangaistaan.

        On meillä pojat ja tytöt asiat päin peersettä,kun työnteko on laissa rangaistavaa ja rikollista.


    • ex-kupolainen

      Siltä firmalta häviää loputkin autot, ja myös kuskit. Autoista viedään kilpiä kuin jo ennen joulua alkosta viinaa. Mikään auto ei ole laillinen tuossa firmassa. Johtajaa ei kiinnosta mitä siellä tapahtuu ja huonekaluajo kusee koko firman tuloksen raskaasti pakkaselle.

      Lähdin kyseisestä puljusta viisi vuotta sitten kun se vielä meni jotenkin. Nykyään sen menoa vauhdittaa loppuunajetut ja huoltamattomat autot jotka ovat aikapommina maanteillä.

    • ex-kupolainen

      Viimeinen tieto taloussanomien sivuilta kertoo, että kuljetus-pojat ovat tehneet viime vuonna tappiota 108000 euroa. Milloin firman johtaja tajuaa, että yritys joka tekee tappiota joka vuosi, ja joka on jo velkasaneerauksessa, kannattaisi lopettaa ja kuopata?

      Tuolla kyseisellä firmalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin konkurssi. Jos vuosi vuoden jälkeen ajetaan tappiollisia reittejä, varsinkin huonekalupuolella, niin tulos on juuri tuo mikä nyt on nähtävissä.

      Paljon siinä puljussa ajetaan, mutta johtajalla ei näköjään matematiikka ole lainkaan hallussa. Itse lähdin tuosta firmasta viitisen vuotta sitten pois, kun tuntui, että mikään siellä ei pelannut. Palkat kyllä tulivat, mutta autot ovat pommeja, ja työaikalakeja ei noudateta lainkaan. Pahin lainrikkomiseni oli se, että ajoin samoilla silmillä lähes kaksi vuorokautta putkeen.

    • 13+2=?

      Meitä ex-kupolaisia täällä näyttää olevan enemmänkin.itellä ei ole karista mitään pahaa sanottavaa,kaikki pelas niinkun sovittu.en ymmärrä tommosta ämmämäistä jälkeenpäin valittamista.jos ei ole miestä sanoo päin naamaa,niin ostakaa hamekangas.

    • Auramaalla ajava

      Kannattaa miettiä miksi kuskit karkaavat muualle jos kaikki kerran pelaa. Palkat kyllä tulivat niin kuin pitikin, (tosin mönesti myöhässä) mutta jos aina joutuu ajamaan kalustolla josta ei tiedä milloin se laukeaa, tai kiekko on joka reissun jälkeen laiton, ja saa pelätä koska poliisi ottaa haaviin, ja nappaa kunnon sakot, tai ottaa jopa kortin pois.

      Jossain pitää olla myös järkeä siinä, että lakia ei voida toistuvasti rikkoa. Itse kieltäydyin muutaman kerran lähtemästä reissuun kun sanottiin missä minun pitäisi käydä päivän aikana, ja kun katsoin rahtikirjojen määrä, niin tiesin heti että reissussa menee aikaa pari päivää. Siis ei mitään järkeä lähteä liikkeelle kun tiesi kuinka paljon joutuisi rikkomaan lakia.

      Nykyään muuten on enää yhden käden sormissa laskettavissa firmat jotka rikkovat työ ja ajoaikalakeja. Jos firma saa julkisuutta vain siten, että siellä toistuvasti rikotaan lakeja kovista sakoista huolimatta, niin siinä kuljetusfirmassa on silloin kaikki muutkin asiat päin h-elvettiä.

    • Eikö tajua lopettaa

      Vieläkö tämä firma on hengissä? Ainakin tällä viikolla sen yksi auto hajosi. Taisi olla huonekalu ajossa oleva auto. Miksi ylipäänsä tälläisen firman annetaan jatkaa toimintaa? Sillä yrityksellä ei ole minkäänlaista ulospääsyä talousahdingosta. Tai on sillä, se on se kuuluisa kurssi, nimittäin konkurssi. Mutta minkäs teet kun yrityksen omistaa laskutaidoton tyhjätasku.

      • sakwau

        Eikö tajua lopettaa.. Kyllä on ihmeellisiä kommentteja sullakin mitä se sinulle kuuluu mitenkään ,miten nämä päättävät lopettaa tai jatkaa, Kannattaisi olla tyytyväinen että löytyy vielä näitä jotka koittavat edes jotenkin sinnitellä tässä kovassa tilanteessa ,,,,,,,Elikkä eiköhän sinun kannattaisi katsoa että omat asiat on jotenkin reilassa.......


    • --------------------

      Se nyt on aivan sama mitä kuljetuspojista täällä puhuu. Kun tuollaisia kuljetuspoikien tapaisia firmoja on niin ne tappaa koko kuljetualan suomesta. Ensin rikotaan lakeja mennen tullen ja sitten laitetaan veronmaksajat maksamaan niiden jättämät laskut.

    • Rahti Raimo

      Jos sen asian sanoo nätisti, niin Suhonen ei osaa hommiaan. Siitä koko homma on kiinni.

      • 007*2

        rahti raimo voi mennä kyseiseen firmaan ja laittaa se tuottamaan,uskoisin että saat työstäsi kohtuullisen korvauksen.
        täällä riittää näitä arvostelijoita kenellä ei ole varaa ostaa edes yhtä rengasta tai tankkia täyteen.
        pakko pitää suomalaisiakin yrittäjiä tien päällä,mistä ne viron pojat sitten tankkaisivat kun taukopaikoilla olisi vain omat heimoveljet.


    • ex-kupolainen

      Vieläkö se Kosken Volvo on huonekaluajossa? Autosta on poliisi jo muutaman kerran vienyt kilvet. Kuskien on edesvastuutonta antaa ajaa tuollaisella paskapommilla liikenteessä.

      Vieläkö siellä se eräs kuski rikkoo työaikalakia mennen tullen? Ainakin Itä-Suomen lenkillä lakia rikottiin aivan tolkuttomasti.

    • JoPet

      No hiiohoi...

    • jussu

      Konkkaan juuri menossa...

    • Ohi ajanut

      Kosken volvo oli taas hajalla Pohjois-Suomessa. Konkka on taas askeleen lähempänä.

    • Kapitalistiriistäjä

      Kuljetus-Pojat on toiminut kohta 25 vuotta. Kuskiapinat ovat odottaneet konkurssia kieli pitkällä ainakin 10 vuotta..nyt menee..eiku nyt..nyt se on jo..mä kuulin et nurin..nonyt se pisti kupit nurin..ihan kohta kellahtaa....:)

      Odottavan aika on pitkä..siinähän teillä on hommaa..omista sössimisistä ei niin väliä mut ko se kupo on kuulemma jo nurin..ainakin melkein..hahahaha!

    • 5v. ex-kupo

      Eiköhän viisi tappiollista vuotta putkeen kerro missä mennään. Ei yksikään firma joka tekee vuosi toisensa jälkeen tappiota voi jatkaa toimintaa. Kyseisen firman autot ovat muuten kaikkein heikoimpia mitä raskaassa liikenteessä kulkee. Aina joku noista autoista on poliisin ratsiassa. Useampi auto on poistunut liikenteestä viimeisen parin vuoden aikana.

      Kupo käy taistelua vain enää aikaa vastaan, siitä milloin tulee lopullinen kuolinisku. Yksikään itseään kunniottava kuski ei siihen firmaan jää töihin. Vain muutama styroksikuski pitää enää tuon firman jotenkin pystyssä. Ulkomaanajot, ja huonekaluajo kusevat koko homman jossain vaiheessa lopullisesti.

    • 5v. ex-kupo

      Nykyään kuljetuspoikien rinnalle on perustettu Vammalan Kupo Line Oy. Voi v.ittu tuota touhua. Kuljetuspojat pitäisi jo asettaa konkkaan. Kun firma rikkoo kaikkia lakeja, niin se on rehellisiltä yrittäjiltä pois.

      • sakwau

        lopeta tämä morkkaaminen tällä palstalla...sulla kun on hyvät tiedot ,niin mene tekemään ilmoituksia ,sinne minne ne kuuluvat....Toiseksi ei ole yhtään rehellistä yritystä varmaankaan Suomen maassa kuljetuspuolella....Kaikilla on varmasti ketunhäntä kainalossa ....noh paitsi ehkä Luodin Antti...


    • lervonen

      Vammalan kuljetus-pojilla menee tätä nykyä lujaa ja vahvasti.

    • ihmenarinaayrittäjis

      liitonmiehet narisee.......ja valittaa.....laittaa oma firma ja saatte määrätä palkkanne ja lomanne...muistaa palkata firmaanne työmiehiä ja naisia ja antakaa heille hyvät edut ja reilu palkka...se on enemmän kuin liiton palkka.... .
      ja vain uusia autoja.....kiitos.

    • Kannu kakkonen

      Nyt on kuljetus-pojat virallisesti jo konkursissa. Ei ihme kun katsoo sen johtoa, ja miten sitä firmaa johdettiin.

    • ämpäri kolmonen

      Kannu kakkonen,nyt on tilaisuutesi perustaa kuljetusliike ja näyttää mallia miten sellaista johdetaan ja tehdään voittoa.
      Vai oletko pelkkä narisija ja muiden arvostelija?
      sivustaseuraajia ja "neuvonantajia"riittää .

    • Kannu kakkonen

      Vastaus ämpäri kolmoselle. Kuljetusliikettä mikä oli kuljetus-poikien kokoinen kuljetusliike, niin ensimmäinen asia on se, että firman omistaja ajaa myös ITSE autoa.

      Toinen pointti on se, että kaikki kannattamattomat ajot on lopetettava heti, eikä vasta sitten kun firma menee nurin.

      Ja kolmas asia on se, että firman omistaja jättää politiikan. Jos näitä neuvoja noudattaa saa jo kannattavuutta aika tavalla.

    • saavi 2

      sullahan on teoria hallussa,ala kuljetusyrittäjäksi mahdollisimman pian ettei eurot valu hukkaan.
      omistaja ratin taka ja palkkaa tilalleen ajojärjestelijän joka hoitaa myös kaikki päivittäiset asiat,paljonkohan tulee säästöä?

      mistä niitä kannattamattomia ajoja tulee?yksivaihtoehto on osaamaton kuski,sillä on melko suuri vaikutus asiaan.toinen on jatkuvat veronkorotukset.kolmas on vanhat autot, suuret korjauskustannukset ja polttoaineenkulutus.voi myös johtua ajon tilaajasta/maksajasta.

      osaat varmaan kertoa paljonko tuo politiikka on vienyt firmalta voimavaroja,rahassa ja työtunneissa vai miten se voi vaikuttaa firman kannattavuuteen?taitaa vain olla sinulle puolue väärä?

      itse pitäisin tärkeimpänä asiana että on luotettavat ja asiansa osaavat työntekijät,sillä asialla säästää kuukaudessa tuhansia mutta sinulle se taitaa olla pieni juttu kun et maininnut.

      montako autoa ostit konkurssipesältä?

    • Kannu kakkonen

      Vastaus saavi 2,lle. Koska OSAAN laskea, niin en ostanut yhtään autoa konkkurssipesältä. Sitä paitsi, KAIKKI Suhosen autot olivat loppuunajettuja romuja.

      Mitä tulee politiikkaan, niin en äänestä koskaan, joten puolue ei ole sen enempää oikea kuin vääräkään. Mutta kun kupon tilanne oli jo valmiiksi täysin kaaottinen, niin firman omistajan tulee laittaa KAIKKI voimavaransa firman johtamiseen, ei politiikkaan.

      Jokainen vastuullinen kuljetusyrittäjä lopettaa jokaisen kannattamattoman ajon, eikä jatka sitä härkäpäisesti hamaan katkeraan loppuun asti. Jos yrittäjältä puuttuu laskutaito, niin Hän on silloin kykenemätön hoitamaan kyseistä yritystä.

      Sitten antaisin sinulle saavi 2 erään neuvon. Älä tule tänne palstalle, kun et osaa edes kirjoittaa oikein. Eräs pikkuvinkki Sinulle, jokainen lause aloitetaan isolla kirjaimella. Onko Sinulta koulu jäänyt kesken?

    • sammio 7

      Kun ei ole enää mitään sanottavaa puutut epäolennaiseen kuten kirjoitusvirheisiin,miten se kirjain muuttaa sen sanan merkityksen jos se on pieni TAI iso? Osasit kuitenkin tulkita oikein lukuisista virheistä HUOLIMATTA?

      Neuvoit edellisessä viestissä omistajan ajamaan ja nyt laittamaan KAIKKI aikansa firman JOHTAMISEEN.
      Ajoaikalaki koskee myös omistajia,jos ajat niin todennäköisesti joudut olemaan paljon pois pajalta ja toimistolta missä voisi omistajasta olla enemmän hyötyä kuin olla tienpäällä nukkumassa.
      Neuvoillasi voi tulla loppuun palaminen aika äkkiä kun elämässä ei muuta saisi olla kuin työ,kuvittelisin että politiikka tuo erilaisia ihmisiä ja asioita arkeen,on varmaan mukavaa vaihtelua nähdä muutakin kuin kuorma-autoja.

      Oletko huomannut että paljon kaatuu muitakin kuljetusyrityksiä,mistäköhän moinen johtuu?Suhosen firmoja tuskin kaikki vai onko niissä kaikissa huonot johtajat?Voisiko syytä hakea jostakin muusta?

      NYT on isoja kirjaimia,saithan sielullesi rauhan?
      Vedä nyt vähän henkeä ja kerro mitä muita virheitä tekstistä löydät,anteeksi kun en totellut käskyäsi pysyä täältä kouluja käyneiden palstalta pois.
      Jokaisella ihmisellä on oikeus vapaaseen sanaan ja mielipiteeseen,myös niillä jotka tekevät virheitä.
      Kaikki koulut mitkä aloitin eivät jääneet kesken.KIITOS antamastasi pikkuvinkistä,taas opin paljon.


      Paljon on vähemmän ajettuja ulosmitattuja autoja taas myytävänä huutokaupoissa ja kaupoissa myydään uusia,eli Suhosen vanhat romut eivät ole este firmasi perustamiselle.Nyt sinulla on näytön paikka.
      Yleensä ne jotka seisovat kädet taskussa montun reunalla katselemassa kun joku kaivaa,ovat parhaita lapiomiehiä.Taidat kuulua niihin?

      • sama sammio

        Lisätään vielä että jokainen vastuullinen kuljetusyrittäjä ajaa sopimuksensa loppuun vaikka se olisi tappiollista,kyllähän sinä tiedät paljonko tulee sopimussakkoja jos lopettaa kesken ja maine(jos sitä on) saattaa kärsiä.Tulee edullisemmaksi ajaa sopimus loppuun tappiolla kuin maksaa sakot ja kuljettajille kotiin tekemättömistä töistä.Maksaa sekin kun autot seisoo pihassa.


    • ex-kupo 6v

      Valitettavasti olet joku tyhmä idiootti, joka ei tiedä mitään kuljetusalalta. Kunnolliset kuljetusyrittäjät saavat AINA firmansa kannattamaan. Suhonen ei kuulu heidän joukkoonsa, valitettavasti.

    • sammio7

      Nimimerkkisi 6v,ikäsi?
      Hyvin täällä ihminen tunnistetaan muutaman kirjoituksen perusteella,olen kirjoitustaidoton koulujakäymätön idiootti.Ja vielä tyhmäkin.Eikö tyhmä ja idiootti ole sama asia?Toistat juuri oppimaasi sanaa kuten 6vuotiailla on tapana.
      Mikä kirjoituksessani oli niin vastenmielistä että pahoitit mielesi ja purit tunteesi tänne?
      Mistä niin päättelit etten tiedä kyseisestä alasta mitään?Pitää sitten vaihtaa alaa,tiedät varmasti senkin mikä sopisi minulle paremmin,kerro toki etten tuhlaa aikaani enempää alalla mistä en mitään tiedä.
      kerro vielä kuinka paljon kilometriltä täytyy täysperän saada että ajo kannattaa.palkkakuski,tessin mukaan maksetaan.Auton hankintahinta 0,55 miljoonaa ja ajosuorite noin 0,25 miljoonaa vuodessa.
      Kyllä sinä tiedät kun on varaa haukkua toisia tyhmäksi.Hinnan pitää olla kilpailukykyinen!

      • LÖTJÖNEN

        Aina tyrväällä on ollut kateellisia.Tosiasia on että ammattitaitoiset kuskit ´"pitää" firman hengissä. Tottakai johtaja kans. Valittajien kannattais ruveta jos pystyy niin yrittäjiksi niin näkis kuinka kivaa se on.Se on hyvä kun joku osaa oikeinkirjoituksen ja valituksen.KAI MEITÄ KAIKKIA TARVITAAN.


      • ex-kupo 6v

        Palkkakuskina raha jää AINA käteen. Jos ei osaa laskea ja alkaa kuljetusyrittäjäksi ja tekee konkurssin, niin se on ihan oma vika. Jos uskonto on kymppi, ja matikka nelonen, niin homma ei toimi. Näin se kaava menee, jos et sitä tähän mennessä ole tajunnut, vai pitääkö vääntää rautalangasta?

        Jätin firman nimeltä Vammalan kuljetus-pojat kuusi vuotta sitten, kun siellä ei mikään pelannut. Siitä nimimerkkini. Olet todella yksinkertainen tyyppi. Jokaisen joka ryhtyy yrittäjäksi PITTÄÄ OSATA LASKEA.

        Minulle on useasti tarjottu määrättyjä ajoja. Koska OSAAN LASKEA, en ole ottanut kun tarjottu hinta ei tule vetämään sauhuaan. Siksi ajan palkkakuskina. Tällä hetkellä Auramaalla.


    • sammio7

      Olet oikeassa ex kupo6v.palkkakuski saa aina rahansa,vaikka kippaisi rattaat väärinpäin.
      Sitähän Auramaan kuskit on harrastanut kakkostielläkin useasti,siinä kun tie on poikki ei kuljetusyrittäjä odottaessaan raivauksen päättymistä saa euroakaan,päinvastoin voi joutua maksamaan kun myöhästyy.
      Ei taida ne reissut olla Auramaallekaan kovin tuottoisia olla vai onko tuo heidän tapansa uusia kalustoa?
      Voit vääntää rautalangasta esimerkiksi tuon esittämäni laskutehtävän KOSKA OSAAT LASKEA.
      Olisit vain jäänyt jelppaamaan kuljetuspoikia kun sen varmasti olisit saanut takaisin jaloilleen,olethan mainostanut kuinka paljon fiksumpi olet kuin kupon johto.Kun sinähän OSAAT LASKEA.

      Toisaalta ihan hyvä että loppui,kyllä sekin kertoo kuljettajien välisestä ilmapiiristä kun eräs heistä(kutsutaan vaikka nimelläKN.)kutsuu työmaalle työsuojelutarkastajan.Eihän muutkaan saa töitä tehdä jos ei itse jaksa,nehän saisivat palkkaakin enemmän.
      Ne ajot joita sinulle tarjottiin taisivat jäädä ajamatta,koska OSASIT LASKEA,vai olisiko joku toinen kuljetusyrittäjä ottanut ne kun hänellä oli kalusto valmiina ja hän OSASI MYÖS NEUVOTELLA!!!!!

      Ja vielä yksinkertainenkin vielä,paljon on nimiä minulle annettu keskustelun aikana.
      Ihan niin tyhmä en kuitenkaan ole että tänne henkilöllisyyteni paljastaisin,vai mitä R........sehän sinä olet?

    • ex-kupo 6v

      Jos käyttää vuokra-autoja huonekalukuljetuksiin kun omat autot ovat joko katsastamatta, tai hajalla, niin tietää jo tyhmempikin tomppeli, että tappiota tulee oikein rajusti. Suhonen teki juuri tuota. Ei tarvita taskulaskinta kun tietää, että noin toimimalla tie kuljetusalalla on pystyssä.

      Tiedoksi Sinulle, että en ole yhtään Auramaan autoa kaatanut sen enempää kakkostiellä kuin missään muuallakaan tiellä. Sitä paitsi arvaat täysin väärin. Nimeni ei ala R kirjaimella. Ei sinne päinkään.

      En minäkään niin yksinkertainen ole, että paljastaisin henkilöllisyyteni.

    • entinen kuski

      Ihmettelen teidän kahden riitelyä täällä. Minusta tuota kannattavuutta on turha yleistää pelkästään kuljetusalalle. Kyllä samat säännöt pätevät myöskin kaikkeen muuhunkin yrittämiseen.

      Tiedän monelta alalta yrittäjiä jotka vaan eivät pärjää siinä. Minusta jokaisen yrittäjän pitäisi laskea ensin kannattaako alkaa yrittäjäksi. Konkursseja tehdään monella muullakin alalla kuin vain kuljetusalalla.

      Jotkut taas pärjäävät yrittämällä, toiset eivät, oli ala sitten mikä tahansa.

    • rahtari oy

      Alalla olevat tuntee nuo riitelijät. Ei niistä ole työmiehiksi?



      Maailma on pieni. Tässäkin Kupon tapauksessa on päivänselvää kestä puhutaan ja ketä nämä jantterit on. Muutenkin kuljetusala toimii lähes pienen joukon voimalla, joten kaikki on tuttuja.

      Kaneettina myös pohjalla ettei kuskille tulla tarjoamaan sopimuksia, joukossa on puupäitä liikaa. Paitti jossain yleistilaisuudssa tarjotaan jossa jokainen tietää mikä on buuki.

      Niinkuin tuokin laskelma. Maksetaanko auto käteisellä vai jollain muulla. 250tkm vuosi, ajetaanko yhdellä kuljettajalla? Niin tehdään monessa paikassa, myös käytetään jopa kolmea, neljää kuljettajaa. Tarkemmin tuntematta tapausta, voin ottaa 2.5€ km ja odotukset 130 h.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2710
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1738
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1211
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      49
      932
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      816
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe