Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Puuma ja mitkä sääret muka

Ei ihan laatannut

Iltalehden toimituksessa tykätään todella silavaisista maturemimmeistä, kun ylistivät Toni Braxtonia muka superkuumana puumana ja aivan jumalaisen kauniit sääret. No huhhuh! Katsoin kuvat ja oli laatta lentää, onneksi ei ollut lounaalla. Aivan kuin drag queen ylisuurissa korkkareissa ja homssuinen meikki.

Siis niin lyhyen läntä persjalkainen musta mauton hörsö latoharakka, millä on todella lyhyet ja paksut muodottomat läskit tukkisääret ja pullajalat ilman kunnollista lihasmassaa edes ja yhdessä kuvassa legginseissä poseeraten. Ensinnäkin legginsit istuvat ainoastaan pitkille hoikille säärille ja niillekin todella huonosti, melkein kuin pitkät kalsarit naisella ja todellinen turn off kadulla ja varsinkin julkkisjuhlissa.

Meidän on ihan turha lähettää tuonne Miss Maailma kisoihin noita persjalkaisia tukkisäärisiä lyhyenläntiä kottaraisia viiruinen silmineen kuten edeltävät Viivi Pumpanen ja Piia Pakarinen tai muita naapurintytön hupakoita, missä ei ole mitään sen enempää särmää kuin seinätaka opiskelijalikassa. Ihan söötti, mutta ei todellakaan lähelläkään mitään rotunaista. Tämänkin vuoden Miss Suomi finalisteissa oli niin paska taso, törkeitä tukkisääriä ja yhdellä ollenkaan lantiota ja vyötäröä (aivan mies), yhdellä aivan kyssäkkä hartiat notkolla paska ryhdillä jne. Yhden purenta aivan ulkoneva ja alahampaat hyvä kun riviin mahtuneet. Hyi helvetti, mitä lehmiä!

1

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • I`am thinking the same

      Oon sun kanssa ihan samaa mieltä! Ei tarvi oikeesti ylistää että joku paska läski ois kaunis kun kuitenkin jokainen sisimmässään tietää että se on vaan ihan helvetin ruma! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe