Voice of Finlandissa muhii skandaali

skandaalin käryä

Pari viikkoa sitten Michael Monroe pudotti kisan räväkimmän persoonan ja kilpailussa eniten todellista tähtiainesta ja karismaa omaavan kilpailijan Krista Siegfriedsin jatkosta. Kansa oli antanut hänelle kolmanneksi eniten ääniä tässä vaiheessa, mutta Michael Monroen valinnoilla hän ei siis mennyt jatkoon neljän parhaan joukkoon joukkueessaan. Vai oliko kyseessä sittenkään Monroen aivan omat valinnat, sillä Michael Monroen vaimon mielestä "Krista näytteli "rocktähteä", esiintyminen ei ollut luonnollista".
Samaan aikaan jo levyttänyt ja aiemmin mm. euroviisukarsinnoissakin esiintynyt ja kuulemma miehensä kanssa levy-yhtiön omistava Saara Aalto porskuttaa edelleen mukana kisassa. Kuinka ollakaan Monroen vaimon mielestä "Saara Aallossa ei ole mitään teennäistä. Hän on aidosti ja rehellisesti oma itsensä."
Tuleva ilta tuleekin olemaan hyvin mielenkiintoinen. Jokainen voi itse päätellä kuinka aidosti Saara Aalto esittää rocktähteä verrattuna Krista Siegfriedsiin, kun hän tänä iltana esittää tämän Heart -yhtyeen rokkaavan Barracuda -kappaleen http://www.youtube.com/watch?v=4bt_-R5LInU
Kimmo Härmän Hopeinen Kuu tulkinta taannee sen että hän on tänään se, joka menee suoraan jatkoon yleisön äänillä, ellei sitten Mikko Herranen. Jäljelle jääneistä kolmesta Monroe valitsee jatkoon 2. Jos Saara Aalto menee edelleen jatkoon tänään niin luulenpa että näistä asioista on keskusteltu kotona ja rouva Fagerholmilla on ollut vahvasti osuutta asiaan. Skandaali olisi valmis.

12

509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mako

      Turhaa spekulointia.Jo kaikki ovat hyviä laulajia ja persoonia tähän mennessä.Ainut kuka heistä erottuu jo ehdottomana voittajasuosikkina on Mikko Herranen

    • larissaF

      Onneksi VOF on kilpailu jossa pelkkä ääni ratkaisee, siis lauluääni. Krista kuuluu jonnekin muuanne, sinne missä karisma? voi ratkaista. Onnea hänelle jatkoon siellä!

    • ii´pó´+o

      Mikko Herranen voittaa, jos siis voittaa, säälipisteillä, niitä tulee väkisin. Hyvä laulajahan se on, mutta ei paras kuitenkaan. Viimeksi nähty veto oli varmaan jonkun mielestä tosi hienoa, minusta lähinnä kidutusta kuunnella moista saatanan huutamista.

    • Saikin pudota

      kaunis Krista oli stailattu ihan typerästi ja kappale oli vieläkin typerämpi. Taso on kova eikä Krista yltänyt siihen. Turha parkua, jos yleisö ei tykkää. Yleisö ratkaisee voittajan, joka välttämättä ei ole paras laulaja. Saara Aalto on paras laulaja, mutta yleisö ei välttämättä äänestä häntä voittoon. Karismaa on monella mieslaulajalla enemmän.

    • ??????????

      Hei, miten se Monroen vaimo nyt tähän liittyy? Ääliömäistä spekulointia..

    • Get over it already

      Skandaali muhii vain tuon henkilön omassa päässä. Ei suostu hyvksymään sitä, että Krista tipahti ja nyt yrittää mustamaalata Saaraa kaikin tavoin, varsinkin tuolla Iltalehden keskustelupalstalla. Joillekin on vaan niin kova paikka, kun oma suosikki ei voitakaan.

    • serious sakke

      Kaikille Voice of Finlandin tuloksia kritikoiville: Mikko Herranen ei olisi voittanut finaalia hevikappaleellaan, sori, se vaan on selvä. Suomi on hevimaa, mutta ei sentään niin hevi. Eli parempi näin, että Herranen on ihmisten mielissä henkinen voittaja jo nyt, kuin että olisi mennyt finaaliin ja tullut toiseksi tai kolmanneksi. Suomessa ei hevimätöllä pärjää kuin pieni osa muusikoita ja pieni osa yleisöä. Toivottavasti Herranen suosii myös melodioita tulevalla levyllään, muuten ei ura urkene kuin kapeana, pelkään niin.

      Ottakaamme itse mallia Herrasesta, kuinka myöteinen hän oli heti tulosten jälkeen ja katsoi vaan eteenpäin ja kannustaa omaa tiimiään henkeen ja vereen! niin sitä pitää! Ei olla huolissamme, Mikosta kyllä kuullaan vielä!

      • Herrasen aika

        Herrasella oli väärä kappalevalinta. Melodinen heavy-biisi olisi ollut parempi, kuten kaksintaistelussa silloin oli The Flame. Herrasen osuus oli suorastaan henkeäsalpaavan vaikuttava. Mikko oli mun ehdoton suosikki, eikä todellakaan siksi, että on näkövammainen, näkeehän sen, että Mikko on mahtava persoona myös! Sinänsä aikas yllättävää, että Monroe antoi Herraselle vaan 30 prossaa (vai pistettä) ja Saaralle peräti 70, vaikka oli kehunut Herrasta Suomen parhaaksi heavylaulajaksi!!?? No, ei Herranen varmaankaan painu unholaan, on se sen verran kova!!


    • Music11223344

      Saako mistään enää Kimmo Härmän Hopeinen Kuu-kappaletta kuunneltua? Se on yksi parhaista vedoista Voicen historiassa!!

    • Music11223344

      Kiitos hyvistä linkeistä, mutta onko missään Kimmon laulamana hopeista kuuta? Ostan levyn vaikka heti jos se löytyisi vielä jostain...

      • dfkkdhfkhskahsf

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe