Villinlännen meininkä

Palloposti-Kustaa

Tulin tutustumaan tähänkin foorumiin, kun tajusin, että täällä on kommentteja minun blogista. Kiitos alkuunsa kommenteista ja kiinnostuksesta. Minua kummastuttaa tämän palstan keskustelujen taso. On vaikea uskoa, että puhutte täällä ikävästä ja surullisista tapahtumista ja yleistätte ja heitätte lokaa toistenne silmille kuin tarhaikäsiset. Romaneissa on töissäkäyviä ja perheensä elättäviä ja vanhuksistaan huolehtivia ihan niinkuin valtaväestössä. Tietenkin on myös ikävä kyllä tänä päivänä narkareita ja murhamiehiä aivan niinkuin kaikissa ihmis ryhmissä. Vielä on elossa niitä kaaleita jotka ovat kokeneet aitoa rasismia, jopa fyysistäkin. Ei ihme että heillä on luotto mennyt valtaväestöön ja haavat on syvällä.
Tämän päivän hurjat saa mennä pitkälti kuitenkin itseensä, sillä nykyään on kaikilla mahdollisuudet. Enne kun vielä kulkeilla oltiin niin Vaasan korvilla kulki näkymätön raja. Sinne painu pohjosiin ne jokka ei tullu toimeen muiden kanssa. Siksipä geeneistä jo tulee tietyn lainen rosvomaisuus sen puolen väkeen. Valkosuus tulee taas varmaan siitä, että sielä ei riittänyt jeenoja joka akalle.
Älkää kuitenkaan yleistäkö kukaan, älkääkä mässäilkö ihmisten suruasioilla. Joka ainova meistä tallaajista on saanu henkensä samalta luojalta. Koittakaa edes elää ihmisiksi.

9

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäitepappilanmusta

      Semmosta se meno on kaikilla näillä keskustelupalstoilla missä ei ole rekisteröitymispakkoa.

      • kuukukkanen

        Ei pitäis olla,onhan ihmisillä käytöstavat. Elukoilla ei ole.


    • valkolainen*

      Totta joka sana! Hienosti kirjotettu Palloposti-Kustaa :) Ja odottelen kovasti lisää tekstejäsi. Oli tosi kiva lukea blokiasi. Lisää vaan hyvä tarinoita kiitos :)

      Ihanaa kesää sulle...kuka sitten lienetkin :)

    • utelen

      Kuka te ootta Kustaa?

    • Mineall

      Upeita ja koskettavia tarinoita! Lisää odotellaan! Yönkukka oli loistava.
      En pystynyt sinne blogiin kommentoimaan, joten toivottavasti viesti tulee tätä kautta myös perile.

    • Ei ikinä suomeen

      Voi,-kyllä kaajeet on rankoja ! Olen asunnut melkein koko ikäkäni ruotsissa. Välillä asuin kaksi vuotta suomessa. Muutin 1996 suomeen, muutama hevonen tuli mukana. Muutta suomessa oli rankaa touhua.Minulla oli yksi hevonen joka elätti meidät siellä.Olin itse reenannut tämän varsan (oli meillä 1 vuotiasta asti). Mutta voi sitä kateutta, mitä oli kaaleilla(omilla sakeilla).Yllyttivät kaajeita meidän päälle.
      Särkivät kuoma-autosta renkaan, sekä henkiautosta, useamman renkaan. Yksi jätkä kulki haulikon kansa pihamaalla, yritti pelotella minun lapsia.Tulin just hevostallit
      pihaan julli kun näki minun tulevan, niin meni omaan rappuun. Minä tietenkin perässä. Tavoitin hänet kolmannesta kerroksesta toisen linnan kunti jullin kansa. Otin häneltä haulikon pois, ja menin ulos.Yritin särkeä sitä kaksi piipuista haulikkoa, mutta en onnistunut. Aatelkaa ne jätkät tuli ulos, ja siinä oli muita kaaleita pihassa, ja tämä kaalon mies ja jullit sanoi: Anna pois haulikko, se oli vain lainassa. Kerjäsivät muutaman tovin(otin tietenkin panokset pois) Ja minä sairas pää annoin sen pois. Mutta sitten tuli poliisit paikalle. Poliisit tieten näkivät ,kun he heittivä aseen oman amerikan auton alle.Naapuri oli tieten puhelimessa kertonut mitä pihassa tapahtui, koska poliisit eivät puhunneet minulle mitään, katsoivat vaan pitkään. Oli rankaa ruliansia.1998 vein hevoset toiseen paikka kuntaan ja yksi poika jäi niitä hoitamaan. Saman vuoten toukokuussa REPESI aurta suuresta pressistä. Olin kolme viikkoa teho-osastolla. Pääsin pois sitten. vajaa viikko meni kun muutettiin takaisin ruotsiin. Ei ollut asunnosta mitään tietoa. kolme viikkoa kesti, kun saimme stocholmasta asunnon (yleensä pitää olla 10 vuotta jonossa.)
      Semmoinen oli suomen reissu. Näin käy kun on Jeesuksen oma. Hän pitää omistaan huolen

      • Hannebella

        Pallo-posti Kustaalle : Kiitos sinulle hienoista teksteistä ! Jatka samoilla linjoilla ja kirjoita lisää, sillä sinulla on sanottavaa. Mutta - paneudu oikeinkirjoitukseen - sen jälkeen kannattaa tarjota tekstejä julkaistavaksi kustantajalla !


      • Palloposki-Kustaa

        Rankka on ollu kokemus.Mutta uskon joka sanan. Vaan ei se oo siitä kiinne onko Suomi eli Ruohti. Kaaleet kerehtii tänä päivänä toinen toistaa ja kaajeet on rankkoja kummassakin maassa. Minä toivon siulle kaikessa hyvää ja son oikee,että turvaa Jumalaan sillä maailma on tänä päivänä paha paikka


    • HomojaPOmo

      Sinullako on oikeus sanoa mitä ihmiset saa ja ei saa, tai mitä kukin on kokenut. Ole ystävällinen ja ota see pää pois sieltä perseestästi ja tajua että keskitymmällä omiin tekoihisi voit tehdä muutoksen, et sillä että keskityt muiden mielipiteisiin tai siihen mitä suoli24 palstalla sanotaan. Eikä stereotypiat koskaan ole tuulesta temmattuja ;)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe