Kuningatar Silvian kasvot

royalisti

Onpa melkoinen älämölö saatu aikaan kuningatar Silvian kasvojen muuttumisesta vuosien varrella. Ei voi kun ihmetellä ihmisten tietämättömyyttä, ymmärtämättömyyttä. Jokainen meistä vanhenee, ei pelkästään rahvas vaan myös kuninkaalliset.

Vielä vuosikymmeniä sitten ennen nettiä ja sensaatiolehdistön olemassaoloa kuninkaalliset ja muut julkisuuden henkilöt pystyivät "naamioimaan" vanhenemisensa jakamalla julkisuuteen jatkuvasti nuoruutensa kuvia. Tuo nuoruuden ikuinen myytti säilyi sitten ihmisten tietoisuudessa, mutta...

Jopa kaikenlaiset ns. asiantuntijoiksi itseään tituuleeraavat ihmiset ovat ryhtyneet tekemään "kasvoanalyysia" kuningatar SIlviasta. Totta joo, kyllähän Silvian kasvot ovat erinäköiset nyt hänen ollessaan lähes 70-vuotias verrattuna aikoihin, jolloin hän kolmikymppisenä seurusteli Ruotsin kuninkaan kanssa.

Kuinka monella teistä on samanlaiset kasvot 20-vuotiaana kuin 60-vuotiaana? Tai 30-vuotiaana tai 70-vuotiaana? Varmaan omasta mielestään monella, mutta eihän sitä "rikkaa omassa silmässään näe" ja vaikkei peili valehtelisisi niin ihmisen minäkuva on harhainen suhteessa itseseensä.

Rypistyneiden kasvojen lisäksi moni on kiinnittänyt huomionsa Silvian hymyn muuttumiseen. No...

Miksi minä tästä asiasta niin kovasti vaahtoan? Siksi, että minä 50 olen kokenut kasvohalvauksn vuosia sitten, joka muutti ulkonäköäni "aika paljon". Halvauksen vuoksi kasvojeni liikkeet ovat minimaaliset, hymyni on erilainen, tuotan puhetta "suu vääränä" ja kasvojeni lihaksisto ei suostu enää muuntumaan samoihin ilmeisiin ja virneisiin kuin aiemmin.

Eikö meillä "vanhuksilla" ole oikeus ikääntyä ilman että siitä tehdään hirveä haloo. Minä en itse ole julkisuuden henkilö ja olen iloinen siitä, etten ole. Olisi varmasti rasittavaa lukea lehdestä sama minkä voin todeta peilistä. Minulla kun sattuu olemaan sellainen harvinainen kyky, että tunnistan ITSESSÄNIKIN vanhenemisen ulkoiset vaikutukset, puhumattakaan fysiikan rappeutumisesta erinäisten sairauksien "avittamana."

Naapurivaltiollamme on ihastuttava kuninkaallinen perhe, etenkin juuri naisväki. SIlvia oli kuin raikas tuulahdus 1970-luvulla jähmettyneeseen hovielämään, oikea Neiti Kesäheinä, luonnollinen tyyppi pitkine hiuksineen. Ja kruunuprinsessa Victoria on persoonana todella ihastuttava ja valloittava - kaikin puolin.

Aamutuimaan vähän tuimasti tuli kirjoitettua ja kritisoitua kriitikoita. Syyllistyin samaan mistä juuri muita arvostelin. Jos oli liian rankkaa tekstiä niin pyytäkää ihmeessä poistamaan.

2

611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mateleine Victuuuuri

      Siltsu on käynyt kiristyttämässä naamavärkkiään Brasiliassa ex-kotimaassaan, missä toisen maailman sodan aikaan piileksi natsi-perheensä kanssa.
      Siltsun naama on kuin petolinnun perse -oli jo muuten nuorenakin.

    • hyi

      tottahan se on että Silvia on ollut kauneusleikkauksissa jenkeis! onhan niitä kuvia maailmalle laiteetu ja toinen on se että naamasta näkee kun on käsitelty! normaali vanheneminen oliskin kaunista muttei tollanen! karmea näky"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3680
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2900
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2694
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      254
      2193
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1898
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1857
    Aihe